Hirdetés
- Nem csitul az Intel Foundry és a TSMC közös üzletének pletykája
- Megnyitotta a PhysX GPU-s részét az NVIDIA
- Hamarosan megjelenik a Colorful legújabb, Frozen szériás AMD X870 alaplapja
- Pár közelgő ASUS ProArt monitor a Las Vegas-i NAB Show-ról
- Ingyen teljesítménylöket egyes Radeon RX 9070-ek gazdáinak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Bemutatkozott a Tenstorrent legújabb AI fejlesztői platformja
- Mini-ITX
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
Batman
őstag
Folytatás itt található:
Bővebben: link -
Viktor77
titán
Ahhoz képest, hogy ez a topic le van zárva, elég szépen írogattok bele.
Vagy most zárta egy Mod? Én nem, az tuti. -
törölt tag
Sziasztok!!!!
Olyan problémám volna hogy a laptopomon a billentyűzet kicsit megkavarodott. Például ha lenyomom az A gombot akkor a Q írja be ha az S akkor a W mindig a lenyomott gomb feletti jelenik meg. Mi lehet a probléma? Előre is köszönöm. -
Hypp
aktív tag
Latom, meg nem esett szo errol a geprol:
Bővebben: link
Kinek mi a velemenye rola?
Szal igazabol egy DTR notit keresek max $1500 -ig. 1 napos keresgeles utan jutottam el eddig a HPig... Amire szuksegem lenne: min. 512MB RAM, bluetooth, memoriakartya-olvaso, wlan, DVD iro, szelesvasznu kepernyo, egy picit erosebb vga. -
sbazsi
veterán
-
djszido
tag
Sziasztok!
Én egy olyan gépet keresek, amiben van szufla és egy dx9-es kari. (lehetőleg ne FX5200)
A lényeg, hogy kb. 300e körül legyen és ne cerka legyen benne... -
ggx
tag
AMD power: 4935-ös HSZ-t légyszi nézd már meg!
-
PGee
tag
Hi all!
Van valakinek tapasztalata a HP NX6110-es modelljével?
Előre is THX!!! -
AMD Power
titán
válasz
beautifulmin #4951 üzenetére
Hol hol , ha van nagykerbe ismerősőd akkor ott ha meg nincs akkor meg Áfával veszed. Miért mit gondoltál majd mi intézünk neked olyan helyet ahol Áfa nélkül fogsz gépet venni....!?
-
ggx
tag
válasz
beautifulmin #4953 üzenetére
monitoromat pl így vettem, van egy két ember, aki ezzel foglalkozik.
az a gond, hogy akitől én vettem, az már nem elérhető, kell keresni -
ggx
tag
válasz
beautifulmin #4948 üzenetére
hátha eladja 25%-al olcsóbban, akkor neki semmi sem marad...
arra van esély, hogy számla nélkül áfafelezve tudsz venni, van egy két ember, aki erre specializálódott, vagy pedig nagykeráron áfával. -
AMD Power
titán
válasz
beautifulmin #4945 üzenetére
Ved meg Áfa nélkül számlával és nem lesz probléma...
-
beautifulmin
aktív tag
Biztos van ilyen vki m megveszi a notit mert kell neki áfászámla és akkor eldja modnjuk 20-25 %-al olcsóbban..
-
ggx
tag
válasz
beautifulmin #4945 üzenetére
számla nélkül hogy lesz az garis?
-
beautifulmin
aktív tag
Szerintetek hol lehet áfátlanul számla nélkül notebook-ot venni persze ujannon garival..????
-
Gazala
aktív tag
[Szerkesztve] -
seryy
csendes tag
Sziasztok.
Ha tudna valaki segíteni nagyon hálás lennék.
Szeretnénk vásárolni a haverokkal 4-5 laptopot ,de eléggé szűkös a keret kb. 40000-50000Ft!/db
Szerintetek találunk ennyiért jó akus, cd-s, PII, 266-->, 64Mb-ram--->
lapitopit?
Ha igen hol?
köszi előre is. -
AMD Power
titán
Nekem ugyan ilyen Mobile Sempron 2800 van. Az 2800Mhz!
1,6 Ghz-s . Szerintem sebességbe a 1,4-s Celeron M-t elveri. De a Celeron M kevesebbet fogyaszt , de nincs benne Speedstep...!?
Emitel : Nyigodtan hagyd benne az aksit a gépbe. Én hetente egyszer használom egy órát az aksit mondjuk , hogy mégis csa ''mozogjon'' benne és ennyi...
[Szerkesztve] -
Emitel
tag
Kérdésem: Ha hálózatról megy a gép és benne van az akksi is, akkor az nem árt az akkumulátornak? ílyenkor csak a hálózati feszt használja?Mennyire rövödíti meg így(az ilyen használat) az akksi élettartamát? Őszintén szólva én nem szeretem , kényelmetlen úgy használni, hogy ha hálózatról megy, akkor akksi kivesz.
-
ggx
tag
ha a nem mobil procis AMD-s géphez dupla akkora teljesítményű akksit adnak, és így még tovább is bírja, mint a mobil procis, akkor az egyetlen hátrány a súly?
-
ggx
tag
ezek szerint az Acer jó választás lehet?
-
AMD Power
titán
Ebben a kategoriában ha találsz akkor szerintem Celeron M a jó választás , vagy ha nagy AMD-s vagy akkor Mobile Sempron. Ebben az ár kategoriába minden gyártó gépe nem egy álom , szóval a szimpatikus márkák háza táján nézz körbe.
Egy két jelölt:
[Szerkesztve] -
ggx
tag
válasz
AMD Power #4934 üzenetére
min 256 ram, dvd-cdrw, de ezek úgyis adottak.
illetve nem olyan fontos, hogy sokáig bírja az akksi, szóval szerintem nem érdemes a mobil procikra rámennem.
mivel mindegyik hasonló tulajdonságú, inkább azt kérdezném, hogy ebben az árban (bruttó 200) melyik gyártó laptopja a legmegbízhatóbb, és milyen procival érdemes, athlon xp, p4, vagy p4 cel? -
ggx
tag
valaki segítene, hogy max bruttó 200E Ft-ból milyen laptopot vegyek?
depo-n néztem, és a legtöbb márkának van ennyiért laptopja, csak kérdés, hogy melyiket érdemes megvenni! -
erhas01
tag
d900t
mail ment!
udv:
szeretnenk vasarolni egy darab:
CLEVO M400A 08
15.0'' (1400x1050) SXGA+ TFT Intel® Pentium® M Dothan
2MB/FSB533 2000 MHz CPU 1024MB RAM 100GB HDD 5400 RPM 8MB
CACHE 8x DVD+-RW DL ATi Mobility Radeon® X700/128MB Op.
rendszer nelkuli mobilnotebookot.
ezt is kiszallitjatok az orszagban, mire lenne kesz?
udv: erhas01 -
bebean
aktív tag
üdv! amit neztel, azon a jobboldalon fent van a bekapcsolo gomb tehat nem a kepernyön. az oldalt levő lan meg annyira nem is gaz, inkabb a frontside hang + a hosszu í betű eleg szar helyen van (kb. ahol a bal alt szokott lenni). amugy nagyon izom gep. a notebook.hu-nal ki van rakva a 3700+-os, lehet rajta 3dmarkot03-t is nezegetni stb...
ja, meg a 3 usb-hez meg rakhattak volna...
a notebook.hu meg miert nem figyel, hogy nem 3700mhzamugy mind1.
(lehet, hogy te irtal nekem mailt?)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
tigerleslie
tag
Sziasztok. Ajánlottak egy notebookot megvételre, szerintetek mennyit ér meg?
Gericom Webboy, P3, 1000 Mhz, 512Ram, 30 GB, 15-ös monitor. -
d900t
senior tag
válasz
BaD-ass #4926 üzenetére
A tipikus ügyfél általában az adott márka legolcsóbb példányáról von le általános következtetést. Nos, ugye ezekből van a legtöbb, mint a XXI. század tipikus vásárlója már csak ilyen. Nos, ezek az olcsó termékek elvétve jók, lévén a költségtakarékosság gyermekei. Gondolom, nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a F-S valójában nem gyárt notebookot, csak végszerelést végez. A notebook vázat 4 távolkeleti gyártótól szerzi be. Ennek megfelelően a termékminőség nem homogén. A drágább jobb, az olcsóbb meg nem annyira. Azt javaslom, hogy az AMILO M és A sorozatok között szemezgess. Az sem árt, ha sietsz, mert a dollár nagyon megerősödött, így a raktárkészlet kifutása után kb. 15% áremelkedéssel lehet kalkulálni. Ez az álíítás természetesen minden márkára igaz.
-
SGC
tag
válasz
BaD-ass #4926 üzenetére
Szia, tavaly október óta használok LEGNAGYOBB MEGELÉGEDÉSEMRE egy Amilo D7830-at (Celeron 2,8 - 512 MB RAM - 40 GB HDD - Ati Mobility Radeon 9000 (64 MB) - CD író / DVD olvasó combodrive). Nincsenek vele kapcsolatban túl nagy igényeim. Az új játékok nem érdekelnek (nem is nagyon ismerem őket), amivel néha múlatom az időt, tökéletesen megy: Etherlords, Sacred, Heroes of Might & Magic IV. Netezésre-levelezésre-weboldalkarbantartásra-dokumentumkezelésre használom. Ezekre kiváló. Néztem már DVD-t is vele (pl. Ballistic), gyönyörűen lejátssza.
Annak, aki nem futtat komolyabb hw-igényű progikat, ideális választás.
Bár inkább hálózatról használom, CD/DVD-pörgetés nélkül simán megy akkuról 2,5 órát.
A display-t 1024x768-ban kukkolom. Nincs pixelhibája.
Napi 8-12 órát üzemel folyamatosan; nem melegszik annyira, ahogy a rosszakarói szeretnékés nem is annyira hangos.
-
BaD-ass
csendes tag
Helló, mi?
Boldog Clevo tulaj vagyokmár több mint egy éve és szemezgetek az újdonságokkal... rámférne egy vérfrissítés!
Árban szépen mennek le a Fujitsu-Siemensek, és teljesítményben sem tűnnek utolsónak. Na most itt sok rosszat olvastam róluk...
Sokat hibásodnak, pixelhibásak, vagy érdemes befektetni anélkül, hogy beleőrülök a szervízesekkel való vitákba?
Én mindig azt hittem, hogy a Fujitsu-Siemens egy vezető márka.. vagy van esetleg rosszul sikerült szériája? Ki használ FUSI-t?
Meséltek? -
Senator
aktív tag
Érdekel valakit olyan notebook amivel lazán lehet játszani is (radeon9600), 4 órás akksiidővel rendelkezik, van benne wlan, centrino, 1.4ghz, 512 ram es wxga kijelzős és majdnem csak 200ba kerül(picivel több), valamint még gari is van rá?
Ha igen, kukkants be ide: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Czibu
tag
Sziasztok!
Én is kiszemeltem magamnak egyet, mégpedig a következőt:
Fujitsu-Siemens A1630, akinek van ilyen, és van ellenvetése, még most szóljon!
Rövid leírás: 15.4'' (1280x800) WXGA 16:9 AMD Athlon 64+ 3700 MHz CPU 512MB RAM 80GB HDD 8x DVD+-RW DL ATi Mobility Radeon® 9700/128MB Windows® XP Home Magyar - 333k bruttó
Infó #1Bővebben: link
Infó #2Bővebben: link -
xedos
addikt
Ott valami gond volt...
400-as cerkaval még akadozott, p2 400-assal egy hangyányit, de p3 450-essel már semmi gond nem volt...
Ha pl powerdvd-t használsz, akkor be volt kapcsolva a video fülön a hardwares gyorsítás?
Egyébként van van egy geebox nevezetű linusos disztrib...
Ez semmi mást nem tud mint mindenfajta filmet, dvd-t és zenét lejátszani.
Ez szinte a leggyengébb hardwaren is elfut!!!!
Bővebben: link -
alorinc
tag
-
zsmafu
csendes tag
Sziasztok!
Notebookot szeretnek venni az Acer Aspire 1690-es szeriabol. Arulnak egyaltalan ilyen Mo-n? Ha igen, hol es mennyiert?
Koszi! -
SGC
tag
válasz
alorinc #4909 üzenetére
a CPU és a memória tesztelésére mindig tömörítek/kibontok
legalább 8-10 MB legyen, lehetőleg vegyes fájlokkal (kép, szöveg, stb.)
a tömörítés után legalább 3x tesztelni a végeredményt, majd kibontani, és amit lehet, elindítani (képet megnézni, egy DOS-os exe-t elindítani, stb)
igazából a HDD-t is vizsgálni kéne. ha nincs más, a Norton DOS-os Disk Doctorával v. Speed Disk-jével (bocs, de olyan rég volt)
-
alorinc
tag
ajaj...
találtam egy IBM PII 300mhz, 160mb ram konfigot, majd meglátom mi lesz.
Mit futtassak rajta, hogy kideróljön, hogy van e baja. (lehetőleg olyat, amit nem 40 percen keresztül vizsgálja.
A háttérszínváltást, gombnyomkodást elvégzem, akkumlátort is kiveszem, menézem, h. tölthető-e, és még mit tegyek..? -
sbazsi
veterán
emlékeim szerint próbáltam DVD-t nézni a következő konfigon:
CPU típusa Intel Pentium IIIE, 533 MHz (4 x 133)
Alaplap neve Abit BE6-II v2.0/BX133-RAID
Alaplapi lapkakészlet Intel 82440BX/ZX
Videokártya ATI Technologies Inc. RAGE 128 PRO Ultra GL AGP (16 MB)
3D gyorsító ATI Rage128 Pro AGP 4x
[ Memória modulok / DIMM1 ]
Sebesség 60 ns
Telepített méret 256 MB
[ Memória modulok / DIMM2 ]
Sebesség 70 ns
Telepített méret 128 MB
[ Memória modulok / DIMM3 ]
Sebesség 70 ns
Telepített méret 128 MB
Nekem úgy tűnt, hogy akadozik. -
alorinc
tag
Barátom keres egy laptopot, amin DVD-t tud nézni, de más igénye nincs (max. word használat)
Tudtok ilyet ajánlani? -
xedos
addikt
Szoktátok olvasni a Ph-t???
Mostanában volt nagyon komoly prociteszt is...
Nézzétek meg! -
AMD Power
titán
válasz
beautifulmin #4902 üzenetére
Asztali gépeknél valóban a tömörités , konvertálás , rippelés.... -ben a jobb az Intel. A notebook-s cpu-ra nem tudom mennyire illik ugyan ez. Az biztos notebook-ba vagy AMD-s fronton vagy Turion ''rosszabb'' esetbe Mobil Semopront érdemes venni.
-
zfarkas
senior tag
válasz
beautifulmin #4902 üzenetére
Logikai csavart érzek az erőben...
-
beautifulmin
aktív tag
Ugye én is notit szeretnék most venni..!!!
Arra gondoltam hogy olyan mindennapi használatra és nem játékra és nem dvd tömörítésre jobbak az amd-k nem??
Mert az intel inkább ilyesmiben veri meg az amd!!!
Mik erről a vélemények?
Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook Studio G5 15" 4K, i7-9850H magos x2,6 GHz, 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA Quadro P1000, SSD: 1TB
- Dell Latitude 7420 / 4K UHD / i7-1185G7 / 16GB RAM / 512GB SSD Prémium ultrabook Újszerű állapotban
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- MSI Sword 16 HX - 16" WUXGA 144Hz - i7-13700HX - 32GB - 1,5TB SSD - RTX 4060 - Win10 - 2,5+ év gari
- Dell Latitude 7320 2 in 1 Detachable (Laptop/Tablet) 16GB RAM 512GB NVME SSD eSIM Dell Gar 2027-ig
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Samsung SyncMaster E1920N Monitor eladó táp és DSUB kábelel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 7900X3D 32/64GB RAM RX 7900XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- AM 4 Lapok
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest