Aktív témák
-
-
gergoh24
csendes tag
sziasztok lenne egy kérdésem hozzátok. Ha választani kell akkor mi a jobb megoldás?
1. proci FSB-je: 533 Mhz viszont a MHZ 1830 a memória tudja a 667-et is az L2 1024 Mb
2. proci FSB-je: 667 Mhz viszont a MHZ 1660 a memória tudja a 667-et is az L2 1024 Mb esetleg 2048
3. proci FSB-je: 800 Mhz viszont a MHZ 1660 a memória tudja a 667-et is az L2 2x256 kb
4. proci FSB-je: 400 Mhz viszont a MHZ 2200 a memória tudja a 667-et is az L2 2x256 kb
kérem aki tud válaszoljon és tegye sorrendbe a lehetőségeket, elsősorban az érdekelne, hogy minnél gyorsabb legyen a gép és ne okozon gondot a procinak több művelet futtatása... -
SamuZoli
csendes tag
válasz
Dr. Akula #1493 üzenetére
Közben kaptam 1-2 tippet máshonnan: acer TM6291-101G12
-Core2Duo T5500 1,66 FSB 800
-2x512 DDRII
-12,1'' (WXGA)
-1280x720
-120GB STA HDD 5400rpm
-DVD supermulti
-Intel GMA X3100 128mb
-LAN
-WLAN
-Bluetooth
-3USB
-6 cellas akksi
-5in1 kartyaolvaso
-kamera
-S-video kimenet
Meg adnak egy Windows Pistát (home premium)
ez brutto 245K Errol mi a velemeny? -
Dr. Akula
félisten
válasz
SamuZoli #1490 üzenetére
Esélytelen. Notiban a kisebb méretért fizetsz felárat, a 12'' már önmagában is 250k felett kezdődik.
játszani nem kell, de photoshop, HD film stb elmenjen gond nelkul
HD filmekre nagyobb erőforrás kell mint egy low-medium beállításokkal végzett játékra. 12'' amúgy se a játék kategória, nemhogy HD.
az akksija bírja sokáig (6-8 ora nem artana)
Na ez meg pláne nem a 250k, hanem inkább a duplája. Ennyit business noti is csak 9 cellás +pótaksival bír, konzumernél örülhetsz a 2-2.5 órának is. -
Dr. Akula
félisten
válasz
BaKeSZ87 #1488 üzenetére
1. Mi neked a ''normálisan dolgozni''?
2. Olcsót akarsz, vagy megbízhatót? Van most egy reklám is, amiben irodát vesz a csávó, a haverja meg kérdi miért nem bérli, mikor az olcsóbb. A válasz: azért mert nincs feleslegesen kidobandó pénze bérlésre. De eddig nem mindenki lát el, csak a 0% THM óriásbetűkkel, az apróbetűt meg minek elolvasni... -
amol
addikt
Hmm. Akkor érdemes várni vele, amíg lesznek tapasztalatok. A hdd-k élettartamát is elvileg 2-3 évre teszik, ennek ellenére a régebbiek közül nem egy megy már 10 éve folyamatosan
BaKeSZ87: volt itt igény nemrég hasonlóra, két gép felel meg a kritériumoknak, az egyik a Dell Precision M90, a másik a Hp nw9440, viszont mindkettő félmillió körül mozog. -
SamuZoli
csendes tag
Hi!
Biztos baromira unja mar mindenki, hogy azt kerdezik milyen laptopot erdemes evvni, de most en is megkerdezem
A lenyeg: -kicsi (12-13'') kijelző
-legyen benne erő (min 1 gb RAM, és core 2 duo)
-250K van rá max
-játszani nem kell, de photoshop, HD film stb elmenjen gond nelkul
-garancials kerdesek konnyne megoldhatoak legyenek, tehat olyan termek kellene amit magyarorszagon is mindenki ismer
-és az akksija bírja sokáig (6-8 ora nem artana)
Ha van ezen igenyeket kielegito, pls segitsetek. Ill. adjatok tanacsot mikre erdemes odafigyelni. -
BaKeSZ87
őstag
válasz
Dr. Akula #1487 üzenetére
de az olcsóval arra szerettem volna utalni, hogy nem kell a 400k-t az utolsó fillérig elkölteni
1 az hogy nem nekem kell a gép, csak megkértek rá hogy tegyem fel a kérdést, a másik meghogy értelmezd a szöveget ami idéztem. De inkább leírom. Szóval az lett volna a lényeg, hogyha 300-ból van ilyen gép, amivel lehet 2-3d-ben normálisan dolgozni, akkor olyat mondjatok, és ne 390k-sat. -
sssent
senior tag
Pedzegették korábban, hogy az élettartammal lehetnek gondok. Ezek a flash memória blokkok elég korlátozott számban írhatók újra. Különféle írásmenedzselési technikákkal a blokkok közötti terhelés egyenletesen elosztható, így sokszorosára kitolható a meghajtó élettartama, de hogy melyik gyártó milyen kifinomult technikát alkalmaz ilyen téren, arról fogalmam sincs.
-
dabadab
titán
válasz
BaKeSZ87 #1484 üzenetére
Ebbol igazan harom szempont az, ami huzos:
- femteto (ill. strapabirosag, igenyes haz)
- 17''
- 400 alatt
Ahogy mondani szokas, barmelyik kettot valaszthatod
Ha ki tudod fizetni a jelenlegi kereted masfel-ketszereset erte, akkor a Macbook Pro az jo cucc, HP NW szeria detto.
Ha lemondasz a 17''-rol, akkor ennyi penzbol mar lehet valogatni a business gepek nagy felbontasu, viszonylag eros GPU-val szerelt darabjai kozott (amiket raadasul hordozni is lehet)
Ha meg az elsorol mondasz le, azzal a vesztedbe rohansz
[Szerkesztve] -
BaKeSZ87
őstag
Jó reggelt mindenkinek!
Notebook vásárlás lesz fennforgásáilag, a következő szempontoknak kell megfelelnie:
- 2-3D tervezésre használható
- teteje legyen fémből
- nem baj ha erősebb vga van benne (ne intel legyen, végülis ez a lényeg)
- 17''-os kijelző, jóféle
- tartós legyen, ''olcsó''
400k van rá, de az olcsóval arra szerettem volna utalni, hogy nem kell a 400k-t az utolsó fillérig elkölteni, hanem a legolcsóbb olyan noti, ami ezeknek a feltételeknek megfelel. Előre is köszönöm a válaszokat
!
[Szerkesztve] -
amol
addikt
Konkrétan hiába volt szó a Pavilionokról, én valahogy mégsem értettem félre amit írt.
''igy sheratan hozzaszolasat csak felesleges kotozkodeskent tudom ertelmezni...''
Én egy kicsit ezt a beszólást tartom feleslegesnek.
Ezeknek az SSD-knek vajon lesznek hátulütői az áron kívül? [link] Ez a kapacitás már elég egy notihoz.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
*seven7 #1480 üzenetére
ennyiért kaphatsz MSI M673-at is, igaz 1 giga rammal, de gyártói 2 év garival 8és 2500ft-ért házhoz is viszik neked): [link]
amúgy nekem tetszenek továbbra is a Pavilionok, csak alternatívát mondtam. persze azért érdemes utánaolvasni, hogy nálunk hogy megy egy ilyen gép szervizelése, meg hogy egyáltalán mit várj tőle. biztos van más is, aki vett már.
shev7: jól van, akkor meg se szólalok többször. írjon amit akar. ti meg nézzétek el neki, amit akartok. -
*seven7
tag
Nos, srácok, erre hajtok, akkor ki bólint rá?
Most jó vagy nem jó.
[link]
Kösziii -
-
shev7
veterán
válasz
#16820480 #1474 üzenetére
''ugyan sosem volt olyan gépe, de mások szava alapján sem hiszi el, hogy nem szar. ''
A gondolatmenetedben ott lehet a hiba, hogy a pavilonokrol tobb negativ velemenyt olvasni mint pozitivat (legalabbis egy nx altalaban jobb valasztas mint egy pavilon), szoval masok szava alapjan hiszi azt, hogy ''szar''... -
törölt tag
ha elolvasod, akkor ugye az van benne, hogy ugyan az ő gépével semmi baj nem volt, de mások szava alapján elhiszi, hogy szar. és innentől értelmetlen az a fajta véleménye, hogy ugyan sosem volt olyan gépe, de mások szava alapján sem hiszi el, hogy nem szar.
és ezt ráadásul rendszerességgel hangoztatja is itt -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
perempe #1465 üzenetére
akkor már inkább valami Sempronos HP, annak legalább van energiagazdálkodása. talán az nx6315 van pont 150 körül Sempron 3500+-szal.
Dr. Akula: már megint kezded?kész szerencse, hogy neked ''fussa'' arra a T61-re, magas lóról oszthatod az észt
attól, hogy nálunk nem forgalmazzák hivatalosan még nem feltétlenül szar a Pavilion. van egy csomó termék, amit nálunk nem árusítanak. -
perempe
veterán
[link]
Szerintem bármilyen Celeron M-et 512MB memóriával, 80GB HDD-vel. Pl.: HP - NX7300. 130K-ért nagyon megéri...
Mi általános használatra vettünk egy Lenovo 3000 N100-at T5500 procival, de árát tekintve nem éri meg annyira, mint a fent említett típus... Szinte csak netezésre használom, így felesleges a jobb proci. -
dunc
nagyúr
Sziasztok új laptopot szeretnék 150000 a plafon milyent érdemes? (wifi,dvd író,15.4 '' )
-
törölt tag
válasz
*seven7 #1460 üzenetére
megbízhatóságra egyértelműen HP. a két vga közt nem ilyen egyértelmű a döntés. a go7400-nak van saját memóriája, meg eleve erősebb, mint a gma950. ergó többet is fogyaszt, jobban fűti a gépet. játékra jobb a go7400 (de nem kifejezetten jó, csak jobb!), irodai munkára meg tökéletesen megfelel a gma950 is, ráadásul így energiát is megspórolsz.
kérdés, hogy ha nem feltétlenül a proci a fontos neked, akkor a vga miért olyan fontos?
amúgy a Pavilion az valószínűleg rosszabb minőségű (anyagaiban, meg összerakásban), mint egy nx, de szerintem nem sokan vannak, akik élőben láttak már Paviliont, mivel nem ez a kontinens igazából a célállomás a gyártásnál. nekem személy szerint a Pavilion designja jobban tetszik, de a (képek alapján) csillogó felülete érdekes lehet gyakorlatban (=nem feltétlenül jó).
más: tudtok valami jó összehasonlítást, hogy milyen gyakorlatban a Santa Rosa platform a Napa ellen? egyelőre nem nagyon találtam neten ilyesmit, csak egy-két fórumon volt pár írás róla. nem felesleges a SR, ha úgyis 2008-ban jön az új platform megint?
[Szerkesztve] -
*seven7
tag
Vagy esetleg abban is segíthettek, h van 180.000 forint adva, ez a teteje, ebből mit érdemes venni, de igazán. Augusztus elején lesz meg rá a pénz, nem az életem része lesz a laptop, de legyen akkor már valami jó kis darab.
Én eddig ezt a kettőt néztem ki, amit előző hozzászólásamban (1456-osban) írtam, esetleg tudtok jobbat?
Köszi!
[Szerkesztve] -
*seven7
tag
Hali shev!
Nos, nekem nem feltétlenül a jobb proci kell, meg ennyivel jobb egy nx, mint egy pavilion?
Igazából azt kellene eldöntenünk, h melyik jobb, az
''nVidia GeForce 7400 Go TurboCache(128+256 MB)''
vagy a
''Intel® Graphics Media Accelerator (GMA) 950'' ?
Mert procin kívül jóformán ebben különbözik.
Meg, h megbizhatóságra Acer, vagy Hp?
Mert nagyon valószínű, h e kettő közöt fogok dönteni...
Nos, légyszi segítsetek dönteni.
Köszönöm! -
D4v3
őstag
Köszi a válaszokat. Úgy tűnik akkor, hogy ez a 200ks ár elég belépőszintű. Lehet, hogy többet kéne akkor költeni a dologra
-
*seven7
tag
Hello!
Szeretném kikérni a véleményeteket, h a kettő laptop közül melyiket vegyem meg.
Elsődlegesen internetezésre, filmezésre, tanulásra, webszerkesztésre és mondjuk photoshopra használnám. Játékra nem jellemzően.
ACER
http://www.dreamcomp.hu/product.php?productid=87977&cat=251&page=1
VAGY
HP
http://notebookgyor.hu/?base=items&type=detail&id=56705
Mindkét bolt ahol meg tudnám venni ott van ahol lakom, így élőben tudnám lebonyolítani, nem netről rendelve.
Nem hinném, h én tudnék választani, mivel nincs tapasztalatom ilyen téren.
Köszi! -
Atic
tag
Sziasztok!
Az Acer Aspire 5920G és a Sony VAIO CR közül ti melyiket választanátok? Nekem mindkét gép tetszik, gyönyörűek; az Acer viszont többet tud, mindenek előtt 1GB Robson RAM-ja van, amit más notebooknál nem is láttam, de sokat nyom a latban (teljesítmény és akkuidő terén is). Nagy hibákat nem olvastam róla.
A Sony-nak lötyög és ki is eshet az akkuja...ezt azért nem vártam volna tőlük. Nincs benne BT, mondjuk ez nem lenne hátrány. A VGA nekem mindegy, elég lenne az Intel X1300. Viszont az üzemidő fontos lenne, és ebben is az Acer a jobb.
A másik kérdésem, ha külföldön veszem a gépet, akkor az esetleges javítás hogy megy? Valami hazai márkaszervízen keresztül, vagy akkor teljesen külföldi az is?
Visszaolvasva a fórumot; öröm nézni, hogy eldobálóztok a jószívű hsz-ekkel. -
peterszky
őstag
Talán ezek:
[link]
[link]
Nem világverő VGA-k, szvsz az Asusos jobb, egy tesztet találtam róla: [link] (kínai vagy valami hasonló, de a pontokat lehet látni).
hm, most, hogy keresgélek:
[link]
kicsit több, mint 200k, de a VGA talán megéri + kell még bele memória, mert csak 512 van benne
vagy itt van ez, nem dual core, de GF6800 van benne
[link]
SZVSZ ezek nem minőségi notebookok, csak az ár miatt kerestem meg ezeket. -
amol
addikt
-
D4v3
őstag
Hello!
Tudtok ajánlani egy olyan notebookot, ami legalább 1GB-s, lehetőleg 15.4''os képernyője és játékra is alklmas (WoW elsősorban, az hogy az újak menjenek annyira nem fontos) VGAja van? Ár pedig 200e körül legyen max. Kösz előre is. -
Goncol
csendes tag
válasz
Quent1n #1440 üzenetére
Sziasztok,
a Dell garanciáról annyit, hogy nálunk jó pár darab van (igaz PC), melyek külföldön lettek vásárolva s ezidáig (2 és fél év alatt), 1x volt gond az egyikkel. Mindenesetre a hiba bejelentése utáni napon kiszálltak s természetesen mindent ingyen elvégeztek.
Igen nekem is a Dell a szimpatikus, köszönöm a sok segítséget.
Miki -
Alex91
félisten
-
Satee
csendes tag
Hello!
Nem nagyon ismerem ezt a procit: AMD Turion™ 64 mobile technology 2,2GHz MK38
Légyszi írjatok róla tapasztalatokat a teljesítményéről, és a megbízhatóságáról.
Nemtom mennyivel gyengébb ez a Core2-ktől?
Ja és ez az AMD proci, 1GB RAM-mal, NVidia GeForce Go7300 128MB VRAM TurboCache vga-val mennyire bírná az Archicad-et?
(Mert ezen a notin gondolkodom és ebben ez a konfig van[link])
Légyszi írjatok róla valamit.
Köszi -
Alex91
félisten
válasz
Quent1n #1440 üzenetére
Most volt a kezemben egy MSI s271-es, meg egy IBM R50-es. Az teny, hogy az IBM ossze van rakva, de ez a kis MSI sem rossz. Ha jol lattam az alja fem, es az arahoz kepest tisztessegesen fel van szerelve. Ha van keret, akkor Lenovo ThinkPad (de itt a kis kepernyomeretert, kis tomegert es a vekonysagert meg is kerik az arat).
-
törölt tag
használ(t már) valaki olyan notit, aminek nincs rögzítőretesz a nyíló résznél? mennyire stabil egy ilyen megoldás (becsukva) és mennyire lehet időtálló?
-
Quent1n
senior tag
Érdemes még a Dell -ek közt is körülnézni, bár nem tom h a 3év garijuk 100%osan érvényesíthető e külföldön, de jo gépeik vannak, mint pl a jobb felszereltségü picit gyengébb összeszerelésü Inspiron (a picit gyengébb alatt azt kell érteni h az elöbb emlitett Asus, Acer stb -ket veri azért) illetve gyengébb belsővel a 300 alatt még Latitude -ot is találni. 250 alatt meg Inspiron 6400 asok amik szintén jo darabok, sztem vannak olyan jok mint a HP nx -ek. Asus, MSI notis részlege, nem keverendő össze azzal, h milyen videokarikat/alaplapokat gyártanak. Notebookpiacon még sokat kell dolgozniuk azon h elérjék ugyanazt a szintet.
-
Dr. Akula
félisten
A belépő szintű üzleti gépeket is meg lehet venni (IBM R, HP nx), azok is sokkal jobbak mint az Acer / Asus / Clevo / Gericom / FuSi Amilo brigád. Általában az szokott az eltérés lenni a csúcsmodellektől, hogy nem Al / Mg / titán házuk van, hanem sima műanyag (de az IBM R-ek műanyagja is vagy 5x izmosabb mint az Aceré), 14'' helyett jellemzően 15'' kijelzősek, a súlyuk 1.5-2.4 kg helyett 3 kg. A belső alkatrészekben nem tudom hogy van-e minőségi különbség (belépő és rendes üzleti széria közt), de az biztos hogy a rendes business és a konzumer közt van.
-
Goncol
csendes tag
válasz
Dr. Akula #1432 üzenetére
Sziasztok,
Köszönöm a véleményeket s a linkeket, bővítés szempontjából pedig pont ennyire gondoltam, mire gondoltam volna?Amúgy nem tudok róla, hogy bármilyen specifikus, extrát igénylő alkalmazást használnának majd.
Még egyszer köszönöm, de még egyszer visszatérve: azt mondod a megadott keret felett
kezdődik az általad ajánlott kategória. Akkor mondjuk a max. 250K határig mit tudok venni?
Gagyit?Teljesen átlagos otthoni felhasználásra, lehetőleg a legújabb technikai megoldásokkal?
Még valami: szerintetek inkább a régi brand-eket vagy újabakat érdemes választani, gondolok itt ASUS, MSI mint újra.
Csá, Miki -
zlaboncz
tag
Az én gépem most, amikor ezt a hozzászólást írom 800MHz-re leszabályozott procival,
Ezt lehet monitorozni valamivel működés közben? kíváncsi lennék, hogy nálam a Pentium-M mit mutat...
Köszi, Z. -
zlaboncz
tag
válasz
Dr. Akula #1432 üzenetére
Illetve van mégegy lehetőség: használt notit venni, akkor egy felsőkategóriás business is kijön ennyiből. Jó esetben még 1-2 év gyári gari is van hozzá. Pl. itt: [link], illetve itt: [link] is találhatsz ilyeneket.
Meg mégegy: [link]
HP nc-s (üzelti kategória -› ww garancia) notebookok renew akcióban féláron, a eredetileg megcélzott árkategóriában is.
Z. -
parandroid
félisten
válasz
Palika71 #1433 üzenetére
A Celeron M a sereghajtó a ma piacon lévő mobil processzorok közül ebből a szempontból. Manapság már minden más mobil proci visszaveszi az órajelét és a működési feszültségét, ezáltal a fogyasztását, ha a tejesítménye nincs kihasználva.
Az én gépem most, amikor ezt a hozzászólást írom 800MHz-re leszabályozott procival, de elég magasra vett fényerővel, bekapcsolt wifivel pillanatnyilag 13,48W-ot fogyaszt. Ha leveszem a fényerőt minimumra, akkor lemegy 9,5W-ra.Persze a HDD sem pörög, és a CPU-terhelés is 1-3% között ugrál. Ha a HDD-t is pörgetné, akkor nyilván többet fogyasztana, ha viszont a kijelzőt lekapcsolod, akkor ez egy egészen alacsony érték lehet - mittudomén, max 3-4W.
p -
Palika71
őstag
válasz
#16820480 #1419 üzenetére
Köszi!
Torrentezés közben ennek a mobil cerkás notinak, 5% körül van a terheltsége.
Tehát, igen-igen kíméletesen üzemel.
Ezért érdekelne az, hogy melyiknek mennyi a minimuma. Vagy csak pár W eltérés lehet ilyenkor köztük?
És a VGA-k, ha nincsenek használva, visszaveszik a teljesítményüket, vagy pörögnek ha kell, ha nem, úgy, mint az asztali PC-kben? -
Dr. Akula
félisten
Bővíthetőség a notebookoknál gyakorlatilag ismeretlen fogalom. Ramot, vinyót tudsz bővíteni max.
Business class = IBM (illetve mostmár Lenovo) ThinkPad T/X, HP nc, Dell Latitude, FuSi Lifebook szériák. Ezek a megadott pénzösszeg felett kezdődnek.
De vannak belépő szintű business gépek is: IBM R, HP nx sorozat. Ezek beleférnek a megadott keretösszegedbe.
Illetve van mégegy lehetőség: használt notit venni, akkor egy felsőkategóriás business is kijön ennyiből. Jó esetben még 1-2 év gyári gari is van hozzá. Pl. itt: [link], illetve itt: [link] is találhatsz ilyeneket. -
Quent1n
senior tag
Bővítés felejtős. Ramot meg vinyot lehet bennük, mást nemnagyon vagy csak igen drágán, (pl videokari) ha egyáltalán lehetséges a csere az adott laptopban. Amúgy pedig ahhoz, h bárki bármit ajánlhasson, nemártana tudni, h akinek veszed, kb. mire használná. Gari szempontjábol elsősorban a HP, Dell, IBM/Lenovo hármas háza táján érdemes körülnézni. Ezeknél jo esély van arra h külföldön is lehet érvényesíteni a gart. De ebben nem vok igazán otthon, mások biztos leírják majd okosabban.
[Szerkesztve] -
Goncol
csendes tag
válasz
Dr. Akula #1429 üzenetére
''minden komolyab biznisz klassz noti ilyen''
Segíts nem vagyok otthon egyáltalán a témában, csak most kezdek körbenézni.
Mondjuk mi tartozik ebbe a kategóriába? Terveim szerint 250-300 közé teszem a
max összeget. S természetesen a jövőállóság s esetleges bővíthetőség az első
szempont.
Köszi mindenkinek előre is.
Miki -
Goncol
csendes tag
Sziasztok,
a következő a szitu: ajándékba szeretnék notebook-ot vásárolni egy rokonomnak, aki
hamarosan olaszba költözik 2 évre minimum. Van-e olyan márka, amit érdemes
választani abból a szempontból, hogy olaszban kellene esetleges garanciát érvényesíteni?
Vagy mindegy?
Köszönöm a figyelmeteket.
Miki -
Dr. Akula
félisten
-
BluEyes
őstag
-
törölt tag
válasz
Palika71 #1417 üzenetére
az attól függ hogy hogyan töltessz le. ha mondjuk 5000 szálon torrentről (és közben ugye járatja a procit rendesen), akkor sokat. ha meg mondjuk egy-két szálon jön le valami, akkor meg vissza van kapcsolva a pcu energiatakarékos módba, és úgy kevesebbet.
pontos értékekről (maximális teljesítény van csak sajna) nézd meg ezt: [link] -
Palika71
őstag
Az 1410 -esemet kiegészítve.
Az érdekeln pontosan, hogy letöltés közben, melyik proci, mennyit eszik. -
Alex91
félisten
En a multkor telepitettem egy MSI 271x-et Turion X2-vel. Igaz, Vista Premiummal veve 245k-ba kerult (bar van Sempronos valtozat is, de szertintem ez nem eri meg).
2 ev gari van ra, 1 GB RAM, 120 GB-os HDD, WiFi, 12,1''-os kijelzo 1280x800-as felbontassal. A parameterei szerintem jo. Eleg letisztult a design (mondjuk az MSI logo a tetejen nem tetszik, es az ezust szinu fedelzaro is egy kicsit gagyi). Felig fem haz, eleg masszivnak tunik (mondjuk bill. kozepen kicsit hajlik). Hangja nem volt, bar nem lett meghajtva, viszonylag melegszik, de inkabb az alja. Bar elvileg 1 db 1 GB-os RAM modul van benne, tehat bovitheto meg 1 GB-al, csak sajna ezt szervizben lehet megcsinalni, mert szet kell elegge szedni ehhez.
Ha cipelni is szeretned, akkor ez jobb valasztas IMHO mint egy 15''-os. Ez ugy 2 kg korul van. Ja, es adtak hozza egy noti taskat (nem minosegi darab, de kezdetnek megteszi), valamint egy egeret is. -
-
amol
addikt
Én biztos rossz napjukat fogtam ki. De legyenek ők akár a világ legkorrektebb helye, én akkor is megnézem a gépet fizetés előtt
megj: nagyon dícsérték az acert amikor a minőségről kérdeztem... csak nem eladni akarnak?
Sheratan: egy próbát megértAmúgy semmi extrát nem kért.
[Szerkesztve] -
törölt tag
MSI-ből nem nagyon van ilyen, amire ő gondolt. illetve ott az M662, de az ~35ezerrel drágább a kétszázas kereténél. az M673-ban meg felesleges neki a go7400, csak fűtene (bár driverből vissza lehet venni az órajelét úgy, hogy 2D-s megjelenítésre ''optimalizált'' legyen, de akkor is felesleges).
-
aakosb
csendes tag
''Bemegy az ember, le se szarják, a kérdésekre nem igazán tudnak válaszolni''
Nem tudom te hol voltál, de az usanotiban szerintem is teljesen korrektek, segítőkészek, csak az volt a baj, hogy amikor bejött egy ötvenes pénzescsávó és az egyik eladó vele kezdett el foglalkozni,akkor a nekem segítő srác elkezdett halkan beszélni és alig értettem.
OFF: Amúgy azon a helyen régebben is volt egy hardverbolt, ami nagyon jó volt, csak becsődölt, remélem, az usanót nem jár így..
[Szerkesztve] -
Palika71
őstag
Nem tudtok esetleg egy oldalt, ahol a különböző mobil procikat hasonlítják össze energia-fogyasztás, és számítási teljesítmény szerint?
Mert ugye, jó lenne ha keveset is fogyasztana, meg gyorsan is menne... -
amol
addikt
Nagy a kínálat, szívesebben megy oda sok ember ahol kiszolgálást kap, még akkor is ha egy kicsit drágább.
De gondolom nem is lett a kis putriból rövid idő alatt csodaszép bemutatóterem
ssent: ez rendben van, de ezzel a módszerrel utána nem rendelhetek egy másik ugyanolyat gondolom...
[Szerkesztve] -
polip
addikt
válasz
Dr. Akula #1399 üzenetére
én nem tudom kinél mi a divat, de pl ram vásárlásnál nálunk is alap, hogy beleteszem és letesztem
ha újat veszel és ragaszkodsz hozzá, kibontom, ha nem tetszik, nem viszed el..
ha kell, még az összes drivert is leszedem neked, kiírom cd-re olyan géphez, amiből alaból nem kapsz (pl lenovo, hp, stb)
ezek szvsz alap dolgok, nem értem ezen miért kell meglepődni... -
Satee
csendes tag
Hello!
Kellene nekem néhány infó a következő notikról, főképp proci és vga teljesítmény terén:
ASUS F3TC AP074 : AMD Turion™ 64 mobile technology 2,2GHz MK38 : [link]
a másik proci ami érdekelne: AMD Turion™ 64 X2 mobile technology 1,6GHz TL50, ami pl: az Acer Aspire 5112WLMi -ben [link]
és a FS AMILO PA1510 -ben is benne van
Légyszi írjatok róluk valamit, mert nem tudom elég lenne ez nekem, mert a net mellé nekem Archicad-re is kellene használnom és nem nagyon vagyok otthon a notik világában.
Köszi -
gtzr
csendes tag
Az 533-as memória sokkal rosszabb, mint a 667-es?
-
amol
addikt
Valamivel jobb, de drágább is. Az említett alkalmazásoknál nem fogod észrevenni a különbséget, azokhoz még egy egymagos is bőven elég lenne. Kétmagos Intelest újonnan sok garival normális supporttal nehéz találni 200 alatt. Nézd meg az MSI-ket, majd Sheratan kolléga segít
-
amol
addikt
válasz
Dr. Akula #1399 üzenetére
Nem akarom lehúzni őket, ismerősnek vásároltunk náluk és azzal nem volt gond.
Szerintem is ez a normális hozzáállás amit írtál, szerencsére már több helyen tapasztalható. Névtelen helyekre be sem mentem, lehet hogy ezért érzem alapnak. És lehet hogy ezért hiányolom amit korábban írtam, mert máshol (ahol voltam) megoldható.
Aktív témák
Hirdetés
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AliExpress tapasztalatok
- Vírusirtó topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Billentyűzet gondom van
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 16" macbook pro m1pro.
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Hibátlan,garanciás ASUS TUF gamer laptop Full HD 144Hz/Core i5 11400H/RTX 3050/16GB DDR4/512GB SSD
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest