Hirdetés

2012. február 7., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok, tabletek  »  Asus notebook-ok, netbookok, PDA-k (kiemelt téma)

(#14101) monosgeri21 válasza tomp (#14100) üzenetére

monosgeri21
(újonc)
LOGOUT blog

Egyel fentebbi hozzászólásomat ajánlanám figyelmedbe :D

(#14102) tomp válasza monosgeri21 (#14101) üzenetére

tomp
(őstag)
LOGOUT blog

Hát jó, nincs kedvem/időm újra gyalulni a rendszert.
Amúgy direkt nem raktam fel mindenféle Asus szart.
Amiket felraktam az asus.com-ról: intel HD és nvidia driver, intel chipset, usb 3.0, bt, wlan, lan, keyboard filter, ATKACPI driver, wireless console 3, realtek audio, kártyaolvasó, touchpad, kamera, ASUS Live Update Utility.

Na most ebből kezdjem el egyessével felrakosgatni? shit. :W :DDD
Amúgy kibírom ezt az "üres" időt. Ha bekapcsolom, úgyis megy 2-3napot egyhuzamban...

Telenor HSPA / Asus K53SC

(#14103) spyduck válasza RazorGTR1 (#14098) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

egyik újabb mint a másik ;]

Minden héten új notebook tesztek és hírek: <<< www.laptopkalauz.hu >>>

(#14104) monosgeri21 válasza tomp (#14102) üzenetére

monosgeri21
(újonc)
LOGOUT blog

Azért vagyok dühös, mert én is ezeket tettem fel, semmi fölösleges szart, mégis behányt tőle a gép :S

(#14105) RazorGTR1 válasza spyduck (#14103) üzenetére

RazorGTR1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor az SN a legújabb az N53-as szériából?

HTC Desire SLCD S-OFF ||| In a world beyond controlling | Are you going to deny the savior in front of your eyes? | Stare into the night | Power beyond containing | Are you going to remain a slave for the rest of your life? | Give in to the night

(#14106) kifu

kifu
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Alábbi probléma adott:

Vadiúj Asus x54L notebookra telepíteném a windows 7-et, de a telepítés gombra kattintva olyat ír ki, hogy "nem található a CD/DVD eszközillesztő programja"

DVD helyett megpróbáltam pendrive-ról telepíteni win 7-et, ott ugyanezt csinálja.

Kiírta, hogy ha van eszközilelsztő programom külön DVD-n, akkor most tegyem be az olvasóba, erre betettem a gyári asus dvd-t, és semmi. próbáltam könyvtárakat végigenni, de semmi.

Olvastam a 7535-ös hozzászólásban is járt valaki így, de ne mválaszoltak neki, talán most nekem siekrül megoldást találnom.

Üdv.

Asus P7P55D; Intel Core i5 750 + Scythe Ninja 2 Rev.B; 2X2 GB G.Skill 1600 DDR3, Gigabyte 460GTX OC 1 GB; Dell U2311H

(#14107) spyduck

spyduck
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Asus-nál melyik gomb a recovery?

(#14108) kifu válasza kifu (#14106) üzenetére

kifu
(kvázi-tag)

Megoldódóott a gond. DVD-t továbbra sem fogadta el, a pendrive-ot viszont már igen, a hiba a pendrive-nál meg ott volt, hogy USB3.0-s portba dugtam a 2.0-ás helyett...

Asus P7P55D; Intel Core i5 750 + Scythe Ninja 2 Rev.B; 2X2 GB G.Skill 1600 DDR3, Gigabyte 460GTX OC 1 GB; Dell U2311H

(#14109) spyduck

spyduck
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

F9 :)

(#14111) xlinux

xlinux
(lelkes újonc)

Sziasztok !

Mit szóltok ehhez a géphez ?

Processzor: Intel Core i7-2670QM (4 x 2,20GHz / 3,10GHz Turbo, 6MB Cache);
Kijelző: 15.6" FULL HD (1920x1080); LED megvilágítás;
Memória: 8GB DDR3 1333MHz;
Merevlemez: 640 GB SATA 5400rpm;
Grafikus kártya: Nvidia Geforce GT 555M 2GB DDR3;
Optikai meghajtó: DVD/RW SuperMulti Double layer;
Egyéb jellemzők: Wifi: 802.11n; 2 x USB + 2 x USB 3.0; Kártyaolvasó; HDMI™; VGA; Webkamera: HD; Bluetooth v3.0; LAN: Gigabit; Bang & Olufsen csúcsminőségű hangszórók; ASUS SONICMASTER külső mélynyomó; Akkumulátor: 6 cellás; üzemidő: 4 óra
Operációs rendszer: Microsoft Windows 7 Home Premium 64bit
Billentyűzet: magyar
Készlet: elérhető
Garancia: 24 hónap. A termékhez ingyenesen Asus "Pick-up and Return" szolgáltatás jár, így meghibásodáskor a központi Asus szerviz hívása után (06-1-505-4561), az Asus vállalja a termék otthoni felvételét és a javítás utáni visszaszállítását!

N55SF

3dmark teszt

(#14112) RazorGTR1 válasza xlinux (#14111) üzenetére

RazorGTR1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Eszméletlenül jó ár-érték aránya van :)

HTC Desire SLCD S-OFF ||| In a world beyond controlling | Are you going to deny the savior in front of your eyes? | Stare into the night | Power beyond containing | Are you going to remain a slave for the rest of your life? | Give in to the night

(#14113) xlinux válasza RazorGTR1 (#14112) üzenetére

xlinux
(lelkes újonc)

Meg merjem venni ? Sokan figyelmeztettek a nagy hőfokra amit a i7 produkál.

(#14114) cut válasza xlinux (#14113) üzenetére

cut
(fanatikus tag)

Ez hülyeség.... :R
Kb 5-6 barátomnak van i7 es laptoja és minden féle márka és egyik se vészesen melegszik.
Persz ha több órát játszol rajta akkor nem lesz hideg, de azért ezek az új sandy-s notik már meg vannak csinálva... :R
Nekem egy G53SX van és meg vagyok vele elégedve, kisebb proci van benne mint amit kinéztél , viszont gtx56o van benne.

[ Szerkesztve ]

35 piros pötty :)

(#14115) xlinux válasza cut (#14114) üzenetére

xlinux
(lelkes újonc)

Én is sok helyen ezt olvastam.

De itt mindig ijesztgetik az embert Forum és már teljesen beparáztattak.

Hogy kiég meg tönkre megy meg stb.

Akkor szerintetek belevághatok a buliba ? 300.000.- Ft lenne a gép.

[ Szerkesztve ]

(#14116) RazorGTR1 válasza xlinux (#14115) üzenetére

RazorGTR1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Figyelj, ha az én K1-em ölben használva, 85-90°C-os CPU hőmérséklettel nem ment tönkre, akkor nincs mitől félned :D

(#14117) xlinux válasza RazorGTR1 (#14116) üzenetére

xlinux
(lelkes újonc)

Neked előszokott fordulni, hogy leszabályozza a teljesítményedet ?

(#14118) RazorGTR1 válasza xlinux (#14117) üzenetére

RazorGTR1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Eddig nem vettem észre.

(#14119) VateRicsi válasza xlinux (#14115) üzenetére

VateRicsi
(tag)

Szerintem nagyon megéri és igaz hogy jóval karcsúbb mint például a G53SX, de nem hinném hogy úgy piacra dobták volna hogy ne legyen megfelelő a hűtése. Vegyél mellé még egy notebook hűtőt és nem lehet baj! Meg amúgy is garanciális...

Ár/értékben tényleg nagyon jó, bár én inkább kicsit még erősebb vga-t és gyengébb cpu-t választottam ugyanennyiért, de ez legalább kulturáltabban néz ki és könnyebben hordozható.

(#14120) xlinux válasza VateRicsi (#14119) üzenetére

xlinux
(lelkes újonc)

Mert milyet vettél ?

(#14121) VateRicsi válasza xlinux (#14120) üzenetére

VateRicsi
(tag)

Asus G53SX-et, nem véletlenül hoztam ezt fel példaként. Hátulról úgy néz ki, mint egy F117 és elég komoly hőmennyiség is távozik a két nyíláson, de amit kinéztél abban is biztos van valamilyen jó hűtési megoldás. Kimondottan a GTX560 miatt választottam ezt, mert kompromisszumok nélkül néha még ez is necces, ennél gyengébb vga-t semmiképp nem akartam, akkor inkább maradtam volna asztali gépnél.

(#14122) xlinux válasza VateRicsi (#14121) üzenetére

xlinux
(lelkes újonc)

A G53SX-el én is szemezgettem de már nem lehet kapni csak borzalmas áron. 360.000 -420.000.- között. Mindenhol kifutott szériának mondják.

(#14123) VateRicsi válasza xlinux (#14122) üzenetére

VateRicsi
(tag)

Az durva! Amikor először rákerestem a neten, még 300 alatt volt. Egyébként asztali gépet adtam érte, szóval nem tudnám megmondani hogy mennyibe került, de az biztos hogy megérte. Egy-két dolgot leszámítva teljesen helyettesíti a nagyvasat és még kaptam is vele plusz egy full hd kijelzőt és a hordozhatóságot. A villanyszámláról nem is beszélve.

(#14124) ozeviktor1

ozeviktor1
(újonc)

Szevasztok. Asus eee pc 1015BX-re szeretnék felrakni win7-et. Gondolom 64 bitest érdemes az amd c50 procihoz. Asus oldalán a win7 64 bites drivereknél nincs kb semmi. Ennek mi az oka? 32 bites rendszer driverei jók hozzá?

[ Szerkesztve ]

(#14125) ozeviktor1 válasza ozeviktor1 (#14124) üzenetére

ozeviktor1
(újonc)

Közben rájöttem, hogy a 32bitesnél letlthető zipekben van a 64-es drivere is... :U

(#14126) koszobrigi

koszobrigi
(újonc)

Sziasztok!!
segítséget szeretnék kérni.
AsusK53S laptopom van, és a WEBCAMmal valami gond van.
Amikor msnen a képet állítom ott jó a kamera,,megcsinálja a képet meg minden, viszont ha csak simán akarom használni ,nem tudom ,mert nincs meg az ikonja, SEHOL!! néztem már mindenhol. (eszközkezelőben saját gépben,meghajtókon stb) és ráadásul az eszközkezelőben azt írja, hogy semmi frissítés nem kell meg semmi ,mert jól működik! De nem tudom hol lehet megnyitni??? Valaki tudna segíteni? :) :F

(#14127) kali válasza koszobrigi (#14126) üzenetére

kali
(PH! nagyúr)

telepíteni kell olyan alkalmazást, ami megszólítja és használja a kamerát!

[ Szerkesztve ]

(#14128) "Infinity"

"Infinity"
(fanatikus tag)

Sziasztok.

Gondolkodom egy ASUS N55SF Brutal Edition megvételén. Netán van köztetek aki ilyet használ? Esetleg pár vélemény jól jönne aki netán testközelből akár csak kipróbálhatta.

Köszi.

Xbox Live gamertag: huninfinity0602

(#14129) zsoooka

zsoooka
(újonc)

Sziasztok!
Az alábbi problémához szeretnék segítséget/véleményt kérni: (sajnos nem vagyok túl jártas ezekben a dolgokban)

Van egy Acer E725 laptopunk. (Sajnos helytelen (tudatlan) használat miatt már elég rossz az aksija, már csak kb 10-15 percet működött aksiról.) Ma reggel bekapcsoltuk a gépet, el is indult, de a gép elején világító két kis led elkezdett felváltva villogni. Próbáltam, hogy kiveszem az aksit, és úgy kapcsolom be, hátha azzal van a gond, de ekkor jött a meglepi... A gép nem kapcsol be ha csak a töltő van bedugva a gépbe és hálózatról akarom használni, nem érzékeli az áramot. Először arra gyanakodtam, hogy biztos ott van valami érintkezési gond, ahol bedugom a töltőt, de nem, mert ha visszateszem az aksit, akkor az a kis led, ami az aksi töltöttségét mutatja világít...

Fogalmam sincs hogy mi lehet a baj. Van ötletetek?

Előre is köszönöm a segítséget!

(#14130) RazorGTR1 válasza zsoooka (#14129) üzenetére

RazorGTR1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szia!

Eltévedtél, ez az Asus topik. Az Acer topik itt, az azonnali kérdések órája pedig itt van. Sok szerencsét!

(#14131) koszobrigi válasza kali (#14127) üzenetére

koszobrigi
(újonc)

????????

(#14132) slyowich

slyowich
(újonc)

Sziasztok!

Ezen a laptopon gondolkodom : http://www.radium.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=20562&category_id=1049&option=com_virtuemart&Itemid=1A
Szerintetek megéri? Ha tudtok jobbat maximum 250 ezerig vagy hasonlót vagy vmi információt hogy elálljak a vásárlástól az nagyon jó lenne.
Segítségeteket előre is köszönöm!

(#14133) spyduck

spyduck
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ASUS N55 SF teszt: [link]

(#14134) xlinux válasza spyduck (#14133) üzenetére

xlinux
(lelkes újonc)

Köszönjük a tesztet, nagy vagy. Legalábbis Nekem sokat segített a döntésben.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok, tabletek  »  Asus notebook-ok, netbookok, PDA-k (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.