- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BIOS frissítés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
Peti_KM900
tag
Helló!
Laptop vásárlás előtt állok. Netezni szeretnék venni egy 250-360 Gb közötti vinyóval, 2-3 gb memóval és 2,2-es 2 magos procival egy gépet. Játszani max az AGE OF-al szoktam, szóval az integrált vid.kártya se hátrány.
Találtam többet is, de a márkák között nem igazán tudok dönteni. Ami még fontos lenne, az a kártyaolvasó és a bluetooth. Egy gépet se találtam 5.1-es lehetőséggel.
Árban kb 130.000 körül lenne ideális.
Tudnátok segíteni, hogy milyet érdemes venni.
Néztem 3-at, de nem ragaszkodok ezekhez a típusokhoz.
ASUS
ACER
Lenovo -
stifi
senior tag
válasz
pepe1970 #40089 üzenetére
azt, hogy várható-e, nem tudom megmondani, de a kategóriában (ha nem akarsz acert), a hp dv7 pavilionokat és az asus n7xxx sorozatát érdemes megnézni.
mindegyik 2 év garancia és házhoz jönnek
ha a studiohoz ragaszkodsz, dell nagykert kérdezz meg (hrp, humansoft, chs), ott megmondják kb mikorra várható ez meg az -
stifi
senior tag
tanulság:
media marktban nem vásárolunk olyan műszaki cikket, amit szaküzletben is megvásárolhatsz.
persze csak ha valami nagyon nagy áreltérés nem indokolja.. de tapasztalataim szerint mindent meg lehet venni máshol is, sokszor olcsóbban vagy csak minimálisan drágábban, így semmi nem indokolja a multik gazdagítását, ahol még egy gyári számot sem tudnak megkülönböztetni a cikkszámtól -
skitzoo
senior tag
sziasztok a thosiba laptop jó?
-
Chaser
legenda
Utángyártott akuról mit érdemes tudni, mit nézzek? Találtam egy ilyet a 1525-be, az eredeti az dell-sanyo és jól bírja, egy ilyentől mit lehet elvárni?
-
Chaser
legenda
Vostrojuk is van 152k-ért T6570, 4gb ram, 500gb hdd...nem is rossz
-
Chaser
legenda
Mintha valaki akart volna venni studio 1747-et, laptopszalonban azt írják van raktáron, viszont 3 év garival, nbs 4 év, de ott nincs raktáron.
-
Chaser
legenda
válasz
spyduck #40079 üzenetére
Tudtommal dsubot nem lehet átalakítani hdmi-re vagy dvi-re, csak fordítva. analógból hogy csinálsz digitális jelet?
1ébként minőségbeli különbséget még én se láttam dsub vs dvi vs hdmi kapcsán.
pepe1970: Küldj mailt a dellnek, ők talán tudnak ebben a dologban kompetensen nyilatkozni.
-
pepe1970
tag
Na megfogalmazom újra elölről, hátha segít valaki. Voltam egy-két üzletben is, de az a tapasztalatom, hogy azt akarják eladni, ami éppen van nekik. Tehát:
Kellene egy noti ami jó játékra, és két-három évig jó is marad. 17-es képernyő fontos. kb 350 ezret tudok rászánni, és valamilyen nevesebb márkát szeretnék windows 7-el. Ajándékba veszem, én nem értek a játékokhoz. A dell studio 1747-et nézegetem nagyon, csak nem tudom elég jó-e annak a videokártyája. Acerből láttam már Radeon® HD 5850 -el szerelt gépet is, de nem akarok acert. A közeljövőben várható ilyen dell, és egyáltalán van értelme várni rá? Mindenképpen i5, vagy i7 procisat szeretnék. Köszönöm. -
Qorthral
őstag
Eladó egy 2 hónapos, még 34 hónapig garis Dell Studio 1555 (kék) laptop!
Bővebben itt. -
szilvibank
csendes tag
Úgy néz ki, megtaláltam ami tetszik. Lenovo Ideapad G550G 59-026428 Win7-el. Még nem rendeltem meg, de valószínűleg ez lesz. Remélem legalábbis...
-
pepe1970
tag
Segítene nekem valaki abban, hogy érdemes-e várnom egy kicsit a noti vásárlással azért hogy DX11-es kártya legyen benne? Úgy látom mostanság jönnek ki az ilyen kártyával szerelt gépek. Minél tovább nézelődöm, annál tanácstalanabb vagyok. Dell-t szeretnék vagy valamilyen "nevesebb" darabot, de abból még nem láttam ilyen kártyával szereltet. Nem tudom van-e értelme, nagyon nem értek én ehhez.
-
Chaser
legenda
Szép kálvária, velem nem úszták volna meg ennyivel
Áruhitel sztem se "gáz", a tv-t úgy vettem, 0%-oa THM-mel, +ktsg 2k kezelési ktsg volt az egészen. Az külön történet mikor mondtam a juronicsos' srácnak hogy így szeretném megvenni, mert így reklámozzák...mit képzelek én? ingyen hitel? ne vicceljek már...na 2 perc múlva már ment a papírmunka, még a kocsiba is kivitték a dögöt
rekid: azokat se bírom, gamepod csicsás is, de logouton se ott vannak a dolgok mint a ph-s oldalon, marad a kevesebb péházás
-
joco1977
tag
válasz
spyduck #40070 üzenetére
Hát végignéztem az általad ajánlott listán szereplő üzleti laptopok árait, és 300ezer forint alatti példányt nem találtam közöttük. A Lenovo SL410 ára 200-250ezer forint között van a diszkrét grafikus vezérlőtől függően.
Ami számomra fontos: stabilitás, megbízhatóság, alacsony tömeg (max 14-es képernyőméret), rendes garancia/szervíz.
Grafikai teljesítmény csak harmadlagos.
-
-
joco1977
tag
Szeretnék venni egy Lenovo Thinkpad SL410-es notebook-ot. Valakinek van tapasztalata ezzel a géppel? Megosztaná velem? Előre is köszönöm.
-
Livius
őstag
Tudnátok ajánlani egy mostani elég új notebookot aminek van DVI kimenete, nem csak HDMI. Fontos lenne az hogy nagy felbontást tudjon.
-
T-unit
őstag
Picit félrenézted mert nem neked írtam.
De csak ugyanazt a gépet tudom én is ajánlani amit előttem látom említettek: fujitsu_pi3560 + 2év garikiterjesztés,és sokkal jobb annál a 150k-s k50ab-nél játékok alatt, köszönhető a GT240m-nek, ami alig gyengébb csak a hd4650-től: [link]
-
stifi
senior tag
válasz
spyduck #40062 üzenetére
de ezzel ki is mondtad a varázsszót, nem egy kategória a kettő
az egyikre rá lehet állni, a másikon jókat lehet mondjuk játszani, megnézni egy filmet a saját hangszóróival...
és mindkettővel nagyszerűen lehet pl dokumentumokat szerkeszteni
de attól még hogy akár ugyanarra is használható, nem váltják ki egymást -
spyduck
nagyúr
-
stifi
senior tag
válasz
spyduck #40059 üzenetére
1 budapesti itthoni szerviz van, és ők is csak alap javításokat végeznek, ha komolyabb beavatkozás kell, ugyanoda küldik mintha otthonról hívnád - teljesen felesleges a létezésük, alkatrészük sincs, és sorba kell állni, csak azoknak találták ki akik nagyon idegenkednek a házhozjövős futáros szerviztől (ami egyébként sokkal fejlettebb, mint egy magyar szerviz bármikor is lesz), egyébként a géppel kb ua történik, csak elfecsérelsz egy napot az ügyintézéssel
az acer és az asus szervize szerintem messze jobb az itthoniaknál. jó esetben hétfőn viszi, pénteken hozza a futár, de 2 hétnél tovább _általában_ egyik se tart -
spyduck
nagyúr
Van benne HDMI és a processzor is jobb.
Én amikor megláttam és kipróbáltam azt a gépet majdhogynem bántam, h EliteBookot vettem. Az 1 dolog amitől talán félni kell az az 1év gari ami ráaádsul Csehországban értendő, mondjuk ugyan ez volt az ASUS-nál is bár most elvileg van itthoni szervize de annak gyorsaságáról nem nagyon tudok semmit. -
zee81
csendes tag
Üdv!
Mi a véleményetek erről a márkáról és a típusról?
[link]
megéri az árát? mennyire jó ez játékra? -
kisskrix
csendes tag
Mivel senki sem válaszolt felteszem a kérdést még egyszer. Szeretnék valami jó megbízható laptopot. Egyetemista vagyok szóval ilyen célokra kellene meg a HD filmeket élvezhetően tudjam nézni rajta meg néha iskolai szinten CAD lévén hogy építésznek tanulok. Az üzemidő fontos lenne, 3 óránál több ha van ilyen a 150e Ftos ársávban max200(de ha 150e körül lenne annak jobban örülnék).
-
válasz
szilvibank #40048 üzenetére
az asus szervizelési ideje - a problémától függően - általában 1 - 2 hét! hogy olvasol egy - két (rém)történetet, ahol hónapokról van szó, az mondhatni egyedi, nem kimondottan jellemző - mellesleg szinte minden gyártó/szerviz esetében adott néhány ilyen probléma! még a nagyok esetében is!
-
szilvibank
csendes tag
Köszönöm, böngészek akkor. Azért nagyjából megszűrtem (vélemények alapján) a választékot márkák szerint, kb. a Lenovo, Toshiba, HP maradt. Asusból is tetszett/megfelelt volna, de rémségeket olvastam a szervizelési időkről. A HP-től kicsit visszatart, hogy csak 1 év garanciát láttam a legtöbbre.
-
törölt tag
A legjobb noti wifi antennával power leddel: [link]
Intel Core i8!!
-
Magnum_
nagyúr
6930p - szerintem jó vétel
-
Tv
senior tag
Köszi a választ. Én is nézegettem már, hogy vannak ilyen átalakítók, de itt az egyik ezzel foglalkozó topicban arról volt szó, hogy nem elég egy sima kábel, hanem valami átalakító "box" is kell, hogy olyan jel jöjjön belőle, ami a tv-nek megfelel, és ilyen eszközt asszem 10k felett írogattak. De lehet, hogy én értettem félre valamit
Mert ha tényleg 1-2k körül van, akkor az jó, mert s-video kiemenet nélküli gépek közül van egypár nekem megfelelő, csak mindenképp szeretném majd tv-re is dugni ha megoldható.
-
rekid
addikt
dell vostro 1015
így hirtelen.Az a baj hogy s-video kezd kimenni a "divatbol" és az ujabb olcso modellekre is inkabb hdmi-t szerelnek vagy display portot.
DE d-sub általaban mindeggyiken van és ugy tudom 1-2ezerert letezik d-sub s-video atalakito.
-
rekid
addikt
válasz
szilvibank #40038 üzenetére
Az árkategóriába bőven beleférnek az igényeid úgy hogy semmi pánik.
Azt javaslom olvassatok vissza kb 2-300 hozzászólást ezeken belül többször leírtuk milyen gyártóktól érdemes venni laptopot és hasonló árkategóriában is ajanltunk.Aztan ha körvonalazódott akkor segitunk konkretizalni.
-
rekid
addikt
válasz
Digitalis #40041 üzenetére
Olyan 90ezerig nyugodtan el lehet ra licitalgatni annyit még megér. (akku nemtom mennyire leharcolt de uj akkuval is megvagy max 110ben és azert ez mas kategoria mint a 110ezres laposok)
egyébkent kilehet fogni én épp tegnap lőttem egy advanced hp dokkolot tokeletes allapotban 10ezerert
(Bolti ara 25 legolcsobb helyen is)
-
Tv
senior tag
Olcsó/alap kategóriában tudnátok mondani olyan notebook-ok amiben van s-video kimenet és újonnan 100-120k-ért árulják?
-
foppa
tag
Sziasztok!
Kinéztem magamnak a következő 2 laptopot:
ACER AS3810TZ-414G32
LENOVO IdeaPad U350
A kettő ára nagyjából megegyezik! Melyiket éri meg inkább megvenni? Főleg munkára és sulira használnám, tehát a hordozhatóság a fő szempont! Vagy esetleg ebben az árkategóriában(150-160e) tudtok valamit ajánlani? -
benvolio
őstag
Végre vettem egy notit! A kiválasztott egy Toshiba L500-1Q7 lett. Nekem elég lett volna az L500-1EQ tipusa is de külsőre nem tetszett /mindenhol fújt ezüst színű/. Az 1Q7-en csak a gombok fújt ezüst színűek, a fedlap sötétszürke színű, csíkozott, fényes, a billentyűzet körüli rész pedig ezüst színű, csíkozott, fényes, valamint rajta vannak a médiagombok is. Ebben a formában szerintem igényesen néz ki, remélem beválik. Az XP is simán ráment /csak az AHCI-t kellett átállítani/.
Üdv. /Köszi a tanácsokat, véleményeket/ -
rekid
addikt
ha valaki keres hasznalt lapost veletlen talaltam egyet ami megeri a penzet 70e ért itt
Ezek eleg masszivan vannak összerakva. -
rekid
addikt
válasz
prime_adam #40031 üzenetére
Én várnék még egy két hónapot. Minden csoda 3 napig tart mennek meg lentebb az arak a konkurensek miatt majd.
Szilvibank: Milyen arkategoriara gondoltál?
-
Ace Ventura
addikt
Erről mondjatok véleményt szakik! [link]
Egy procicsere után megérné? 2 magos prockót tud ez fogadni? -
prime_adam
aktív tag
Én is szeretném a segítségeteket kérni, mert a notebookok világa eléggé tág és frissülő témakör lett a mai világban
Az én kérdésem csak annyi lenne, h kinéztünk egy 200 körüli asus laptopot [link], de eddig ár/érték arányban mindig a HP és Toshiba gépei jöttek be. Eyelőre ezek az Asusok elég friss darabok, érdemes megvárni amíg a konkurens cégek lépnek vagy gyorsan csapjunk le rá?
-
szilvibank
csendes tag
A változatosság kedvéért én is laptopot szeretnék. Teljesen zöldfülű vagyok hozzá, ez lenne az első a családban. Netezéshez, Office-hoz, esetleg fotók tárolásához használnám. Win7-el lenne jó leginkább.
-
rekid
addikt
válasz
mackotestver #40026 üzenetére
fuji pi3560. Kb ez az egy.
-
smatte
tag
Sziasztok Guruk, Üdv Érdeklődők!
Laptop vásárlás előtt állok, egy ideje nézegetem a különböző teszteket és oldalakat, de csak egyre jobban elbizonytalanodom.
Kérlek seígtsetek ajánlani gépet, ami a következőket "tudja":
- erős akksi, alacsony fogyasztás
- HD filmek nézegetése, ritkán játék
- többféle eszközhöz való csatlakoztathatósága (HDMI esetleg DVI)
- 802.11a/b/g Wi-Fi; Gigabit Ethernet; Bluetooth
- Kártyaolvasó, Webkamera
- 15'6"-os LED HD.Keret 130-140e HUF(max 150)
Előre is köszi! -
mackotestver
csendes tag
Sziasztok! Ajánlatokat várnék 140-150e körül olyan notikra, amiken az alábbi, a delikvens által sokat használt játékok elfutnak legalább medium beállításon: Fifa09, CoD Modern Warfare, NFS PS. Lehetőleg WIN7-el, vagy legalább XP-vel. Előre is köszi a segítséget (nekem is vannak ötleteim, de azokról majd később
)
-
adm
őstag
válasz
hejesírásó #40021 üzenetére
"akkor az lenne a kérdésem hogy ha veszek egy eee pc-t azon elmegy-e egy cad progi. okok kicsi a kijelző, de ez részletkérdés most nekem."
ha úgy kapod a fizetésed/jegyet a suliban, hogy "van egy elméletileg autocad futtatására alkalmas számítógépe akkor biztos jól is dolgozik", akkor vegyél netbookot. ellenkező esetben vegyél egy használt, de jó állapotú üzleti notit. pl thinkpad T4x-ek ennyiért - akár pár hetes/hónapos bolti garanciával - rendszeresen előfordulnak.
-
la77
csendes tag
válasz
Szia!
Egy régebbi verziót biztos elvisz, de befonod a hajad közbe.
Kb. 3 éve az akkori Dell Latitud 510 (1600MHz, 512 MB RAM) gépem elvitte. Egy mostani atom CPU-s gép is megbírkózik vele szerintem. -
Dorian
félisten
válasz
Sztem CAD-re e-t venni mazochizmus.
-
benjoepapa
csendes tag
Üdvözletem! Érdeklődnék, hogy az alábbi masináról mi a vélemény? Előre is köszönöm, aki segít. [link]
-
kisskrix
csendes tag
Szeretnék valami jó megbízható laptopot. Egyetemista vagyok szóval ilyen célokra kellene meg a HD filmeket élvezhetően tudjam nézni rajta. Az üzemidő fontos lenne 2-3 óránál több ha van ilyen a 150e Ftos ársávban.
-
apuc
őstag
válasz
hejesírásó #40016 üzenetére
Szvsz újat ennyiért nem igen kapsz jót- használtat nagyon jól megnézve, esetleg szakemberrel.
Én így csinálnám, de inkább venném áruhitelre, pl egy Lenovo G550L-2 119 k-ért Win7- el
Tudom persze hogy sokan visítófrászt kapnak ha azt olvassák áruhitel- pedíg egy 0%- os THM (ha a noti ettől nem drágább mint pl. most a Photo Hall- nál, ahol a fent leírt Lenovo pl. 139k- tehát a 0%-os hitelnél ők az alapárra raktak 20k-et, így persze nem éri meg- vagyis még adnak egy max 3 ezret érő táskát, bocsánat "ajándékba"..
Így már csak 17 ezerrel több mint szinte mindenhol - pl.Office Depo, Média- ahol belefuthatsz ilyen hitelbe,
Mert ugye hiába veszed netes kisebb cégtől mondjuk 5-10 ezerrel olcsóbban, ott nincs hitellehetőség
Azt is tudom hogy sokan azért nem szeretik az áruhitelt 0%-os THM-re (ahol ugye egy 100 ezres notit 10 részletes törlesztés választásánal havi 10 ezrével perkálod, azt slussz)mert nem kapnak.
Vagy nem szeretnek tartozni- bár ez a fajta tartozás mondjuk ha egy éves a hitel még +6-7% árengedményt jelent - infláció, betétkamat,stb miatt..
Vagy nem biztosak abban hogy rendesen tudják törleszteni, vagy nem akarnak figyelni rá- akkor mondjuk ott a banki beszedési megbízás..
Bocsánat a fejtegetésért, én így vennék most notit ha csak 60 ezrem lenne. -
hejesírásó
senior tag
hali, ha nagyon olcsó notit akarok venni, main azért tudok filmezni, office alkalmazásokat tolni esetleg autocadezni, az aksi idő nem számít annyira. de nem szeretnék subnotit, meg ilyen mini notikat, akkor mennyiért kapok?
60k?
vagy inkább használtan ha ennyit szánok rá max?
-
apuc
őstag
válasz
Chaser #40012 üzenetére
Igen
Az "alap 2 év gari" azért érdekes, mert a nemzetközi oldalon szériaszám alapján 1 év+ 3 hónapot ír ki-és tényleg nem lehet venni rá bővítést..
DE! Tegnap e miatt kivertem a palávert- mert az IdeaPad egyetlen szervíze a Profi szervíz a 4.kerületben 1 év garit mondott rá-és a garilevél apróbetűben is ez állt!Felhívtam ahol vettem a vevőszolgálat vezetőjét- hiszen 2 évvel árulták- ahogy MINDENKI.
Neten és üzletben egyarántNa ő mutogat a szervízre-és azt mondja nem írhatja rá a 2 évet a garilevélre..
Ekkor a két szék közt a padlón effektus.
Agyam elszállt, forgalmazó Ingram Micro- nál (akik a márkaszervíz felett állnak ugye)ott embervadászat-mert a Média hajlandó kijavítani a garpapírt, ha ezt a 2 évet a forgalmazó lenyilatkozza neki- és a garjegyhez az Ingram nyilatkozatát csatolva nem hajthat el a szervíz- majd 1 év után sem..
Pár órás nyomozás- (8-9 telefon)után Lenovo termékmanagertől nyilatkozat a Médiába, én bemegy- így lett meg a 2 év amivel árulják!Az Ingram- Lenovo termékmanager úgy gondolja rossz garilevél- nyomtatványt csomagoltak a gép mellé ŐK.
Így mindenki nézze meg- ha engedik neki- nehogy 12 hónap legyen az övére..
Hiszen a szervíz nekem 1 évet mondott elsőre- amikor a "kedves" mailt megkapták a termékmanagertől rögtön ők is írtak hogy leellenőrizték és jéé, tényleg 2 év a garancia..
És ugye oda megy a delikvens- aztán pofára eshet..
EZ MAGYARISZTÁN..
Először azt mondta a Profi Szervíz szervizese hogy nem tudja megnézni a szériaszámom a gépükben, nem tudja miért- délután a nyilatkozat elküldése előtt pedíg azt mondta, nem adhat telefonon ilyen infót..
De 100% hogy 1 év garancia van rá- így ha nem küzdök, cseszhettem volna ha 13 hónap mulva mondjuk a vinyó offolja magát, szvsz- ja és eladásnák több a bukó is rajta ugye..
OFF
Persze én is kereskedelemben dolgozom, így pl ma a Braun szervízben (13.k Pannónia utca)a nejem motorhibás 1 hónapja ott dekkoló javíthatatlan botmixeréért akartak utalvánnyal a Corába zavarni el cseregépért- természetesen a boltvezető kérés+jegyzőkönyv hogy hiába volt ez a gép nekik eladó a polcon ÚJ nem adnak nekem,stb..
Azt mondta a cicababa hogy az utalványukra vegyek egyet ott ahol az eredetit vettem majd ad a Cora ahol vettük.
A boltvez+ panaszkönyv meghozta az eredményt, kaptam egy új masinát mégis 10 perc mulva érdekes módon..Durva.ONde engem nem könnyű lerázni..
A noti egyenlőre kiváló, remélem így is marad.
Gyorsabb mint a HP Pavilionom- persze azon Vista fut, és az aksija pont a dupláját bírja- nekem 4 órát aktív netezéssel- filmnézés vinyóról 3 óra 40 perc
Az anyaga nem annyira igényes mint a drágább Lenovok persze, de 119 ezerért 2év garival és Win7-el nekem megfelel.
A hangja is jóó!Majdnem olyan jó mint a Pavilion, na jó nem majdnem- de sokkal jobb mint más belépő márkáé.
És nekem a LED- es kijelző is tetszik, szép a képe és nyilván ez meg a DDR+ segít a jó akkuidőben
-
Chaser
legenda
HP-nól is találhatsz éppen megfelelőt, ott van a probook 4510s széria, alapból 2 év gari de vehetsz mellé, matt kijelző, hdmi azt hiszem mind1iken van, negatívum hogy szét kell bombázni a gépet ha akár hdd-t akarod kivenni és a bill. elég érdekes módon lett megvalósítva, neten találsz róla képet. Na hirtelen több nem jut az eszembe.
Legközelebb holnap vagy péntek este leszek, ne írjatok sokat, ettől az új színvilágtól kifolyik a szemem
/bár lassan kezd visszamenni a régi barnás izébe amitől nem fájt a szemem
/
-
Chaser
legenda
válasz
Switch333 #40010 üzenetére
Lenovo mint lehetőség, nem rossz, sőt, akár hdmi-set is találhatsz 150k alatt nem is egyet, G550A és G széria, utóbbi biztos, G550L biztos nem. Ami nekem annyira nem tetszett, csilli-villi kívül belül - az L nem, de azon persze nincs hdmi
-, hűtéséről felemás infok jönnek, az biztos hogy aki ph-zik csak jókat mondott róla, gari alapból 2 év és a lenovo hivatalos kontaktja azt mondta ezekre a modellekre nem lehet garkiterjesztést venni, NBS-en is utánanéztek, szintén ezt mondták. Akuidejük nagyon jó, annyi mint az inspironé 1 évesen
3-4 óra. Na mondjuk 4-et nehezen tudok összehozni, de 3-at lazán, 3.5-nél se kell közben mp3-on meg neten kívül csinálni semmit.
szerk: Lenovo 550L-ről biztos mesél neked apuc
-
Chaser
legenda
Delles topikban nemrég írta a "megmentőm", hogy akár 5 évre is lehet venni garkiterjesztést. Már azon gondolkodok xarok a hdmi-tv problémára, veszek az inspironba egy 9 cellás akut és lesz egy tuti gépem ami akuról is elmegy 6-7 órát.
Switch333: Ha nem kell hdmi akkor 1545 vagy vostro. Vostroról azt kell tudni hogy üzleti szegmensbe sorolja a dell, pl matt kijelzője van ami nagyon jó, nálam az egyetlen negatívuma -de az kiverte a biztit'
-, hogy csak egyetlen hangszórót kapott. Mostanában elég kevés helyen láttam, hol van hol nincs, de pl ez a 1545-ös elég korrekt és megvan 135k-ból.
szerk: NBS-en azért van, ez a modell egész korrekt 144k-ért, nem tudom másutt olcsóbban hozzá lehet-e jutni, ha érdekel majd megnézed.
szerk2: Na mondjuk az érdekes, azt írják vostronál hogy 48Wh-s az aku, a 1525-ömben 56-os van, 1 év redukált le 48-ra
Spyduck:
Nálam ezt írja a dell.
-
Switch333
tag
válasz
Chaser #40008 üzenetére
Én is Dell-re pályázok. Ha kivesszük az igényeimből a HDMI csatlakozást?
Valahogy én a Toshibáról nem olvasok jókat vagy nem jó gépeket tesztelnek?
Lenovo mint lehetőség? Nagyon nagy a választék minden márkából és döntse el a laikus hogy melyik kell neki
Köszi a válaszod! -
Chaser
legenda
Nincs mit, sok sikert, de vigyázz én is fu-jival kezdtem és 1 hónap alatt már Dellnél járok
#40000 spyduck : Akkor ha jól értem ide úgy importálják a nagykerek hogy megveszik a garkiterjesztést? Igazából logikus is, de pl az én gépemen alap 3 év van, külön fel van tüntetve hogy garkiterjesztés nincs mellé vásárolva, mondja ezt a dell online check.
Switch333: Mondanám dell kell neked, de hdmi-set 150k alatt nem nagyon fogsz találni. 1525-ben van, elvileg újabb 1545-ben és vostroban nincs, viszont alternatíva lehet toshiba gép is, ott viszont nagyon jó akura ne számíts. Pl L500-1Pu, 120-125k körül, 2 év gar de vehetsz mellé bővítést.
-
robertka
tag
Sziasztok!
Nem tud valaki valamit arról hogy mikor jön ki az Asus K51AB 4860 as verzió?
A német videóban olyan 688€ beszélgetnek ami nekem még elfogatható ár lenne.
A német fórumokon azt irták hogy szerintük 2010 elsö negyed évében jönne ki.
Ha egy ilyen értékü laptopot külföldről veszek meg akkor áfát ugyan ugy ki kell fizetnem?
Üdv Robi -
Qorthral
őstag
Sziasztok!
Eladó egy Dell Studio 1555 noti.
Alig használtam, újszerű, még 34 hónapig garis. -
Switch333
tag
Hello Mindenkinek!
Kellene nekem egy megbízható noti weboldalszerkesztéshez, webdesignra.
A további felhasználása: filmnézés, netezés. A további fontos kritériumok a jó aksi, HDMI kimenet és a minimum 3 év garancia. Az árhatár 15k lenne ami tudom nem sok egy jó vas megvételéhez de ennyi van. Remélem nem nagy a kívánságom!
A válaszokat előre is köszönöm! -
spyduck
nagyúr
válasz
M_Tomi0227 #40001 üzenetére
Attól függ, h mennyibe kerül!?
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Windows 11
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest