Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Androidos fejegységek
- Milyen processzort vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
STC Speed
őstag
Sziasztok!
Nekem egy olyan programra lenne szükségem,ami játék közben kijelzi a hőmérsékleteket,cpu kihasználtságát,létezik egyáltalán ilyen?

-
Horka1
tag
kollégák!
Olyan gondom támadt, hogy letöröltem egy 3gigányi cuccot a vinyóról, de commander továbbra is foglaltnak jelzi a területet, illetve nem mutatja, hogy felszabadult volna. Természetesen a lomtárat is kitöröltem.
Milyen progi tudná megállapítani a vinyón lévő valós üres helyet, illetve miként lehetne a helyet ténylegesen felszabadítani?
-
popp
aktív tag
Adott egy laptop, ahol a vinyón két partíció van: egy 30 GB-os a win7-nek, a maradék pedig az adatoknak. A rendszer partícióm mérete szűkösnek bizonyult, ezért szeretném megnövelni a másikból lecsippentve valamennyit. Milyen programmal tudnám ezt a legegyszerűbben megtenni (a op. rendszert nem szeretném újratenni emiatt)?
-
pr05p3c
tag
Xp telepítővel nem hiszem, mert win7-em van, de kösz a tippet, kipróbálom a módszert(win7 lemezzel persze). Egyébként lehet, hogy újrarakhattam volna, nem is az a sok idő, hanem hogy minden más programot felrakjak mellé, mindent beállítsak stb... A reinstallt ezért próbálom elkerülni, de ha nem jön be ez sem akkor az lesz.
-
Lenry
félisten
válasz
pr05p3c
üzenetére
az egy dolog, hogy a windowst átkopiztad, ha te is láthatod, hogy az új partíció nem rendszer, valószínűleg a bootszektorba semmi nincs telepítve, persze, hogy nem bootol, ha nem tudja, hogy mit bootoljon meg honnan.
egy XP telepítővel írathatsz neki bootot a javítás menüben.de amennyi időt eltököltél ezzel a klónozgatással, meg most hibakereséssel, annyi idő alatt kétszer is újrarakhattad volt az XP-t
-
pr05p3c
tag
válasz
pr05p3c
üzenetére
Ez a kérdés már lehet, hogy nem ebbe a topikba tartozik, de megcsináltam a backupot, visszaállítottam egy másik hdd-re, ha windows alatt megnyitom akkor látszik is minden, de nem bootol róla a gép(biosban átállítottam amit kellett).
Erre valami megoldás, vagy esetleg egy megfelelő topic? 
-
pr05p3c
tag
Van a rendszervinyóm ami már pár éve megvan, de az újabb hdd-imnél jóval lassabb, szóval azt akarom csinálni, hogy a rendszerpartíciómat áthelyezni egy másik hdd-re(win reinstallhoz nincs kedvem...). Olyan programot keresek amivel ezt meg lehet csinálni.
-
Horka1
tag
-
Horka1
tag
válasz
üzenetére
Igen kicsit össze van kuszálva a menüje, de a tudása vitathatatlan.
Azért rá lehet jönni két perc alatt.
---------------------------------------------------------------------
Más:Olyan gondom támadt, hogy van egy pár pdf-em, am nem enged magából másolni, meg nyomtatni. Régebben használtam egy progit, ami ez a korlátozást eltüntette pdf állományokból.
Csak elfelejtettem a nevét.
Mi a neve, vagy milyen progival lehet feloldani ezeket a korlátozásokat? -
Horka1
tag
válasz
üzenetére
html editornak a legjobb a wines jegyzettömb.
Ha wysiwyg, tehát grafikus szerkesztőt akarsz akkor ott van mindjárt az MS Frontpage, vagy a htmlpad little
vagy ezek közül valamelyik.
webszerkesztők ingyenVagy egyszerűen megcsinálod wordben és mented html-ként

-
törölt tag
Milyen teljesen ingyenes, de könnyen használható html editort tudtok ajánlani ? első körben ezt találtam : http://www.coffeecup.com/ Erről mi a véleményetek ?
-
Polllen
félisten
Köszi az új tippeket, meglesem őket!
-
Polllen
félisten
Sziasztok!
Egy minimál ingyenes progi kellene nekem kép szerkesztéshez...Tudásban kb. elég amit az office picture manger tud...(átméretezés, sok formátumba exportálás, levágás és hasonló egyszerű műveletek anélkül, hogy a minőség romlana)
A paint-t hanyagolnám a GIMP meg túl sokat tud...

-
válasz
Koczka
üzenetére
Hali!
Erre is jó, ha használsz partíciómentő alkalmazást, amikor mindent feltelepítettél és frissítettél, akkor elmented a rendszerpartíciót. Ha valamiért bedől a rendszer/fertőzés éri stb, akkor az egészet 10 perc alatt(persze ha nem egybe van a HDD, 200G adattal) vissza lehet állítani, minden progival együtt...
Paragon Backup & Recovery Free Edition
Segítség a használatáhozFire.
-
Koczka
tag
hello
Windows újra telepítésnél milyen programmal lehet vissza telepíteni a régi rendszeren lévő programokat?
-
Horka1
tag
Urak.
Milyen ingyenes fórumrendszerek vannak?
Ismerek párat, de hátha nektek is van pár ötletetek.olyan kellene amihez nem kell semmiféle programozói tudás, csak beállítgatom sablonokat alkalmazhatok és mehet.
-
werman
tag
hali!
egy olyan progit keresek ami képes két vinyó tartalmát összehasonlítani és az egyező (név szerint és tartalom szerint is) fájlokat kigyűjti(áthelyezi) vagy törli az egyikről. Előre is köszi.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Értem, kösz.
-
válasz
Psychonaut
üzenetére
Hali!
Nem kivitelezhető, mivel az MP3-ban csak 2 track van a jobb és a bal sáv (stereo). Szóval nem tartalmaz külön dob és egyéb track-et. Ezek a track-ek csak a studioban lelhetőek fel, ott természetesen megvan az x számú track külön...
Fire.
-
Psychonaut
veterán
Olyan programot keresek (ha létezik egyáltalán), amivel egy mp3 hangsávjait szerkeszteni tudom (tehát: gitár/dob/basszus/zongora/ének/stb.).
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem is estem pánikba ,csak érdekes volt , főleg hogy amikor szólt hogy analízálva volt hash alapján akkor még 4 találta annak, utóbb meg 3 csak
A Symantec volt aki már nem találta annak 
-
-
Fagyi
aktív tag
Sikerült child control-t kerítenem. Nagyon jó progi sokrétűen bellítható.
Hasznos és ajánlom mindenkinek. -
Horka1
tag
Üdv kollégák.
Újabb gondom támadt.
Van egy szkennelt könyvem, ami 67db jpg-ként létezik jelen pillanatban.
Milyen progival lehetne ebből 1db pdf-et kreálni? -
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hát felmenni felment gond nélkül
Csak utána nem müködött 
-
törölt tag
Helló, a régi gépemen Genius Wireless Netscroll+ Traveler egerem van. A gond az, hogy a Genius honlapján nincs Windows 7 driver támogatás hozzá, és a Windows 7 sem támogatja annyira, hogy menjen például a középső gombbal a fül nyitás vagy a fül bezárás. Tudtok e olyan lehetőleg ingyenes programot, ami megoldhatná legalább a gond középső gombra vonatkozó részét ?
-
Csapi007
veterán
Hy
Egy olyan progi kéne nekem amely a megadott mappákról szemléletes képet készít hogy melyik mekkora. Pl külömböző méretű és színű körök. Létezik ilyen? -
Atapi
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
köszi, ez se rossz dolog, de ha jol nézem, akkor ez mindig az aktuálisan kiadott frissítések gyűjteménye (de mordulj rám ha tévednék). ezzel meg egy kicsit macerás lenne az őskövület gyári telepítőkészleteket naprakésszé tenni, mert jópár hónapnyi kiadást össze kéne belőle gyűjteni visszamenőleg, kiválogatni belőle ami kell, aztán integrálni... szoval eddig ro_bert17 ajánlata a nyerő arra a célra, amire nekem kell.
-
Hali!
Az MS minden hónapban kiad egy ISO-t, ami kizárólag biztonsági frissítéseket tartalmaz, a támogatott OS-ekhez, esetleg vess rá egy pillantást, lehet hogy hasznát veszed: Ez még a Június-ban kiadott ISO
Fire.
-
kraftxld
félisten
válasz
Dluinet
üzenetére
Már bocsi, de baromság. Csak az XP SP2-höz nem jön további frissítés, SP3-hoz igen.
Extended support meg 2014 április 8-ig lesz SP3-hoz, addig jönnek a frissítések. És még gondolom ezután legalább 10 évig le is lehet tölteni. Nemrég próbáltam NT4-et frissíteni, az is ment szépen.
Támogatás is lesz még jódarabig, self sevice support meg mégtovább. -
Atapi
senior tag
-
Atapi
senior tag
Hali!
Létezik olyan program, ami megvizsgál egy ms telepítőkészletet (pl win xp), és a belőle hiányzó biztonsági frissitéseket letölti hozzá ms oldaláról, és integrálja?
A tippeket előre is köszönöm!
-
válasz
Votyesz13
üzenetére
Hali!
Ha jól értem, akkor hangot szeretnél felvenni. Több ingyenes progi is létezik, azokon belül lehet konfigurálni, pl: [link]
Szerk
Látom a W7 topic-ban is feltetted a kérdést, ha W7 alatt szeretnél rögzíteni, és pl azt szeretnéd rögzíteni, amit épp hallasz (pl online rádiót hallgatsz, játék hangokat, stb) akkor pár dolgot előtte még valószínű meg kell tenned, ehhez van itt egy kis segítség: [link]Ha pl vonalbemenetről akarsz rögzíteni, akkor csak azt kell ellenőrizned, hogy a vonalbemenet engedélyezve legyen illetve az adott progiban a felvevőeszközt és a felvétel forrását vonalbemenetre állítani.
Fire.
-
Votyesz13
tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne hogy windowsba milyen program az amivel lehet hangot 16bit és 44100hz
ra átállítani?Ha egyáltalán lehetséges.üdv bolvar
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Képlopó progit keresek. Netről akarnék pár fotót leszedni egy klikkel, könnyen és egyszerűen.
Tanács, ajánlat?
thx
-
ArchElf
addikt
Úgy tűnik, mintha vmw-ben kódolva alacsony bitrátával jönne át. Kockásodik és gyakorlatilag olvashatatlan a megosztott felület. Olyan esetekben, amikor a részleteket is látni kell - nem csak azt, hogy kb hol az egér a képernyőn - szinte használhatatlan. Legalább is személyes tapasztalataim alapján (a drót két végén egy "közepes" sebességű UPC-s gép és egy 30/10 Mb-es gép volt) nem a sávszélesség volt a probléma a két gép között, hanem a kódolási algoritmus. A tisztességes képernyő megosztók tudják vagy a régió alapú frissítést, vagy a natív ablakkezelő-alapú képernyő-megosztást. Nem rossz amúgy az alacsony bitrátájú wmv (illetve más video codec) sem, csak egy csomó idő kell neki mire kitisztul a kép. Amennyiben keyframe-rate magasra van állítva, akkor pedig a keyframe frissítés előbb jön, minthogy kép ki tudna rendesen tisztulni.
AE
-
ArchElf
addikt
A skype screen-sharing-je borzalmas - én senkinek nem ajánlanám...
Windows alatt távoli segítségnyújtás?AE
-
-
Ringman
félisten
Sziasztok!
Olyan programra lenne szükségem, amivel a monitorom tartalmát tudom neten keresztül megmutatni vkinek - stream-ként. (ne webkamerán keresztül, mert az nincsen és ha nem szükséges nem vennék csak ezért.)
a válaszokat előre is köszönöm.
-
szabjan
tag
Segítsetek srácok.
Milyen program ami... -vel le lehet tölteni komplett weboldalakat.
Előző winfosomon fent volt egy és most ha agyonvágnak sem jut eszembe. Install-jaim közt sem találom. Vagy valami nagyon hülye neve van.
Egész tuti kis program volt. Ilyen zöld kis sávokban mutatta vízszintes csikokban a letöltést fájlonként...
-
tknof1871
őstag
válasz
Horka1
üzenetére
Meg tudom nézni FF-ban. Az a mappa neve, hogy chas? Nem találom se a C: se a D: partíción ezt a mappát. A TC-t rendszergazdaként indítottam, a rejtett fájlok mutatását engedélyeztem, de nem találja. Valahol itt kéne lennie, C:\Documents and Settings\FIÓKNÉV\Application Data\Mozilla\Firefox?
[videolink] -
EkSYS
senior tag
sziasztok!
Tudnatok abban segiteni hogy ilyen az a proggi...ami jo dvd rippelo?
(AnyDVD 1 ponty tudom, de az 20 nap utan kidob es nem tudom regisztralni)koszi
-
varsam
őstag
Valaki tud ajánlani valamilyen egyszerű avi szerkesztőt? Összefűzni kisebb videokat, esetleg vágni rajtuk. Nem kell komoly program, tényleg vmi egyszerű pár kattintós kellene, kb mint iMovie mac-en. Előre is kössz!
-
válasz
Hintalow
üzenetére
Hali!
Ööö a Daemon Tools Lite változata ingyenes. De még itt van kettő akkor:
MagicISO Virtual CD/DVD-ROM
Virtual CloneDriveFire.
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
Van ingyenes alternatíva lemezképek mountolására? daemon tools mintára?
Bármilyen programra vevő vagyok
Windows alá kéne, xp-t használok. -
válasz
McKane
üzenetére
Hali!
Fire.
UI: Figyelmesen olvasd el a telepítési eljárást a honlapon(Kell neki 2 segédprogi, az egyiket telepíteni kell, a másikat meg bemásolni ennek a telepített proginak a mappájába, majd futtatni, csak ezután telepíteni a Gadget-et.) Ezt csak azért bátorkodtam leírni, mert már többször is ajánlottam ezt a Gadget-et és többször jött a válasz, hogy hát feltelepítették, de nem megy mert üres...Azért üres, mert hiányzik a 2 másik progi neki...

-
McKane
senior tag
windows7 gadgetet (asztali minialkalmazás) keresek,ami mutatja a CPU/HDD, rendszer hőmérsékletét.
tudom hogy van egy processzorfigyelő gadget alapból a win7ben,de az nem jelzi a hőmérsékletet,csak a kihasználtságot.köszönöm szépen előre is!

További,szép, forró nyári napot mindenkinek!
Üdv.: McKane -
Fagyi
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Védelem most nem szempont a géphasználat korlátozása és az ezalatti nethazsnálat korlátozása a lényeg a szülői felügyelet nem szempont nem a netet akarom szűrni.
Hanem a gépek hazsnálatát akarom korlátozni és eközbeni nethasználatot is nem teljes idő intervallumban. Lehetőleg Több ilyen rendelkezésre álló időpontot megadni. Pl éjszakai gép és nethazsnálat megakadályozása, a net tartalom korlátosáa nem szempont. -
Hali!
Esetleg még annyit, hogy egyes víruskergetők is rendelkeznek szülői felügyelettel (mert végül is arról beszélünk, bármi is legyen a neve az adott szoftvernek), így ha esetleg védelmi progit vásárolnál, akkor ezt is le lehetne tudni. Én pl kaspersky pure-t használok, abban van szülői felügyelet, és ezeket tudja: [link]
Fire.
UI: persze most nem azt javasoltam, hogy rohanj megvenni (nem olcsó amúgy), mert a kaspersky termékek egyes gépeket nagyon meg tudnak fogni pl. Csak azt, hogy ha úgyis pénzt adsz ki, akkor így két legyet egy csapásra elv alapján, egyből megoldanád a géped védelmét + lenne szülő felügyeleted is.
-
Fagyi
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Kösz. Megnézem őket, remélem lesz amelyik kitudja kapcsolni és nem engedi belapcsolni a gépet.
-
Hali!
Esetleg ezt megnézheted: K9 Web protection. Ingyenes, de nem biztos, hogy tudja mindazt, amire szükséged lehet.
Ez pedig egy szintén fizetős, de elég népszerű szoftver
ArchElf
Kösz, majd akkor "kiguberálom" valahogy...
Fire.
-
Fagyi
aktív tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen kérdezek. Keresnék free progit ami a Child kontrollra hasonlít.
Child kontroll2010 v10.xxx
Szempontok: be és kikapcsolás időbeni beállítása. Internet használat időbeni engedélyezése lehetőleg napi több alkalom megadási lehetőséggel.
Pl: Gép üzemidő reggel 8-11-ig, 1 óra nethasználattal, du 16-19 ig 2óra nethazsnálattal.Köszönöm segítséget előre is.
-
ArchElf
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Szerintem tegyél fel egy lokál webproxy-t (pl PAROS) és nézd meg, hogy mi a link, amin keresztül az online letöltő lerángatja a full installert...
AE
-
válasz
ArchElf
üzenetére
Hali!
Gondolod nem próbáltam?

Az a problem, hogy az így talált linkeken a dátumok (pl februári változat) meg a letöltési helyek (pl rapidshare) azok miatt az általad javasolt keresés nem játszik...
Ilyen "mókolt" változatok meg nem hiányoznak, valszeg ha felpakolnám, egyből az összes contactom kapna egy linket a jól ismert felírattal, hogy "Egy érdekes képet találtam rólad a neten, katt ide"...Na ez meg nem hiányzik....
Én arra gondoltam, hogy egy MS linket tud adni valaki. A régi felületen el lehetett játszani, hogy elindítottad a webes telepítő letöltését, majd megszakítottad és újbóli letöltésre mentél, ekkor a full offline installer jött már le. A megújult oldalon ezt már nem lehet kivitelezni, mert mindig a webes installert töltené le(kb 1,3 Mbyte) az offline helyett(kb 160Mbyte)...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És természetesen a legújabb változat kellene, mert az előzőnek megvan a fullos/offline/standalone telepítője, csak azt nem akarom már felpakolni, mert egyből frissítené magát, plusz az új változat már nem támogatja az XP-t...
Fire.
-
ArchElf
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Őőő, google + "Live Essential 2010 offline"? Az első oldalon csak olyen találatok voltak, amiket kerestél ... MS direct link meg (még?) nincs. Amúgy multilanguage (magyar) sincs még, csak angol, spanyol, francia, holland, portugál, japán és kínai.
AE
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Goddess of Victory:Nikke
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Erre valami megoldás, vagy esetleg egy megfelelő topic? 

D
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De azért köszi!

A Symantec volt aki már nem találta annak
Az a VT eredmény meg nem érdekes, ha feltöltögetsz ilyen egér/bill és egyéb drivereket, szép számmal lesz fals, mert persze hogy monitoroznak...