- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- ASUS notebook topic
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
törölt tag
A topic betelt. Folytatás itt.
-
paramedic
aktív tag
Nem ötvenezer hozzászólásonként nyitnak meg új sorozat-topikot a modik?
-
D013
aktív tag
Sziasztok,
Laptop vásárlás előtt állok, a mostani (az aláírásomban található) lesz lecserélve. 2 opció lehetséges:
1.Acer TM7740G (Core i3 370M 2.4GHz, Ati 5650, 4 Gb ram, 17,3" kijelző) ehhez annyit hogy fontos a 17,3-as kijelző, a proci tetszik, a vga is jóval erősebb mint a jelenlegi. Notebookchecken persze csekkoltam a benchmarkokat..1 év gari.
2.ASUS N61DA - GAMER 2.0 (AMD Turion II P520 2,3 Ghz, Ati 5730 3 Gb DDR3, 16" kijelző)
5730-as ami egy overclockolt 5650-es, a proci ami gyengébb mint a mostani T6600asomnál is, legalábbis a tesztek szerint, nem tudom mennyire megbízható a notebookcheck.net..és csak 16"os kijelző, ám 2 év Asus garancia...
Szóval ér-e annyit az 5730as hogy fontolóra vegyem a 2. gépet? A Core i3 370M gyakorlatilag ugyanolyan teljesítménnyel rendelkezik mint a Core i5 430M, és elég fontos hogy a VGA alá legyen valami rendes proci.A géppel természetesen rendszeresen játszom, de mivel ide-oda ingázok, ezért nem az asztali megoldást választom. Olyat szeretnék ami minden téren jobb, több a jelenleginél, ha már feljebb szeretnék lépni, ha tud valaki valami más opciót ebben az árkategóriában (200-210 eFt), szivesen várom az ötleteket! -
pemt88
csendes tag
HP 620 WS729EA
vagy
Lenovo IdeaPad G550L 59-032342 ??e kettő közt vacilálok.
-
Dolby
senior tag
válasz
Integrator #50310 üzenetére
gddr3 és csak 512MB
Te vagy a legjobb báty akivel találkoztam, ha tényleg csak öcsi miatt nézel ennyire utána a vga-nak. Ezek a tulajdonságok még akkor sem számítanak túlzottan ha magadnak kell szvsz :-D
-
adm
őstag
válasz
Integrator #50310 üzenetére
a notebookcheck szerint a hd5750-től illetve a gt445m-től használhatnak gddr5-öt.
ahogy nézegettem, az alienware mostani itthoni kínálatából sem lehet kielégíteni az igényeid. vagy a vga-t bukod, vagy a méretet vagy az értékelhető supportot.
-
Seven*7
csendes tag
válasz
ktommy91 #50309 üzenetére
Rendben, köszi az infót!
Nem tudom, merjek e Acert venni. Ááááá.
Képtelenség dönteni.
Mindhárom gépnek, amit kinéztem van valami baja.
Így sose tudok új gépet venni.Ejnye Acer a nem túl igényes billentyűzetért.
Ejnye Asus a high-noise pitchért és a gyenge akksiért.
Ejnye Dell a furcsa ventillátor és melegedés problémádért.Mi lesz itt.. Apple?
-
Integrator
aktív tag
vagy ebben?
-
ktommy91
addikt
válasz
Integrator #50308 üzenetére
Jah, hihető... gDDR3
Seven*7: Az ASUSnak szintén csehországban van a szervize és mind2-nél futár hozza-viszi.
-
Integrator
aktív tag
Ebben vajon GDDR5-ös a VGA RAM?
-
mg105
senior tag
válasz
alexman86 #50303 üzenetére
én a dell-t venném. -2GB ramért cserébe kapsz egy erősebb procit és +1 év garit. szerintem megéri. ha pedig tényleg kevés a ram, tudsz bele tenni még, mert 1 db 2GB-os modul van benne. itt még olcsóbb is, és (a leírás szerint!) még a proci is gyorsabb, mint amit Te linkeltél. a driverek beszerzése nem is lehetne egyszerűbb, felmész a dell oldalára és bepötyögöd a sorozatszámát.
-
Seven*7
csendes tag
Ha jól tudom az Acernak van Csehországban a szervize, az Asusnak elég jó, házhoz jön és pár nap alatt megvan.
Most olvasok egy fórumon a Studio 1558-ről és őszintén megrémültem, ventillátor és melegés problémái vannak.
Itt a link:
http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3518/t/19322774.aspx?PageIndex=1Nincs valami képetek, ahol egy 14-es és egy 15.6 os asus van egy képen?
-
mg105
senior tag
-
Seven*7
csendes tag
Köszi szépen a választ!
Igen, munkára kell, de szerencsére a munkahelyemen van külön monitor, azzal fogom használni (mint a jelenlegi inspionomat.)
Ezért kellene pont a kisebb, 14-es mert cipelni fogom ide oda, és ekkor meg jól jön, h kisebb.De vajon mennyivel kisebb egy 14-es mint egy 15,6 os? A 13,3-st kijelzőt ismerem csak közelbbről, de az már túl kicsi, ezért gondoltam a 14.es pont ideális.
Van esetleg valmai hátránya ennek az Asus K42JV-VX051D -nek, amiről nem tudok?
-
alexman86
csendes tag
Sziasztok!
Notebook vásárlás előtt állok. Többnyire netezésre, filmnézésre, office programok használatára kellene és nem játékra, így mindenképp integrált VGA-s gépet szeretnék, hogy ne merítse feleslegesen az akksit. Az alábbi 3 gépet néztem ki:
Toshiba Satellite L650-148
A Toshibákról nem túl sokat hallottam, de azt mondják elég megbízható. A fenti linken elég jó árban van ez a példány, főleg h 4 GB rammal adják, viszont a 3 gép közül ebben van a "leggyengébb" core i3-as proci. Nem tudom, h ez a gyengeség mennyire lenne észrevehető?DELL Inspiron N5010-119973
Itt a fórumot olvasgatva láttam, h sokan ajánlják ezt a típust, szóval akkor már nem lehet annyira rossz vásár. Vonzó a márka és a 3 év gari, viszont hallottam, h az illesztőprogramok vadászata kicsit macerás, mivel nem adnak hozzá telepítő lemezt.ASUS K52F-SX241D
Az Asus nagyon jó felszereltségben, viszont megbízhatósága elég kétséges. Legalábbis nekem eddig nem túl sok helyen ajánlották. Élőben már láttam és fogtam ilyet és igazából a billentyűzete és az alátámasztás elég gyengének tűnt. :SEzek tekintetében megtudna valaki erősíteni, h melyiket érdemes választani? Egyébként én a Toshiba és a Dell között vacillálok. Esetleg, ha valaki rendelkezik a fenti gépek egyikével, akkor tudna írni róla, h mik a tapasztalatai? (pl.: mennyit bír az akksi, mennyire melegszik, mennyire megbízható)
Előre is köszi a segítséget!
-
mg105
senior tag
válasz
ditrichd #50297 üzenetére
már nem tudom szerkeszteni az előző válaszom, de én még ezeket is megnézném: hp 140-ért, vagy ugyan az 4 gb rammal 150-ért (már ha van rá szükség).
-
mg105
senior tag
válasz
Seven*7 #50299 üzenetére
ha tényleg munkára kell, szerintem még jobb is a nagyobb kijelző, de ezt Te tudod
a garancia miatt én a dell-t választanám, nem csak azért, mert 3 év van rá, hanem mert a szerviz is jobb. (jobb félni mint megijedni)
"Tehát ha a Dellet választom, az abban lévő rosszabb vidkari azért nem fog cserbenhagyni egy fullhd-s filmnél igaz?" természetesen nem, UVD 2-es gyorsítással büszkélkedik. ha komolyabban érdekel, hogy mit gyorsít és mit nem, akkor nézz át ide.
remélem segítettem valamit, de legalább nem érzed magad egyedül
-
Seven*7
csendes tag
Na utolsó hozzászólásom, csak kérlek, valaki mondjon valamit.
Egyedül érzem magam.
Két gépre szűkítettem le a választásomat:
ASUS K42JV-VX051D
DELL Studio 1558Asus előnye, h 14-es, Dell előnye, h Dell, haha, 3 év, és megbízhatóbb sztem.
Az Asus-ról mintha terjedne, h valami high pitched noise effektust produkál, azaz, magas hang hallatszik egy folymataos zaj.
Meg csak 3 órát bírja az akksija.
Tegyünk már rendet plíz, valaki mondjon valamit.
Mert ebből Dell lesz akkor.(Nem játékra lesz, tehát hangsúlyozom.)
Kösziii -
ditrichd
tag
Sziasztok 145 e.ért szeretnék laptopot venni...(ilyen árban nehéz de elöny ha normális a vga)
15,6 " ra gondoltam..
vinyó min 250.
Tudnátok ajánlani párat ?
Előre is köszönöm -
Saját tapasztalatom szerint a HP G62-nek és az új dv6-3000 szériának jó képe van. Egyébként a Compaq CQ61, ami árban sokkal lejjebb van, is nagyon jó a képe. A kategóriájához képest is, és egyébként is.
Most is installálok egyet itt mellettem (dv6-3040ez), és mind a függőleges, mind a vízszintes betekintési szöge elég tág, nem mennek el a színe, nem lesz inverz a kép, nem feketedik be a fehér, stb. Ahhoz, hogy a fekete inverzzé váljon, a normál, átlagos használathoz való szögbe nyitott kijelzőt a billentyűzet síkjából kell néznem.
-
-
AMATŐR
őstag
Sziasztok!
Dell vagy Asus gép vásárlásán gondolkozom! 200K lenne rá. Esetleg ebben az árfekvésben tudnátok e segíteni a két márka közül melyek a favorizálható gépek. Őszintén megmondom, a Dell külsőre és a 3 év gari miatt közelebb áll hozzám!
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
mar1boroman
tag
Sziasztok!
Laptop vásárláson gondolkozom, a feltételek:
Kijelző 15" körül legyen felbontás kb. 1366x768
Proci: I3 vagy hasonló
4gb memória
Videókártya ati vagy nvidia
Akku: kb.3 órás legyen.
Cod 4 szépen fusson rajta
Erre van kb. 140k magyar forintom -
spyduck
nagyúr
Ha jó betekintési szöget akarsz akkor 15" esetében 1366x768-nál nagyobb felbontásù kijelzőt válassz. Az 1366x768-tól nem kell csodákat várni. Nekem amùgy a Dell n/m5010-esek kijelzője tetszik a legjobban a konzumerek közül.
-
rii
nagyúr
jobbfajta panel
erős CPU
4 GB mem
160-240.000 ig.
a design le van sz*va mos'már (-:kérhetnék megint tippeket? én is prübálok persze még nézelődni, csak mindjárt megyek be dolgozni, karácsonyi hajtás-pajtás van ....
-
rii
nagyúr
napicsábaa ))-:
amikor véégre lenne egy notebook, ami megfelelne, akkor valami közbenjön ...
az R530-as, és az R580-as paneljára ezt írják:
" ... A kijelző nagyon szép képet produkált, persze a kicsit túlerőltetett kontrasztot a videokártya driverében visszavettük. A fényerő tartománya viszonylag szűk, a minimális érték ugyanis túl magas, gyenge fénynél alacsonyabb beállítással is el tudtunk volna lenni. Olvasásra nagyon jól használható az éles szövegmegjelenítés miatt, a látószöge viszont jó esetben is csak átlagos, gyakorlatilag szemből nézve is már elkezd sötétedni a panel felső része. .... "
nadeilyet )))))-:
R580-as:
" .... A kijelzőről semmi újat nem tudunk mondani (azon kívül, hogy az eltérő videokártya miatt a színvilága picit más), hiszen egy az egyben megegyezik az R530-ban látott ChiMei panellel. Amit elmondtunk ott, az igaz itt is. .... " -
CHIPman
nagyúr
Üdv. Közeledik a notebookvásárlás, és most olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy:
1: Melyik a legerősebb Wifivel rendelkező note/netbook?
2: HP G62-A70EH-ról mi a vélemény, illetve hasonló áron(~135k) van-e jobb(a grafikus és számítási teljesítményt legfontosabb szempontként tartva)? Akksija mit bír vajon? Nem láttam erről a konstrukcióról komolyabb tesztet eddig. -
Integrator
aktív tag
Na, kicsit körbejártam a témát, és megvan a végleges.
A notebook Nekem mint munkaeszköz, kisöcsémnek mint játékgép lesz. Nem, nem opció, az olcsó noti + asztali konfig megoldás.
CPU: Intel i5 vagy AMD Turion II
VGA: GDDR5-ös VGA, lehetőleg 1GB RAM
Kijelző: ~'15, 16:9, legalább 1366x768, ha lehet LED-es (amiket olvastam, meg mondtatok, így kevesebb fogyasztás)
RAM: 4GB DDR3
HDD: >=250GB, 7200rpm
DVD: DVD+RW
Billentyűzet: MagyarEzek alapján ötlet?
-
Seven*7
csendes tag
Üdv,
közben nagyon-nagyon elgondolkodtam, h belemerjek e vágni az acer vásárlásba.
Tehát amit kinéztem, az ő:
ACER Aspire TimelineX 4820TG-464G50MNAzonban utánaolvasva sok helyen írják, h az összeszerelési minőség nem az igazi, meg a billentyűzet is elég furcsa. Meg kicsit félek az acer supportól, ráadásul az 1 év is elég kevés.
Így elkezdtem körülnézni. Ami szóba jöhet még szinte ugyanebben a konfigban, az az itt is ajánlott ASUS K42JV-VX051D és a LENOVO IdeaPad Y560A
A 14 -es kijelző jobban vonz, azonban az Asus külseje, nagyon furcsa, az a karbon szerű design. A Lenovo-ban az nem tetszik, h ilyen csillogó fekete a háza. De azért a Lenovo nagyon csábító. Kár, h nincs ugyanez a konfig 14-eseben. (Vagy VAN?)
Találtam viszont egy Dell gépet is, ugyanebben az árba, még a proci egy kicsit jobb is, mint az előző három gépben, azonban a videokártya jóval lemarad a többiekétől:
DELL Studio 1558Ez a Dell gép nagyon tetszik, meg már megszoktam a Delleket, szóval márkahűség miatt ide húzok.
A kérdés: Dell vagy Lenovo?
Amire használni fogom: Semmi játék. Nem játszom, egyáltalán. Leginkább munkára és otthoni felhasználásra lesz. (Ps, Ai, Zene, Film, design dolgok.)
Tehát ha a Dellet választom, az abban lévő rosszabb vidkari azért nem fog cserbenhagyni egy fullhd-s filmnél igaz?
Tehát amiért dell: márkahűság, 3év gari, jobban tetszik.
Amiért Lenovo: erősebb vidkari.Tehát Dell vs Lenovo (linkek fent) szerintetek melyik? Bármilyen Idepad, v Studio tapasztatot figyelembevéve!
Nagyon köszönöm!!! -
rii
nagyúr
Zanik által ajánlott Samsung R530-as nagyon jó, és csupán csak érdeklődnék, hogy van -e lehetőség némely komponensből ersőbbet kérni? vagy ebből a kivitelből van más konfigurációjú notebbok is, ugyanezzel a kinézettel, csak más belsővel?
naközbe google haver is volt (: R580
szóval van erősebb ...
azt szeretném megkérdezni mos'már, hogy megéri-e azért a pár megahertz-ért meg gigabites LANért (amit szerintem soha nem hasznl ki egy home-user-meg bluetooth-ért, ami szinén nem látom miért is jó, hogy látja egymást a teló meg a notebook) a drágább notebook-ot váalsztani? Ja meg a nVidia is GT 330 a GO 310 helyett.
ezek szóra érdemleges különbségek?
-
ricochet
csendes tag
sziasztok!
azt szeretném kérdezni, hogy ez a laptop sima egyszerű felhasználónak megérné-e szerintetek? [link]előre is köszi a véleményeket!
-
spyduck
nagyúr
HP EliteBook 6930p 135.000ft-ért [link]
Ajándék
-
Seven*7
csendes tag
Köszi a válaszokat!
Az Acer a legszimpatikusabb, az Asus-nak a külseje nem annyira tetszik.
Kérdésem a garanciabővítésről, hogy nem muszáj akkor megvenni a plusz két évet, amikor a gépet igaz? Hanem lehet később is. Erről tudnátok valamit mondani?
Köszi! -
Bicskei1885
csendes tag
üdv
160-210 közötti összegért szándékozom lapotopot venni
ami szükséges:
erős proci,
erős vid,kártya.előre is köszönöm az esetleges válaszokat..
-
Zoleee89
aktív tag
Sziasztok.
Létezik az, hogy egy ilyen gépet hdmi és eSata port nélkül szerelik fel? Ezek a portok nélkül is megéri az árát?
Előre is köszönöm a válaszotokat.
Zoleee -
lacko22
aktív tag
Sziasztok. Dell M5010-es Notebook AMD P320 -as procival 2 giga DDR3-as rammal 250 gigás vinyóval eladó ha valakit érdekel. 1 hónapos 3év garanciás, tökéletes hibátlan állapotban.
ár: 120.000 Ft
-
-
Zanik
addikt
Samsung R530-as? Kívül piros, belül ezüst (csajos?), viszonylag jól össze van rakva, 2év gari.
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
110.000 korul mit ajanlotok, nem jatekra kell. Net, office, film ilyensmi.
Ne legyen csunya(lanynak kell)
-
pumukli23
senior tag
válasz
Integrator #50253 üzenetére
Ezekben eggyel nagyobb vga van, mint a többi pavilionban. Hátha tetszik
-
Drughi
addikt
válasz
Miért lenne, horror ára a macbooknak?
Itthon igen, de USA-ban nem. Nagyon korrekt áron hozzá lehet jutni.
Én most intéztem 2db mac pro 13-at ismerősöknek. Legfrissebb széria, a 2 gép 500.000Ft-Ból kéznél van.
Nem az itthoni árakat kell nézni, mert az horror valóban -
-
Zoleee89
aktív tag
Hy all.
Erre valaki??
Zoleee -
scream
veterán
válasz
DV6 VGA-ja alatt az 5650et erted ? 5730tol nem sokkal gyengebb szvsz.
- - -
MAS
i7 720QM + 5650 vagy i5 460M + 5730
-
tothm
őstag
Sziasztok!
Egy ismerősöm akar venni laptopot, megkért, hogy segítsek neki. A lényeg, hogy vsz. új kell majd, a számklaviatúra(remélem jól írtamkülön legyen rajta, és eredeti windows járjon hozzá! Mit ajánlotok? Köszi!
-
Integrator
aktív tag
válasz
pumukli23 #50224 üzenetére
Első hozzászólásomban írtam, kifizetem (ki kell fizetnen), azt amennyibe a laptop kerül. Értelemszerűen azért kérdezek itt, hogy a legolcsóbban találjam meg ezt. Ha nem
Így volna vennék horror áron egy MacBookot. HP Pavilont nézegettem, DV6 jó lenne, de a benne lévő VGA "kevés", DV7 meg már túl nagy. A többit még nem néztem, ha esetleg tudnál/tudna valaki konkrét linket adni, az spkat segítene. -
Zoleee89
aktív tag
Sziasztok.
Ez lehetséges??-->dell vagy csak elírás?
Szerintetek ilyen árban megéri dell-t venni?
Esetleg tudnátok ajánlani hasonló gépet hasonló árban?
Előre is köszönöm a válaszotokat.
Zoleee -
T-unit
őstag
válasz
Seven*7 #50249 üzenetére
Amúgy hasonló még az asus_k42jv is,picit gyengébb ugyan vga,de csak 220k és gyárilag 2év garis.
Acernek amúgy a felárért cserébe iszonyat nagy előnye a 66Whr-ás akksija,azért nem mindegy h 7-8óra vagy csak 4-5órás az üzemidő. -
T-unit
őstag
Max keret mi volt?S-video meg már eléggé a múlt,új notiknál nagyon erőltetik a hdmi-t,mivel ugynézki természetesnek veszik noti gyártók 2010-be már rég mindenki átváltott a 100x modernebb,meg szebb lcd tv-re ugye.
Seven*7 : Jónak néz ez ki, csak 150k felett acernél egy dolgot biztos megfogadnék : +1-2év garibővités nélkül tuti nem kéne,és nem is ajánlom.Nemrossz gépek nekem is acer van, de alapjába azért egy olyan gyártó akinél ilyen értékben tuti 3évre bővíteném garit,azon a +20k-n már ne múljon több mint 200k 1év múlva. -
Seven*7
csendes tag
Üdv,
laptopvásárlás előtt vagyok, pontosabban lecserélem a régi gépemet.
Most egy Dell Inspiron 6400as gépem van, nagyon szeretem, sohasem volt semmi baja. (3 és fél éves). De már haladni kell a korral, és ideje egy erősebbre cserélni.Ezt az Acert-t néztem ki magamnak:
[link]Egy kicsit félek az Acer márkától, így a Dell után. De ugyanez a konfig Dell-ben már túl drága.
Szóval amiért írok, h szeretném, ha mondanátok pár szót erről az Acerról, h kategóriájában jó áron van e, akinek esetleg van, személyes tapasztalatok (hangos-e, melegszik-e, bármi).
Esetleg ha van valakinek ennél jobb ötlete, vagy tudnak olyat helyet, ahol olcsóbb, több garival lenne, ilyen infókat is megköszönnék.Köszi, Üdv!
Se7en -
rii
nagyúr
16-17"-os, jó panellal szerelt notebbokot tudnátok mondani - másik tippnek?
ps-es rajzolgatáshoz is, és egy video jel kimenet jó lenne, hogy tv-t rá lehessen kötni. -
ro_bert17
őstag
válasz
spyduck #50242 üzenetére
Én pl.itt láttam. Hogy van-e nekik, vagy más boltnak, azt mondjuk passzolnám.
(sony-t mindig is kevesebbet hoztak be az országba, nem egy tucat termék nálunk)Szerk: Nálunk a családban épp van egy ilyen kupikék vaio. A leányzóval természetesen minden rendben. A notitól viszont nem vagyok hasra esve. Ennek momentán lifeg a kijelzője, és a drága leányzó nem hajlandó elárulni, hogy leejtette-e gépet, vagy sem. Ha nem ejtette le, akkor gáz. Viszont Ő is és a barátnői is oda vannak a vaio-kért.
-
rizso
addikt
válasz
spyduck #50240 üzenetére
Hát ha meg tényleg nőnek kell, akkor megmondod, hogy direkt ilyen, hogy időközönként lehessen cserélni (mint pl. a műköröm: ha nem tetszik vagy lenő, akkor mehet rá másik)
Egy csomó világos-fehéres gép van, amit egy skinnel nagyon csajosra meg lehetne csinálni. Vagy ha más szín is játszana, akkor ott lenne pl. a samsung r580 és hasonló gépek is...Ismerősnek én is szereztem már pink vaio-t (13,3"-es volt, pontos típusra nem emlékszem). Ő azt látta benne, hogy csajos, különböző pink-lilás árnyalatok voltak rajta, én pedig azt, hogy gyenge, és nagyon szar az összeszerelés (recsegett-ropogott, lötyögött, illesztési hézagok is voltak itt-ott). De hát pink és vaio
-
ro_bert17
őstag
válasz
dragon_boy #50230 üzenetére
Ezek elvileg pont nem azok a hűdenagyon strapabíró TP-k. Apróban esetleg valamelyik rendszeres eladótól, esetleg plusz garral mondjuk pl. egy T400-ast?
(#50232) spyduck: [link]
A paramétereknek megfelel. Hivatalos bótban 10k-val mondjuk több, mint amit megjelöltél, viszont vaio, és hát ez csajos.
Szerk.: Ebben már HD5470 van. És nők tényleg oda vannak a vaio-kért. -
spyduck
nagyúr
Ez most tényleg így van
Kapott tőlem egy kisebb fajta offenzívát a business felé terelődés miatt de nem igazán jött össze...
pumukli23Ezt a gépet nézte ő is ki (Sony). Az N ill M5010 sztem baromi gagyi anyaghasználattal rendelkezik. Az egyeteln előnye, h szép és 3év Dell gari van rá.
A 1564 sokkal jobb gép volt mint az N5010 avgy M5010.
rizso
Ezt remélem csak viccnek szántad. Egy "nő"-ről van szó -
T-unit
őstag
-
pumukli23
senior tag
válasz
spyduck #50232 üzenetére
Dell N5010-ből találni rózsaszínt, szép is, de kicsit ropogós
(Egyébként i3-mal 160tól felfele i5ig kb 200ig találni)
Hp Elitebook tulajként asszem kapna egy kis kritikát tőled
Komolyabb színes fedlapos dellek meg eléggé elfogytak. Most jön majd az új studio, a 1558as szériából már nem sok van, 1564es inspiront már leváltotta az n5010, néha találni, de ritka és amúgy is nagyon melegszik.
200+ kategóriában alig van rózsaszín..
Esetleg Sony, de gyengébb benne a vga, mint ami kéne..
A szín eléggé lekorlátozza a lehetőségeket, de ha összefutok ilyesmivel, írok. -
T-unit
őstag
válasz
spyduck #50232 üzenetére
Egyértelmű Dell N5010 ,túl nagy választék gondolom feltűnt nincs ilyen paraméterekkel,pláne rózsaszínből.
-
T-unit
őstag
válasz
pety27 #50231 üzenetére
Azt az asust meg nem venném, az egyik létező leggyengébb cerka figyel benne,ráadásul kemény 1,2ghz-en,világ legszarabb vga-jával együtt,ahhoz is egyfajta tudás kell egy több mint 100k-s gép rosszabb legyen mint egy netbook,ez már majdnem p3 szint is van.
Sokkal inkább ez 108k-ért akkor. -
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Ismerősöm lányának notebookot keresek.
Igények:
-Rozsaszín
-Csajos
-min HD5470-es VGA
-Core i CPU
-support nem számítár: max.: 250k
-
pety27
tag
Sziasztok!
Milyen márkájú notebookot ajánlanátok?? 100e. ft körüli értékben (inkább kevesebb,mint több legyen) csak alap dolgokra kellene,gondolok itt,net,zene,film,szövegszerkesztés....
Köszi előre is .
üdv: P.update: [link]
ezt ajánlanátok?? -
dragon_boy
csendes tag
Sziasztok! én is laptopot keresgélek. Már kinéztem pár vasat. a főbb szempontok hogy strababíró legyen mert hordozgatva lesz (ezért gondoltam pl a lenovo thinkpadre), hardverileg annyi követelmény, hogy office meg net fusson rajta, max esetleg vmilyen nagyobb felbontású film (nem akarom 123 colos HD tvre kikötni
) méretet illetőleg 13-15 col között tom elképzelni, munka közben vszínűleg ki lesz kötve monitorra, így vga port nem ártana rá, hdmi nem fontos. akksi idő, hát 3 órát bírjon bár ennyi hardver követelménnyel ezt szinte mind tudja. Jah! optikai meghajtó legyen benne
külön kiemelném hogy minimum 2 év gari kellene rá! a legfontosabb: max ár 200 k +-max10%
amiket eddig kinéztem: Lenovo ThinkPad SL300 NS68XHV (bár ez már kicsit túllő a kereten)
LENOVO ThinkPad L412 NVU38HV_TS (ez is sajna)várom a véleményeket vagy az esetleg jobb javaslatokat
előre is nagyon köszönöm
-
T-unit
őstag
válasz
Integrator #50166 üzenetére
Még itt azt megtudhatom lenovo y560 mért is nem jó?Maga a kinézet volt a probléma nálad vele?Mert ahogy elnézem szinte minden írt pontodnak megfelelt,olcsó is,talán vinyója nem 7200-es, fejből azt én se tudom,de akár külső vinyóból is lehet olyat venni,sokkal olcsóbban.
Esetleg ha ilyen a keret hp envy +magyarra matricázás/bill csere,meg +1-2év gari bővítés?400alatt fix kijön igyis,és elég komoly a teljesítmény.HP jelenleg multimédiás 15,6"-os csúcs notija.
Ja itt meg a dvd írós külsős,könnyítés+lapos kivitel miatt még odd-t is kivették belőle sajnos... -
T-unit
őstag
válasz
scream #50225 üzenetére
Ez a kérdés jól látod,már csakis egyénen múlik,mert én hiába linkelgethetek atomerős notikat,olcsón,ha egyszer az érdeklődőnek maga a gép nem tetszik nincs mit tenni...lejjebb kell adni vmiből,ami valószínű hardver lesz...vagy növelni kereted.Ez a 2 véglet.DV7 is jó lehet meg a kisebb dv6 is...bár azokba tudtommal a max vga hd5650.
-
T-unit
őstag
válasz
bksk12981 #50222 üzenetére
4éve használok acert,nem volt garanciális gondom vele így abban szerencsére még nincs tapasztalatom.Azt mondogatják 1-2hét alatt újra nálad a noti jobb esetbe,acer fórumon bztos van bőven tapasztalat.erősebb az az i7-es bőven,alapórajel ne tévesszen meg 2,8ghz-en megy az ha kell az erő: [link]
Integrator : Látom egyeseknél az is baj ha teljes jó szívvel próbál rajta a másik segíteni.Továbbra se tudjuk mi a max kereted és egyáltalán nem vagyok kiváncsi egyéni problémákra,én fix nem sértettelek meg semmivel,szeretnék egyből lényegre térni de másnak lehet ez a "nyűg" és alig várja belekössön másikba. -
scream
veterán
válasz
T-unit #50221 üzenetére
Y560 nekem csak azert nem tetszik mert nem matt ,hanem fekete csillogos ...
DV7et nezegettem meg ,de igaz abba csak i5 ketyeg ... viszont 17,3" + BD + 1600 x 900
meg esetleg DV6 ? abban i7 van es 6 giga RAM az sem lehet rossz es alu burkolat ...
jhajj olyan nehez a valasztas ...
-
pumukli23
senior tag
válasz
Integrator #50223 üzenetére
akkor se mindegy h 250k vagy 500k
Esetleg Dell studio (most jön ki az új széria), vagy egy erősebb pavilion? Esetleg üzleti gépek közül vostro 3500/3700? Hp Envy? Ilyesmiket tudnék ajánlani elsőre. -
Integrator
aktív tag
válasz
T-unit #50204 üzenetére
Láttam, de mint írtam, nem tetszett. Látom Neked nyűg ez a dolog, ill. sértésnek éled meg, ha valaki nem fogadja el kapásból, amit írsz, így kérlek ignoráld a jövőben a kérdéseim, biztos lesz más, aki szívesen segít. A keret, mint írtam, annyi, amennyiből kijön az igényeimnek megfelelő notebook.
-
bksk12981
csendes tag
válasz
T-unit #50210 üzenetére
Hát az acerről nem hallottam túl sok jót, de két év normális garanciával megvenném. Esetleg tudsz valamit róla, hogy milyen is a garanciája, van talán egy oldal, ahol ezt leírják? (Nem találtam a google segítségével).
Ja és processzora nem gyengébb egy i5-450m-nél?Elóre is kösz.
-
rizso
addikt
Azért 40-et nem buknék rajta, akkor már inkább hozzászoktatnám magam
Amúgy nagyon jó a billentyűzet (gombok mérete, nyomáspont...), csak éppen meg kellene szokni a gyorsindítót. Aki hajlandó lenne hozzászokni, az szerintem nagyon boldog tulaja lenne egy ilyennek! Aztán meglátjuk mit hoz a sors, lehet megmarad, ha sikerül hozzászoknom...Mert amúgy sok jó dolog van benne, pl. arckövetős a webkamera (és nagyon szép folyamatos kép van rossz fényviszonyok mellett is - az asus-om nem volt ilyen profi ebben), ujjlenyomatolvasó, meg hát maga az anyaghasználat és a megmunkálás, teljesítmény!
-
-
rizso
addikt
Tudom, hogy nem itt van a reklám helye, de aki egy erős multimédiás-gamer gépet keres minőségi alu burkolattal, az esetleg lesse meg a gépem!
-
dev00
tag
Sziasztok,
Notit keresek, elsődlegesen játékra. Az Msi gx660-at néztem ki, szerintetek? A lényeg hogy max kijelző méret 15,6" Köszi -
DroneZ^
őstag
Mit tudtok a Lenovo Ideapad Y560 vetélytársaként még mutatni? Van jobb? ( teljesitmény, kijelző és készenléti idő szempontjából )
-
bksk12981
csendes tag
Milyen notira gondolsz 200k alatt hd5650-el?
-
-
T-unit
őstag
válasz
Integrator #50199 üzenetére
Akkor nagyon rosszul láttad mert linkeltem is 1 gépet,de keretet továbbra se tudjuk h max 250k vagy 500k,kár azt itt írni h rugalmas vagy keret helyett...gondolom neked se mindegy.
-
day2day
tag
válasz
MZsoltee #50201 üzenetére
Ha nagyon forszírozod a 12" környékét, akkor valami régebbi erős akksis gép kell neked.
Pl. : http://hardverapro.hu/apro/aspire_1410_742g16n_culv_celeron_743_1_33_ghz_2gb/hsz_1-200.htmlÉn azt javasolnám, hogy nézz körül a 13,x" gépek környékén. Én megtaláltam az ideális munkakijelzőméretet a 13,3"-ban.
A Lenovo X200am 12,1" kijelzője pl. nekem már kicsi a hatékony munkához, de a 13,3 szélesvászon teljesen jól használható.
És 13,3" gépek még mindig bőven vannak 2 kiló súly alatt. -
MZsoltee
veterán
Gondolkodom egy kisebb gép vásárlásán,a lényeg, hogy kényelmes legyen gépelésre 12"nál ne nagyon legyen nagyobb. Suliba kellene diplomamunkát írni. Itthon képtelen vagyok tanulni így be akarok költözni a könyvtárba. Ehhez kell a gép.
12" 2-3órás aku idő használt a lehető legolcsóbban (50-60k), ha lehet garisat találni az lenne az igazi. Lehetőleg legyen gyors 3-4 ablakos lapos böngészés meg word és egy winamp ne akassza meg.
Várom az ötleteket.
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- Politika
- További aktív témák...
- ThinkPad T495s 27% ÁFA 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16" macbook pro m1pro.
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Hibátlan,garanciás ASUS TUF gamer laptop Full HD 144Hz/Core i5 11400H/RTX 3050/16GB DDR4/512GB SSD
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest