- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Milyen program, ami...?
- (kiemelt téma)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fokozatosan erősít majd a szerverpiacon az Intel
- Projektor topic
- Kiterjesztett valóság ASUS ROG és XREAL recept szerint
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
-
4100 - 4001
55168 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 02:14 Téma összefoglaló
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jhos910
senior tag
-
jhos910
senior tag
-
jhos910
senior tag
-
PazsitZ
addikt
-
jhos910
senior tag
hy!
olyan progit keresek ami B6I kiterjesztést kezel (elméletileg ez vmi cd klón formátum lenne).
-
törölt tag
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Audacity. Ingyenes és portable. Én pont a fordítottjára használtam, hogy ne hallja az egész ház, ha e-mailem érkezett, illetve új csevegőablak nyílt
De a hangerőt növelni is lehet vele. -
Ch4os
aktív tag
http://www.recovermyfiles.com/
http://www.recoverdatatools.com/ntfs-data-recovery.htmlAmúgy pedig: http://www.goolge.hu/ és írd be: "data recover after format"
-
Colera
tag
mi az a progi amivel format után lehet visszaszedni az adatot a vinyóról?
-
kavicssli
addikt
Olyan progit keresek ami mp3 hangerejét tudom állitani vagyis újrakonvertálni hogy hangosabb legyen az mp3...
-
Winner_hun
félisten
Persze. Ezen kívül kávét is főz, meg elmegy helyetted dolgozni
Na de a viccet félretéve: keress rá az adott nóta dalszövegére a neten. Lehet, hogy egyből meg is találod a fordítását is, ha mégsem, még mindig bemásolhatod egy fordítóprogramba.A webfordítás szar hangulat ellen jó

-
Rickenstein
senior tag
Persze. Ezen kívül kávét is főz, meg elmegy helyetted dolgozni
Na de a viccet félretéve: keress rá az adott nóta dalszövegére a neten. Lehet, hogy egyből meg is találod a fordítását is, ha mégsem, még mindig bemásolhatod egy fordítóprogramba. -
Hujikolp
őstag
van-ée olyan progi, ami a zenéből az angol szöveget amit mondanak felismeri?
-
Ch4os
aktív tag
Keresnék egy olyan egyszerű progit, ami a képernyőn két pont között mozgatja az egeret. Van egy kattintás, kis várakozás, és a másikon ugyanez, oda-vissza.
Nagyeséllyel ilyen progi nincs, de nehéz lenne egy ilyet írni? Tanultam anno programozást, de az már vagy 4-5 éve volt (Turbo pascal, Delphi,.NET, C#).Megoldottam. A neve: Action Mouse Mover
-
Ch4os
aktív tag
Keresnék egy olyan egyszerű progit, ami a képernyőn két pont között mozgatja az egeret. Van egy kattintás, kis várakozás, és a másikon ugyanez, oda-vissza.
Nagyeséllyel ilyen progi nincs, de nehéz lenne egy ilyet írni? Tanultam anno programozást, de az már vagy 4-5 éve volt (Turbo pascal, Delphi,.NET, C#). -
gyurman
tag
csak mobilos megoldást tudok, vagy nézz körbe a http://www.scanr.com/-on
-
gabor128
aktív tag
Sziasztok!
2 progira lenne szükségem:
1.
töltöttem le egy csomó képet, de a nevük 1,2,3....stb. Bizonyos képnézők így nem a helyes sorrendben mutatják, hanem 1,10,11,12,....2,20,21,22...stb.Kellene egy olyan progi, aminek megadom, hogy az adott könyvtárban található számozott képeket átnevezve sorba rakja.-> példa 001,002,003,...010,011,...stb.
2.
Tudtok-e olyan progit, amelyikkel 5.1 hangrendszerre, azaz 6 csatornára külön lehet zenét szerkeszteni. Hasonlóan a Cooledit2000 progihoz, de ott csak sztereóban lehet!Nem több csatorna összekeverésére gondolok, hanem az egyes csatornák külön szerkesztésére, hogy lejátszáskor sz általam megadott hangszórók szóljanak.
(Audicaty-t javasolták, de az csak sztereót tud, és ha nem muszáj a videoeditáló progikat mellőzzétek)
Köszi!
Üdv!
Az előző hozzászólásom 2. részéhez tud valaki progit ajánlani?
Megnéztem a SONAR 7-et. Komoly proginak tűnik, csak fizetős. Amit engedtek letölteni, az valami 2 trial fájl. Az egyik egy keverőpult, ahol hangot vehetünk fel és közben keverhetjük. A másik progi hasonló az előzőhöz, valami plug-in.
Szóval tud valaki használható progit, progikat ???
(Mégegyszer mondom, ne olyanokat soroljatok, ami másra van kitalálva: videovágó, keverőpult, stb)Köszi!
-
tothbe
addikt
nos, erre csak fizetös szolgáltatók vannak szoftverrel, pl iFax vagy eFax
De legegyszerübb ha pl. word-ben fax sablonba irsz és azt emilezed, akkor azt kinyomtatva a célnál olyan, mint egy fax. Befelé sajna nincs ilyen módszer.
Vagy veszel egy faxos modemet a géphez pc-fax szoftverrel ez párezerböl már megvan és akkor megoldódott az egész, persze itt van telefonköltséged is. -
GrandeP
addikt
ÜDv!
Lenne egy hülye kérdésem.
Olyan progi kellene nekem, amivel az interneten kersztül tudok, doksikat elküldeni fax formában, vagy faxra.

Lehetséges ez egyáltalán? Vagy vegyek inkább fax gépet?!

Köszi
-
Loretto
veterán
Én a miniDV dolgogat firewire-n keresztül a Windowsos MovieMakerrel csinálom, onnan már lehet mindefelé konvertálni.
-
akaido
addikt
-
akaido
addikt
Üdv!
[Az audacity digitalizáló program egy próbát megérhet]
Kell hozzá megfelelő kábel, hogy a PC hangkártyájához köthesd. -
törölt tag
hat sajnos nem tudom mivel tudnad bedigizni, de konvertalasra tudom ajanlani a winavi progit, menu keszitesre meg a dvd-lab progit
-
Amadeus86
csendes tag
Hello!
ez egy régebbi típusú kamera...(szallagaos)...csak az lenne a feladatom hogy kiírjam dvdre mert a családnak fontos...(ballagási vieo)...szóval még nincs fent a gépen!

De ha tudsz programot ajánlani ahoz is h milyen programmal tegyem fel akkor azt megköszönném..
-
törölt tag
Sziasztok!
tudnátok nekem olyan programot(okat) ajánlani amivel jó minőségbe át tudom konvertálni a kézi video kamerával felvett kis házi videom dvd-s re?
Meg kellene egy vagy több olyan progi is amivel menüt tudok csinálni a dvdhez!
LÉGYSZI IRJATOK PRIVIT.....FONTOS!!!
Előre is köszönöm a segítséget!

a jo minoseg a kezikameradon mulik...
milyen formatumban vesz fel a kamerad? -
Amadeus86
csendes tag
Sziasztok!
tudnátok nekem olyan programot(okat) ajánlani amivel jó minőségbe át tudom konvertálni a kézi video kamerával felvett kis házi videom dvd-s re?
Meg kellene egy vagy több olyan progi is amivel menüt tudok csinálni a dvdhez!
LÉGYSZI IRJATOK PRIVIT.....FONTOS!!!
Előre is köszönöm a segítséget!

-
gyurman
tag
-
Slipknot24
csendes tag
-
Sickboy25
addikt
Hát, amit találtam az nem sok jóval kecsegtet.
[link] [link] [link] [link]
Összefoglalva úgy tünik nem nagyon talált még senki hozzá firmware-t, a gyártó oldalán pedig egyelőre nincs (könnyen előfordulhat, hogy nem is lesz
).
A chip az elvileg sunplus-os. Ezen fórumokon kellene upolnod a lejátszót, hátha esetleg már valaki készített hozzá...köszönöm,de ugyanezeket találtam én is sajna
-
pitman
őstag
-
PazsitZ
addikt
Hát, amit találtam az nem sok jóval kecsegtet.
[link] [link] [link] [link]
Összefoglalva úgy tünik nem nagyon talált még senki hozzá firmware-t, a gyártó oldalán pedig egyelőre nincs (könnyen előfordulhat, hogy nem is lesz
).
A chip az elvileg sunplus-os. Ezen fórumokon kellene upolnod a lejátszót, hátha esetleg már valaki készített hozzá... -
Sickboy25
addikt
firmware-t lehet rajtuk frissíteni. Aztán fajtától függ mennyire van fejlettebb codec.
Itt szinte minden fajta lejátszóhoz lehet találni firmware-t [link]A frissítés annyiból áll, hogy a letöltött firmware-t (általában tömörített, tehát kitömöríted).
Kiírod egy cd-re, beteszed és magától lefut a frissítés.Viszont! Ezzel a művelettel valószinűleg garanciavesztés történik.
Plusz ha frissítés (ami 15-30sec) megszakad (pl. áramkimaradás), akkor feltehetőleg használhatatlanná válik a lejátszó!ilyen a lejátszóm magnavox mdv436 ,de sehol nem találok hozzá frissítést!!
vki esetleg találkozott már ezzel?
-
Sickboy25
addikt
firmware-t lehet rajtuk frissíteni. Aztán fajtától függ mennyire van fejlettebb codec.
Itt szinte minden fajta lejátszóhoz lehet találni firmware-t [link]A frissítés annyiból áll, hogy a letöltött firmware-t (általában tömörített, tehát kitömöríted).
Kiírod egy cd-re, beteszed és magától lefut a frissítés.Viszont! Ezzel a művelettel valószinűleg garanciavesztés történik.
Plusz ha frissítés (ami 15-30sec) megszakad (pl. áramkimaradás), akkor feltehetőleg használhatatlanná válik a lejátszó!köszönöm a segítséget már csak egy firmware-t kéne találnom!
-
Sickboy25
addikt
Plusz ha frissítés (ami 15-30sec) megszakad (pl. áramkimaradás), akkor feltehetőleg használhatatlanná válik a lejátszó!és a frissítésnek mi a menete?
-
PazsitZ
addikt
Plusz ha frissítés (ami 15-30sec) megszakad (pl. áramkimaradás), akkor feltehetőleg használhatatlanná válik a lejátszó! -
Sickboy25
addikt
és ezeket az olcsó asztali dvd lejátszókat nem is lehet frissíteni ugye?
tehát amiket nem játszik le azokat át kéne kódolnom vmi olyan formátumba vagy a divx-nek olyan verziójába amit lejátszik!!
-
Shodan
őstag
-
PazsitZ
addikt
-
Shodan
őstag
Nekem olyan netmonitor progi kellene, amivel meg tudom nézni hogy az adott hónapra, mekkora volt az adat forgalmam, mennyit töltöttem le illetve fel.
-
ollie
MODERÁTOR
Sehogy, a Virtualdub csak AVI-ba tud kódolni, menteni.
-
ollie
MODERÁTOR
Az AVI csak egy konténer, ezen belül szinte bármilyen codec-kel lehet tömörítve a film. Neked kell tudnod, hogy pontosan milyen codec-eket dekódol a lejátszód, de még DIVX és DIVX között is nagy különbség van (pl. nem biztos, hogy DIVX6-ot is tud dekódolni a lejátszód).
-
pitman
őstag
VirtualDub-Mpeg2 -vel Direct stream copy módban kódold.
Megnéztem, de ezzel hogyan lehet mpegbe menteni? Az mpeg állományt beolvassa, meg is tudom vágni, de menteni csak aviban lehetne átkódolással. Ha direct stream copy módban van, azt mondja, hogy ilyen formátumban ez nem megy. Nem is csinál semmit.
-
Sickboy25
addikt
gyanús ,hogy vmit nem támogat!! a cuccodból
-
Sickboy25
addikt
Hi all!!
mitől lehet az,hogy avi filmjeimet nem mindegyiket játsza le az asztali lejátszó??
avi és avi között is van különbség? gondolok itt xvid dvix?vagy milyen programot kéne használnom ahhoz ,hogy teljesen kompatibilissé varázsoljam?
én eddig winavit használtam!!Köszi
-
D4rkm4n
őstag
A helyzet:
Cossacks II. kitömörít, telepít, mountol, duplaklikk az asztalon elhelyezett parancsikonra, a gép tölt és egyszercsak semmi.
Miért nem indítja el a játékot?

Sorry ha nem ide tartozna a kérdés, de jobb topikot nem találtam.

-
Nakivagyok
tag
ha nem akarod egyszerre használni akkor egyszerű. van két hálózati kapcsolatod az egyiket használod alapértelmezetten direkt kapcsolatra a másikra telepítesz egy proxit és ezen keresztül tudsz tölteni mert a proxi meg fogja kérdezni melyik kapcsolatot akarod használni. a letöltö progikat a böngészőket át állítod a proxira.
Ezt hogyan tudom megcsinálni? (hálózati kapcsolatra proxit telepíteni) Ennyire nem vagyok otthon a témában hogy ilyen pengén menjen

-
gabor128
aktív tag
-
PazsitZ
addikt
Sziasztok!
1.
töltöttem le egy csomó képet, de a nevük 1,2,3....stb. Bizonyos képnézők így nem a helyes sorrendben mutatják, hanem 1,10,11,12,....2,20,21,22...stb.Kellene egy olyan progi, aminek megadom, hogy az adott könyvtárban található számozott képeket átnevezve sorba rakja.-> példa 001,002,003,...010,011,...stb.
2.
Tudtok-e olyan progit, amelyikkel 5.1 hangrendszerre, azaz 6 csatornára külön lehet zenét szerkeszteni. Hasonlóan a Cooledit2000 progihoz, de ott csak sztereóban lehet!Nem több csatorna összekeverésére gondolok, hanem az egyes csatornák külön szerkesztésére, hogy lejátszáskor sz általam megadott hangszórók szóljanak.
(Audicaty-t javasolták, de az csak sztereót tud, és ha nem muszáj a videoeditáló progikat mellőzzétek)
Köszi!
-
gabor128
aktív tag
Sziasztok!
1.
2.
Köszi!
-
power12
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudtam, hogyan keressek rá, ezért gondoltam megkérdezem itt.
Olyan progi kellene, ami egy adott CD/DVD lemezen lévő zenékről egy nyomtatható listát csinál, amit utána borítóként be tudok tenni.
Az mindegy, hogy fájlnévből, vagy ID3-ból veszi.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
animatrix11
őstag
Valaki válaszoljon nekem!!!!! Igen fontos lenne!
Most akkor ha felrakom a Vista-t akkor azt miért nm tudom utána leszedni úgy, hogy közben semmi sem történik az XP-vel?
Kölön partíción van! CSak azt leformázom s megvan, nem??
PLSSSS help!!!!!! Most már tenné fel, de nem tom, hogy mi legyen!!!!!!

nem férnek meg egymás mellett, azt próbáld ki ha két op rendszert akarsz, hogy külön vinyóra rakod, ráadaásul ugy hogy amikor telepíted az másikat lehúzod, létezik egy alaplapi bootbenü f8-al jön elő (legalábbis nálam) hogy melyik vinyóról akarsz bootolni....
még nem próbáltam vista-val de esélyes
ha az xp-t akarod megcsinálni a telepitőjén van a konzol ott van olyan hogy fixboot, asszem az csinálja meg ha valami elcsesződik az indtófileokkal
-
animatrix11
őstag
Jól néz ki és sokat tud, pont ezért nem sikerült elsőre
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lényeg először létrehozol egy "új hangot", ami legyen tetszőleges hosszúságú (később úgyis meg tudod vágni).
Majd a Control ablakban kell bűvészkedni. De mivel most alig bírok gépelni, legyen elég egy kép
(ha ez a control ablak nem jelenik meg, akkor a tool menüben lehet előhívni asszem).Ha ez megvan akkor a CTRL+felvételgombbal tudod indítani a felvételt.
Enjoy!
na megnéztem megtaláltam müxik

-
törölt tag
Most akkor ha felrakom a Vista-t akkor azt miért nm tudom utána leszedni úgy, hogy közben semmi sem történik az XP-vel?

ez nem igy mukodik...
a vista hozza letre a bootmenut es a beallitasokat, es ha azt eltunteted, akkor osszeomlik az xp is...
nekem is ajanlottak erre a problemara a fixmbr-t meg tobb hasonlo dolgot, de egyikkel sem tudtam helyreallitani a bootolast...
szoval csak ovatosan...
vagy esetleg kerdezd meg a vista topicban is -
Zalaymate
senior tag

-
Slipknot24
csendes tag
sziasztok!Valaki meg tudná mondani hogy milyen kiterjesztés a: ".daa" ??
-
PazsitZ
addikt
-
chungee
addikt
Nekem deskopra kellne időjárás jelentés a lakóhelyemről, melyik progi az

-
haxy27
aktív tag
Üdv!
Egy olyan progira volna szükségem, amelyikkel beállítható, hogy több _élő_ internetkapcsolat esetén (pl egy adsl + egy wlan) az egyes futó programok melyik kapcsolatot használják. (pl. egyik internetkapcsolatot letöltésre, másikat online játékra használni)
Ismer valaki ilyet? Fontos lenne! Köszi
ha nem akarod egyszerre használni akkor egyszerű. van két hálózati kapcsolatod az egyiket használod alapértelmezetten direkt kapcsolatra a másikra telepítesz egy proxit és ezen keresztül tudsz tölteni mert a proxi meg fogja kérdezni melyik kapcsolatot akarod használni. a letöltö progikat a böngészőket át állítod a proxira.
-
haxy27
aktív tag
Progit sajnos nem tudnék mondani helyette, de a NanDub-al esetleg nem tudod kimenteni a második (magyar) csatornát (külön hangállományba), majd levágni mindkét csatornát és vissza a magyart?
Hát a nandub nem tudót ilyet mert akkor néma volt minden. de megoldottam a GOMPlayer az tud ijet van rajta egy Advenced Audió Capture funkció de sajna elég lassú mert akkor működik mikor nézem a filmet, azaz film nézés közben menti el az audió sávot.
-
Nakivagyok
tag
-
Zalaymate
senior tag
Utána miért nem tudom törölni a Vista-t?
Egyszerűen formázom azt a particiót és vége!
Nem?

Fontos lenne, mert akkor most tegyem fel vagy ne?
Ha két partíción van a két rendszer akkor miért kavarnának be egymásnak illetve miért nem tudnám törölni az egyiket?

-
Bici
félisten
-
Dr. Romano
veterán
Bocsi, de annyi hátránya van csak hogy néha felad egy regisztrálásra felszólító ablakot. LoL ennyi erővel akkor ne ajánljak senkinek pl. egy TotalCommandert?

Nyílván azért ajánlottam ezt mert én nap mint nap használom és tudom hogy erre (és még 1000 másra is) képes. Amiket te említettél még nem próbáltam ezért nem említettem őket...
-
attyspocak
aktív tag
Na nekem egy olyan program kéne, amiel azt tudom megcsinálni, hogy a gépemen amin jelenleg XP megy, indításkor lehessen választani, hgy milyen op rendszerben kívánok dolgozni!
Tehát jelenleg megy az XP. Csinálok, egy partíciót Partition Magic-el, mondjuk lesz 100GB. Annyi tuti elég. Aztán valahogy arra szeretném felvarázsolni a Vista-t, úgy, hogy mikor elindul a gép ki tudjam választani egy listából vagy akár honnan, hogy melyik op rendszert indítsa el!
+ Ahoz is kéne tanács, hogy hogy teszem fel úgy a külön partícióra a Vista-t, hogy az XP hez ne nyúljon!
+ 1 kérdés, minden programot amit Vista alatt akarok használni, azt még egyszer fel kell telepítsem Vista alól?
Előre is THX!
A telepítéskor választhatsz eltérő particiót és akkor nem nyúl hozzá. Nekem egy éve XP pro és Vista64 U van egymás melett két partin és a vista a boot problémát is megoldja.
-
animatrix11
őstag
Lényeg először létrehozol egy "új hangot", ami legyen tetszőleges hosszúságú (később úgyis meg tudod vágni).
Majd a Control ablakban kell bűvészkedni. De mivel most alig bírok gépelni, legyen elég egy kép
(ha ez a control ablak nem jelenik meg, akkor a tool menüben lehet előhívni asszem).Ha ez megvan akkor a CTRL+felvételgombbal tudod indítani a felvételt.
Enjoy!
meg fogom nézni holnap nagyjából ezt csináltam lérte hoztam egy hangsávot elinditottam egy mp3-at és nem vett fel semmit
-
ollie
MODERÁTOR
GoldWave a neked való, én is ezt használom ilyen célra.
Milyen jó, hogy egy ilyen pofonegyszerű feladatra egy fizetős programot ajánlasz.
Rengeteg ingyenes program van erre a feladatra (pl.: Audacity), de még a beépített Windows Sound Recorder is vígan megteszi, ha fel van téve egy mp3-as directshow (pl lame directshow). -
D4rkm4n
őstag
-
Rickenstein
senior tag
Na nekem egy olyan program kéne, amiel azt tudom megcsinálni, hogy a gépemen amin jelenleg XP megy, indításkor lehessen választani, hgy milyen op rendszerben kívánok dolgozni!
Tehát jelenleg megy az XP. Csinálok, egy partíciót Partition Magic-el, mondjuk lesz 100GB. Annyi tuti elég. Aztán valahogy arra szeretném felvarázsolni a Vista-t, úgy, hogy mikor elindul a gép ki tudjam választani egy listából vagy akár honnan, hogy melyik op rendszert indítsa el!
+ Ahoz is kéne tanács, hogy hogy teszem fel úgy a külön partícióra a Vista-t, hogy az XP hez ne nyúljon!
+ 1 kérdés, minden programot amit Vista alatt akarok használni, azt még egyszer fel kell telepítsem Vista alól?
Előre is THX!
1. Az XP a Vista Shadow Copy fájljait folyamatosan törölni fogja. Ez elég zavaró tud lenni, ha az ember használná. Ezen kívül más problem nem lesz.
2. Igen, telepíteni kell ugyanazt a progit XP és Vista alá is (még véletlenül sem ugyanazt a telepítési mappát megadva).
3. Miért nem használod csak a Vistát? Ha akarod szinte XP szintre "butíthatod vissza":
[link] -
törölt tag
-
Zalaymate
senior tag
THX! Akkor máris me megy fel a Vista Ultimate, csak hogy ismerkedjek vele, + néhány teszt erejéig.
Kössz Srácok!

-
Dr. Romano
veterán
Előre is THX!
Arra még ügyelj hogy a Vista és XP eltérő picit eltérő fájlkezelése érdekes dolgokhoz vezethet néha.
(pl. nekem anno az XP a Vista Starter mappáját 6,8GB-osnak mutatta egyébként csak 3 volt, jah és a töredezettségmentesítő progi is más elven nyomja tehát ami Vista alatt OK az XP-ben totál töredezett és fordítva, de egyébként megfértek egymás mellett
) -
törölt tag
Előre is THX!
automatikusan kapsz bootmenut ne aggodjal emiat...
a vistat masik particiora teszed es kesz...
a masodik kerdesed kicsit zavaros, de mivel a vista masik oprendszer, igen, mindent ujra fel kell raknod -
Zalaymate
senior tag
Előre is THX!
-
Sdi
addikt
-
Dr. Romano
veterán
megnéztem faszán néz ki de baxta felvenni a lejátszott zenét....
hogyan kell?
Enjoy!
-
animatrix11
őstag
megnéztem faszán néz ki de baxta felvenni a lejátszott zenét....
hogyan kell?
-
Zalaymate
senior tag
Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem a Vegas nevezetű videóvágó/szerkesztő program képes rá.
de nem 100%!
Kiírni viszont nem tud!
-
Dr. Romano
veterán
Szerintem külön konvertáló nem lesz, de lehet, hogy tévedek. én telepíteném az OOo-t és azzal a mentés másként funkcióüval megoldanám, kivéve, ha sok anyagról van szó. Akkor csak az éppen szükséges fájlt konvertálnám. Egyébként szerintem jobb sok szempontból az OOo.

Találtam végülis egy progit ami hivatalosan nem, de gyakorlatilag konvertál
TextMaker Viewer a neve.Lényegében nincs semmi mentési funkciója, de ha kiválasztom hogy doksi küldése e-mailben, akkor kiad egy listát hogy miben szeretném küldeni és ott .doc-ot is meg lehet adni.
(így már csak az Outlookban meg kell nyitni a doc fájlt és kész (sajnos nem minegyik doksit nyomja át rendesen, így lehet mégis az OOo-t rakom fel ) -
Dr. Romano
veterán
-
animatrix11
őstag
üdv
olyan programot keresek ami mp3-ban felveszi ami éppen a gépen megy

-
Bici
félisten
rosszul tudod, mert a Blueray tud 25 progresszívet, 50 interlaced-et, és 50 progresszívet is. Ehhez jön hozzá a 24, 30, 60 fps, de ezek csak az amcsiknak kellenek, nekem elég lenne az első három.
Továbbra is várom a tippeket... két óra guglizás nem segített
-
attyspocak
aktív tag
Sziasztok!
Olyan progit keresek ami képes átkonvertálni az OpenOffice fájlokat MS Office fájlokká (odt és ods-ekből szeretnék az OO feltelepítése nélkül doc és xls fájlokat gyártani).
Előre is köszi
Szerintem külön konvertáló nem lesz, de lehet, hogy tévedek. én telepíteném az OOo-t és azzal a mentés másként funkcióüval megoldanám, kivéve, ha sok anyagról van szó. Akkor csak az éppen szükséges fájlt konvertálnám. Egyébként szerintem jobb sok szempontból az OOo.

-
Kloden
senior tag
Még egyszer köszi a segítséget, tőkéletesen működik.
Esetleg olyan programot nem tudsz (lehetőleg ingyenest), ami képes mpeg videok veszteségmentes vágására. Vagyis, ha kivág az ember részeket, vagy két videót összefűz, akkor ne kódolja újra az egészet, csak az aktuális részeket, ahol a művelet történt.
Fizetősben tudom, hogy van ilyen, ingyenest még nem találtam eddig.VirtualDub-Mpeg2 -vel Direct stream copy módban kódold.
-
Dr. Romano
veterán
Sziasztok!
Olyan progit keresek ami képes átkonvertálni az OpenOffice fájlokat MS Office fájlokká (odt és ods-ekből szeretnék az OO feltelepítése nélkül doc és xls fájlokat gyártani).
Előre is köszi
-
ftc
nagyúr
-
róland
veterán
Ráadásul 24 fps kell neked, mert ha jól tudom mind a BD, mind a HD-DVD ezt a sebességet használja.
-
Bici
félisten
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy tudtok-e olyan progiról, ami 1080p 25fps-be tud tömöríteni h264 kodekkel?
És mindezt blue-ray írással kellene párosítani.
Encore DVD csak 50i-t tud HD-ben, vagyis 1080i-t.
Nero meg csak MPEG-2-be tömörít, ha jól tudom.Előre is köszi a segítséget!!
-
pitman
őstag
Még egyszer köszi a segítséget, tőkéletesen működik.
Esetleg olyan programot nem tudsz (lehetőleg ingyenest), ami képes mpeg videok veszteségmentes vágására. Vagyis, ha kivág az ember részeket, vagy két videót összefűz, akkor ne kódolja újra az egészet, csak az aktuális részeket, ahol a művelet történt.
Fizetősben tudom, hogy van ilyen, ingyenest még nem találtam eddig. -
ollie
MODERÁTOR
-
Dr.Én
veterán
-
gyurman
tag
Szervusztok Srácok!
Keresek valami jól beállítható, de egyszerű kezelésű CMS rendszert. Mit ajánlotok illetve hol találhatok valami jó ajánlást?
-
Klaymen
tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan program kellene XP alá, ami a látogatott weboldalakat logolja, valamint azt, ha a program nem fut.
A logot nem kell titkosítani, az sem baj, ha a júzer egyben ki tudja törölni, csak részleteket ne lehessen piszkálni.Köszi!
-
vivera
csendes tag
-
bambano
titán
-
PazsitZ
addikt
-
ftc
nagyúr
Olyan progit keresek mi egy adott képsorozatot átnevez egymás után....
pl eddigi kép
100-128
100-129
100-135stb
lenen belőlle 1,2,3...
létezik ilyen?
-
gyurman
tag
Srácok valaki be tudta állítani, hogy a KMplayer az mp3 audiót az ac3filterrel játsza?
Ez hogyan megy? -
attyspocak
aktív tag
Most találtam.
Hardveres védelem a Pendrive-hozprogramot keresett! Ez program?
-
sekli
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
4100 - 4001
55168 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Milyen program, ami...?
- (kiemelt téma)
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) GIGABYTE / ZALMAN / FSP ATX 400W / Tápegységek
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro Max 128GB 85% (1év Garancia)
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)