Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Riasztó topik
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
válasz
zolnagy #14576 üzenetére
A Samsung NX1000-ről engem is érdekelne vélemény, mert habár én se vagyok nagy Samus, 80-ért lehet nem lenne rossz választás. Később meg lehetne rá venni valami jobb objektívet, mert sokak szerint az fontosabb, mint maga a váz. Olyat is olvastam meg néztem videót, h pl. egy belépő Nikon 3200-től sem kell csodákat várni, ha a kites objektívvel használjuk. Persze nem lenne rossz egy Canon EOS M vagy egy Alpha NEX 3M, de azok bőven túllépik ezt a 80 ropit. Mit mondtok ti, hozza értő mesterek?!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Forest Gray - Használt karcmentes, 3 év gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest