Hirdetés

2010. szeptember 3., péntek

(#11201) Gabesz1019 válasza kali (#11200) üzenetére

Gabesz1019
(tag)

Köszi a választ.

Még annyit, hogy azt írják, hogy 4400 mAh (Lithium-ion) akku van benne, ez kb. mennyi időt bír ki ha csak netezek (gondolom a játék jóval energia igényesebb)? Leginkább hálózatról menne, de néha kint lennék az udvaron vagy ha megyek vele valahova akkor menne akkuról. Tehát nem olyan lényeg az akku csak érdekel, hogy kb. mégis mit bír. :)

(#11202) kali válasza Gabesz1019 (#11201) üzenetére

kali
(PH! nagyúr)

netezéssel bô 2 óra, játékkal hozzávetôlegesen a fele!

Eladó 2 darab alig használt és bőven garis Numark NDX 200 DJ CD Lejátszó http://href.hu/x/ckgk

(#11203) csabesz123 válasza kali (#11199) üzenetére

csabesz123
(újonc)

hi! Win7 van fent.
De akkor a c'n'q benne is van, tényleg nem érdemes telepíteni?
Csak mert írták páran h segített a hőmérsékleti gondokban, bár nemtom milyen oprendszernél.

(#11204) kali válasza csabesz123 (#11203) üzenetére

kali
(PH! nagyúr)

win 7 alatt már alapban mûködik a c'n'q mód, nem kell külön telepíteni az illesztôt! az energiagazdálkodási sémák közül ha nem a csúcsteljesítményût használod, akkor amennyiben nincs szükség nagyobb teljesítményre, úgy visszaveszi a rendszer a proci órajelét!

Eladó 2 darab alig használt és bőven garis Numark NDX 200 DJ CD Lejátszó http://href.hu/x/ckgk

(#11205) steelsec válasza csabesz123 (#11189) üzenetére

steelsec
(újonc)

Én is az Ati-tól töltöm minden hónapban az újdrivereket. nem annyira számottevő de egyes dolgokba észrevehető szerncsére h újabb:)
k52jr emen simán fut a mafia 2 uh most azzal tolom:) bárkinek kétségei vannak a játszhatósággal nincs semmi gond:)

iPod Touch 1 gen feladta a harcot, nem csak az apple mondott le róla de már ő is lemondott magáról:(

(#11206) csabesz123 válasza steelsec (#11205) üzenetére

csabesz123
(újonc)

Ok, Kösz!:)

(#11207) Valty

Valty
(fanatikus tag)

Hi!

Asus M51Ta notihoz milyen autós adaptér passzolna? Vagy az mindegy?

(#11208) Gabesz1019

Gabesz1019
(tag)

Ő rá 32 vagy 64 bit-es Win7-et kell telepíteni?

(#11209) eszgé100

eszgé100
(senior tag)

Sziasztok!

Az M50-es szériáról tudnátok egy kis infot adni nekem, mert egy ismerősöm felkínált nekem egyet 200.000-ért, de neten nem sok használhatót találtam róla?

[ Szerkesztve ]

.

(#11210) nemzavarsz válasza Gabesz1019 (#11208) üzenetére

nemzavarsz
(újonc)

4Gb ramja van, ezért a 64 bites érdemes. A 32 bites alatt csak kb. 3,5 Gb-ot látnál belőle.

(#11211) Gabesz1019 válasza nemzavarsz (#11210) üzenetére

Gabesz1019
(tag)

Értem, köszi.

Ha van valakinek Asus K50ID-SX069D laptopja légyszi küldjön egy PM-et.

Köszönöm.

(#11212) Lakers

Lakers
(tag)

Sziasztok!

Ti pontosan honnan szeditek le az ATI catalyst frissítéseket a Notihoz?
Én innen és a 2. opcióval szoktam élni a 69 megás telepítővel.
Viszont ha őt felrakom, akkor a Catalys Control Center debuggol... a Win7 lelővi, mert nem működik rendesen. Ettől függetlenül felkerül a legújabb driver? (az elindíott alkalmazásoknál sincs jelen az ATI ikon...)

(#11213) Rlaci válasza Lakers (#11212) üzenetére

Rlaci
(lelkes újonc)

Én szintén onnan töltöttem, de nem akadékoskodott a Win7 egyszer sem.

(#11214) Lakers válasza Rlaci (#11213) üzenetére

Lakers
(tag)

Azt hadd kérdezen már meg, hogy előtte hogyan szedted le a régi ATIdrivert, az új Catalysttal? vagy vezérlőpultból? Vagy csak simán felülíratod? :D

(#11215) Rlaci válasza Lakers (#11214) üzenetére

Rlaci
(lelkes újonc)

Én a programok hozzáadása\eltávolítása részben nyomok egy uninstallt a régi driverre, aztán újraindítom és utána telepítem az újat.
Asztalinál is így csinálom, de mondjuk nem is rakok fel minden frissítést fél-egy évente frissítgetek.

(#11216) SzlobiG

SzlobiG
(PH! nagyúr)

Üdv! Ha jól sejtem egy Asus K50iJ -SX003L notiba nem lehet az integrálton kívül más VGA-t rakni ugye? Ismerősöm szólt, hogy kéne bele venni, de én úgy tudom, hogy nem lehet ezért kéne aki megerősíti.:)

BC 2:Szlobi

(#11217) Lakers válasza Rlaci (#11215) üzenetére

Lakers
(tag)

Köszönöm :R

(#11218) kali válasza SzlobiG (#11216) üzenetére

kali
(PH! nagyúr)

jól sejted! :K

(#11219) Lakers válasza SzlobiG (#11216) üzenetére

Lakers
(tag)

Én nem hiszem, integrált, inteles... Integrált Intel® technológia GMA X4500M ... ha amd-s lenne, akkor talán egy másik amd-vel meg lehet oldani, de ahhoz szakember kell, vagy tapasztalt...

(#11220) SzlobiG

SzlobiG
(PH! nagyúr)

Köszi mindkettőtöknek. :R

BC 2:Szlobi

(#11221) pepe1970

pepe1970
(tag)

Üdv. Van egy n71jq notim, amire tegnap felraktam az új 208 biost az asus winflash progijával. Minden remekül működik míg el nem megy alvóba a gép. Alvásból úgy jön vissza hogy nincs net, lefagynak a böngészők, semmit nem lehet vele csinálni, csak újraindítani. Utána megint jó.

A kérdésem az lenne hogyan tudnám visszarakni az elöző biost, mert a frissítő progi nem engedi, azt írja a jelenlegi frissebb.

(#11222) laszlomagyar

laszlomagyar
(újonc)

Hello!!!
ilyen gépem van és lenne egy kis gond.
Most vettem és felraktam pár játékot tesztelésként de még egy egyszerübb játék is csak közepes beállitással megy, komolyabbnal csak sötétség töbnél is, masnál csak akad mi lehet a gond??? vmi driver probléma??? win7 64bits van rajta vga driver pedig intel-es probáltam felrakni nvidia drivert a kartyahoz de nem jött össze..
mit tegyek???

[ Szerkesztve ]

(#11223) Rlaci válasza laszlomagyar (#11222) üzenetére

Rlaci
(lelkes újonc)

Ha csak inteles VGA driver vann fenn, akkor a benne lévő Nvidia kártya nem is működhet jól. Gondolom, ahhoz csak azt a drivert használja, ami a Win7-ben benne van alapból. Mindenképpen szükséges, hogy telepíts egy megfelelő nvidia drivert a 310-es videokártyához.

Copyright © 2000-2010 PROHARDVER Informatikai Kft.