- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- BIOS frissítés
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
amol
addikt
Én a helyedben megvenném azt a D620-at 300-ért (vagy a kis XPS-t kicsit drágábban). Abban a hőn áhított T7200 van, és legalább a gép sem ''egy darab ki tudja honnan''. Persze jó áron vannak, meg kell őket nézni.
Dellnél nem annyira rizikós az usanotebook, mivel nemigen fordul elő pixelhiba.
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
Asszem megvan a notim (HP 6715b)
[link]
0.197 mm-es képponttávolság hosszútávon nem gáz?Ma 21''-on néztem ugyanezt az 1680x1050-et, mint amit 15,4''-on kéne
-
kofee
tag
Szevasztok!
A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy a 2 notebook közül véleményetek szerint melyik éri meg jobban az árát?
ACER AS5632 WLMI V128
Intel Core 2 Duo T5200 (1.6 GHz, 2 MB L2 cache, 533 MHz FSB), 1024 MB RAM, 160 GB HDD, DVD supermulti író, 15,4” –os XWGA TFT kijelző, Nvidia 7300 128/256 MB Turbocache grafikai meghajtó, WLAN, LAN, modem, 1,3 Mpixel webcam, Windows XP Home
229,990 ft
DELL Inspiron 1501
• 15.4''WXGA(1280x800pixel) TrueLife™ TFT • ATi Radeon X1150 - 256MB HyperMemory
• AMD Turion-64 Duo (TL-50 - 1.6GHz) • 1024MB DDR • 120GB HDD • DVD+/-RW D-Lay.
• Wi-Fi (802.11a/b/g) • HUN keyboard • FreeDOS + 3 év teljes DELL garancia
199,920 ft
Egy megbízható, strapabíró gépet szeretnék, főleg internetre és munkára kellene (szövegszerkesztés, plusz 1-2 kis gépigényű progi), meg persze néhány alapabb játék futtatására unaloműzés céljából!
Köszönöm a segítséget! -
törölt tag
Játékhoz vennék laptopot, itthon méregdrágák ezek a dolgok.Kint némcsiben találtam 1700eur-ért egy ASUS-t x1700as vga-val 2gb ddr2, 160as vincsi, T5600, lenne egy Siemens x1900as karival, 120as vinyó és csak 1gb ram.1500ért.
Itthon van hasonló áru vagy tulajdonságú gép?Mert én csak nagyon soknullásakat láttam...Ismeretlen nevű videókarikkal...
megér még 400eurót plusszban egy T7200as proci a 5600as helyett?
Thnx!
[Szerkesztve] -
Tyren
aktív tag
divot: Szerintem jó választás. Egyetlen apró hiányossága, hogy nem Core 2 Duo van benne, hanem csak Core Duo (ez is csak inkább szépséghiba, 64 bites renszert gondolom úgyse akarsz futtatni), de minden más teljesen rendben van. Most én is egy ilyet használok, csak Core 2 Duo-val, de nekem bejön.
TayRol: Én személy szerint a Toshiba U200-ra szavaznék. Lehet, hogy nem business class gép, de nem tűnik bóvlinak sem (cáfoljatok, meg ha nem így van, én csak képek alapján ítélkezem). Van Core 2 Duo-val bruttó 260-ért usanotebook-nál. Annyi, hogy alapban csak 512 ram van benne, de nem olyan drága kiegészíttetni azt 1GB-ra. Ha cipelni kell a gépet, akkor szerintem jobb a 12''-os. Bár 14''-os géppel még nem volt dolgom...
[Szerkesztve] -
amol
addikt
válasz
wienattwo #80 üzenetére
Jobban, sokkal kevesebbet fogyaszt. A cerka nem tudja a SpeedStep-et, így állandóan fullon megy, és így melegszik és fogyaszt feleslegesen. Celeronnál a Sempron is jobb szvsz, mivel az tud hasonlót.
Azt nem tudom a filmekhez mi kell.
TayRol: esetleg nézd meg a 6400-as Delleket is, az általad linkelt oldalon jó áron vannak.
[Szerkesztve] -
wienattwo
tag
Notiba jobban járok ezzel, mint Celeron M-mel? Core solo T1350 (1,86 ghz/2mb/533)
Gondolom, ez viszi a 720-as hd filmeket. A 1080 hd filmekhez már tutira c2d kell?
[Szerkesztve] -
amol
addikt
A Dellnél? Egy ideje már 3 év teljeskörű, de asszem bolttól ill. nagykertől is függ. Korábban 1 év teljes + 2 év szervízgarancia volt (alkatrészt nem, de munkadíjat kellett fizetni. az alkatrész SOKKAL drágább is lehet).
Hát ha kicsit lejjebb adod az igényeidet akkor nem drágább
És van benne SIM-kártya hely is, azt nem tudom milyen sebességre képes.
birka1337: itt nézted már? [link]
[Szerkesztve] -
birka1337
tag
Én is mostanában szeretnék vásárolni, úgy kb 400 ezer alatt, szal több ne legyen semmi képpen, vaion, vagy mac en gondolkodom.. amit kinéztem Sony Vaio FE41M az pont ez lenne de a DigitalOffice már 1 hónapja húzza nekem a rendelésemet szal visszamondtam..Valaki esetleg nem tudja honnan lehetne még hozzájutni? Vaioból mindenképpen az FE széria érdekelne.. Szal várom az ajánlatokat
Előre is köszi -
törölt tag
az az msi, amit néztél elvileg felsőbb kategóriás modelljük. ezért, ha jól tudom fém házat kapott, ahogy a szubnoteszeik is azt szoktak. minőségben nem lehet rá különösebb panasz, szerintem elég jó ár/érték aránnyal bíró cég. persze ha találsz ilyen áron 14,1''-os Dell-t, akkor inkább azt vedd, én is azt venném, ha most kéne válasszak
igazából annyi ellenvetésem van az msi-vel kapcsolatban, hoyg a hűtése nem mindig tökéletes, alapjáraton is a kise gépeik tudnak sajna fűteni, főleg olyan brutál c2d procival. a notebookcheck.net-en van fent egy s271-esről teszt, mge hőtérkép is, hogy melyik része milyen forró működés közben, érdemes megnézni. én a Fukarban tapiztam meg egy s262-t, ami szintén szubnotesz, és az elég forró volt sajna, pedig csak képernyővédő ment rajta. de amúgy eddig megbízhatónak mondható márka saját tapasztalatból. -
TayRol
nagyúr
Azt szerettem volna, tegnap voltam istyle-ban, már csak a legkisebb van az országban (kb. 20 db), a középsőt csak 300k felett láttam (nemtom ott volt-e egyáltalán). Azt mondták jönnek az újak, s csak 4 mega caches core2-vel lesznek szerelve - de drágábban. Használt gépet nem szeretnék.
Üdv.,
TayRol -
-
amol
addikt
Lejárt az időlimitem
Ha viszont nettóban el tudsz menni 300-ig, akkor már vehetsz egy ilyet:
DELL Latitude D820
15.4'' WXGA (1280x800pixel) anti-glare • nVIDIA QuadroNVS 120M - 512MB Turbocache
Core2-Duo T7200 (2.0GHz/4MB/667) • 1024MB DDR2 • 100GB HDD • DVD+/-RW DLay.
Wi-Fi (802.11a/b/g) • Bluetooth • (MgAl)fémház • Microsoft WindowsXP Professional
3év teljes DELL garancia
Közben megtaláltam a d520 paramétereit:
• 35.8 x 273 x 338.3mm
• 2.38kg akkumulátorral és 14.1'' TFT kijelzõvel
• 2.47kg akkumulátorral és 15.0'' TFT kijelzõvel
Esetleg néz még meg a Toshiba U200-ast, az 12''-os 300k körül.
[Szerkesztve] -
amol
addikt
Értelek. A D520 elvileg elérhető 14,1'' kijelzővel is, de még sehol sem láttam olyat. Viszont Celeronnal szemtelenül olcsó itt: [link]. Meg is venném ha nem komolyabbat szeretnék és raktak volna rá hangerőállító gombokat.
A 2,3kg nekem kicsit gyanús, szerintem valamivel nehezebb ekkora kijelzővel és méretben. Ez egy business class gép, igaz nem a csúcsmodell, de megbízhatóságra nem lesz panasz.
Ha nem akarsz kisebbet szerintem jó választás. Emellett 290k-ból már sokfélét lehet kapni.
Az MSI-ről nem sokat tudok, de majd érkezik info mástól.
[Szerkesztve] -
-
törölt tag
válasz
parandroid #53 üzenetére
oszt mit tudhat ez a másfeles via c7 a gyakorlatban? mer én nem találtam semmi teljesítményadatot, csak h hűdekeveset fogyaszt. vonatkoztassunk el a körítéstől, nem akarok én ilyet venni, csak érdekel, h mire képes...
-
amol
addikt
válasz
parandroid #53 üzenetére
elszúrtam, sorry
[Szerkesztve] -
amol
addikt
Már írtunk a boltról korábban, csak pár ezer hsz-t kell visszaolvasni
Ismerősnek vettünk náluk egy Acert, semmi gond nem volt sem a vásárlással, sem a géppel. Emailen megrendeled előleg nélkül, másnap viheted. Viszont a gépet csak akkor tudod kipróbálni ha már kifizetted. Na én emiatt nemigen vásárolnék náluk. Tehát ha még soha nem láttad, próbáltad ki valahol akkor lehet hogy csak utána derül ki hogy pld. egy perc után 80 fokos, stb. Ez leginkább egy drága pixelhibás gépnél lehet felettébb kellemetlen, 1-2 darabnál max. vállrándításra számíthatsz. -
frizso
senior tag
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Akinek van már tapasztalata ezzel a bolttal kapcsolatban kérem ossza meg velem, mert nagyon kedvezőek az árai. Főleg a garancia és a szervíztapasztalatok érdekelnének. [link] Eddig a Notebookstore-t nézegettem, de ezek az árak magukért beszélnek.
A másik pedig, nézegettem a gépeket, ezzel kapcsolatban kellene valami tapasztalat.
Fujitsu-Siemens Amilo Pi 1505 [link]
Minél tovább nézelődöm annál inkább bonyolultabb lesz ez a kérdés. -
divot
veterán
Na most már egyre sürgetőbb a dolog, asszem ő lesz az:
[link] -
törölt tag
úhh, ilyet [link] látott már valaki?
-
törölt tag
voltam a pécsi metróban (épp átrendezték, elég szép mennyiségű elektronikai cucc colt kirakva, lcd, plazma még bővítés alatt), meglapogattam ami ki volt téve: fusik tömkelege, pár hp, toshiba meg lenovo. a fusik kivétel nélkül, h integrált vagy erősebb vga, proci satöbbi, mind szinte izzottak, pedig legtöbbjükön csak a képernyőkímélő futott, vagy még az sem (páron be sem volt jelentkezve a vin). bill, kéztámasz alatt nagyon meleg, oldalt, szellőző környékén csak úgy forrtak. mellettük a többi meg cucc meg langyi
. a kijelzöik (jobbára fényesek) ellenben szépek. bill sem lett volna rossz, meg a váz sem olyan gáz, de ez a forróság.... jájj...
[Szerkesztve] -
maru
aktív tag
A Dellnél jó 3 év gari + a Vista, deVistához és Photoshophoz kévés az 512 memória, kell bele + 1G
A A6RP-AP035 nél nem írják mennyi a garancia (de én úgy tudom minden Asusra 2 év van) „kicsit photoshopra „ elég és ez olcsóbb (a különbségből kijön egy OP vagy több memória).
[Szerkesztve] -
dabgergo
őstag
Vki tud a #26-osra válaszolni?
-
repasil
csendes tag
Újabb kérdés (remélem erre már válaszol is valaki),
Eddig kizárólag Core 2 Duo processzoros laptopokat néztem, de most látom (kimaradt 1-2 év a számítástechnikából nálam, hogy az AMD-nek is van dupla magos mobil megoldása Turion64 X2 TLxx. Ezeket jóval kellemesebb áron adják, ráadásul nem integrált videóvezérlővel.
Mi ezekről a véleményetek, ha összehasonlítjuk az Intel cuccokkal (nem benchmarkok érdekelnek, mert nem értek hozzá, csak józan paraszti ésszel a különbségek)?
Kizárólag munkára (photoshop) kell külső monitorral 1920*1200 felbontásban.
Tudtommal a Photoshop CS2 és CS3 képes kihasználni a kétmagos gépeket, gondolom nem csak az Intelesekre vonatkozik ez...
Köszi -
törölt tag
igen, ez látod igaz. de mondjuk 1 év múlva nem tudom mi lesz majd. addigra kijön az új AMD platform, lehet, hogy akkor meg arra akarok majd cserélni...
mondjuk eddig nem volt semmilyen hardverrel soha bajom igazán szerencsére. *kopp* *kopp* *kopp* remélem ezzel sem lesz, ha belevágok. -
törölt tag
mondjuk egy éven keresztül úgyis ott leszek majd, ahol venném. de nincs erre világgari? vagy mindegy hogy van-e, mert amit nem forgalmaznak itthon azt nem is szervizelik?
a touchpad a két egérgomb és a bill közt van, csak nincs külön bemélyítve. mondjuk ez annyira nem zavar, mert úgyis midnig letilteom, és külső egeret használok. amikor meg nem, azt a keveset meg ki lehet bírni -
törölt tag
Lenovo F40 sorozat tagjairól hallott már valaki? úgy látom google alapján, hogy itthon nem árulják, de hátha valakinek mégis van tapasztalata (külföldön él/valahonnan importált), vagy véleménye velük kapcsolatban.
igazából külsőre tetszett meg nagyon, de belsőre is tudja, amit én szeretnék, leglaábbis azt hiszem.
kép: [link], [link]
valószínűleg olyan 160-170ezer körül tudnék hozzájutni egy ilyenhez (T5500, 80G 5400rpm SATA, 1G ram, go7300), és az aláírásomban szereplő gépet cserélném le (igazából teljesítményben a mostani tök szuper, csak kinézetben, meg méretben jobb az F40) -
törölt tag
[link]
igazából nem tudom, h notinál h működik, de a powerstrip nevű prog tud natív 720X576 felbontást a kívánt hz-en (asszem alapból 50-re teszi ezen felbontás alá a képfrissítést) kilőni vga kimeneten, még akár interlaced-be is. de sztem egy jobb tévé nem hal le a progresszív jeltől. csak a felbontás és a képfrissítés az ami fontos, h hozzá legyen igazítva.
(#30) deedee
sztem a cerka azonos órajelen nagyjából ugyanazt a teljesítményt nyújtja, mint a pentium m, és mivel a 720p h264-t öcskös 1,7.es dothanje a coreavc-vel full deblocking alatt röccenésmentesen vitte eddig (az elején próbálgattuk, h mit bír) így sztem sanszos, h jó lenne neked. de a legjobb, ha tudsz vinni sample-t és megnézed egy ffdshow-al, ha megy, akkor a kisebb gépigényú coreavc tutira vinni fogja.
[Szerkesztve] -
kutga
félisten
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kikérni. Notebook vásárlás előtt állok, úgy 160-170 k-t tudok max rászánni. A következő három típust nézegettem:
ACER Aspire 3690 sorozat [link]
HP nx7300-Duo [link]
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V2055 [link]
Amire kellene: netezés, MS Office alkalmazások, filmnézés.
Nagyjából egyforma áron lehet kapni őket. A HP mellett szól, hogy erős a procija, viszont nem hallottam jókat a kijelzővel kapcsolatban. A másik kettőt nem igazán ismerem, hevernak Acerje van és semmi gond nincs vele. Szóval szerintetek melyik érné meg a legjobban?
A segítséget előre is köszönöm! -
dabadab
titán
válasz
parandroid #1 üzenetére
''Sulinetes notebook ajánlatok''
Ooo... ize.. -
dabgergo
őstag
Melyiket válasszam?
1) Asus A6m Q091 [link]
2) A6RP-AP035 [link]
3) Dell Inspiron 1501 -87148 [link]
Fő szempontok: megbízhatóság (lehetőleg nem menjen tönkre), játékra egyátalán nem kell, photoshopra kicsit.
Melyik lenne a legjobb választás? Esetleg ilyen árkategóriában van más gép is ami jobb a jelölteknél? -
amol
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #23 üzenetére
Hmm. Pedig volt, hidd el.
-
amol
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #21 üzenetére
Már van, Media Marktban láttam. Technotrade?
-
Alvin_ti4200
félisten
Toshiba A200-as szériát mikortól lehet kapni majd kishazánkban? Ramiris listáján látom, de nincs raktáron egyik sem. Egy A200-14D felizgatta a fantáziámat
-
amol
addikt
Csak nem a 2 gigás carbonszálasra gondolsz 588k-ért? Az tényleg borsos. Viszont zseniális a két videokártyás megoldás. Egy ilyet (nem carbont) is nézegettem, nagyon tetszett de nekünk kicsi mert asztali gép helyett használunk notit.
Mindenki másnak is:
Melyikőtök van otthon használt noti árakban? Írnék egy privátot.
Hogyan lehetne (olcsón) VGA-svideo vagy VGA-kompozit átalakítót barkácsolni? Én 15k körül láttam, de létezik valami sima kábel is de azzal vmi gond van asszem. -
Shadowfax
addikt
Azért az acer-t én nem említeném egy hozzászólásban a Sony-val. Nekem most tetszik csak igazán a kinézetük.
Ízlések és pofonok.Mostanában volt alkalmam megtapizni pár új VAIO-t, s teljesen ledöbbentem, hogy ennyire visszavettek az addig minőséginek kinéző cuccból.
Oké, amelyik félmillánál kezdődik, azokat nem néztem, de azt nem is tudnám megfizetni. -
Tyren
aktív tag
válasz
Shadowfax #17 üzenetére
amol: Egy SZ450N/C-t néztem, de szerintem a honlapon elírták, mert azon Vista-nak kéne lennie és nem Xp-nek.
Shadowfax: Azért az acer-t én nem említeném egy hozzászólásban a Sony-val.Nekem most tetszik csak igazán a kinézetük. Az ára viszont tényleg igen borsos. A relatíve olcsóbb gépekről pedig igen negatív dolgokat olvastam itt a fórumon.
-
amol
addikt
A kijelzőik régóta jók, be merik vállalni. Azért a biztonság kedvéért nem árt rákérdezni. Te melyik modellt szeretnéd?
Ezután a bolt után viszont találtam alig használtan (értsd: tip-top) egy német billentyűzetes Dell D820-ast (T7200/1x1GB/80GB/NVS110M/9CELL) 230k-ért. Még a régit is beszámítanák. Az ár csábító, de -bár a bolt ad rá fél év garit- le akartuk ellenőrizni a service tag alapján és egy precision workstationt (asztalit) dobott ki. Emiatt tartok tőle.
Vista volt rajta, 3dMark2001SE 7700 pont, Xp-vel csak több lehet. Illetve lehet, hogy ez alapján az NVS120M eléri az x1400 teljesítményét
[Szerkesztve] -
Tyren
aktív tag
Ők mondták, hogy amerikai kiosztásúak a notik, azt meg szerintem csak így lehet gravíroztatni. Én is ott szeretném venni a gépem, ha minden összejön. Reménykedem benne, hogy emberi áron tudom benne kicseréltetni a billentyűzetet brit angolra és azt gravíroztatni, mert akkor már minden faja
.
Viszont én arról nem is tudtam, hogy a pixelhibásakat garanciálisként cserélik, de ennek nagyon örülök.
[Szerkesztve] -
amol
addikt
válasz
Shadowfax #12 üzenetére
Elvileg helyben szerelik, de gyanítom hogy az alkatrészeket kintről rendelik. Korrektnek tűntek.
bbazsy: amit láttam az szürke volt. Egy pár ár FE szériából:
VGN-FE790GN ÚJ T5500/1GB/GMA950/160GB/XP MCE/ 2ÉV 345000
VGN-FE790PL refurb. T2400/1GB/NV7600/160GB/XP PRO/BT/1 ÉV rendelésre 319000
Az angol nyelvű XP-hez adnak magyar language pack-ot (nem is tudtam hogy létezik).
Honlap emitt: [link]
Most látom, hogy amit megrendelésre szállítanak az 2-3 hét
Tyren: talált
De ez a billentyűzet- dolog nekem nem tűnt fel. Bár ezt nem is néztem.
[Szerkesztve] -
Tyren
aktív tag
válasz
Shadowfax #12 üzenetére
Szerinem a SMART and MOBILE nevű üzletre gondolt amol.
[link]
Én is érdeklődtem már náluk. Gari-t csak az őáltaluk eladott gépekre vállalnak, a máshol vettekre csak garanciális időn tóli javítást. Egyetlen gond talán az, hogy amerikai billentyűzetes notik jönnek, amiken ugyebár 2-vel kevesebb billentyű van, így általában az ''í'' és a ''0'' csak billentyűkombinációval érhető el rajta.
[Szerkesztve] -
xedos
addikt
Úristen! Márr megint ugrottunk! Itt aztán van beírás!
-
amol
addikt
Sziasztok itt 25000 felett
Némi info annak akit érdekel: voltam a Vaio boltban a VI. kerületben. Az általuk eladott gépekre 2 év garanciát vállalnak és szervizelik is őket. A garancia kiterjesztésére nincs mód. A billentyűzetre rágravíroztatják a magyar karaktereket, ez benne van az árban. A pixelhibákat garanciálisként kezelik. A gépek jók, a benyomás jó, már csak az árakból kellene faragni...
Némelyik refurbished, azokra csak 1 év garancia van. -
frizso
senior tag
válasz
parandroid #6 üzenetére
-
törölt tag
(#4998) deedee
egy 1,7-es dothan már elviszi a 720p hd tartalmat általában. vga nem különösebben számít. de 1080p -hez már inkább core2.
nem írtad konkretice, h dsub vagy dvi kimenetről toltad. dsub kimenet minden laptopon van, dvi vagy hdmi már ritkább holló. svideo hd tartalomhoz nem jó. -
frizso
senior tag
válasz
parandroid #1 üzenetére
A folytatás itt: Link nem nagyon ide utal
-
birka1337
tag
Hi! A téma adott.. nálam:
SONY VAIO VGN-FE11H vs . APPLE MACBOOK II
árban ugyanannyi... De vajon melyiket éri meg megvenni?
Köszi a segítségeteket ! -
parandroid
félisten
Előzmények:
[Milyen notebookot vegyek? - Archívum 1.]
[Milyen notebookot vegyek? - Archívum 2.]
[Milyen notebookot vegyek? - Archívum 3.]
[Milyen notebookot vegyek? - Archívum 4.]
[Milyen notebookot vegyek? - Archívum 5.]Kedves Érdeklődő,
Mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort:
Összefoglalásnak és általános iránymutatónak ajánljuk a következő cikkek átolvasását:
[Notebook iránytű],
[Notebookot, de milyet?],
[Érdemes lehet kihagyni a Napát?]
[Színpadon a Centrino Duo (Teszt is!)]Egyes összetevők teljesítményével kapcsolatban hasznos topikokat találhattok a [notebook vga teszt eredményekről], és a [notebook rendszertesztek eredményeiről], illetve ugyancsak tanulságosak lehetnek a [notebook merevlemez teszteredmények]. Olvashatsz a [notebookok fogyasztásáról] is, és az [akkus üzemidővel] kapcsolatban is találhatsz tapasztalatokat. Egy téma a [notebook alkatrészek cseréjéről]. Használt notebook vásárlással kapcsolatban a következő témákat ajánljuk:
[Használt notebook vásárlás. Mire figyeljek?], és [Használt notebookot vennél? Mennyiért?].Ha konkrét típusra vagy kíváncsi, ajánljuk a következő témákat:
[ACER]
[Albacomp]
[Apple]
[ASUS]
[Clevo]
[Dell]
[ECS]
[Fujitsu Siemens Amilo sorozat]
[HP Compaq]
[IBM/Lenovo ThinkPad R és Z sorozat]
[IBM/Lenovo ThinkPad T és X sorozat]
[Lenovo (Nem ThinkPad!)]
[LG]
[MSI]
[Sony VAIO]
[Toshiba]További jó társalgást kívánunk,
p
Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4239
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest