- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Neked is tudom javasolni a 4 hozzászólással ezelőtti progit.
Tény, hogy vannak egyszerűbbek is, de néha nem árt tanulni egy kicsit, mert pl ez esetben, ha ezt a progit megtanulod használni, akkor sokkal könnyebben fogod elsajátítani a Pinnacle Studio legújabb változatát(ami aztán izmos a kategóriájában) illetve más profi/fél profi videószerkesztő alkalmazásokat is.Esetleg így hirtelen ezt is megnézheted: SuperDVD Video Editor 1.9
Fire.
-
akom
őstag
Sziasztok !
Olyan programot keresem amivel 1xűen tudok dvd videot vágni, szerkeszteni.
Jó lenne ha ingyenes lenne.Előre is köszönöm a segítséget!
-
Windsurfer
tag
Sziasztok!
Köszönöm a gyors válaszokat!
Fire/SOUL/CD.
x86-s a Win7-s úgyhogy, már töltöm is és kipróbálom! Köszönöm, hogy szoltál! lehet a teljes pinnacle-t is bepróbálom újra!leyo76:
Igen, később szeretnék komolyabban is foglalkozni a dologgal!
A probléma az, hogy most nincs pénzem egy ilyen kategóriájú gép beruházására, de azért köszönöm, hogy szoltál!Egyenlőre csak a saját magam szórakoztatására és a saját videoim elkészítésére használnám! Később amint lesz pénz, jön a tovább lépés!
Nah, amint kipróbáltam Fire által ajánlott progit, jelentkezem!
köszönöm!
Jo8! -
Horka1
tag
válasz
Csakénvagyok #11693 üzenetére
Na de honnan tudja ez, hogy én melyik fájlt akarom helyreállítani?
-
válasz
Windsurfer #11694 üzenetére
Hali!
Teljesen ingyenes, de nagy tudású editor a Pinnacle-től, egy próbát szerintem megérne, hátha beválik. VideoSpin 2
(Ha jól emlékszem W7 x64 alatt nem megy, hivatalosan nem is támogatott a W7, de W7 x86 alatt már próbáltam, (már ha jól emlékszem))Fire.
-
leyo76
senior tag
válasz
Windsurfer #11694 üzenetére
nem tudom milyen szinten szeretnéd űzni, de ha komolyabban gondolod akkor canopus szerkesztő kártya + a hozzávaló szoftver, többre biztosan nem lesz szükséged :]
mod: az is lehet hogy használtan tudok ilyet...
-
Windsurfer
tag
Sziasztok!
Melyik az a video szerkesztő program ami jól használható (logikus felépítésű) és elmegy az alábbi gépen (laptop)
CPU: C2D 5550
2GB RAM
ATI HD3470
Win7 UltimatePróbálkoztam a Sony Vegas-l de annyira nem jött be.
Pinnacle Studio-ból a régi verzió meg volt, de az úgy z*bálta a memóriát, hogy csak nah.
Adobe video szerkesztőjéről van valakinek valamilyen tapasztalata?Nem akarom össze vissza effectezni a videokat, de ilyen, hogy lassítás (sport videokat szerkesztenék) pl. alap dolog, hogy lenne a videokban!
Választ előre is köszönöm!
:-) -
Horka1
tag
válasz
Csakénvagyok #11690 üzenetére
Ezzel nem lehet egy fájlra rákeresni, hanem az egész meghajtót akarja variálni. Nem mertem semmit csinálni vele, mert nem tudom, hogy mit csinál.
-
Horka1
tag
válasz
Csakénvagyok #11686 üzenetére
Kösz működik a dolog tökéletes a megoldás, én meg tökéletesen hülye vagyok, mert a lementett jelszó fájlt, felülírtam véletlen egy üres xml fájlal.
Úgyhogy most az a nagy kérdés, hogy olyan létezik-e, hogy egy ilyen felül írt fájlt vissza állítsunk egy előző állapotára?
-
sislaciii
aktív tag
Sziasztok!
Ismerősöm régebben talált egy programot, amit ha elindít a kimeneti hangoknak javítja a minőségét. Ezt keresem én is, mert idegesítő, amikor nem lehet egy pontnál hangosabban hallgatni Youtuberól zenét, mert a rossz minőség miatt recseg-ropog.. -
Csakénvagyok
őstag
válasz
Horka1 #11673 üzenetére
Tudod, sosem telepítem at FFet (Ubuntu Desktopon fentvan alapból), tehát nem tudom hogy telepítésnél tud e jeszavakat importálni (mint a legtöbb böngésző).Ha jól tudom az FF3as a signons3.txt-be és a key3.db-be menti a jelszavakat. De ha ezeket simán átmásolod, nem tudom hogy működik. AddOnt találtam, ami tud importálni-exportálni is (ezt már kipróbáltam, működik is rendesen, XMLbe menti kódolva vagy kódolatlanul)
-
brd
nagyúr
válasz
hfrankee #11682 üzenetére
Csak annyit kell tenned, hogy behúzod az Indítópultba a Speedfan ikonját (meg esetleg a programban beállítod, hogy minimalizálva induljon, hogy ne jelenítse meg az ablakát indulásnál, csak az óra mellett jelenlen meg). A venti RPM alatt a VGA ventilátort érted, vagy a Speedfan-ban az alaplap/CPU ventijének a sebességét?
-
brd
nagyúr
válasz
hfrankee #11676 üzenetére
A 2. fülön, alul be kell kapcsolni a plugin-t (OSD MotherBoard Sensors-ra állítani) , és a gombbal ízlés szerint választani belőle, hogy melyik software felel meg neked, aztán az adott program által biztosított adatokból azt bekapcsolni, amelyik neked érdekes. Én spec. Speedfan-t használok. És billentyűkombinációra jönnek elő az adatok, ha akarom látni. Állandóan nem érdemes kijeleztetni, mert kicsit visszafogja a 3D-s teljesítményt, ill. ha az Overlay-re is be van kapcsolva az adatok megjelenítése (videolejátszás), akkor az ilyen felületet használó programok nagyon akadozni fognak (videolejátszás).
-
VÁMpír
aktív tag
Egy olyan windowsos program kéne, ami naplózza, hogy milyen IP címmel kapcsolódott a gép a nethez. Jó lenne ha ez szerkeszthető lenne, pl. egy txt fájl lenne az output.
-
mokus1
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #11678 üzenetére
Köszi remélem benézel oda
-
válasz
mokus1 #11677 üzenetére
Hali!
Minden olyan backup/partíciómentő alkalmazás amiben van Copy/Clone partition funkció, sőt vannak olyan változataik is, amik egy alaplapcsere esetén is simán költöztetnek rendszert. Amiket én ismerek/használok azok [link] [link]
Bővebb infóért pedig látogass el a "Ghost-olás, de hogyan" topic-ba...[link]Fire.
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Régebben olvastam valahol hogy megoldható hogy az oprendszerem átmásolom egy merevlemezről a másikra.Mi ennek a programnak a neve?ATA-sról kéne Satasra. -
brd
nagyúr
válasz
hfrankee #11674 üzenetére
ATI Tray Tools. (Tools & Options\On Screen Display Settings.)
-
hfrankee
senior tag
Hali!
Szeretném a CPU hőfokot és kihasználtságot 3D alatt a képernyőn látni,erre melyik program képes?!
Kösz -
Horka1
tag
válasz
Csakénvagyok #11672 üzenetére
És utána vissza is lehet valahogy tenni a firefoxba? Mert a chrome nem nagyon tetszik nekem, azt nem akarnám használni
-
Horka1
tag
Urak. Ismertek olyan progit, ami ki tudja menteni a Firefox mentett jelszavait? Mást nem kellene, csak a mentett jelszavakat. A könyvjelzőket ki lehet exportálni, de a jelszavak igen kellenének. A többi beállítástól akarok megszabadulni és újra akarom rakni a Firefoxot.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
PhoenixSzG #11668 üzenetére
Meg akkor gondoskodni kell arról is,hogy időnként frissítse magát automatikusan a böngésző.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
PhoenixSzG #11666 üzenetére
Mire kellene ez mert sztem, ezt nem igen fogja tudni program.
-
PhoenixSzG
tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek, ami bizonyos idokozonkent screenshot-ot keszit, es ha a kep egy reszen valtozas van, azt jelzi. -
sfdrakex
nagyúr
foxit pdf editor 6 hónapos licenszel.
-
truba
tag
Helló!
Nekem valami olyan ingyenes program kellene amivel, egy már meglevő pdf dokumentumot lehetne szerkeszteni. Az sem baj ha pluginként beépülne, pl. Ms.Word-be.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
sfdrakex #11660 üzenetére
Így van nekem az egyszerű letisztult átlátható nézett kéne.Nem kell naptár hatáirdő napló stb.Sajnos a windows live-ba épített windows mail is már inkább outlook-ra hajaz,szóval az se jön be.Talán a thunderbird áll legközelebb ahoz amit keresek,de ez sem az igazi.
Ja az amit linkeltél oldalt,azon nem mennek a linkek szal az se jó.
-
sfdrakex
nagyúr
Windows Live Mail szerintem elég egyszerű átlátható. Egyébként azt hiszem bele lehet tenni win7be is a Vista levelezőjét.
-
ToBeY
nagyúr
Olyan levelező programot keresek ami nagyon hasonlít a Vista windows mail-hez
Sima egyszerű kinézet és egybe lehet nézni mail-ket nem bontja külön-külön felhasználóra mint az új Thunderbird meg a legtöbb levelező!
-
leyo76
senior tag
válasz
kovacsaron82 #11652 üzenetére
pedig az általad megadott linken írja...
ha megvan az adatbázisod akkor a config.inc -ben megadod az adatokat elmented, feltöltöd az egészet a tárhelyedre és már használható is....
-
kovacsaron82
csendes tag
válasz
kovacsaron82 #11651 üzenetére
Találtam most egy lehetséges motort hozzá!
http://phpsupport.jynx.net/?a=install
Csak nem tudom installálni. Segítene benne valaki, mit kell majd átírnom benne, köszi!
-
kovacsaron82
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetekre szorulok!
Szeretnék egy egyszerű ügyféladmin CMS-t, ami csak annyit tud, hogy felhasználónévről, jelszóról azonosítja az ügyfelet, és kiadja az ő oldalát. Mindenkinek lenne egy személyes saját oldala benne, amibe beleírom az infóit.
Előre is köszi!
-
Horka1
tag
Kollégák!
Ajánlanátok nekem, valami jó trojai kereső-írtó progit? Ami tényleg be is válik, frissíteni is tudja magát.
Adaware nem frissít valamiért, pedig jó lenne de így nem jó. -
törölt tag
Sziasztok,
milyen programokkal lehet retusálni?
-
Penge_4
veterán
Létezik olyan program, amiben be lehet állítani, hogy egy adott processz mennyi memóriát zabálhat és a beállított érték fölött kilövi illetve újraindítja amíg újra el nem éri a beállított értéket?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Van olyan progi amivel meg lehet nézni egy noti üzemóráját? Hogy eddig hány órát ment összesen.
-
j00ey
csendes tag
Üdv,
Free Pascal vagy Turbo Pascal nevű programot keresnék Windows 7 64bitre.
Tud valaki segíteni? -
sbazsi
veterán
-
petrusz82
aktív tag
Pár napja tudtatok nekem segíteni,remélem most is így lesz! olyan progira lenne szükségem,amivel xp alatt beállítható,hogy ne lehessen semmiféle programot feltelepíteni.Próbálkoztam a vendégfiókkal,de nem minden esetben korlátozta a telepítést.Van amelyik progi felment,van amelyik nem.
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Régebben hallottam egy zenefelismerő programról/honlapról, amibe be lehetett dúdolni a számot és megmondta a címét előadót. Olyan mint a telefonokon a trackID meg a shazamID. Esetleg ha tudjátok, légyszi mondjátok meg a nevét, próbáltam megkeresni, de nem találtam
Winampban van olyan ami felismeri a számot, de ugye ha a dallamát feldúdolom az nem elég, ennél a programnál/oldalnál meg az volt a lényeg
-
localhost
Közösségépítő
-
sfdrakex
nagyúr
Sajnos a letöltés link már nem megy de a program nevek alapján tudsz keresgélni an eten.
-
Ser
tag
-
Ser
tag
Sziasztok!
Olyan programra lenne szükségem, ami a notebook akkujának az állapotát elemzi le. Ubuntuban van ilyen beépítve gyárilag, de nekem most windows alá kéne hasonló. Tud valaki segíteni?
Köszi
-
Mika1227
őstag
Milyen progival tudnék DVD filmet divx-be konvertálni?
-
14adam
addikt
hello,van egy videóm ami nagyon sötét,van valami progi,hogy a fényerejét betudjam álítani?olyan kéne ami ingyenes,és jó win7-hez.Választ köszönöm
-
///M
tag
Köszi mindenkinek!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
sagesz93 #11613 üzenetére
Leírás angolul, remélem megy az angol, gugli ezt dobta a screensaver to wallpaper keresésre
-
sagesz93
addikt
Nem tudom jó helyre írok-e, mindenesetre van egy érdekes kérdésem.
Azt akarom hogy a képernyőkímélőm legyen a hátterem.
Képernyőkímélőm a Fliqlo ami egy órát mutat.[link]
Na ezt meglehetne bütykölni úgy hogy háttérként szolgáljon? -
DeFranco
nagyúr
válasz
kételkedem #11605 üzenetére
Köszönöm
-
Jazz
veterán
válasz
menalcas #11586 üzenetére
Van egy nagyon jó oldal, itt csak portable cuccok vannak. Én sikerrel használtam innen DVD-írót pendrive-ra (kismillió választék) és működtek is....lehet olyan progi is lesz ami neked kell, próbáld ki.
http://www.pendriveapps.com -
kételkedem
addikt
válasz
DeFranco #11603 üzenetére
Sok benchmark program van.
pl IntelBurnTest v2.3 a proci tesztelésére.
Itt összegyűjtöttek egy rakat benchmark programot, ezekből mazsolázhatsz. Vagy itt van egy összetett értékelő program.
Tesztelés közben érdemes a hőmérsékletekre is figyelni -
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Most vettem új alkatrészeket (alaplap, proci, memória, videokártya), és le szeretném tesztelni őket, hogy minden 100%-e. Gondolom ez terheléses tesztet jelentene, de ez csak tipp a részemről.
Van erre valamilyen kombinált program, vagy külön-külön kell valamivel vizsgálni? Ti mit ajánlotok? -
drkbl
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Synology NAS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- EAFC 25
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest