Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok, tabletek  »  Asus notebook-ok, netbookok, PDA-k (kiemelt téma)

(#14551) tuvics13 válasza odrif (#14536) üzenetére

tuvics13
(újonc)

Köszönöm a tippet. Sikerült. Örök hálám!:)

(#14552) odrif válasza tuvics13 (#14551) üzenetére

odrif
(senior tag)
LOGOUT blog

XP lett a megoldás?

Dell Vostro 3300

(#14553) flash-

flash-
(őstag)

sziasztok

azt kérdezném hogy melyik az az asus program netbookhoz,amivel az energiamódok közül lehet váltani?

(#14554) b4zsi- válasza Kicsirics77 (#14550) üzenetére

b4zsi-
(senior tag)

Te tettél fel pluszba valami szoftvert vagy simán a win7 felismerte és hagytad is úgy? Nem tudom eldönteni szoftveres a gond vagy hardveres :( Szerintem hardveres nem lehet mert, ha nem az ujjbegyemmel csinálom akkor jó valami nem elég érzékeny vagy nem tudom. A családban mindenkinek ASUS laptopja van valakié "alacsonyabb" kategóriás, de remekül működik a touchpad... (beázás,kaja,kosz) nem jön szóba vigyázok rá :)

(#14555) Kicsirics77 válasza flash- (#14553) üzenetére

Kicsirics77
(PH! addikt)

Power 4 Gear

(#14556) Kicsirics77 válasza b4zsi- (#14554) üzenetére

Kicsirics77
(PH! addikt)

Csak a 64bites drivereket az asus oldaláról,semmi mást

(#14557) ondrusz79 válasza tope (#14532) üzenetére

ondrusz79
(újonc)

Korábban olvastam ezen a fórumon, hogy komoly felszereltségű notebook javító műhely notebook javítást vállal, amit persze most már nem találok, viszont szükségem lenne rá, tudnál ebben segíteni?

(#14558) tope válasza ondrusz79 (#14557) üzenetére

tope
(őstag)

Elvileg Ő kell neked

http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2

(#14559) Sanya válasza lakatostomi (#14548) üzenetére

Sanya
(PH! kedvence)

legalább 8gb-ig bővíthető

(#14560) yxcv

yxcv
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Én arra lennék kíváncsi, hogy ha melegedés miatt ki szeretném takaríttatni a 1,5 éves, garanciás K52JE laptopom, azt gond nélkül megtehetem? Nem tudom, milyen esetben sérül a garancia, ezért kérdezem, hogy ennél a típusnál egy egyszerű takarítást egy hozzá értő ember is el tudja intézni vagy mindenképp a garanciális szervízbe kell küldenem csak ezzel?

Köszi a válaszokat!

(#14561) Ehnaton88

Ehnaton88
(újonc)

Sziasztok!

Van egy asus g55 laptopom. I7-3610qm procival, amelyben tudtommal van integrált HD4000 vga, továbbá van egy dedikált gtx660m a gépben. Az lenne a kérdésem, hogy milyen módon tudok kapcsolgatni a két vga között? Semilyen lehetőséget sem találok az átváltásra. :( Elvileg minden driver fentvan (előre telepített windows volt az ssd-n), az eszközkezelőben látnom kellene az igp valamilyen formában?

(#14562) Sanya válasza Ehnaton88 (#14561) üzenetére

Sanya
(PH! kedvence)

nvidia control centerben tudod kapcsolgatni.

(#14563) Ehnaton88 válasza Sanya (#14562) üzenetére

Ehnaton88
(újonc)

Szia köszönöm, de nem tudtam kipróbálni, mert pixelhibás lett a gép és a hűtőjével sem volt minden rendben (furcsa hangokat adott ki), úgyhogy most várok a cseredarabra, hozzáteszem, nagyon korrektek voltak az üzletben, mert több alternatívát is felajánlottak, de végül a csere mellett döntöttem. Ezentúl, ha laptop kell csak náluk fogok vásárolni.

(#14564) Hawerr

Hawerr
(tag)

Sziasztok!

Most fogok váltani egy Dell xps m1730-ról, ha minden jól megy egy Asus N53SN-re

i7-2630qm - 8gb ram - gt 550m

Ha valakinek van tapasztalata ilyen géppel, kérem ossza meg velem, minden jöhet hideg,meleg.

Előre is köszönöm

Üdv

Hawer

Dell XPS M1730 - www.crazyweb.hu

(#14565) amstelr

amstelr
(újonc)

Sziasztok,
Nem rég vettem egy asus k53s laptopot i5-ös procival 8gb rammal. A win7 feltelepítése után az asus gyári lemezről telepítettem a drivereket ekkor vettem észre hogy rettentően lassú lett ami még furcsább az hogy játék közben semmi ilyesmi nem tapasztalható. Az La Noire és a Driver San Fransisco is simán fut maxon. Csak akkor lassú amikor nem játszok.
Szerintem valami processzor beállítás miatt van de nem találok semmit ami segítene.

(#14566) Hawerr válasza amstelr (#14565) üzenetére

Hawerr
(tag)

nincs energiatakarékos módban?

(#14567) amstelr válasza Hawerr (#14566) üzenetére

amstelr
(újonc)

nincs épp az hogy high performance módban van, illetve a windows frissítéseket is sokáig tölti és telepíti.

[ Szerkesztve ]

(#14568) Hawerr válasza amstelr (#14567) üzenetére

Hawerr
(tag)

ezeket pont azért nem szoktam én felrakni :)

Figyeld meg valami cpu figyelővel, hogy ha nem játszasz mennyin megy a proci(pölö böngészésnél, filmnézésnél)

(#14569) amstelr válasza Hawerr (#14568) üzenetére

amstelr
(újonc)

és az mitől lehet hogy a win7 sp1 fríssités már 10 perce 0% áll? :F

(#14570) Hawerr válasza amstelr (#14569) üzenetére

Hawerr
(tag)

nem tudom bátyja, sose szoktam neki engedni a frissítéseket :D :U :U vagy csak a angyon fontosakat

(#14571) lacibacsi

lacibacsi
(fanatikus tag)

Hali!

Asus X53BR-SX028D típusú laptop-ot néztem ki magamnak (120 ezer Ft).

Van valakinek konkrét tapsztalata ezzel a típussal kapcsolatban? Az AMD proci mit bír benne? Túlmelegedés nem jellemző rá? Típushibák vannak ennél a sorozatnál?

Ennél több lóvém nincs sajnos, de ha ennyiért esetleg valami más típust javasoltok, akkor meghallgatom szívesen. Az X54C-SX337D modell ugyanennyibe kerül, i3 procival szerelt, de memóriában és VGA-ban, na meg akksiban gyengébb. A proci miatt lehet, hogy esetleg mégis jobb választás?

Köszönöm!

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#14572) veréb

veréb
(tag)

sziasztok! a kollégám vett egy vadi új asus k53e-sx1380d a problémám az hogy hol és mit kell állítani a biosban hogy ne csak jogtiszta win 7 -et tudjak feltenni! :W

nézzél jobban szét hátha csak a fától nem látod az erdőt

(#14573) odrif válasza veréb (#14572) üzenetére

odrif
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez így elég warez szagú.
Vigyázz mert kikapsz a modiktól.

Dell Vostro 3300

(#14574) veréb válasza odrif (#14573) üzenetére

veréb
(tag)

kösz! lehet hogy rosszúl fogalmaztam mert hiába irjuk be a kódot állandoan azt irja ki hogy 28 nap van a regisztrációig!

nézzél jobban szét hátha csak a fától nem látod az erdőt

(#14575) odrif válasza veréb (#14574) üzenetére

odrif
(senior tag)
LOGOUT blog

ott valami más baj lehet, kérdezd meg a win7 topikban.

Dell Vostro 3300

(#14576) Z86

Z86
(őstag)

Sziasztok!

Egy asus netbookkal, nevezetesen a 1015bx-szel kapcsolatban lenne kérdésem.
Friss win7 home premium x64 telepítés. Alapból nem talált meg minden drivert, ezért manuálisan is be kell neki segíteni.
A problémám az, hogy a kijelző fényerő szabályzása nem működik. Jelzi, hogy állítom, de nem lesz se sötétebb se világosabb. Az ATK drivereket feltettem (az asus support oldalán ennél a típusnál csak a Hotkey service telepíthető 64 bites rendszere, a KB filtert egy másik típus driverei közül szedtem).
Tudnátok valami megoldást erre a problémára?
Előre is köszönöm!

...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

(#14577) Z86 válasza Z86 (#14576) üzenetére

Z86
(őstag)

Megoldódott, egy másik típus drivereivel.

...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

(#14578) mno

mno
(tag)

Adott egy Asus X51RL-AP229 laptop, 3 és fél éve vettem, már akkor 2G 667-es rammal kértem, Kingmax típust raktak bele. Pont ilyet nem találtam sehol, de szereztem egy ugyancsak 2G 667Mhz-es memóriát, de Nanya típusút.

Létezhet hogy mindkettő külön rendesen működik, de együtt nem hajlandóak? Mert ez történik, ezek szerint a Nanyát alaplap elfogadja, de a kettőt együtt nem, tehát keressek vagy ugyanolyan Kingmaxot ami van , vagy ugyanolyan Nanyát ami van?

üdv

http://hardverapro.hu/apro/apc_smart_700-1000-1400-2200va-es_valodi_szinuszos/hsz_1-200.html - Minőségi szünetmentesek nagyon jó áron

(#14579) NÓPARA

NÓPARA
(tag)

Helló!
K52Jr tipusú notim van. A gép olyanokat produkál hogy videó nézés közben .. letöltések közben ... és játéknál le fagy. Futtattam a memtest és fél óra után kiírja Pass complett-no errors-Press Esc to exit. Mitől lehet az időnközönkénti fagyás?

SAMSUNG I8910HD 8GB.. De jó gép! Kicsit kormos de azért az enyém! + LG 42LV5500 Tv

(#14580) Sanya válasza mno (#14578) üzenetére

Sanya
(PH! kedvence)

vegyél még 2gb nanya-t és add el a 2gb kingmaxot :)

(#14581) odrif válasza NÓPARA (#14579) üzenetére

odrif
(senior tag)
LOGOUT blog

Túlmelegedés nem lehet?

Dell Vostro 3300

(#14582) NÓPARA válasza odrif (#14581) üzenetére

NÓPARA
(tag)

Helló!

Szerintem nem lehet mert a vinyót nézegetem (hard disk sentinel) és 33-37fok között van a hőmérséklet .

SAMSUNG I8910HD 8GB.. De jó gép! Kicsit kormos de azért az enyém! + LG 42LV5500 Tv

(#14583) odrif válasza NÓPARA (#14582) üzenetére

odrif
(senior tag)
LOGOUT blog

Esetleg a speedfannal is csinálhatsz egy tesztet.

Dell Vostro 3300

(#14584) japán válasza NÓPARA (#14579) üzenetére

japán
(lelkes újonc)

Alaplapi problémaák! Asus RMA-regisztrálj be!

(#14585) NÓPARA válasza japán (#14584) üzenetére

NÓPARA
(tag)

Hali!
Azt esetleg hogy tudnám kiszürni hogy tényleg az e? Ugyanis már nem garos a gép így csak szervízben tudnám orvosolni a dolgot biztos. Létezik valami egyszerű módszer amivel ezt én is megtudnám állapítani? Köszi előre is! :R :R

(#14586) Andyka0908

Andyka0908
(újonc)

Sziasztok!

Azt megtudnátok nekem mondani, hogy az Asus 1215b-t lehet valahol kapni Win7 nélkül?
Meg véleményetek szerint melyik lenne a jobb Asus 1215b vagy 1225b?

Köszi előre is! :)

(#14587) nmilan

nmilan
(lelkes újonc)

ASUS K50IJ 1 töltéses élettartamát energiatakarékos környezeten felül mivel lehetne még növelni?

(#14588) arpi6k

arpi6k
(PH! addikt)

Sziasztok!

Adott egy Asus K53E típusú laptop. Most lett kibontva, és telepíteném rá a windows7-et DVD ről. Az a problémám hogy a telepítés elején kér meghajtó driver-t a merevlemezhez. Kérdés: Honnan tudom én ezt a drivert letölteni? :F Tallózgattam neki a telepítő dvd-ről, de egyikkel sem volt hajlandó tovább menni. Please aki tud segítsen!

Üdv
Árpi

Intel & ATI

(#14589) arpi6k válasza arpi6k (#14588) üzenetére

arpi6k
(PH! addikt)

Közben megoldottam. A Win 7 telepítő DVD volt szar.... Megfingatott rendesen.

Intel & ATI

(#14590) tornadóó

tornadóó
(lelkes újonc)

szisztok! Asus k72jk lapiban lehet cserélni vga-t?

░░░░░░♣ 06302319125 █▓▒░░Nvidia™░░▒▓█ Szømbªthely ©ity ♣░░░░░░ tornadóó felhasználónak 38 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#14591) czerog

czerog
(újonc)

Asus A52Je-s és K52Je-s csoport!
A laptopom egy hete ért haza a laptopból, és azóta tökéletesen üzemel. Az akkumlátor üzemideje megnyúlt, gyorsabb lett és nem fagy le. Mindenkinek -akinek rossz ez a gép- tanácsolom, hogy küldje szervizbe. Remélem nem csak átmenetileg lett jó.
A Palm proof technikát leszámítva minden jól működik rajta. Ez kivédhető egy egér használatával.

[ Szerkesztve ]

(#14592) Kube

Kube
(tag)

Üdv.

Nálam van most egy HP Compaq Mini CQ10-120SH netbook, ami sajnos Windows töltés közben kékhalált kap és újraindul.

Mivel a netbookokban nincs CD olvasó, így elkezdtem keresgélni milyen módon lehetne visszavarázsolni gyári állapotba a rendszert.

Elméletileg egy Roxio nevű programmal elvégezhető ez a műveletet. Sajnos ezt a programot gőzöm sincs hogy kell működésre bírni bootolás előtt így ez a lehetőség kiesett. Ráadásul az is lehet hogy már fent sincs mivel heti 50GB biztonsági mentéseket kreált nekem szóval lehet hogy letöröltem, nem is emlékszem már.

Nem volt mese, tovább léptem a Windows XP újratelepítése felé. Első lépésben kellett egy eredeti lemez amihez jó az OEM kulcs. Szereztem is egyet csakhogy az kizárólag a piros matricásokkal üzemel. SP2-es Home-ot meg nem találtam, állítólag azzal jó lenne.

A másik gond a bootolással van, pendrive-ról fut a telepítő így azt látja is, ám a merevlemezt nem. Érzésem szerint SATA driver kellene, azt meg sajnos nem találtam.

Szóval ezzel kapcsolatban várom a tippeket, módszereket amit előre is köszönök.

[ Szerkesztve ]

(#14593) potkem válasza czerog (#14591) üzenetére

potkem
(senior tag)

Szerencsére én most adtam el az enyém.
De most nem tudom milyet vegyek.
Már félek.

(#14594) Sanya válasza Kube (#14592) üzenetére

Sanya
(PH! kedvence)

kérdezd meg egy hp totyikban

(#14595) Kube válasza Sanya (#14594) üzenetére

Kube
(tag)

Közben megoldottam saját módszerrel :) de azért kösz a tippet, utólag lehet oda kellett volna írnom.

(#14596) Hawerr

Hawerr
(tag)

Sziasztok!

Most fogok váltani egy Dell xps m1730-ról, ha minden jól megy egy Asus N53SN-re

i7-2630qm - 8gb ram - gt 550m

Ha valakinek van tapasztalata ilyen géppel, kérem ossza meg velem, minden jöhet hideg,meleg.

Előre is köszönöm

Üdv

Hawer

(#14597) tornadóó

tornadóó
(lelkes újonc)

senki nem tudja :F

░░░░░░♣ 06302319125 █▓▒░░Nvidia™░░▒▓█ Szømbªthely ©ity ♣░░░░░░ tornadóó felhasználónak 38 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#14598) medek3

medek3
(fanatikus tag)

Hali!
Hogy megtakarítsam a levegő kiömlő rácsait le kellett vennem a pipát (asusF5SL).
Ezután természetesen mind a prociról mind a VGA -ról letakarítottam a régi pasztát.
Ventillátort, pipát zsírrapucoltam, új fehér paszta a procira, vga-ra, visszaszereltem mindent.
Gép elindul csak a 3D-s játékokban hiányoznak háromszög alakú textúrák és különböző átlós
vonalak futnak végig. Másban nincs gond.
Csináltam már ilyen takarítást egy jó párszor így nem értem. Lehet takarításkor a paszta zárlatot okozott? (Nem ezüstös)

(#14599) Pecc válasza medek3 (#14598) üzenetére

Pecc
(őstag)

Valószínűleg lesarkaztad a gpu-t.

"Mindent megcsinálunk, csak sokáig tart, meg sz.r lesz."

(#14600) medek3 válasza Pecc (#14599) üzenetére

medek3
(fanatikus tag)

Köszi, na ezt meglesem. :W

(#14601) medek3 válasza Pecc (#14599) üzenetére

medek3
(fanatikus tag)

szétkaptam. Nincs letörve egyik sarka sem. Van egy pötty ami a beültetési polarizáció irányát mutatja és az az alatti sarok el van színeződve mint egy kör cikk, de letörve nincs. :F

(#14602) medek3

medek3
(fanatikus tag)

Hát ez érdekes. Felraktam egy játékot és most nem produkálja a hibákat.

(#14603) kovsol

kovsol
(PH! nagyúr)

Gondoltam kicseréltem a már kb 3,5 éves aksit az X59 notimban, mert már lófing amit bír, de nem kicsit drága :((( Lehet jobban járnék ha eladnám és vennék egy másik gépet amiben még bírja az aksi.

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#14604) Kicsirics77 válasza kovsol (#14603) üzenetére

Kicsirics77
(PH! addikt)

vagy keresel utángyártottat az e-bay-en
az x51-hez onnan rendeltem valam 12k-ért talán vagy 2 éve,de jobban bírja mint az eredeti,mert az 1 év után lehalt ahogy a gari lejárt :DDD

(#14605) Sanya válasza kovsol (#14603) üzenetére

Sanya
(PH! kedvence)

(#14606) kovsol válasza Sanya (#14605) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

köszi srácok!
meg is rendeltem ezt amit linkeltél, ez még a lélektani határ alatt volt :)

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok, tabletek  »  Asus notebook-ok, netbookok, PDA-k (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.