-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok! Lehet elvadult az ötlet, de hátha tudtok segíteni:
Tervezzük, hogy átfestjük a lakás 1-2 helyiségét valamilyen színűre, de még nem döntöttünk, hogy melyik színt is érdemes használni. Tudtok ajánlani valamilyen programot, amivel egy fotón meg tudom változtatni a falak színét? Számomra egyértelmű lenne a photoshop, de nem tudom mennyire bonyolult azt használni. Esetleg valami egyszerűbben kezelhető/ingyenes alternatíva létezik erre a célra?
-
localhost
Közösségépítő
válasz
tknof1871 #13596 üzenetére
Ez még dúdolva, hümmögve, lallalázva is felismeri. Vagy nem.
-
RootRulez
félisten
válasz
tknof1871 #13596 üzenetére
Tagnap egy másik topikban épp felvetődött ez...
-
tknof1871
őstag
Van olyan megoldás, ami kitalálja, ki az előadója, mi a címe egy ismeretlen zenének? Mondjuk feltöltöm egy oldalra (pl. e-store), ahol összevetik egy adatbázissal és megadják a találatot?
-
icons
addikt
-
-
-
icons
addikt
Üdv!!!
Én igazából weboldalt keresek, méghozzá olyat, ahova fel tudunk tölteni képeket többen, és ezeket csak mi tudjuk megnézni. Fontos lenne, hogy nagy adatmennyiséget ingyen fel tudjunk tölteni
Köszi!!
-
Lakers
tag
Sziasztok!
Van olyan progi, ami egy weboldalnak az összes mappáját és útvonalát megjeleníti?
pl: prohardver/muvelet/hsz és akkor ennek tartalma kidobodok, valami ilyesmi (tom ez rossz példa, mert adatbázis lehívás van, de ahol doksik vannak feltöltve, nekem így könnyebb lenne) ftp elérést nem tudok. -
qwefgh
csendes tag
válasz
Psychonaut #13587 üzenetére
Köszi a válasz, a Rainmeteres esetre majd "ráguglizok".
-
qwefgh
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ismer-e valaki olyan programot, ami a tálcán (a CoreTemp nevű programhoz hasonlóan) kirakja a processzor hőmérsékletet, és a használtságát (magonként külön), és a hdd hőmérsékletet, és be és kimenő hálózati forgalom sebességét.
-
ro_bert17
őstag
Nekem eddig szerencsére még nem volt rá szükségem (pontosabban nem tudok róla). Abszolút nem ismerem ezeket a szűrőket. Itt az anyósomék gépén szokott jönni az 50-100 spam között egy-két normális levél is, és azt elég nehezen találják meg.
Szóval a kérdésem előtt telepítettem fel a linkedben ajánlottak közül a harmadikat. Így megerősítést kaptam, hogy egynek jó lesz ez is. Köszi a segítséget. -
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
Spamszűrőt tudnátok ajánlani sima, mezei asztali pc-re, outlook expresshez, xp alá? -
GeriSzán
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok mondani egy hasonló programot mint a Hamachi, vagy a Comodo Easy VPN?
Comodo szinte napi rendszerességgel bemondja az unalmast, és nem lehet bejelentkezni, hamachiról nem is beszélve.... -
válasz
V.Stryker #13575 üzenetére
Audacity ismeri a hangra aktiválódó felvételt. De vann direkt ilyen programok.
Pl. a scanner recorder -
-
válasz
WonderCSabo #13568 üzenetére
Akkor b. verzio getasfstream
Ezzel már tuti megoldható. Sokmindenre képes, akár packet analízissel is elfogja a stream linkjét, de 1xübb talán az adott oldal forráskódjában megkeresni a .wmv kiterjesztésű linket.
Ezt vágolapra másolva, már el is kapja ez a progi, és belekukkanthatsz, hogy tényleg ezt akarod, és ha igen, le is töltheted vele. Első látásra nem 1xű, de rá lehet jönni hogyan működik. -
V.Stryker
nagyúr
Üdv
Valaki tud ajánlani egy ingyenes és lehetőleg jó minőségű hangrögzítő szoftvert? (a windowsosnál jobb.)
-
Chris_T
tag
válasz
kraftxld #13570 üzenetére
Eddig ezzel néztem, de ez sajnos olyan hogy egyből kirakja teljes képernyőbe, és nincs másfajta nézet benne
Illetve mikor tegnap még jobban megnéztem akkor láttam hogy jobbklikkes menüben lehet megadott diára ugrani
(így lehet hogy az is elég lesz majd, mert egy nagy mennyiségű diát tartalmazó pps-ben kiadott tananyagról van szó)ui. ez a Google Docs viewer se rossz, (a táblázatkezelö részét eddig is használtam)
majd kiderül melyik válik be jobban
legalább nem kell megnyitni szerkesztőben(mert pl. openofficeban elég sokáig tart, akkora mérete )
-
válasz
WonderCSabo #13566 üzenetére
Én ezt értem, meg 1x lefutottuk ezt a kört, hogy silverlightal nem lehet előcsalni a linket. Sztem szemantikailag értelmeztem félre ill. bizonytalan vagyok az eredeti kérdést felvető válaszában, hogy akkor most mi nem megy neki.
-
válasz
WonderCSabo #13564 üzenetére
Nem teljesen értem, de mind 1. (márhogy ez miért kötekedés)
A konvertálás is megoldható online, csak a linket kell megadni, és máris megkapod kedvenc formátumodban, például 3g-re konvertálva:link
Találomra a videótárból pl. a Tenkes kapitánya:
http://streamer.carnation.hu/mtvod2/tenkes/2009/08/19/tenkes_090819.wmvVagy nemértem a "máshol előhozni"-t.
-
válasz
WonderCSabo #13562 üzenetére
Milyen kötekedés?
Tegye fel a kezét akinek nem játsza le a médiaplayere az általam linkelt videót? -
Chris_T
tag
Üdv.
Egy olyan ingyenes PPT olvasó programot keresek, amiben mondjuk egy oldalsávon lehet lépkedni a különböző diák közt
-
-
-
WonderCSabo
félisten
Ja, hogy nálad nem Silverlight van? Az más. Gondolom ha nincs Silverlight, vmi alap wmv streamet használ. Akinél van Silverlight az szív, és nem nagyon lehet letölteni az egészet.
FF van.
Szerk.: Kipróbáltam Operában, ott télleg így van, mert sima WMP plugint használ, nem Silverlightot.
-
válasz
WonderCSabo #13552 üzenetére
ez furi. Milyen bőngésző? Nálam Safari5 és talán nincs is fent a silverlight.
-
-
ViZion
félisten
Nah, továbbra is a videóvágás a téma, lehetőleg free progi kellene, timeline legyen mert az jó...
Nem, a win múvi mékör nem-nem... az olyan mint a jó keksz: omlós...
JayCut szerű kellene, de ne online, mert az lassú.
A Pinnacle Videospin elég jó volt... 15 nap után a codecekre kér pénzt... érdekes, hiszen az említett cuccokat, sőt többet is felrakott másik progi, amit ajánlottatok konvertálásra. Persze full progiként hirdetik, ez igaz is 15 napig.
Monjuk 10 Euro, nem lenne vészes, legutolsó esetben ez.Köszönöm a segítséget.
-
Jazz
veterán
válasz
joe2005 #13546 üzenetére
Köszi, kipróbálom.
Egyenlőre én úgy oldottam meg ahogy írtam, IE, és kimásoltam temporary internet file-ból az asx-et meg a dat-ot. PC-n simán lejátszható pl. classic media playerrel, ha asx-et húzom be....na most asx to avi konverterre ezt hozta be google: [link]
Kérdés: melyiket szeressem. Nem akarok kismillió progit feltelepíteni. Valaki próbálta már valamelyiket?
-
joe2005
senior tag
nekem ezzel megy
de elkaphatod, valamilyen képernyő-mentő progival is. -
Jazz
veterán
válasz
TheMarci #13544 üzenetére
Köszi a tippet.
Megtaláltam, másolni is lehetett, két file volt ott ami ide vonatkozott:
- hirado19_meteo_100608[1].dat (8Mb)
- hirado19_meteo_100608[1].asx (400kbit)Már csak az a kérdés hogy mivel játszom le a dat-ot. Gondoltam egy sima flv csak átnevezve, de nem. Semmi nem viszi.
szerk: működik. asx-et kell behúzni a lejátszóba, és bufferolja dat-ból adatokat. Na akkor már csak az a kérdés hogy csinálok ebből avi, divix-et
-
Jazz
veterán
Üdv!
Innen hogy tudnék letölteni vidót? Pl.: [link]
Próbáltam mindennel, de mindig csak a 423kbit-es mini file-t szedné le.
(az meg nekem sajnos nem működik, hogy végignézem, akkor elvileg a video pufferként megtalálható a firefox könyvtárban, mivel bármilyen mozgatásra, lejátszásra, másolásra "denied"-el reagál) -
Gyuri16
senior tag
ez az rssowl az oldal szerint nem tud szinkronizalni, ettol fuggetlenul megnezem.
azt hiszem a google reader lesz a megoldas, amihez tud csatlakozni mindket reader.
a vege aztan lehet az lesz, hogy irok sajat programot, mert nekem ezek tul okosak. rss leginkabb arra kell, hogy lassam uj hir van, azutan mar odamegyek az oldalra, nem kell az olvason belul bongeszonek is lennie. talan ilyen kis notification dolog lenne a megoldas, ami a systrayban ulne es jelezne ha ujdonsag van ill tudna listazni az olvasatlanokat valahogy egyszeruen, ne legyen ilyen csilivili. ha ilyet esetleg valaki hasznal az erdekelne. -
-
-
-
Gyuri16
senior tag
kiprobalom. elsodlegesen dedikalt programot szeretnek, valahogy nekem nem nagyon jon be, ha valami tul sok mindent tud (bongeszo, levelezo..).
operat probaltam (egyelore csak bongeszesre), de linuxon a 10.5os nekem elegge instabil volt, lehet azota mar helyrepofoztak, viszont nem szeretnek rss nezonek bongeszot hasznalni.
-
-
-
Gyuri16
senior tag
hello, kellene nekem egy rss reader, ami:
1. cross-platform (windows, linux)
2. tud online szinkronizalni (tobb gepen/oprendszeren lenne hasznalva, ne kelljen mindenhol kulon felvenni a feedeket)
3. kicsi, gyors es sallangmentes -
RootRulez
félisten
válasz
csaby1984 #13525 üzenetére
XMedia Recode
- Ingyenes
- Telefonra (típusonként) lehet állítani, hogy milyenre szeretnéd konvertálni, szóval nem kell variálni a megfelelő videó/hang kodeket, tuti le fogja játszani a teló. -
csaby1984
tag
Üdv mindenkinek,
Nekem olyan progi kéne, ami avi-ból csinál olyan formátumot, ami lejátszható sony ericcson w595-ön !
Előre is köszi, -
-
B L A C K
csendes tag
Sziasztok!
Olyan programok kénének, hogy leszedek 1 youtube videót, átkonvertálom mp3-ba, és levágom az elejét. (YouTube downloader borzasztó minőségű.)
-
Vanir
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #13516 üzenetére
Köszi! Bár, nekem nem feltétlenül ilyen kéne, hanem amivel manuálisan tudom beállítani, hogy mikor mit csináljon, hogy mozgassa a száját.
Szerk: megtaláltam. Crazy Talk -
-
Vanir
veterán
Üdv! Olyan programot keresek, amivel szájmozgást lehet imitálni álló, vagy mozgó képeknél. Rengeteg Machinimában láttam már, de nem tudok rájönni, hogy mi lehet a neve.
-
ViZion
félisten
válasz
Psychonaut #13513 üzenetére
Cellpeti: jó a humorod... nem is vettük észre
Többiek: akkor ezen csak a bankkártyátok pinje van, sorry, de majd keresek még
-
-
grün
csendes tag
válasz
dízelracer #13505 üzenetére
-
dízelracer
őstag
Olyan freeware programra lenne szükségem amivel össze tudok fűzni egy hang fájllá több kisebb .vaw fájlt.
-
-
Face8814
őstag
Hali!
Tudnátok mondani egy olyan progit amivel mp3-ból tudok kivágni részeket.
A lényeg hogy a lehető legegyszerűbben kezelhető legyen, nem kell semmiféle professzionális funkció.
Előre is thx!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hővezető paszták
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest