Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mini PC
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ZCoyote
üzenetére
Sajnos konkrétan nem tudom, melyik progi mit tud, de ezek küzöl mazsolázhatsz, talán lesz közte megfelelő: Itt egy adag, mind ingyenes
Remélem találsz köztük megfelelőt...
-
válasz
ZCoyote
üzenetére
Hali!
Kösz, de én is jó pár órát keresgéltem hiába ez ügyben. Nekem az UltraISO van meg jogtisztán, csak lehet, hogy kell egy tutorialt készítenem, ahol jó lenne ha egy ingyenes ISO Editor-t tudnék használni, hisz nem mindenkinek lehet meg legálisan az Ultra- Power- MagicISO. Ezek trial változatai meg azért nem felelnek meg, mert az egyik korlátozás bennük, hogy kb. 300 MB-os ISO fájlt lehet szerkeszteni bennük max, a tutorial-ban meg biztosan 4-8G-s ISO kell hogy szerepeljen...
Fire.
-
leyo76
senior tag
válasz
ZCoyote
üzenetére
Sajnos ezt tapasztaltam korábban a vga hűtőjével is xp alol szépen pörgött használatnak megfelelően, win7 alol meg folyamatosan max fordulattal ment. Majd adtak ki egy újabb drivert amivel egy picit jobb lett, de az sem volt az igazi, Szerintem erre még várnod kell egy picit...
Én nem csökkenteném a proci órajelét mert akkor a w7 sem lesz túl használható.
-
polip
addikt
válasz
ZCoyote
üzenetére
hát mit akarsz összeilleszteni?

mondom sima dosos copy parancs, ami bájtonként egybemásolja az egészet:
copy/b VTS_01_1.vob + VTS_01_2.vob + VTS_01_3.vob proba.mpg
ennyi a sztori, windózba cmd.exe-t indíts és abban a VIDEO_TS könyvtárban leyél, amit össze akarsz kopizni
ha nem ugyanoda akarod az mpegett, akkó adj meg neki egy útvonalat..
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Witcher 1 Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER!! 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Most töröltem a Chrome-ot, hátha.

Hátha valakinek késöbb majd kell.