- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
frizso
senior tag
válasz
frizso #20864 üzenetére
Erre valaki: (#20864) frizso ?
Még annyi kérdés, hogy lenne egy Lenovo N200, 90k-ért, T2390 proc 2gb-t..... ez jobban megérné???
Köszi -
frizso
senior tag
Sziasztok!
Ezt: Fujitsu-Siemens Amilo Pa1538 87,5k-ért megéri megvenni??? (Tudom Fujitsu, de ezt leszámítva)
Munkára és sulira kellene! Max 90k-m van rá!
Köszi
Üdv Zsolt -
frizso
senior tag
válasz
subidu #17241 üzenetére
Az XPS notik általában DDR3-as videókarival vannak szerelve!
Olvastam a típusról pár tesztet és mindegyikben DDR3-as videókari volt, ami mellesleg nagyon jó eredménnyel teljesített!!! (3dmark006: 4200pötty, ez igen jó egy 8600GT-től)
-
frizso
senior tag
A Hp ezen sorozata nagyon jó, nekem egy 8710p-s notim van és csak dicsérni tudom!
-
frizso
senior tag
válasz
robin17 #17080 üzenetére
Ezeket is érdemes megnézni!
Acer Extensa 5620G-6A2G25N
Acer Aspire 5920G-5A2G25
Új Hd3470-es vga. A leírása alapján jónak tűnnek! -
frizso
senior tag
válasz
robin17 #17080 üzenetére
Ennyiért én az Acer Travelmate 5520g-s notit ajánlom!
Jobb vga, és gyorsabb proc!
A vétel után ajánlott a garanciát bővíteni!
Biztos van jobb gép is, de én használtam ilyet é nagyon meg voltam elégedve vele!
Jól összerakott, masszív és szép kis masina, nagyon gyors memória kezeléssel, annyi a hátránya, hogy kicsit melegedett!
De még nézelődök!
A Fujitsu Siemens Amilo sorozat felejtős, az itt leírtak alapján, bár az Acer-t sem dicsérik halálra, de szerintem a Travelmate sorozatot igen jól eltalálták!!!TOSHIBA Satellite A200-1S9
Erősebb VGA, de gyengébb a proc, 2 év gar! Ezt is érdemes megnézni. -
frizso
senior tag
válasz
subidu #17077 üzenetére
Best Buy: One Notebook C6660
- Intel® Core™ 2 Duo Prozessor P8400 mit 2 x 2.26 GHz
- 4096MB DDR2 Speicher PC667
- 320GB Festplatte
- DVD Brenner Laufwerk
- 512MB NVIDIA® Geforce™ 9600M GT
- 1x HDMI
- 9 Zellen Akku - extra lange Laufzeit
- 3in1 Cardreader
- 2,0 Megapixel Webcam
Sajna semmilyen tapasztalattal nem rendelkezek a ONE cég által árult notebookok minőségét illetően!
Az biztos, hogy jól felszerelt, igen széles skálán variálható, számos garanciabővítéssel megvásárolható gépek, de ez még nem jelenti azt, hogy egy Dell vagy IBM minőséget elérne! -
frizso
senior tag
válasz
subidu #17077 üzenetére
Pár teszt: 12 Bár mindegyik gép gyengébb procival van szerelve, de így is kimagasló eredményeket produkál!
A Dell márka magában hordozza a minőséget, tehát nem rossz választás.
A VGA nagyon erős benne, álltában a 8600gt-k olyan 3600 pont körül muzsikálnak ez itt meg veri a 4300 pontot 3dmar06-ban!!!Árban jobbat csak innen tudsz választani: ONE notebook
Ez a gép 1700 euro
- Intel® Core™ 2 Duo Prozessor T8300 mit 2 x 2.4 GHz
- 4096MB DDR2 Speicher PC667
- 320GB SATA Festplatte
- DVD Brenner Laufwerk
- 512MB NVIDIA® Geforce™ 8800M GTX
2év gar, elég jó német minősítés, bár miért is szidnák a saját fejlesztésű notebookjukat1400 euro
- Intel® Core™ 2 Duo Prozessor P8600 mit 2 x 2.4 GHz
- 3072MB DDR2 Speicher PC667
- 320GB SATA Festplatte
- DVD Brenner Laufwerk
- 512MB NVIDIA® Geforce™ 9800M GT -
frizso
senior tag
Mindegyik számlája elszámolható, ha hivatalos forrásból van, legyen az Asis vagy Renew!
Renew gépet nyugodt szível vehetsz, az új mint írtam, Asis-t csak akkor vegyél, ha jóban vagy az eladó bolttal!!! A billentyű meg ne zavarjon, hiszen ezek általában mind magyar billentyűkiosztású gépek, csak a felirat tér el pár gombon, ami meg matricával orvosolható!Az a fontos, hogy a gép neked tetsszen. Minden véleményt olvass el és azért te is olvass utána a dolgoknak szakoldalakon és nézz meg pár tesztet is, mielőtt megveszel egy gépet súlyos százezrekért!!!
-
frizso
senior tag
A multimédiás alkalmazást úgy értem, hogy ezek a Pavillion gépek inkább otthoni felhasználásra alkalmasak, film nézés, internet..... van bennük minden, de nem igazán kimagasló a minőségük. Olyan alsó közép kategóriás gépek. Nem összehasonlítható egy HP-COMPAQ minőségével.
Ez nem azt jelenti, hogy rossz gépek, sőt nagyon szép a kidolgozásuk, csak nem a legjobb belsővel vannak felszerelve. (szóval munkára és tartós használatra ajánlott valamilyen üzleti notit venni) -
frizso
senior tag
Te is kicsit durván fogalmazol!
A renew gépek újak, beragadt készlet, amik nem kerültek értékesítésre, hanem álltak valamelyik raktárban!!! (kutya sem használta őket) Ennyiből, ha ez nem új, akkor miden a nagykerben 1 évet pihent noti sem nevezhető újnak! A Renew gépeknél, azért nem adja meg alapból a 3 év garanciát a HP, mert nem arra a piacra szánta a gépet. És hogy értsd a dolgot, a Hp úgy műkszik, hogy az adott lokalizációs gépre a helyi szerviz (országos) bevállalja a gyárilag előírt garanciát legyen az akár 3 év. Abban az esetben, ha más lokalizációról vagyon szó, már csak 1 év garit vállal a szerviz, hisz nem kap érte pénzt, ha javítja 1 éven túl. Ez tiszta üzletpolitika, ezzel kényszeríti rá a Hp a vásárlót, hogy az adott régióban javítassa a gépét ahol a garancia bővítést megvette vagy magát a gépet vette! (hisz így a Hp oda fizet, ha gond van, mert a rendszerbe bejegyezték az eladást vagy a garancia bővítést)
Ez bevált más cégeknél is, Dell, Asus... -
frizso
senior tag
Nem kell megijedni a leírtaktól! (tényleg jól átnézett és letesztelt, javított gépekről van szó, a HP nem ad ki selejtet, vagy legalább is törekszik rá
)
Én már használtam egy Hp asis gépet ami ráadásul egy csúcs Pavillion volt, olyan volt mint az új!
Semmi negatívumot nem tudok elmondani róla a garancia bővítés hiánya kivételével! (nameg, hogy Pavilliont csak multimédiás használatra végy)
-
frizso
senior tag
válasz
Mercutio_ #16867 üzenetére
itt találsz némi infót a Puma platformról, hála polip-nak! Nem sok, hisz nagyon új dolog még.
Én úgy néztem külföldön már piacon van! (igen széles skálán felszerelve)Szerintem, ha megvagy elégedve az nx7400 gépel, akkor inkább fejleszd 10k-ért. Eladni tényleg nem éri meg! Az biztos, hogy nagy sebességbeli különbség van a core duo T2500 proci és bármilyen cerka között, de ha jól néztem a Te géped tud fogadni C2D procit is! Az még jobb lenne bele, persze jó áron véve.
Játék igen kevés fog elmenni rajta az integrált VGA miatt, ezen a proci is igen keveset fog javítani! -
frizso
senior tag
Az új ára sem vészes bruttó 140k körül indul!
Itt van egy 130k-ért, ha még megvan
Mindenben megfelelne neked!!! -
frizso
senior tag
Ennyi pízből valami használt, garanciális gépet keress!
A memó utólag bagóért bővíthető, szal az ne legyen mérvadó a vételnél!
Nem egy Dell vagy IBM minőség, de az Acer TravelMate 5520g igen jó választás lenne neked a leírtak alapján. AMD X2-es proc. ami elég gyors (szerintem) és ati HD2400XT 256mb-os videó.
Nemrég adtam el egy ilyen gépet 5 hó garral 115k-ért, szerintem nagyon jó kis gép volt!mellesleg a játékok is igen szépen elketyegtek rajta (Testdrive max. felbontáson ment)
-
frizso
senior tag
nekem a latitude D630-om tegnap 70 fokos volt, az akksija meg jéghideg...
Ez lehet, nem tudom, de a Hp-m az tutti meleg volt, és gondolom az összes konsumer gép sem ügyel annyira a hűtésre, mit a Dell vagy az IBM. Én csak jótanácsnak szántam, mindenki fogja meg az akkut és rájön, hogy melegszik vagy nem
A cikket érdemes elolvasni amit belinkeltem!
Ja és most olvasom egy szaki cikkét ebben a témakörben:
Béres László: "Néhány érdekes dolog is van, ami ennél tovább mutat. A LiIon akkupack
önmagában elég jól bírja a strapát, vagyis 4-5-6 évig is elketyeg... ha
a gyártó is úgy akarja...
Vagy egy HP OmniBook-om, amely biztosan több, mint 6 éves, és akkor is
már használtan vettem. Még mindig bírja az akku a 1.5-2 órát (gyárilag
3 órát tudott.
Aztán itt egy Toshiba, amelyben másfél év alatt meghalt az akku...
szerintem szoftveresen, és ezt alátámasztja, hogy igencsak nagy keletje
van azon programoknak, amely a töltésszámlálót nullázza, ezzel a
döglött akkut ennyivel helyreteszi." -
frizso
senior tag
Egy cikk amit érdemes elolvasni az akukról:Műszeroldal
-
frizso
senior tag
válasz
kekegsm #5425 üzenetére
Na szóval, én a magas hőmérsékletről beszéltem, ami nem egyenlő a 24-32 fokos közel szobahőmérséklettel!!!! Ez persze, hogy nem árt neki! Ami nem tesz jót az 50-60 fok, és van olyan noti aminek ilyen meleg az alja (gamer gépek, vga miatt) nekem is Pl. ilyen volt a Hp Pavilionom go7600-os videóval.
Hogy nem tölti az akkut! Csak Te nem veszed észre. Még a dell notim töltésjelzője is bevillan napi kétszer. (Rövid töltés, de rátölt, mert az akku veszít használaton kívül is a kapacitásából. Az új akkunál ez a jelenség még nagyon minimális.)
Nem a savas akksihoz akartam, hasonlítani, de hirtelen ezt találtam, hidd el minden akkura igaz a hideg meleg dolog, még a litium és NiMH akkura is. Villamosmérnökként, hagyne kezdjem ezt már el ecsetelni, hogy is van a töltés, meg az egyebek
Nem kell hinni nekem, csak utánna kell olvasni.
Én nem azt akartam mondani, hogy ne hagyd benn az akkut a notiban, hanem pusztán annyit, hogy hosszabb élettartammal fog bírni, ha kiveszed. Ha kint van feleslegesen nem melegszik, és esetleges rövid töltésektől is megkíméled, amit a gép, akkor ad neki, amikor mondjuk az akku kezd elöregedni és már nem tartja annyira a kapacitását , mert ez ugye idővel egyre jobban romlik. Ezek a rövid rátöltések sem igazán egészségesek az akkunak.
-
frizso
senior tag
Kevesen tudják, hogy nem a hideg az akkumulátor első számú ellensége, hanem a meleg. Első pillanatra talán hihetetlenül hangzik ez az állítás, hiszen az indítási problémák általában a hideg téli napokon jelentkeznek. A magyarázat nagyon egyszerű.Bár ezt autó akkura írták, de minden akkura igaz!!!
-
frizso
senior tag
Nekem is egy új Dell gépem van és ott már arréb tették a lábat!!!
Szakmai oldalról mondtam, hogy nem tesz jót neki, mert melegszik a noti és melegíti az akkut és a meleg egy akkunak sem tesz jót! Amiatt, hogy felmelegedik csökken a kapacitása, ezért a töltő tölteni fogja, a Hp notim folyamatos hálózati használat mellett napi kétszer töltötte az akkut -
frizso
senior tag
Miért ne mehetne napokig a noti hálózatról folyamatosan
A noteszed hamar tönkremenne ilyen terhelés mellett és nem biztos, hogy a garanciát is tudnád adott esetben érvényesíteni a nem rendeltetésszerű használat miatt.
Én nem tapasztaltam semmi problémát, már egy hete folyamatosan töltök a netről, a gép nem melegszik, és a venti is csak ritkán kapcsol be.
A garancia pedig emiatt nem biztos nem vész el,mert ez jogilag igen csak támadható. Mi az, hogy nem rendeltetésszerű használat -
frizso
senior tag
-
frizso
senior tag
válasz
xXxPongi #5398 üzenetére
Egy kis olvasnivaló: Unlocked Nvidia-Dell Video BIOS! Overclock your 17inch notebook Videocards! Szerintem böngészd át, és láthatod majd Te is, hogy a Qvadro karik is húzhatók
-
frizso
senior tag
válasz
xXxPongi #5386 üzenetére
Szia!
Ezeknél a gamer notiknál nem magasak az általad belinkelt hőmérsékleti skálan lévő értékek! Főleg, hogy 100%-ban volt terhelve a proci
Nekem egy hp pavilion Dv9000 notim volt 7600-os videókarival, de az jobban melegedett!!!
A HP szerint üzemi hőmérséklete a videókarinak 60-65fok, terhelve a 80 fok sem sok, mert akkor indult be a ventije igazán! Én ezt 56 fokra csökkentettem emeléses módszerrel, de játék alatt így is elérte a 76 fokot.
-
frizso
senior tag
Mindenre használnám (tervezés, játék, munka......), és nem ez lenne az első notim!
Dell gépem még nem voltMinden tesztet végiolvastam, amit csak találtam, és azt is tudom, hogy 7900gs@gtx az elég jó arányban moddolható
Azért írtam ide, hogy segítsetek, dönteni, én már nem tudom mi lenne a jó nekem
Szívem szerint a Toshiba gépet venném meg (sok memó, legjobb VGA kari és nagyfelbontású a kijelző), de a Dell notikkal kevesebb a baj.Azaz igazság, hogy arra lennék kíváncsi, hogy mennyivel jobb egy Ultra kijelző 1900*1200-as mint egy sima 1440*900-as? Fényerő, színek, láthatóság?
-
frizso
senior tag
Sziasztok!
Kérdésem:
Dell inspiron 9400 / e1705 noti fullos (1900*1200-as kijelzővel) 1 hó garral vagy egy Toshiba P100-143-as notebook, 4 GB ram, Geforce 7900 Go videókártya saját 512 MB DDR3 rammal, 1680x1050 kijelzővel és 10 hó garral lenne jobb vétel?????? Amit nem írtam az mind megegyezik.
Köszi a segítséget
Üdv ZSolt -
frizso
senior tag
válasz
parandroid #1784 üzenetére
Ezzel a progival lehet állítani a videókarit is?
Riva tuner nem jobb? -
frizso
senior tag
válasz
parandroid #1782 üzenetére
Mennyi egy notebook hűtőpad?
Hogy tudom a videókarit takarékos üzemre állítani?
Van erre valami progi? Nvidia karim már rég vót -
frizso
senior tag
válasz
parandroid #1777 üzenetére
Köszi a kimerítő választ!
Most meg a régi bios-al nem akar beindulni a venti, max fordulaton, pedig a videókarinak elkélne egy kis hűtés játék közbenTudom valahogy szabályozni a venti fordulatát?
Játék közben a videókari eléri a 75 fokot is és a venti nem vált (növel) fordulatot!!!
Pedig nem zavarna egy kis zúgás -
frizso
senior tag
Sziasztok!
Végre elhatároztam magam és vettem egy HP Pavilion dv9000-es notit
Nagyon erős, nagyon gyors gép, gyönyörű a kidolgozása,
Most tesztelgetem, de a C2D T5600 proci és a go7600-os videókari eddig nem okozott csalósást.
Csak annyi a probléma, ha frissítem a biost, akkor elkezd melegedni, mint állat
Majdnem 10 fokot emelkedik alapjáraton a proci és videókari hőmérséklete
Mi lehet az oka
Üdv Zsolt -
frizso
senior tag
válasz
Dr. Akula #1197 üzenetére
Ez jobb?
Lenovo 3000 N100
C2D T5500@1.6 Processzor
sata 80 Gb vincsi
Dvd+- RW
15.4'' 1200x800 monitor fényes kijelző
1.5 giga ram (667)
wifi,bluetooth,1.3 webcamera beépített, magyar billentyü,ujlenyomat felismerő,4-1ben kártyaolvasó
VGA integrált 945 Express Family (128)GMA 950 A notebook [link]
Használtan mennyit ér? -
frizso
senior tag
Ez a noti mennyit érhet Acer Travelmate 8103 WLMI:[link]
Intel Pentium M 750 (1,86GHz, 533Mhz FSB, 2MB L2 cache)
15,4'' WSXGA+ TFT LCD (1680*1050)
ATI MOBILITY RADEON X700 with 128MB
100GB HDD
DVD Double Layer
1024 DDR2 533
Használt, gari nincs, akku 3-4 óra, ami eltér a linkhez képest, hogy ebben 1Gb-t memó van és 100Gb-o vicsi! Korrekt hozzászólásokat várok!
[Szerkesztve] -
frizso
senior tag
Üdv!
Fogott már valaki új ACER Tarvelmate 5720-as notit?
Má csak azért érdeklődnék, mert már elég sok helyen olvastam:''Stílus és professzionális hordozhatóság Az Acer új, modern és divatos ProFile váz szuper-hordozhatóságot és nagyszerű professzionális stílust képvisel. A TravelMate 5720 háza magnézium ötvözetből készült, így még tartósabbá és páratlanul könnyűvé teszi a noteszgépet, ezt![link]
Szerintem érdemes lenne megnézni milyen is a cucc, nem jár valaki az Usanotebook környékén, hátha ki van állítva egy darab?!
[Szerkesztve] -
frizso
senior tag
Már én is gondolkodtam a részlet dolgon, de ez egy nagy átvágás!
Ahol jó a gép ára ott lehúznak a részlettel, vagy a horror kezelési költséggel
Ahol meg a részlet lenne optimális ott a gép ára kicsit megszaladt
A kettő számomra előnyös kombinációját még nem nagyon sikerült meglelenem
Bár már volt olyan cég aki közelített hozzá -
frizso
senior tag
Erről valaki valamit?[link]
-
frizso
senior tag
Erről az Asus notiról kérnék valami véleményt:ASUS M6Ne[link]
Használtan szeretném megvenni, ez még békebeli darab fém házban, megéri megvenni? -
frizso
senior tag
Dell Precision M90? Hol lehet ilyet kapni? Mennyiért?
Itthon még nem láttam forgalomban!
Németeknél lehet venni 1700-2700 euróig. Az ár függvénye mennyire brutál!
Quadro FX 1500 2500 vagy 3500M van benne, természetesen 17'' (1920x1200) kijelző, és C2D T7*** sorozatú proci.... meg minden -
frizso
senior tag
És mik a benyomásaid, melyik jött be jobban ASUS vagy a HP?
Melyiknek szebb a képe? Jobb a kialakítása?
Női szemmel erre nem lesz nehéz válaszolnod
Én már teljesen el vagyok veszve az adatok és információk sűrűjében
A párom már frászt kap, ha meghallja a noti szót, mert már hónapok óta csak ezt vadászom! Talán már elhatározásra kellene jutnom, mert már arra is engedélyt kaptam, hogy vegyek egy 300k-s gépet, csak vegyem már meg
Ennyit azért nem akarok kiszórni az ablakon, mert felesleges, csak munkára kellene, meg néha ha elszáll az agyam a mukától, akkor egy kis játékra, ami a jelenlegi állás szerint ki fog merülni a régi jó kis 2d játékoknál.
Na igen, fel kellene már nőni és hanyagolni kellene azt a sok fránya játékot
Nekem az Asus a szimpatikusabb -
frizso
senior tag
Na nehogy már összevesszetek ezen
Ami elromolhat az el is romlik egyszer! Csak az nem mindegy, hogy az a fránya elromlási tényező mennyi!
Személyes tapasztalat: A Fujitsu Siemens Amilo és az Acer Aspire sorozat is jó gép, nekem a munkatársaim nagy része és pár barátom is ezt a két típust használja (az elérhetősége miatt) már évek óta, és semmi bajuk, szervíz gondjuk még nem volt!!!
Szal relatív mi mikor és kinél hibásodik meg, az igaz, hogy nam a legjobb kidolgozású gépek, és nem a legszebb a képük és legjobb a beláthatóságuk, de azért mennek!
Mindenkinek más az elképzelése és az elvárása -
frizso
senior tag
Olvastam a hozzászólásokat
Ezért is vagyok elkeseredve, mert lenne olcsó (használt) 3D-s noti: FS Pi1556 (C2D T5500,1Gb,80GB hdd,go7600 256Mb....) és erről a külföldi lapok tesztjeikben még jókat is írnak, de mindenki szerint vétek megvenni egy ilyen gépet!
Pedig egy ilyen új gép 300k felett van, ha ez nem minőségi, akkor minek dobják piacra ennyiért -
frizso
senior tag
Ja-ja
nézegettem azt is, és ami még mellett szól, hogy van hozzá hivatalos xp szoftver is! De csak 1 év garos
és mindenki azt mondja ne vegyek 1 év garos gépet
Mivel rohadt ,smucig ,zsidóvagyok (senki ne üzleteljen velem) és sajnálom a pízt kidobni, ezért mindig a dolgok olcsóbbik oldalát nézem, természetesen a minőség is fontos (de nem az első
). Mindezet számításba véve jó lesz nekem a mások által megunt, használt (garis) noti is!
-
frizso
senior tag
Köszi
Gondoltam ha két évet adnak, akkor talán nem is olyan sz@r.
Tévedtem
Nagyon nehéz lesz így notit vennem, minden számomra megfelelő notiról csak negatív dolgokat írtokEz nem jó így
Na azt hiszem veszek egy 2-3 éves valami régi strapa gépet és lemondok a játékok élvezetéről -
frizso
senior tag
Mi a vélemény erről a gépről:[link]
Albacomp 2 év garral. -
frizso
senior tag
válasz
gergoh24 #620 üzenetére
gergoh24:És hol láttad azt a acer 5720-ast nagyon olcsón, bevezető áron lenne 221 ezer t7100-as alaplappal ati x2600-as vga-val.
Engem is érdekelne ennyiért
Köszi
Annyit az új Acer gépekről, hogy a cég vezetése azt nyilatkozta, hogy kategóriát váltanak és inkább a közép-felső, felső-közép kategóriát célozzák meg! Ez nem azt jelenti, hogy a minősége felér majd egy Dell géppel, de szerintem bíztató előjel -
frizso
senior tag
válasz
Dr. Akula #586 üzenetére
Pár éven belül úgy is lecserélném a notit, csak az a kérdés, mennyire éri meg konzumer gépet venni?
Business gépek: IBM T / X, HP nc, Toshiba Portege / Tecra, FuSi Lifebook.
Olcsított business: IBM R, HP nx / nw.Ja minden ki ezeket a gépeket ajánlja, de kinek van kedve ennyi lóvét kidobni?
Valami elfogadható aranyközepet szeretnék venni
Fusson rajt minden progi és játszani is lehessen rajt (RPG)!
Van asztali gépem is, tehát csak másodlagos lenne a noti, munka+nyaralás!!! -
frizso
senior tag
Heeelp
Ezt érdemes megvenni:FUJITSU SIEMENS Amilo Pi 1556[link]
Valakinek valami tapasztalata van? Esetleg valami ellenérv, azon kívül, hogy FS
[Szerkesztve] -
frizso
senior tag
-
frizso
senior tag
válasz
parandroid #6 üzenetére
-
frizso
senior tag
válasz
parandroid #1 üzenetére
A folytatás itt: Link nem nagyon ide utal
Aktív témák
Hirdetés
- Mozilla Firefox
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OpenWRT topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple asztali gépek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest