Helló, az Asus monitoriaról nem sok jót hallani, kis betekintési szög, alacsony kontraszt, a laptopjaiknál hogy alakul ez, mi a helyzet a többivel összehasonlítva?
Z

Helló, az Asus monitoriaról nem sok jót hallani, kis betekintési szög, alacsony kontraszt, a laptopjaiknál hogy alakul ez, mi a helyzet a többivel összehasonlítva?
Z

szerintem érdemes lenne utánaolvasnod - a megfelelő helyeken - azoknak az asus monitoroknak is, mivel nem mindegy, hogy milyen árkategória, széria...stb!
utána visszatérhetünk a kérdésedre is...
mellesleg nem mindegy, hogy konkrétan mivel hasonlítanád össze, pláne azért sem, mert az asus szinte minden újabb szériás notiját led kijelzővel szereli már, és ez nem minden más gyártóra igaz!

Sziasztok! olyan problémával szembesűltem ,hogy írtam a levelet és vissza ugrott a villogó vonál és onnan folytatta az írást.Ez nem valamilyen beállítási probléma? valaki találkozott ilyen problémával?várom megtisztelő válaszotokat.JA egy ASUS K50 Ab gépről van szó.És a szöveget pirossal aláhúzza. 

írás közben nem értél hozzá véletlenül a touchpad felületéhez? mert attól is ugrálhat a kurzor! próbáld ki úgy, hogy írás közben kikapcsolod a tapit az fn + f9 kombinációval!
a pirossal aláhúzott szöveg, nem a szövegszerkesztő helyesírás- és nyelvtani ellenőrzésére szolgáló modul működésének az eredménye?

Szia Nem a helyesírás ellenőrző a piros csík mert minden betűt aláhúz még a külön ítr a betűt is.

milyen alkalmazásban húzza alá? word...stb?
szerintem szofveres - beállítási - gond lesz, nem lehet kimondottan a noti problémája!

Szia Igen word e-mail meg itt is

lehet, hogy hülység, de nem lelethséges hogy a helysírás ellenörző angolra van állítva 
HARDVERT VÁSÁROLOK NAGY TÉTELBEN IS!!! Bontatlan Wd Velociraptor 300Gbos hdd-k eladók! Megbízhatóság: http://href.hu/x/ab3z
Valaki már találkozott ilyen Asus notival? Vélemények, tapasztalatok?
blinkstore.uw.hu

a k70 széria jónak mondható, nem túl hangos, nem kimondottan melegszik, szóval összességében nincs vele gond! adott típus esetében az integrált vga a szűk keresztmetszet, ha olyasmire akarod használni, amire az elég, akkor szerintem más gondod nem lesz a notival!
Lényegében általános felhasználásra lenne: internet, szövegszerkesztés, zenehallgatás, filmezés (a játékra ott az asztali). HD filmek lejátszása mennyire okozhat gondot a notinak? (pl. az integrált vga miatt)
blinkstore.uw.hu

igaz, nem hd jelölésű a benne lévő vga, de a t4300 procinak nem okoz gondot a rásegítés, nem akadozik a notin a hd videó, szépen megy rajta!
Köszönöm a kimerítő választ!
Egyelőre kifogytam további kérdésekből, de ha még felmerülne valami, visszatérek 
[ Szerkesztve ]
blinkstore.uw.hu

csókolom.
most került hozzám a kollegám asus k50ab tipusú notija. op rendszer nélküli.
sikeresen feltettem rá a win 7 t. ati drivert stb.
egy gondom van még a bluetoot ot az égnek nem bírom életre kelteni.
pedig leszedtem a hivatalos oldalról a drivert , az fn + f2 nyomogatására a led ki be villog de mégse aktiv a bluetooth.
előre is köszöném a segítséget és azt is ha van még javaslat milyen drivert tegyek még fel ami mondjuk a win 7 nem pakol alá.
Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot !!!

az atk illesztő, és az összes atk alkalmazás kellene, továbbá wireless console is szükséges a wifi és a bluetooth be- és kikapcsolásához!
amúgy biztosan van adott típusban bluetooth modul, vagy csak előkészítés van benne?

ASUS k50AB-mra Xp tennék, de a telepítés során kékhalál. Mi lehet az ok?
Előtte Win7 volt illetve Linux.
Másik láma kérdés: hogy jutok be a BIOS-ba?
Sajnálom azokat az embereket akik mások "lehúzásával" próbálnak meg érvényesülni. Mi vár rájuk vajon a jövőben? Örökös rettegés a börtöntől és attól melyik férfi fogja majd a derekát hátulról! Gondolkozz mielőtt csalásra adod a fejedet tizenegynéhány éves fejjel!!

bios; f2
boot; esc
a kéket vélhetően az ahci/sata illesztő hiánya okozza, amit az xp nem tartalmaz alapban - a vista és a win 7 már igen!
ha van rá lehetőség, akkor a bios adott beállításában ide módot kell választani, ha nincs - vagy ahci/sata módban akarod telepíteni a rendszert -, akkor integrálni kell a szükséges illesztőt az xp telepítőjébe!

Köszönöm.

A BIOS-ban native IDE van gondolom akkor erre kell átállítani nem pedig a a SATA-AHCI módra.
Sajnálom azokat az embereket akik mások "lehúzásával" próbálnak meg érvényesülni. Mi vár rájuk vajon a jövőben? Örökös rettegés a börtöntől és attól melyik férfi fogja majd a derekát hátulról! Gondolkozz mielőtt csalásra adod a fejedet tizenegynéhány éves fejjel!!

igen, ide módban telepüni fog a normál xp is!

sziasztok!
adott egy K50AB-SX73D win 7 ultimate 32bit rendszer.két gondom volt, az egyikre megkaptam a hozzászólások között a választ .a kamera képe fordítva volt , az már jó köszi!! 
a kérdésem az ,hogy hogyan tudnám a mikrofont működésre bírni ...ha valaki tudna választ azt előre is köszönöm

a mikrofonnak külön illesztő nélkül - illetve a hang illesztőjével -, alapban is működnie kell! nézd meg a beállításait az alábbiak szerint; jobb alul a tálcán a fehér hangszóróra jobb klikk -> rögzítőeszközök -> ha a mikrofon ikonján zöld pipa van, akkor arra jobb klikk -> tulajdonságok -> itt ellenőrizd a füleken elérhető beállításokat, legyen engedélyezve a mikrofon, jelszint megfelelő legyen, szükség esetén erősítés, akkumulátoros módban is legyen engedélyezve...stb!