-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horka1
tag
Kollégák.
Átálltam Opera böngésző használatára, mert a Firefox, olyan volt már mint egy tetű.
Viszont a jelszavakat valahogyan át kellene transzportálni az FF ből.
Létezik valami lehetőség erre? -
válasz
VectorworksH #12293 üzenetére
Az Ai-t nevezd át PDF-é.
-
VectorworksH
tag
Sziasztok!
DVD katalogizálásra keresek valami korrekt kis progit.
Eddig Where Is It-et használtam ami nagyon tettszik, egy dolgot kivéve : a jelenlegi 250 DVD-s kollekcióm adatbázis file-ja, közel 1 giga. Vagy be lehet valamit állítani a Where Is It-ben, hogy ne legyen ekkora? Már tömörítve van, az be van kapcsolva.
Illetve keresek még olyan progit ami EPS, CDR, AI, fájlokból készít nézőképet, majd katalógust mondjuk PDF-be
Extensis Portfolio-t használok jelenleg, ha nincs más marad ez, csak sajna az AI-knek nincs prieview, így ki kell nyitni Illustratorban mielőtt katalogizálok.
Köszike!
-
Ramius
őstag
Üdv. Kellene nekem egy jól működő, egyszerű, ingyenes vnc program. Tud valaki?
-
meszi16
tag
Sziasztok!
Keresek olyan programot (ha létezik), amivel winampon futó élő online adásokat tudnék lementeni. Ha valaki tud ilyenről megírná a nevét? Köszönöm előre is.
-
leyo76
senior tag
válasz
scope2007 #12286 üzenetére
Orbit Downloader amellett hogy letöltésvezérlő, grabbelni is tud videot, zenét, flasht....
-
scope2007
addikt
hali!
szerintetek melyik a legjobb letöltés vezérlő? [akár firefoxba beépülő is lehet]
-
Sziasztok!
Régen volt egy olyan progi amibe beírtam egy domain nevet, és ő a mint a tracert végig követte az elérési utat, csak grafikusan. Nem tudja esetleg valaki, hogy mi a progi neve?
-
Syklas
tag
válasz
richpublic #12263 üzenetére
..ha én is jól tudom akkor az Asus és a Gigabyte Vga-khoz is le lehet tölteni egy ilyen utilities kis alkalmazást amik ugyan úgy megtudják jeleníteni ezeket az információkat játék közben is.. de vannak erre hasonló vga független szoftverek is..
-
Syklas
tag
A DriverMagician a te programod... felderíti a a gépeden található összes hardvert.. és felajánlja hozzá a lehetőséget hogy letölti hozzá a legújabb drivereket... támogatja a magyar nyelvet...
De vannak még más lehetőségeid is.. az egyik hassonló szoftver ami ugyan erre képes csak mind ezt teljesen automatikusan.. letölt és telepít.. de most nem jut eszembe a neve.. de ha érdekel utána nézhetek.. és az asszem freeware is!!!
-
törölt tag
Szóval egy táblázat alapján akarsz cserélni betűket. Ezt úgy hívják behelyettesítő kódolás/ rejtjelezés. Ezen irányban keresgélj. Egyébként ha sűrűn akarod használni azonos kódtáblával, akkor jobban jársz ha megír(at)od. Esetleg lehetőségként ott van a saját billentyűzetkiosztás készítése.
-
qdak
addikt
válasz
#65675776 #12273 üzenetére
nem nem értetek : (
nekem az kell h beirok 1 szöveget pl: hedo der feind mensch és én megadom ahoyg az elöbb már irtam hogy az abol oylan a legyen ... és megcsinálja mindet: нэđơ đэŗ ƒэıпđ мэпşçн tudom h a cserével megle7 igen de 1esével mire 1 egész szöveg mindent beirom a-z ig lem1 a nap, nekem oylan progi kellene aminek 1x megadom h ennek a betünek ez legyne a cserélye és utáan csak be kelljen irnom és katt oylan lesz
rem most már érteni
-
Retr0
tag
Nekem egy olyan program kellene, ami lecsekkolja a laptopom drivereit, majd ha van frisebb annáll, akkor felajánlja annak a letöltését.
Hallottam már a drivermax nevezetűről, de nem vált be.
Olyan kellene mint a lenovonak van a thinkvantage system update.Egy dell géphez kellene, de a dell support elég gyatra ilyen téren, necces drivereket leszedni tőlük.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Az Everestet próbáltad? Van egy olyan lehetősége,hogy mindig az everest ablak legyen felül,és sztem akkor a game fölé is tudja tenni. Amúgy linkeld be a videót,hátha valakinek eszébe jut a progi neve.
-
qdak
addikt
hy oylan progit keresnék amivel kitudodk cserélni "X" betüt "Y" ra na de uyg h ne 1esével keljen szövegszerkesztöben a-z ig
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
richpublic #12267 üzenetére
írj a srácnak youtubeon a hszekben, vagy privit ha lehet ott olyat.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
richpublic #12265 üzenetére
Fraps az fps-t kiirja nem lehet hogy abban van esetleg ilyen is?
-
leyo76
senior tag
válasz
korábban az asus vga-val volt olyan driver/szoftver amiben ilyen funkció is volt- de az csak az asusal működött (hotkey segítségével)
-
richpublic
tag
láttam jútubin hogy egyik gyereknek az in-game videójában ott volt sárga felirattal hogy:
GPU: 45°c CPU: 43°c HDD: 32°c
hőmérséklet, és játék közben tudta figyelni mert valahogy áttfadelödött
mint a team speakernek az az áttfedőse ez is olyasmi játék közben látod a hőmérsékletet!
na ez melyik program?
mert nagyon jó
[cenzurálva by:me]
-
Sotho
őstag
Frankó ingyenes webmailt is tudó mailserver progi kéne ami egyszerű intelligens könnyen kezelhető stabil, jól konfigurálható, mindezt windows server alá. 20-50 aktív használót kell kibírnia.
Köszi. -
Syklas
tag
válasz
leyo76 #12255 üzenetére
Hát "sajnos" a felderíthetetlen nem is akkora túlzás...hisz ilyen tudású hassonló legális kémprogram pl a.. PC Activity Monitor Pro.. magyarúl is tudó szoftver.. és se a feladatkezelőben se a rendszerleíró adatbázisban nem fedezhetjük fel.. (lényegében csak az tud a létezéséről aki feltelepíti) bár tény az ilyen szoftverek is csak a telepítéstől naplózzák az eseményeket.. de azt tényleg mindent..
-
Retr0
tag
Üdv,
2hetes studio XPS laptopomon (win7 x64) valamiért "szaggat" az everest, mikor frissiti a hőmérsékleteket és egyéb adatokat.
Namármost mivel ezt kb 3 másodpercenként teszi elég lehetetlen így használni a gépet.
Már próbáltam 3 verzióval de mindel ez a helyzet.
Esetleg tud valaki valamiféle megoldást, vagy egy alternatív programot, amivel ki tudnám iratni a tálcára a gép hőmérsékleti adatait? -
Syklas
tag
válasz
krypton #12249 üzenetére
De vannak ilyen programok.. amik működési elve lényegében megegyezik a kémprogramokéval.. ezért esetenként visszaélésre is adhat okot használatuk.. de felügyeleti hasznuk is van.. pl.. ellenörizheted hogy gyermekeid mennyi időt töltöttek játék és egyébb programok használatával.. a háttérben észrevétlenül fut.. felderíthetetlen!
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #12246 üzenetére
http://www.xilisoft.com/dvd-to-divx-converter.html
Bár dvd to avi-t még nem használtam de más xilisoft konvertert már igen és jónak tűnt, a sebesség meg erősen gép függő, anno a 2500+ bartonomon 1 giga rammal a convertXtodvd aahány percet konvertáltam annyi idő alatt csinálta meg, a 4450e dualcore os amd x2 esem 2 giga rammal meg 3-5* sebességgel dolgozik.
-
Hali!
Kellene egy olyan video converter, ami DVD-ből Avi-t készít(xvid/divx), másolásvédett lemezeket is leszed és ami a lényeg GYORS!
Tudom, hogy van a google, de annyi találat van, hogy nincs lelkierőm nekiállni mindet kipróbálni.
Szóval olyan nem jó, ami ugyanannyi idő alatt húzza át, mint ahány perces a film, legalább fele idő alatt kellene.(Normál beállítás/minőség mellett)Thx!
Fire.
-
Genius007
őstag
Hali
Kellene nekem 2 program neve.
1. Milyen progival lehet felvenni azt, amit ventrilo - team speak voice progi alatt beszélünk?
Ezalatt azt értem, hogy ne csak a mikrofonomba lévő szöveget vegye fel, hanem azt is amit hallok.2. Voice Changer Program kellene, ami jól is működik, ezek alatt a programok alatt.
-
brd
nagyúr
válasz
#65675776 #12241 üzenetére
Tehát Pl. egy Avatar-féle film ugyanolyan élményt nyújt neked egy 20-21"-os kijelzőn DVD forrással, mint ugyanez kb. 4x-es képmérettel, ugyanezen a kijelzőn (persze mindkettő a lejátszás közben átméretezve úgy, hogy teljes képernyőn látszódjanak)? Világos. A többség viszont nem így érzi.
-
krypton
senior tag
És amúgy nincs valami program amivel megtudom nézni, hogy mikor mit futtattam mennyi ideig (lényegében mettől meddig) a Windows alá? Max 1 hétig kellene visszakeresni.
-
válasz
krypton #12236 üzenetére
Hali!
Comodo Internet Security. Telepítéskor választható, hogy csak a tűzfal részt telepítsd, de a Defense+ lehetőséget is kapcsold be. Ha van kérdésed ezzel kapcsolatban, akkor a Comodo IS topic-ban jelezd.Magyarítás hozzá
Van még az Online Armor(csak x86-hoz), Outpost és Pc Tools firewall, mindegyiknek van ingyenes változata. (pontosabban a PC Tools-nak csak az)Fire.
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Olyan tűzfalra lenne szükségem, ami Windows 7 alatt is működik. Eddig Kerio Personal Firewall-t használtam (a magyart), de nem működik az új rendszer alatt. Valami hasonlóra lenne szükségem. Olyanra, ami a lehető legkevesebbet lassít a gépen, és rákérdez mindenre, persze be lehet "tanítani", hogy mire mit cselekedjen (kimenő, bejövő, kapcsolatok stb.). És ami még nagyon fontos, hogy a nyelve magyar legyen. A külső nem számít.
-
negyedes
addikt
Udv!
Tud valaki olyan softot mondani amivel slideshowt tudok kesziteni, de minden kep ala kulon szoveg keruljon? powerpoint felejtos mivel 100+ keprol van szo.
Elore is koszi.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
#65675776 #12231 üzenetére
Haver vett WD hd lejátszót, hozott át rajta pár filmelőzetest amik 720 és 1080 asok voltak, a 107 centis philips full HD tv-n nagyon is kijött a különbség a dvd és a hd között. Egyébként én értem hoyg az asztali nem viszi, csak nem értem akkor miért olyan minőségben szedte le miért nem dvd ben vagy alapból divxben.
-
brd
nagyúr
válasz
#65675776 #12231 üzenetére
Lehet, rossz kijelzőn nézed. Persze a hulladék filmen nem sokat javít, és azon sem, ahol a történet a lényeges, no meg azon sem, ha agyon lett tömörítve a HD. De amelyben egy kis látvány is van, azon rengeteget javít már csak az, hogy nagyobb a felbontás (->kevesebb elmosódás lesz a képen). Persze nem mindegy, kinek milyenek a preferenciái. Én pl. már nehezen tudok játszani vsync nélkül, mert zavar(na) az akadozás/csíkozódás.
-
Kobe
veterán
1080p fullD felbontású WMV filet, vagyis HD-WMV t képes visszatömöriteni könynen és gyorsan sima WMV-be vagy divxbe
-
Jarod1
veterán
olyan progi kellene ami Filmes DVD-t katergoritál, magyar adatbázisból a netről kiszedi a filmről az infókat rendező főszereplők,,,,
-
-
-
mArZsi
tag
Milyen progit tudtok ajánlani, hogy böngészéssel kevesebb adatforgalmat bonyolítsak? Gondolom, jobban tömöríti a képeket, esetleg videókat letilt stb.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
BullZeye #12212 üzenetére
Virtualdub, bár azt nem tudom mp4et visz-e.
-
Távolról szeretném elérni a munkahelyi gépet, és a rajta futó programokat, ehhez keresek egy könnyen kezelhető és biztonságos szoftvert, ami vállalati környezetben is free.
-
BullZeye
veterán
Ami képes Mp4 fájlokra Feliratot égetni,
és a videót felülre rendezni + alul a fölös részeket fekete csíkkal kitölteni, hogy 5:3-as képarány meglegyen, itt van pár kép, hogy mit szeretnék elérni:Kép felül, alul fekete csík + égetett felirat, kitöltési arány 5:3. Mindezt Mp4 formátumban menteni
-
-
qwerty123
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Remélem jó helyen kérdezem:
UltaISO-val lementettem egy CD-t iso-ba, viszont az iso fájl csak 490 MB, de a CD 685 MB. Ez normális, vagy elcsesztem valamit? -
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
tr4nc3 #12200 üzenetére
Milyen neted van? Egyébként ha elveszel illik visszaadni is
Az a p2p lényege. Tegyél fel cfos-t vagy cfos speedet, optimalizálja a küldött fogadott csomagokat, elméletileg maximum le és fel töltés mellett simáén tudsz netezni is. Ha nem válik be dumeter is hasonló mint a netlimiter, egyébként a dc-t miért használod, torrent sokkal jobb, gyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED monitor topik
- Napelem
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Everest / AIDA64 topik
- Synology NAS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged