- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hővezető paszták
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaligula
tag
válasz
pezo00 #12698 üzenetére
Nem bántásképp mondom, de ha ilyen kérdéseid vannak, akkor előfordulhat, hogy riasztó lesz neked a tükörreflekszes világ. Lehet jobban járnál egy bridge géppel.
Nekem d3100-as nikonom volt a 18-55-ös objektívvel, bőven jó az általános célokra. A 18-105 ös objektív egyenlő a nagyobb zoom-al (105/18= kb 6x zoom) -
s7evcsenko
addikt
válasz
pezo00 #12695 üzenetére
A D3200 eléggé kiugrik ebből a hármasból... nem véletlenül kerül annyival többe...
Szerintem Neked kéne eldöntened, hogy használod-e majd annyit a gépet, hogy megérje a drágább gép....
Én is épp ebben a dilemmában vagyok... csak én a D5100 és a Pana G3-G5 között vacillálok már pár hónapja.
Én attól félek, hogy itt fog porosodni a polcon... -
akela91
addikt
válasz
pezo00 #12695 üzenetére
Vess egy pillantást a [Nikon D5100 és 18-105VR obira]
-
pezo00
tag
Sziasztok!
Én is fényképezőgép vásárlás előtt állok, csak nem igazán tudom mit vegyek. Természetesen a legjobbat akarom venni a pénzből amit erre szánok ezért kérnék segítséget. 3 gépet néztem NIKON D3100 CANON 1100D vagy esetleg NIKON D3200 de ez már kicsit kiesik az anyagi háttérből
Ti ezek közül melyiket ajánlanátok, persze ha van másik akkor mondjátok nyugodtan. Most fog születni a gyerekünk főleg az ő fotózására használnánk+ családi vacsorák, keresztlányom iskolai rendezvényein fotózásra.
Előre is köszönöm a segítségeket!!!
-
Zozzer888
addikt
-
Sanyig4
tag
Mi a véleményetek az erről a Nikon D3100 set-ről?
Egy kezdőnek lenne, azt hiszem megfelelő lenne számára, aztán majd ha tudja mit szeretne továbblép. Vagy legyen inkább egy használt gép, aztán a maradékból meg vegyen obit?
-
-
psykie
aktív tag
Sziasztok!
Canon 450D illetve Nikon D40 -ről mi a véleményetek?
Mondjuk a Pentax K-X, K10D vagy egy Nikon D3100 -hoz képest.
Kezdő DSLR-es gépnek.... -
k1csi
senior tag
A 35-100-et inkább a 70-200 f/4 IS-el illene hasonlítani és akkor már elég közel lesz árban.
Persze akinek pont a stabi nélküli 70-200 kell az nem fog hasonlót találni m43-ban. Pech (de vsz. nem olyan nagy).Abry
G3-at/G5-öt is mondhattam volna...
G3 e-bay-ről bőven 100k alatt van már (ok, használtan, de én minden m43 cuccom használtan vettem...).Mindenki vegye azt ami neki szimpatikus. Tip. bármelyik elég jó már. Nem ezen fog múlni.
-
csakb
őstag
Ja, a 70-200/4 L-nek nincs alternatívája, de nem csak MFT-n, hanem más rendszeren sem, szvsz. Szerencsére mindegyik gyártónál ki lehet emelni valamit, amiben unikális, de egy átlag amatőrnek ezek a különlegességek ritkán lebegnek a szeme előtt, amikor gépet választ.
(#12677) Mr.Csizmás: A 35-100-ért újonnan pont kétszer annyi gubát kérnek, mint a 70-200/4-ért...
-
Abry
tag
A kettő nem egy kategória, inkább a 60D-vel kellett volna összehasonlítani szerintem.
Valóban jó obi, akkor az a pana, de akkor mondj egy olyan m4/3 obit ami mondjuk a 70-200 f/4 megfelelője lenne (árban és minőségben)! Bármibe fogadok, hogy még jó pár olyan lencséje van az slr rendszernek, amire nincs megfelelő a milc rendszerben.
csakb: "Nem tudom, miért fáj ez egyeseknek, de a MILC rendszerek elég szépen kezdik ledolgozni a hátrányukat. Én DSLR-es vagyok, de ha most állnék gépvásárlás előtt, akkor könnyen el tudnék csábulni a MILC-ek felé. "
De a DSLR-ben még mindig több betű görbül, mint a MILC-ben.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
bár most a canon eos m -re fel lehet tenni az ef meg ef-s canon üvegeket, ami mondjuk nem rossz)
végülis csak egy félkar méretű tubus végén himbálózik egy cigisdoboz méretű objektum...
semmi gond nincs az arányokkal.
nikon 1-re is fel lehet tenni a dx/fx üvegeket, csak ott már az adapter is akkora, hogy oldalvást bele tudod rakni a gépet is
-
csakb
őstag
"zajszint - természetesen az ISO zajszintre gondoltam, amiben a tükrösök még mindig bőven verik bármelyik tükörnélkülit"
A Sony szenzorok azért már egy jó ideje verik az alsóbb kategóriás Canon APS-C lapokat, egy ideje meg már az MFT frontra is betörtek. Tudom, ezek csak számok, blabla, de érdemes ránézni a mérésekre: [link]. És nem kell a számoknál leragadni, az új Oly vázaknak bitangjó képe van nagyobb ISO-n is.
"fejlesztés - "rendszerobi", a 4/3-os obikat érted alatta gondolom, azért minőségben és számban is sokkal jobb és több slr obi létezik"
Ja, lehet, hogy több van, csak a java részük korántsem amatőr pénztárcához méretezett. Itt a PH-n a DSLR rendszertopikokban nem szokott sokkal több üveg felbukkanni a beszélgetésekben, mint az MFT-ben. Nem tudom, miért fáj ez egyeseknek, de a MILC rendszerek elég szépen kezdik ledolgozni a hátrányukat. Én DSLR-es vagyok, de ha most állnék gépvásárlás előtt, akkor könnyen el tudnék csábulni a MILC-ek felé.
-
k1csi
senior tag
Csak egy gyors válasz (550D-m van néhány jobb üveggel, meg GH2 szintén néhány jobb üveggel):
AF - 'van olyan milc', szóval az átlag milc rosszabb af-ben, mint az átlag dslr
Fotó: A GH2-m kb. hozza azt mint az 550D (tip. arcfelismerést használok, ha van arc, ha nincs). Nagyon kevés fényben (majdnem teljes sötétben) a külső vaku AF segédfénye miatt jobb az 550D, meg a Magic Lantern miatt.
Videó: Az AF mint olyan az 550D-ben (de írhattam volna bármilyen Canon-t) csak papíron létezik. A GH2 még zoom közben is le tudott követni mozgó témát (megfelelő obival).zajszint
Sony APS-C szenzorosok (Nikon, Pentax) igen (2/3Fé aminél fényerősebb obi, állvány, vaku, stabi stb. többet számít amit persze rendre el szokás felejteni), Canon kb. 7D óta semmi lényegeset nem fejlesztett a szenzoron (azaz kb. ott tart mint az idén kihozott m43-asok vagy egy kicsit hátrább).
A full frame egy külön kategória, árban is.több beállítás
Ha nem lenne a Magic Lantern egy fehéregyensúlyt nem tudnák beállítani rendesen az 550D-n. GH2 gyári SW-ben kelvinben lehet pl. állítani. (Beállítások: 3 custom tárcsaállás van, meg kb. annyi szabadon konfigolható gomb stb.)fejlesztés
1-2 hónapja a Canon topikban bedobtam a Pana 20 1.7-et (kb. 80k használtan). Azóta se mondott senki olyan obit (100k alatt, mert a 24 1.4II APS-C-n hozza amit a pana csak kicsit többért árban/súlyban...) ami hozta volna azt amit a Pana (f/2 környékén a sarkokban is éles).Tény egy jó alapzoom hiányzik a m43 ból, valami olyasmi ami 2.8 ról indul és f/4-en ér véget (14-50/60).
A DSLR (ez is inkább Nikon) előnye inkább, hogy egy egyszerűbb, hobbi rendszert olcsóbban össze lehet rakni belőle (egy AF-es zoom + max 2 AF-s fix).
-
Abry
tag
válasz
Mr.Csizmás #12665 üzenetére
Ismertem a videót... "bazooka lens"
.
AF - 'van olyan milc', szóval az átlag milc rosszabb af-ben, mint az átlag dslr
zajszint - természetesen az ISO zajszintre gondoltam, amiben a tükrösök még mindig bőven verik bármelyik tükörnélkülit
több beállítás - 1100D-vel lehet kb. megegyező lehetőségek vannak (ami esetleg több lehet a milc-ekben az a gépen belüli kép szerkesztés (pl. effektek), ami ugye utólagos képkezelés), de ha már egy 600D-hez, vagy egy D5100-hoz hasonlítod, ott már azért akad különbség (hogy a következő kategóriákat ne is említsem)
fejlesztés - "rendszerobi", a 4/3-os obikat érted alatta gondolom, azért minőségben és számban is sokkal jobb és több slr obi létezik (bár most a canon eos m -re fel lehet tenni az ef meg ef-s canon üvegeket, ami mondjuk nem rossz)
-
filózoli
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #12668 üzenetére
???
-
filózoli
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #12665 üzenetére
Szerintem az ISO zajszintre gondolt az illető...
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
akkor aszongya:
AF - mindkét oldalról lehet mutatni olyat, ami gyorsabb a másiknál, viszont dslr viszonylatban a pana milcek af-je nagyon gyors
zajszint - nincs tükör, nincs minek csattognia (csak a zár, de az halkabb, sőt nikon1-nél már e-zár van, mozgó alkatrész nélküli az egész gép)
több beállítás: bővebben? egy átlagmilc több ficsört tud, mint az 1100d, példánál maradva.
fejlesztési lehetőség: van hozzá vaku, nagy vakukat is tud rátenni, mert szabvány sarus a legtöbb, obiból meg a nex és samsungot kivéve használható szinte mindegyik rendszerobi.
-
Abry
tag
válasz
Mr.Csizmás #12659 üzenetére
Ja én félre értettem, úgy értelmeztem, hogy van 180e keret és abból kéne a legjobb kit-et összehozni, amivel nagyon sokáig el lesz.
Azt azért vitatnám, hogy képminőségben semmi előnye nincs a DSLR-nek MILC-el szemben. Gyorsabb AF és jóval alacsonyabb zajszintje van a tükrösöknek továbbá még mindig több beállítást módosíthatunk rajta és sokkal több fejlesztési lehetőség van (obi, vaku stb.).
-
Zozzer888
addikt
válasz
Mr.Csizmás #12662 üzenetére
Neem, az 1000Dnek csak a markolata gumis, az 1100Dnek az egész hátlapjára is jutott gumi.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
8nemesis8
veterán
Köszi!
Mindenképpen megfontolom a tanácsod. Aztán jó lenne lassan dönteni!
Minél többet olvasok annál nehezebb döntésre jutni!@Mr.Csizmás: Leginkább erre hajlok, hogy először egy picit jobb vázat vegyek és addig legfeljebb nincs nagy telém, de erősebb alapra építeni akár fél 1 év múlva egy jobb obival mégis jobb megoldás lehet.
Mert nekem ugye nem sürgős a tele nyárig kb., addig csak 1-2 rendezvény lenne amire már mindenképpen szeretném a gépet megvenni, meg családi képekhez... -
Mr.Csizmás
Topikgazda
nem túl jó választás, mert ha valamit is fejlődni akar, akkor rögtön dobhatja ki a vázat és/vagy obit/obikat.
súlyra kb. 3x annyi, mint egy milc kit, miközben semmi előnye nincs képminőségben.
(ha már fejlődőképes dslr, akkor d5100, és apránként bővítse inkább, az all-in sose jó üzlet)
-
Abry
tag
válasz
8nemesis8 #12655 üzenetére
Elírás, vagy nem a végleges modellt tesztelték, biztos, hogy gumi a széle.
szerk.: konkrétan úgy értettem a "kit"-et, hogy 1100D + 18-55 IS II kit + 55-250 IS II
Fogást meg lehet szokni, a méreten nem tudsz változtatni (gondolok itt a Nikon-ra vagy a MILC gépekre). A 600D amúgy tényleg jó választás...lenne ha többet áldoznál rá, de ha 180e a plafon abból jobban jársz, azzal amit említettem.
-
8nemesis8
veterán
-
k1csi
senior tag
válasz
8nemesis8 #12645 üzenetére
Nikon D5100+18-105.
Jobb fogás egy kategóriával felette van ami nem fér be a költségvetésedbe.
Előnye, hogy később olcsón tudsz pl. 35 1.8-at venni hozzá (ez Canonra sajnos nem igaz).Ha kis méret/hordozhatóság akkor micro 4/3 váz kitzoommal+pl. Oly 45 1.8 (vagy Pana 20 1.7), ha már van zoomod kideríted mi kell neked.
Ha visszaolvasol többet megtudsz.
Persze néha nagylátó kell (szűk beltér, nagyobb háttér belekomponálása), néha tele (háttérmosás, távoli részletek), néha fényerős (gyakran meg vaku napfényben derítésre, néha ND szűrő stb). Szóval ez a hobbi pénznyelő, számolj vele...
-
Zozzer888
addikt
válasz
Mr.Csizmás #12648 üzenetére
Gumírozott az egész váz,de mind1
-
8nemesis8
veterán
válasz
Mr.Csizmás #12648 üzenetére
Köszi!
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
8nemesis8 #12647 üzenetére
1100d-t ingyen se, lehet canon*, de a dzsunka műanyagburkolat tesco érzés.
(*nincs egy márkával se bajom, csak a gyártó részéről a vásárlók trágyába nézésével...)persze, gyakorlatilag egy dslr szenzor (pl. a nex-7 szenzora van a nikon d3200-ban, etc), a funkciók 98%-ban ugyanazok, de a lényeg az, hogy nincs tükör, eggyel kevesebb zavaró optikai elem. ha érdekelnek az alternatív megoldások, ide pöttyintsd be az igényeidet, mint céltémák, és maga az eszköz fizikai igényeit (kukucska, stb.) [link]
-
8nemesis8
veterán
válasz
Mr.Csizmás #12646 üzenetére
Nekem nem gond a mérete/súlya, pont tetszik, hogy férfias és kényelmes.
Beállítási lehetőségeket is támogatja, hasonlóképpen?
Rekesz, zár, stb?
Igazából a MILC kategóriát alig ismerem, így nyitott vagyok minden ötletre.
Néztem én olcsóbb D1100at, de nagyon kicsi volt és nem volt kényelmes tartani, meg full műanyag ~ fapados érzés(mondjuk az árában ez benne van).
Nyitott vagyok másra is, pláne, hogy még alig ismerem a témát. Tudsz alternatívát mondani esetleg? -
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy DSLR gépet. 600D-t néztem ki, egyenlőre alap obival (18-55 IS II). Ha mást hasonló értékben(170-180 e. HUF) tudnátok, akkor szívesen hallgatom.
Eddig kompakt géppel fényképeztem, de szeretnék jobb minőséget, több beállítási/finomhangolási lehetőséget.
Elsősorban családi fotók, nyaralásokon lenne felhasználva.
Nagyon érdekel a háttér tudás és el is kezdtem magamba szívni, mediába próbálgattam is a rekesz, wb, záridő, stb beállításokat és sokkal jobb képeket tudtam lőni vele, mint egy kompakttal, ami nem is meglepő.Szerintetek "kezdő" gépnek megfelel?
Anyagilag ez a plafon, mert túlságosan nem vagyok eleresztve anyagilag, de úgy gondolom, hogy egy hosszú távú befektetés és sokkal jobb minőség bőven megér nekem ennyit. -
krisi047
senior tag
Sziasztok! Ismer valaki olyan embert, aki Sigma Dslr-t használ?
-
Abry
tag
válasz
Zozzer888 #12639 üzenetére
Engem mindig is vonzott az SLT vonal, kár hogy a környezetemben mindenkinek Canon-ja van (emiatt van nekem is az). Tény, hogy a Canon/Nikon vonal eddig erősebb volt, de a Sony sokkal gyorsabban fejlődik, mint riválisai (akiket már kezd beérni pl. A99). Persze meg kell barátkozni olyan dolgokkal, mint az EVF-el, de cserébe magasabb burst rate-t kapsz, ami szerintem fair deal, sőt...
(saját lencsék terén sajnos még le vannak maradva, de sigma/tamron/minolta üvegek elég jól kiszolgálják az igényeket)
-
csakb
őstag
válasz
Zozzer888 #12641 üzenetére
Na, végre egy ember, akinek tényleg hasznos volt az AA.
Én csak azért szerettem, mert egy csomó más kacatban is AA akkukat használok.
"Most vesz egy 400Dt egy jobb obival, az az obi jó lesz az 50Djére, stb..."
Jó obik és jó vázak vannak Sony-ban is. Az más kérdés, hogy engem sem vonzott soha ez a rendszer.
-
Zozzer888
addikt
Velem már fordult elő többször is.(Igaz akkor még nem dslr-em volt)
A Pentax,Nikon,Canon vonalon tud tovább lépni, fejlődni, van egy rahedli cucc hozzá.Most vesz egy 400Dt egy jobb obival, az az obi jó lesz az 50Djére, stb...Ha feljebb akar lépni úgyse marad a sonynál sztem.
-
csakb
őstag
válasz
Zozzer888 #12639 üzenetére
Nem mondtam én sem, hogy nincs értelme, de egy kezdőnek a 18-55-höz egy plusz obi hasznosabb kiegészítő lenne, mint egy portrémarkolat.
Egyébként veled hányszor fordult elő eddig, hogy turistáskodás közben végül be kellett szaladnod elemért egy boltba?
Én 3 évig nyúztam egy alapból AA-akkus vázat, és 0.0 ilyen esetem volt. Van hozzá portrémarkolatom is. Eleinte használtam, aztán valahogy egyre ritkábban került fel, végül az elmúlt évben már a tatyóba sem raktam be soha.Mindenesetre ezért a szettért 100 k erős túlzás lenne.
A zsákutcát kifejtenéd? Van a Sony-hoz mindenféle obi (Tamrongy és Stigma is), viszi a régi Minolta cuccokat is, M42 no problem (és még stabilizálás is van vele), vaku is kapható hozzá. Valahogy nem érzem, hogy zsákutca lenne egy amatőr számára. A Canonon kívül is van élet.
(#12638) Sanyig4: Első körben nézz szét itt a hardverapróban, meg az index fotós adok-veszek topikjaiban.
-
Zozzer888
addikt
Nem mondanám hogy nincs értelme.Szerintem nagyon praktikus, portré állásban hihetetlen jól jön, na meg amúgy is jobb így fogni a vázat.Arról hogy megy AA akkukkal ne is beszéljünk, elmész túristáskodni, lemerül a gép, hopp beszaladsz elemért a boltba és tudsz tovább fotózni
A sony szerintem zsák utca,de ő tudja.
-
Sanyig4
tag
Sziasztok!
Barátnőmet érdekli a fotózás, ezért szeretnénk venni neki egy dslr gépet.
Elsősorban egy használt jó állapotú gépet szeretnék, mivel kb. nulla fotós tudása van barátnőmnek ezért úgy gondolom megfelelő lesz 1-2 évig, aztán ha már ért is hozzá lehet venni olyat amilyet ő szeretne.Most találtam is egy kedvezőnek tűnő ajánlatot:
Sony A450, kihasználatlan, alig használt gép, ára 100 000ft.
Mi a véleményetek?
Egyáltalán szabad-e ilyen típust venni? Árban ez jónak számít? Vagy ennyiért már jobbat is lehet kapni? -
akela91
addikt
Rossz topicban jársz. Látogass el ide: Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?Okés, zsebbe nem gondoltam volna, hogy elférnek a cserélhető obi-s gépek.
-
.mf
veterán
Sziasztok!
Kicsit még elméleti síkon feszegetem a kérdést, beszerzés még ki tudja, hogy mikor lesz.
Kéne egy kompakt, zsebben elférő fényképezőgép. Leggyakrabban nappali tájképek és éjszakai/nappali városképek a téma (nagyrészt kézből, ritkábban állványról), de időnként makró és portré is előfordul. Néha mozgás közbeni fényképekhez vagy csak röviden fényképezhető témához az is kéne, hogy bekapcsolástól számítva gyorsan lehessen képet készíteni. Jobban örülnék vázba épített stabilizátornak, mivel a kompakt méret érdekében gyakran pancake-kel használnám. Mit javasolnátok? Nem kell a legújabb, sőt, használt is lehet. Pen Lite 1-en gondolkozom pl.
Köszi! -
Zozzer888
addikt
válasz
DJ Reinhardt #12624 üzenetére
A Canon is ingyen tisztít bizonyos napokon
-
A Zéé
addikt
válasz
Zozzer888 #12619 üzenetére
220V-nál néha vannak magyar beszerzésű gépek, de akkor külön odaírják hozzájuk, hogy hivatalos magyar garos. Egyébként külföldről hozzák.
És nem a feltétlen elromlás miatt jó a 3 év gari, hanem 3 évig ingyen tisztítják a szenzort, ingyen korrigálnak fókusz hibát, és ha valami miatt a 3 éven belül megáll a zár, vagy elmegy a panel (ami bármikor, bárkinél, bármelyik rendszeren előfordulhat 3 év alatt), akkor azt is ingyen javítják. -
Zozzer888
addikt
-
csakb
őstag
A D3100 teljesen jó, belépő szintű gép. A 18-55-ös helyett esetleg érdemes meggondolni a 18-105-tel adott változatát. Az egy jobban használható obi, szerintem optikailag is jobb.
A Pixmania-tól semmiképp se rendelj. Ha valami garanciális problémád lesz, akkor küldözgetheted Franciaországba a cuccot, ráadásul csak 2 év garit adnak rá. Nikont olyan helyről vegyél, ahol rendes, gyári, 3 éves garanciát adnak a vázra (pl. 220V, Mediker, Digitcam, Optiform, Artwork), keresgélj pl. itt: [link].
Karácsonyig lehet, hogy még lejjebb fog menni a D3100 ára, addig érdemes lehet kicsit várni.
Egyébként úgy az 12580-as hsz. környékére nézz vissza, ott többször előjött a gép.
-
adriana
csendes tag
http://img2.indafoto.hu/2/1/158903_3e81172942d0f7027ed8bd2df84ba681/17309747_5a44474f0ebf9d59f3605984a567f879_m.jpg
!!!Fotósok figyelem!!!
Tulajdonomban van egy PENTAX P30as gép,leirással, objektivvel, vakuval, filterekkel táskával...de én nem hogy nem használom ki, ezt a remek gépet, hanem nem is használom...=/Remélem akad köztetek olyan, akit érdekel ennyire a fotográfia, mert sajnálnám ha szegénynek élete végéig egy táskában kellene porosodnia...igazából ez is volt az ok ami arra motivált, hogy utánna járjak és meghirdessem.Remélem szerencsével járok, kár lenne érte. Fogalmam sincs mennyiért adják ezt, vagy mennyi a mai viszonylatban mért, ár-értéke, vagy csak az eszmei nagyobb...akár megegyezés szerint jelképes összegért megválnék tőle, ha téged érdekel vagy tudsz valakit, esetleg egy olyan közösséget/fórumot/ javasolni, ahol valaki rálelhet, a kis árvára,kérem jelezze nekem, mert már nagyon szeretne szerető gazdit=).
Objektív: 28-80mm; 1: 3,5 - 4,5Vaku: Pentax AF260Sa
Előre is köszönöm, a segitséged, bármilyen kérdéssel forduljatok hozzám bizalommal. -
Sotho
őstag
válasz
jaffa 2843 #12609 üzenetére
Oké akkor onnan nem.
-
-
Sotho
őstag
[link]
Mi erről a véleményetek? Bocs hogy nem olvasok vissza. -
Csaabi
tag
hi!valaki ismeri v rendelt már a digitalrev-től? érdekelne h van-e valakinek vmi tapasztalata?!köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Facebook és Messenger
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Eladó Fomei black 2.72 X 11m-es fekete papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- ÚJ bontatlan insta360 Ace Pro 2 8K AI - AKCIÓ!
- Új, bontatlan dobozos Insta X4 akciókamera 2 év garanciával
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest