-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Üdv!
Nem tud véletlenül valaki olyan szoftvert amivel be lehet állítani, hogy ne töltse addig az akksit a gép amíg mondjuk 80%-ra le nem merül? Naponta van 1-2 áramszünet sajnos itt, mindig csak 1-1 pillanatig és gondolom az nem tesz túl jót az akksinak, hogy 1 pillanat használat után 5 percig töltődik. Én meg nem tudom milyen kifejezésre keressek.
U.i.: bocs a duplázásért (acer-es topicban kérdeztem ugyanezt az előbb), nem találtam az előbb a szoftveres részleget.
-
pitman
őstag
válasz
#65675776 #14096 üzenetére
Pont az említett konstelláció áll fenn. Driver nincs, a tuner így gyakorlatilag halott. A Dscaler működik a saját driverével, de a hang néha elmegy valamiért.
Találtam még egy Kastor Tv nevű progit is, ami a dscaler driverét használja, ez felvenni is tud, csak nem akar működni. Elindul, majd 70%-os cpu terhelést mellett iszonyatosan lassan lehet a menüjében bármit is csinálni. -
pitman
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #14095 üzenetére
Köszi, sajnos úgy tűnik, hogy ezek analóg tunerrel nem fognak menni.
-
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #14095 üzenetére
Utóbbi három kezel egyáltalán analog tunereket?
pitman: Ha egy BT8x8-as kártyát akarsz beüzemelni x64 alatt, akkor azt felejtsd el. Ugyanis lehetetlen. Semmilyen driver nem létezik hozzájuk, ami működne is.
Driver nélküli tuneres program olyan, mint a codec nélküli médialejátszó: nem létezik. KEll hozzá a driver, de azt az adott program beépítve tartalmazza.
-
-
-
pitman
őstag
Létezik-e olyan, lehetőség szerint ingyenes tv tunert vezérlő program a dscaler-en kívül, ami képes a tuner driverének feltelepítése nélkül is kezelni azt? A dscaler nem volna rossz, csak problémák vannak a hanggal, illetve a felvevő része elég kompromisszumos.
A tunder driver megléte nélküli működés fontos, mert nincs driver a tunerhez. Ha esetleg a program mpeg-be fel is tudna venni, az még jobb lenne. -
fatal`
titán
-
McKane
senior tag
Van egypár zeneszámom, mappákba rendezve..
keresnék olyan programot, ami folyamatosan tudja indexelni, vagy rendelkezne keresővel, és a találatokat le is tudná játszani.
XP home van a gépen. -
AndrewTdi
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #14088 üzenetére
Elég sokat használgatom a Pinnacle Studiot, de nem sikerült ráakadnom :-s
Wines dolgot is köszi.
-
válasz
AndrewTdi #14087 üzenetére
Hali!
Hát pedig a Pinnacle-ban meg lehet oldani..Pl kreálsz egy újabb sávot, ami a "mozi" teljes időtartamát felöleli, aztán a megadott időpontoknál meg eltakarod egy pl fekete téglalappal..
Azt hogy ez pontosan hogyan/hol lehet, arra fejből nem emlékszem, de ilyet csináltam az ingyenes VideoSpin2-vel, ami szintén Pinnacle termék, és ha az ingyenesben lehetett, akkor a fizetősben is...Célszerűbb lett volna először az XP-t aztán W7-et telepíteni, mert akkor a W7 telepítő megoldotta volna a dolgot. Utólag is lehet XP-t telepíteni, de azután csak az XP fog indulni. Ahhoz hogy elkészítsd a boot menüt, leggyakrabban az ingyenes EasyBCD progit szokták használni...
Fire.
-
Csontikka
aktív tag
Sziasztok!
egy nagyon egyszerű programot keresek, amivel a képernyővédőt tudnám egy kicsit testreszabni.
Mégpedig a következő képp:
Mikor egyes alkamazások futnak (nézi a processeket gondolom), akkor a képernyővédő nem kapcsol bem ennyit kellene, hogy tudjon nem többet.
Előre is köszönöm!
Üdv,
Csontikka -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Milyen programmal tudok egy videóban kitakarni valamit? Pl egy arcot egy fekete folttal vagy egy szö9veget egy fekete csíkkal, esetleg elhomályosítani egy kis részt?
köszi előre is
(Pinnacle studio 12-m van, de abban valahogy nem találtam ilyet)
-
törölt tag
válasz
V.Stryker #14076 üzenetére
Ott a Win-ben az Ütemező. Az azt indít el és akkor, amit és amikor megadsz neki.
Ha az túl bonyolult, akkor akár itt van egy célszerszám is.
-
leyo76
senior tag
válasz
Sas madár #14075 üzenetére
igen, közben gondolkoztam mivel volt, a hdd gyártó oldaláról is leszedhető ilyen util, de asszem ezzel volt Hard Disk Low Level Format Tool
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Valami egyszerű emlékeztető progira lenne szükségem. A feladat az lenne,hogy pl most beállítom,hogy 13:30-kor itt felugró ablakkal és hangjelzéssel emlékeztessen,hogy hagyjam abba a gépezést,mert Forma 1 van. Tehát ilyen egyszerű, beállítom az időt, némi megjegyzést, ha eljött az idő akkor felugrik és közben zenél, csipog, stb.
-
Sas madár
őstag
válasz
Psychonaut #14072 üzenetére
Megnézem,köszi de nem ez volt amit keresem mert a neve egyáltalán nem ismerős.
De lehet alkalmas amire kell. -
leyo76
senior tag
válasz
Sas madár #14070 üzenetére
létezik, de javítani gyakorlatilag nem tudnak, átforgatja bitenként 0-ra így tulajdonképpen minden adat törlődik még az a vírus is amit egyébként nem tudsz normál módon eltávolítani
én vírus irtásra használtam egy ismi gépén, az eredmény tökéletes lett, de egy örökké valóság volt kivárni a végét...
-
Psychonaut
veterán
válasz
Sas madár #14070 üzenetére
Több ilyen is van, pl. Active@ Kill Disk, aztán a Toshibának is volt ilyen merevlemez javító progija...
-
-
RexpecT
addikt
Hanganyagok lejátszásához keresnék olyan programot amin könnyen beállítható(menüből, de jobb lenne ha GUI-n), hogy 2×-es sebességgel játssza le.
VLC és MPC HC nem teljesen jó. -
pethYeti
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #14064 üzenetére
Végül (Thunderbird+)Lighting lett belőle
-
válasz
pethYeti #14063 üzenetére
Hali!
Igen, az Outlook "tudja" (nem csak a 2007) és a SunBird is erre lett kitalálva, de először magyar nyelvűt kerestem. Ha nem számít a nyelv, akkor esetleg még ezt is megnézheted: VueMinder Calendar Lite
Fire.
-
pethYeti
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #14061 üzenetére
Fel is raktam, de ez nem tetszik, mert nekem valami olyasmi kéne ami a tálcán is megjelenik és jelzi a következő eseményt ha mondjuk rákattintok.
Tényleg Outlook 2007 tud ilyet? Vagy sunbird?
-
pethYeti
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #14061 üzenetére
Köszi kipróbálom.
-
válasz
pethYeti #14060 üzenetére
Hali!
JGL Naptár
Felpakolja a BDE-t(Borland Database Engine) és újraindítást kér. Ha ez nem zavar, akkor próbáld ki.Fire.
-
pethYeti
addikt
válasz
pethYeti #14053 üzenetére
http://www.todor-hataridonaplo.hu/
Valami ehhez hasonló kéne, csak ez fizetős.
-
scream
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #14058 üzenetére
nem szándékos ... privátnak akartam ...
-
-
Horka1
tag
Urak!
Opera előzményeit milyen progival lehetne szerkesztgetni, törölgetni mondjuk, egyesével tetszés szerint?
-
pethYeti
addikt
Van olyan kis egyszerű teendő program ami nem kajál sok ramot, de mégis igényes. Ha megadom neki hogy aug 15-én "csinálj valamit" akkor az nap óránként felugró ablak formában jelzi ezt nekem. Win 7 kompatibilis legyen.
Köszi!
-
Sziasztok!
tud valaki olyan progit, ami hangot tud összehasonlítani egy minta alapján?
Köszi
-
fatal`
titán
Köszönöm szépen mindenkinek.
-
atesz117
aktív tag
válasz
fatal` #14042 üzenetére
Hi!
Paragon Hard Disk Manager
megelőztek -
válasz
fatal` #14042 üzenetére
Hali!
brd javaslatát annyival kiegészítve, hogy létezik ingyenes változat is Paragon-ból:
Backup & Recovery Free Edition (W7 x86/x64 is támogatott)
Segítség a használatáhozIgaz, nem olyan gyors, mint pl az Acronis, de ingyenessége ellenére mindent tud(vagy még többet), amire egy home user-nek szüksége van/lehet...
Fire.
-
brd
nagyúr
válasz
fatal` #14042 üzenetére
Ha nem érkezik jobb ötlet, akkor van egy olyan megoldás is, hogy pl. a Hiren's BootCD-n van mini Windows, az alól aztán azt indítasz, amit akarsz, pl. DriveImageXML. Persze ehhez kell némi memória (mert onnan fut a mini win), ill. lassabb lesz a visszaállítás (mert a mini win-nek is kell indulnia), mint egy direkt erre készült programmal.
De ott vannak a Paragon cuccai, mondjuk ez, ebben nagyon jók. -
fatal`
titán
Tud valaki a Norton Ghosthoz hasonló programot, ami szintén tud cdről bootolva visszaállítani?
Win7 64-bit kompatibilis kellene. Előre is köszi.
-
DraXoN
addikt
Sziasztok!
Van olyan program ami memóriát tud korlátozni windows XP alatt?
Lehetőleg a rendszer memóriát kéne max 2GB-ra korlátozni (4GB van telepítve).. Az ok egy makacs program ami 2GB-nál több memóriával nem hajlandó elindulni...Előre is köszönöm az esetleges segítséget
Üdv!
-
scream
veterán
válasz
Psychonaut #14039 üzenetére
paintben felére csökkentem nem lehet elolvasni 1 utcanevet sem, pedig kéne látszaniuk ...
-
scream
veterán
Képátméretező programot keresek,esetleg képjavító algoritmussal ellátva
olyan kéne,ami hogyha kicsinyítek képet, a lehető legkevesebb képromlással kicsinyítse, és ha nagyítok akkor ne essen szét annyira a kép,felirat,szöveg
-
válasz
ro_bert17 #14036 üzenetére
Hali!
Elég, ha csak a "file/könyvtárlistából" valami kitakarítja a fájlbejegyzést, már akkor sem tud mit kezdeni vele egyik progi sem, max, ha minden szektor érintetlen, amit a progi elfoglalt, akkor ismeretlen néven jelzi, hogy hát itt van valami. Azonban ha csak 1 szektor is felülírásra került, akkor ott a vége, csak listázza a progi nevét, de már visszaállítani nem tudja. Ennek az az egyszerű oka, hogy szoftveresen nem lehet mágneses nyomok után kutakodni, amit laboratóriumi körülmények közt tesznek. Ebből a "mágneses nyomokból" lehet következtetni, hogy az adott bitpozíción korábban 1 avagy 0 volt...
Lehet láttál te is olyan filmet, ahol amikor lebukik valamilyen csapat, akkor nagy teljesítményű mágnessel párszor végighúzzák a gép oldalát, pont azért teszik, hogy "eltüntessék" a mágneses nyomokat, mert akkor még a Kürt Kft. sem hozza vissza az adatokat róla.Fire.
UI: Épp ezért nem népszerű a számítógépes bűnözők közt az SSD, mert annak nem árt a mágnes...
-
ro_bert17
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #14035 üzenetére
Segédprogram: két ujj (shit+del
)
Törlés után egyből keresés. Ezek a kütyük pedig még azokat is kilistázták, amik azóta akár 100%-ban felül lettek írva. (azt hiszem a recuva még azt is kiírja, hogy mit helyezett rá azóta a windóz) -
-
-
scream
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #14029 üzenetére
köszönöm a linkeket, maradok egyelőre az ingyenesnél
-
kukulec
őstag
bakker pont az egyesítés hiányzik a free változatból.
-
kukulec
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #14026 üzenetére
köszi nektek, mindjárt nézem mit sikerül alkotni
-
válasz
scream #14028 üzenetére
Hali!
Igen, jól emlékeztél: Camtasia Studio
Van egy jóval régebbi, de ingyenes változata is: [link]
Arra ügyelj, hogy alapban kell neki a saját codec-je(TSCC) ,hogy letudják játszani, már ha ezt használod a felvevéshez és nem pl az FFDShow-t állítod be...Fire.
-
scream
veterán
Milyen programmal tudok asztalról felvenni ? Pl olyat is ,hogy nem az egészet,hanem megadok egy kis részt (kijelölök) és arról vesz fel ?
valami Camasita nem tudom mi ?
mintha azt használtam volna ...
nem feltétlen kell ingyenes ...
-
válasz
kukulec #14025 üzenetére
Hali!
Hát ha nem érdekes, hogy minden adat elveszik arról a HDD-ről, akkor természetesen megoldható a W7 lemezkezelőjével.
Ingyenesben:
Paragon Partition Manager Free Edition (64-bit) 2010
Paragon Partition Manager Free Edition (32-bit) 11.0
EASEUS Partition MasterFire.
-
kukulec
őstag
esetleg nincs vmi ingyenes progi? vagy a windows 7-ben ezt nem lehet megcsinálni?
-
kukulec
őstag
hello! az a kérdésem, "milyen program, ami" egy winchester két partíciójából egyet csinál?
-
ro_bert17
őstag
válasz
Psychonaut #14016 üzenetére
Sajnos ez sem talált.
(#14019) Fire/SOUL/CD: Nem is látszódik, de még a tároló mappája sem. A getdataback a nosztalgia kedvéért megér egy próbát.
Köszi Nektek! -
válasz
Psychonaut #14018 üzenetére
Hali!
Jogos, értelmes HSz-om volt...
ro_bert17
Amúgy a listában sem szerepel, csak már nem visszaállítható?
Vagy egyáltalán nem látszik a listában?Fire.
UI: Akkor még a GetDataback-el (is) lehet próbálkozni, de amúgy jó eséllyel tök mindegy, azt a PST már nem lehet visszahozni...
-
Psychonaut
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #14017 üzenetére
(recuva, pandora eddig kettőből semmi
)
-
-
Psychonaut
veterán
-
ro_bert17
őstag
Windóz XP-hez a legtutibb program, ami előkotorja még a törölt pst fájlt is? (recuva, pandora eddig kettőből semmi
)
-
alexadh
tag
Sziasztok!
Napok óta keresek egy remote resource monitor programot,vagyis ami a hálózaton müködő server/wstation gépek erőforrásait(cpu/mem/disk/celsius) mondjuk grafikusan megjeleníti és a saját gépemen szépen mindet megjeleníti.Lehet agentes is.
Mint mondjuk ez :http://www.eastbow.com/pmp/
Bár ez elég keveset monitoroz és viszonylag drága.
Ha ismertek ilyet plz help.
Kösz.
Üdv. -
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
Nemrég a youtube mahinálta valamit, és a jól bevált youtube downloader (és több hasonló program ahogy értesültem) nem működik. Tud valaki működő alternatívát video leszedésre?
-
-
zka67
őstag
Ezt az időkorlátot ki találta ki?...
A 720p-s filmek átlagos hosszt véve, ~4-4.5mbit/s-el férnek rá egy DVD5-ös lemezre. Mindkét programban be lehet állítani, hogy milyen hosszra készítse a filmet és egyből látod milyen bitrátával fogja megcsinálni. Én különösebb minőségromlást nem veszek észre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged