Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
Vedd ùgy, h ez egy Acer gép. Annyit azért jó még róluk tudni, h angol billes az összes és nem lehet garit bővíteni. Én ha kis gépet vennék hasonló áron akkor biztosan HP DM3-at vennék. Sajnos itt viszont a fényes kijelző és touchpad problémás de legalább normális a szervíz, full alumínium, marha jó bill és gyönyörű a design. A touchpadra viszont lehet MATT fóliát rakni amivel tökéletesen lehet használni.
-
adm
őstag
bár kicsit több mint a kereted én nc2400/6400, esetleg vennék ha hasonló notit keresnék. de kialakításban, tudásban, felszereltségben, de még a széria hibákban sincs nagy különbség ezek között a gépek között. ha nincs márka preferenciád vedd azt amelyiket a legjobb állapotban, felszereltséggel, esetleg extrákkal és garanciás feltételekkel megkapsz a keretből.
-
adm
őstag
ha 14"-es is lehet, akkor két nc6400-es találtam hasonló árban, 60k-ért és 65k-ért. ha csak 12"-es akkor az nc2400 jöhetne szóba ha lenne eladó. ezek már drágábbak, de core procisak, a pentium m-sekből lenne kb ennyiért az nc6200/6320 eleje és az nc4200.
thinkpadekből T4x/X4x állapottól és felszereltségtől függően. T-kből jóval több van, ha belefér érdemes lenne egy jó állapotú T43-at keresned.
ha nem zavar, hogy tablet akkor ez az X41 is jó lehet.találtam egy D420-at is, core procival és garanciával de drágábban.
-
Magnum_
nagyúr
ez a gép odabasz
-
spyduck
nagyúr
Azon kívül, h nincs oprendszer az ASIS-hoz semmi különbség nincs. Az ASIS annyiban rosszabb vagy jobb kinek mi a jobb, hogy javított termék az esetek 90%-ban. Én előnynek fogom fel mivel ha kicserélnek benne egy alaplapot csak jól járok. Lehet szoftveres hiba is ami a felhasználó hibája. VAN RÁ NEZETKÖZI HP GARANCIA! Ami a honlapjukon van az hülyeség. Megnézed a gépet, kicsomagolod, bekapcsolod. Ha jó akkor felírod a gép hátulján lévő szériaszámot egy papírra és leellenőrzöd. Meglepő módon lesz rá nemzetközi gari
Lentebb írok pár példát.
A renew drágább és csak annyival jobb, h van hozzá oprendszer.HP 8530p - 2011 nov. 28 HP nemzetközi garancia (vásárlás: 2009 nov)
HP 8530w - 2011 okt. 22 HP nemzetközi garancia (vásárlás: 2009 nov)
HP 6930p - 2012 dec. 17 HP nemzetközi garancia (vásárlás: 2009 szept)
HP 6910p - 2010 nov. 28 HP nemzetközi garancia (vásárlás: 2008 dec)
HP 6910p - 2010 nov. 17 HP nemzetközi garancia (vásárlás: 2008 aug)
HP 6910p - 2011 márc-ig HP nemzetközi garancia (vásárlás: 2008 szept)Most így hirtelen ennyi jutott eszembe. A 6930p-re amit 2 év garanciával vettem 3 év 3 hónap HP gari volt. Ne félj az ASIS-tól, inkább használd ki. Amúgy meg az eredeti kérdésre visszatérve van egy pár üzlet de náluk jóval drágábbak a gépek.
-
adm
őstag
12" és 13,3" nem feltétlen egy kategória... a 13,3-asok csak 1-1,5 centivel kisebbek és csak 10-20dekával könnyebbek mint a jobb 14-esek, amikből viszont jóval nagyobb a választék és a kínálat is ennyiért. 12"-es nincs dedikált vga-val és nem (U)LV procival is ritka, modern, hd anyagokat hardveresen lejátszó integrálttal (pl tp x200) meg még nem ez az árkategória.
ha minden feltétel egyformán fontos, akkor nincs sok választási lehetőség.
szigorúan a keretben pl ez a gari nélküli xps m1330 140k-ért. + 3g modem
valamivel többért viszont egész jókat lehet kifogni: xps 13 - 200k + 3g modem + garancia kiterjesztés.
még többért: thinkpad SL300.14"-esek közül szóba jöhetne több, tp T61, hp 6910p esetleg dell latitude, de érdekes lehet nagyon kicsit többért ez a T400. a játékot kivéve mindenre alkalmas a következő 4-5 évben.
-
Cyberpunk
félisten
Az integrált HD3200-as az jó ha nem akarsz játékot futtatni a gépen
erősebb mint az Intel integrált megoldásai.
Nézd meg az Asus K50ab szériákat nem rossz gépek azok is. Nálam tegnap járt egy ilyen
[link] az anyag minőségen meg az össze szerelés minőségen kellemeset csalódtam, Igazán jól össze van rakva a gép, de az ujjlenyomatokat vonzza.
És a lényeg hogy a HD3200-as mellett van egy HD4570-es is benne. Ez sem nagy szám a szerény 80sp-jével meg a 64 bites memória buszával, de az ilyen cod csé szintű játékok simán eldöcögnek rajta.
HD videók nem okoznak neki problémát én egyedül a HDMI-t hiányolom róla. -
-
T-unit
őstag
"teljesítményben hol helyezkedik el."
Eléggé lent.Mire kell a vga?Konkrétan milyen játék ha az is?
AMD X2 procik általánosan elmondható elég egyformák,azért érdemes minél nagyobb órajelű példányt kinézni,játékok alatt úgyis vga fog dönteni nem az h most listán egyik x2-es proci 5helyezéssel előrébb van rangsorolva notebookcheck.net-en...QL-66 is teljesen jó -ha erős vga kell olcsón- hd4570-el. -
mate0217
aktív tag
-
eurcash
csendes tag
Sziasztok,
Egy pozitív élményt osztok meg veletek:
HP 6735sVolt nálam egy ilyen gép kb 1 hétig(eladtam), nagyon jó!
A legjobb ár/érték arány jelenleg a piacon! 115k a legolcsóbb helyen. Ezért kapsz 2gbRAM, AMD X2 2000Mhz, 160GbHDD, ati HD3200 stb.
Minden apró részlet a helyén van, kijelzőfelbontás, dizájn, teljesítmény és a lényeg, hogy ezek a gépek nem nagyon szoktak szervízbe járni...Nagyon ajánlom mindenkinek, iszonyat jóra sikerült a szerkezet!
Ami ezt üti az bizony jóval drágább kategória.üdv, N.
-
brutaka
tag
Lenovo laptopokról: [kattints ide]
-
sssent
senior tag
A HP és a Lenovo gépeket is jellemzően a saját szervizeik szervizelik, amik függetlenek a forgalmazótól, tehát ilyen szempontból lényegében mindegy, hogy hol veszed.
A notebook.hu-t szokták még a nagyobb üzletek között emlegetni. Ha ezekben kinéztél konkrét típust, akkor a google-lel ellenőrizheted, hogy éppen hol a legolcsóbb. -
sssent
senior tag
''Az NX sorozatot nézegettem ami ugye 'business class' kategória''
Ez valami marketingzseni kijelentése volt, a HP háza táján inkább nc-vel kezdődnek a BC gépek. Ettől még az nx nem rossz, olyasmi, mint a ThinkPad R.
''jóféle hangrendszer ami kiegészítő hangfalak nélkül is jól szól''
Ilyen nincs, semelyik gyártónál sem, egyszerűen fizikai képtelenség. Lehet, hogy egyik másik kicsit jobban szól, de alapvetően egyik sem élvezhető. Külső hangfal vagy fejhallgató mindegyikhez kell. Ha nagyon vájtfülü vagy, akkor hangkártya sem árt - de ez már azért nem a 128b/s MP3 kategória.
A kijelzőt mindenképpen meg kell nézni, márkán belül is változó.
peterkeT: #1172: valóbanA lényeg, hogy egyeseknek szerintem így talán ismertebb.
-
PLacc
senior tag
Ez badarság. Attól függ, hogy mekkor akku van rajta. Azt elhiszem, hogy egy Acer a 2200-as alap akkuval nem megy többet 1-1.5óránál AMD-vel, de Intel-lel közel ilyen helyzet lenne, főleg Celeron M-mel.
Tény, hogy a Turion-Sempron alapból jobban melegszik, mint a Pentium-ok/Core-ok, de max terhelésen meg az Intel melegszik jobban. -
Shadowfax
addikt
A gép saját topikját érdemes átolvasgatni, ott elég sok tapasztalat gyűlt már össze. Illetve ott kérdezz, mert itt megint elfelejtődik a vita/kérdések özönében. [link]
Amit pozitívumként tudok elmondani az az, hogy a support és a szerviz ugyanaz, mint a Thinkpadeké, azaz nagyon jó minőségű. -
Shadowfax
addikt
IBM Lenovo (IBM Lenovo Thinkpad N100)
Most az IBM tűnik befutónak de azért kíváncsi lennék a véleményekre.
Az IBM-nek ehhez semmi köze. A Lenovo saját gyártású gépe. Az IBM helyében beperelném azt az oldalt, ahol ez így szerepel :IBM Lenovo Thinkpad N100
A kérdésre válaszolva: HP nx7400. (Pontosan mire is kellene? Biztos írtad, csak a nagy vitában elsikkadt...) -
polip
addikt
-
amol
addikt
Már írtunk a boltról korábban, csak pár ezer hsz-t kell visszaolvasni
Ismerősnek vettünk náluk egy Acert, semmi gond nem volt sem a vásárlással, sem a géppel. Emailen megrendeled előleg nélkül, másnap viheted. Viszont a gépet csak akkor tudod kipróbálni ha már kifizetted. Na én emiatt nemigen vásárolnék náluk. Tehát ha még soha nem láttad, próbáltad ki valahol akkor lehet hogy csak utána derül ki hogy pld. egy perc után 80 fokos, stb. Ez leginkább egy drága pixelhibás gépnél lehet felettébb kellemetlen, 1-2 darabnál max. vállrándításra számíthatsz.
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest