- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
válasz hibavissza #44089 üzenetére
Ne haragudj, de nekem üvölt a hozzászólásodból, hogy nem volt a kezedben A6000 kitzoommal.
Azok írják róla az élcelődő, "szotyizó" hozzászólásokat, akik ki se próbálták.Pici, könnyű "pancake", kiváló stabi van benne, és ekv 24 szélesen indul. Igen, nem egy tűéles csodaobjektív, de a fentiek és az ára fényében ne is várja senki.
Mostanában olyan áron megy már az A6000 kitobival, mint korábban a váz maga se, azaz a kitobit tényleg ingyen adják hozzá...
Viszont simán lehet vele jó képeket csinálni.Szevaszam:
Nézz körül, ha kapsz használtan A6000-et, szerintem elégedett leszel vele.[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest