-
PROHARDVER!
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
pecsenye88 #88199 üzenetére
Alpenföhn Brocken Eco Advanced
én VRM hűtőborda nélkül nem vennék B450-es alaplapot, pláne, ha később esetleg tervezel processzort cserélni, esetleg tuningolni (feltételezem, hogy B450M Pro M2-Max-ról beszélünk, mert azt amit írtál, a google nem ismeri). ugyanennyiért van Gigabyte B450M DS3H, vagy az alaplapos topikban tudnak adni még opciót.
-
pecsenye88
csendes tag
Sziasztok! Tanácsot kérnék! Már csak azért is, mert az alaplap elég aprócska, a gyári hűtő széle hozzáér a ramhoz, éppen elférnek egymás mellett. Játék közben 70 fok, és még nincs meleg a szobában.
10-20 között2.: Milyen házba kerül?
CORSAIR Carbide Series 200R Fekete CC9011023-WW3.: Milyen alaplapra lesz?
MSI B450 Pro M2-MAX4.: Processzor típusa?
AMD Ryzen 5 36005.: Ramok típusa?
Kingston HyperX Fury 3200 2*86.: Egyéb igények? (fekete, passzív, stb.
nincsKöszönöm szépen!!!
-
Mclovin
senior tag
Sziasztok!
10-15k között keresnék Wraith Prism helyett egy csendesebb cpu coolert. Jelenleg egy FD Meshify C Mini TG házam van egy Asrock b450m steel legend lappal és egy 2600x-el (itt elképzelhető egy 3600-ra váltás). G.Skill aegis low profile ramok vannak még mellettük, igazából a csendes működés lenne a cél, tuning nem lesz vagy csak minimális.
Köszi előre is!
-
Speed®
titán
válasz
D.Orion #88191 üzenetére
Akkor ennyi. Mondjuk az sosem tartós tapasztalatok szerint.. vékony lemezek kétoldalt, átmenő furatokkal/csavarokkal összerögzítve..na az igen.
De ha tevékenységből fakadóan speckó ragasztást alkalmaztál, bármi lehet. Végülis hamar észreveszed most már, ha elengedett ;p -
D.Orion
veterán
A ragasztás még tart. Prime95 4 órás teszt 62°C.
-
Speed®
titán
válasz
DuncanGhola #88188 üzenetére
Az hagyján, hogy nem Noctua, de sem kompakt vizes,sem ventis topik. Utóbbiba fáradj át a kérdéseddel, hamar lelsz választ.
-
DuncanGhola
aktív tag
RIING plus ventikről mik a tapasztalatok? tudom hogy nem noctua, de mégis
-
Chaser
legenda
válasz
Jocohun #88175 üzenetére
előre jók az ac-k is 4-5-600 rpm-en akár, hátulra a 14-es sw3 7-8-900 rpm-en, ki kell próbálni
noctua is jó lehet, azok ára is akörül van, egyéni h ki melyik motorhangjára érzékenyebbsith7
a ninja 3 nem am4 ready, ninja 5 már biztos azszerk:
megvan már a lap? ha nincs nézz mást, még egy alap vrm borda sincs rajta
gb b450m s2h kb ezt tudja, de némi borda jutott rá -
forguet
senior tag
válasz
Speed® #88180 üzenetére
@Speed(R), @fogtunder,
köszi a válaszokat!Még egy kérdés, Scythe Fuma 2-ről nagyon jókat olvastam/láttam...pl itt: Hardware Canucks
Érdemes ezt is számításba venni? -
Vaze
őstag
Sziasztok!
kb 20k2.: Milyen házba kerül?
CIT Raider RGB LED3.: Milyen alaplapra lesz?
Gigabyte AMD B450 AORUS Elite4.: Processzor típusa?
AMD Ryzen 5 36005.: Ramok típusa?
Crucial Ballistix Sport LT 3200 2x86.: Egyéb igények? (fekete, passzív, stb.
nincs
Elore is koszonom -
Speed®
titán
Az a plexilap azért van, mert a régi rögzítőszettek még olyan leszorítóerőt toltak, amiket az új procik vékonyabb nyákja nem igazán tolerál, konkrétan be lehet hajlítani őket a socketba az IHSt nyomva. Erről lehetett olvasni sokat anno, volt, akinek a böszme megoldása károsodást okozott. Ha ésszel húzod le a hűtőt (gyári végállást hagyd figyelmen kívül, addig húzd csak, amíg stabilan megáll), akkor nem gond, ha kihagyod.
-
Jocohun
tag
válasz
chopin42 #88168 üzenetére
Szia. Köszönöm a javaslatod. Őszintén megvallva a ház cseréjén is gondolkodtam mivel egy ismerősöm azt javasolta ,hogy házat kellene cserélnem. Te is ahogy írtad a mostani ház nem szellőzik megfelelően. Ő ezt a típust ajánlotta Cooler Master MasterCase H500 MCM-H500-IGNN-S00 Iron Grey amibe fentre még 1 vagy 2 venti behelyezésével jóval hűvösebb lenne a nyárra nézve is. Nehéz a döntés mert sajnos ennyire nem vagyok ebben és azért kérek itt tanácsot.
-
Joshi
titán
válasz
Speed® #88165 üzenetére
Szerintem megoldottam. Vélemény?
-
chopin42
őstag
válasz
Jocohun #88166 üzenetére
Őszintén én a helyedben cserélném a házat egy phanteks p400a-ra (sima 2 ventivel, vagy rgb 3-al, de az +6k, de ventik így is vannak, a drágábban listázott a digi rgb). A az egyik legkirályabb szellőzésű ház (a mostanid nem az).
Ha ez megvan, jöhet a procihűtő csere, ha nem vagy elégedett a hanggal, mert a gyárival ezek ennél a procinál TELJESEN normális hőfokok. Ha cserélnél procihűtőt is, akkor gyere, ha megvan a ház. -
Jocohun
tag
Sziasztok. Segítségeteket szeretném kérni illetve mit javasolnátok . Nemrég lett összerakva az új gépem. Mivel a Processzoron a gyári hűtő van elég meleg közel 70 fokos és tartok attól ,hogy most ennyi akkor nyáron milyen meleg lesz a cpu. Ezért valamivel jobb hűtés szeretnék rá és halkabbat. Léghűtésben gondolkodom. Igazat megvallva a ház már nem mai darab és gondoltam arra is ,hogy talán a háznak a hűtése már nem megfelelő ezeknek a hardvereknek. Sharkoon Rebel 12 elől 4db Arctic F12 , hátsó: Be Quiet! Pure Wings 2 14cm. Kérlek benneteket segítsetek,hogy milyen léghűtés javasoltok vagy talán ház cserével orvosolható e. Köszönöm
1.: Mennyit szánsz a hűtőre? Körülbelül 20000 - 35000 FT
2.: Milyen házba kerül? Sharkoon Rebel 12
3.: Milyen alaplapra lesz? Gigabyte Aorus Pro 570x
4.: Processzor típusa? AMD Ryzen 7 3800x
5.: Ramok típusa?Corsair Vengeance CMK16GX4M2Z3600C18. 3600Mhz 2x8GB
-
Speed®
titán
Írtam anno, hogy győződj meg a külön backplate témáról vétel előtt
Megoldás: csavarozd le ezt a vackot és flexeld le a felesleget róla, majd csavarozd vissza és mehet a gyártói megoldás. Az a négyzet alakú műanyag szerintem csak 775re való amúgy, nekem is van Tr hűtőm, aminél ahhoz kell. -
Joshi
titán
Bocs hogy ide is belinkelem, de ti jobban vágjátok a témát. Szóval a hűtő felfogatása lenne a kérdés. Köszi.
-
kotibor
tag
Sziasztok,
1150-es laphoz, HP EliteDesk 800 G1 keresek egy "barkácsolható" hűtő megoldást. A furattávolságok ahogy mértem 72 x 100 mm lehet.
Jelenleg egy delidelt 4770K van benne, a csöndes működés miatt szeretném a gyári coolert lecserélni.
Köszönöm az ötleteket. -
Chaser
legenda
zen 3600-ra keresek hűtőt, lényeg h minél halkabb/néma legyen, és fekete top flow
bq! dark rock tf úgy nézem jó lenne - más nem is nagyon van nagyobb bordával -, ehhez alapból jár am4 lefogató vagy külön kell igényelni a bq-tól?
egy ventivel használja esetleg valaki? csak a borda aljára raknám, hc tuning nincs/nem lesz, de azért a ninja 5 is megdolgozik vele ha komolyabb terhelés van mint játék, de ha jó a pasztázás 400rpm elég egy ventivel hogy megfogja blend alatt 70 fok körül
ennél rosszabbra számíthatok a tf-nél? nagyobb 14-es, talán azt járathatom 500-on is h még néma legyenszerk:
pár hónapja a pure lp megoldásukkal becoptam', sok minden volt hozzá mellékelve de olyan am4 lefogató nem amit a weblapon mutatnak ( : -
TechRobot
aktív tag
válasz
DuncanGhola #88160 üzenetére
Simán jó, nekem volt olyan 240es radi setupom amiben 4 venti volt a radikon még a corsair hűtős időkben. Pasztának aládobsz egy ThermalGrizly Kryonaut-ot és meg is érkeztél.
-
TechRobot
aktív tag
válasz
DuncanGhola #88153 üzenetére
Teljesen jó a kompakt víz, ha jót veszel belőle. Nekem egy NZXT kraken x62 i9et akár kis ocval is vígan lehűt.
Különösebben nagy zaj nélkül. Szimpla radisat valóban inkább ne. 240-280as raditól van értelme gondolkozni.
Nyilván nem a kompakt víz a spanyol viasz, azonban nem temetendő kategória. -
Speed®
titán
válasz
D.Orion #88156 üzenetére
Sajnos nem kapni külön, hacsak nem sikerül valami bontott darab mellől halászni, barkácsolással javítható max. vagy helyettesítő egyedi megoldással. Akkor és azóta sem értjük néha a gyártókat, miért használnak sokszor műanyagot ott, ahol fémet kellene..bár sokak szerint jóvanazúgy, a szemléltetett ábra mutatja, mégsem :S
Kókányra fel -
forguet
senior tag
Sziasztok
R5 3600ra keresek hűtőt 10-20e kozott. Rgb es nem rgb is erdekel.
Phanteks p400a rgb, MSI Tomahawk max, pulse 5600xt es 16gb gskill aegis 3200mhz a teljes setup.
Koszonom! -
D.Orion
veterán
válasz
Speed® #88130 üzenetére
Köszönöm a tippet. Telitalálat volt a törött rögzítőkeret. Még szerencse, hogy műanyagipari érintőlegesség miatt volt itthon hozzá hidegforrasztó. Ha mégse tartana, akkor veszek egy keretet ha kapok. :) Köszönöm mégegyszer. Kis ventit ki is szedtem, holnap meg be kell mennem pasztáért, mert az meg nincs itthon. Lehet megkérdezem a keretet is mindjárt.
Bocs mobilról nem tudok képet feltölteni.
[kép] [kép] -
soo277
őstag
Köszönöm a segítséget
-
DuncanGhola
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #88152 üzenetére
Kompakt víz nemjo?
-
-
soo277
őstag
válasz
joefasalasso #88150 üzenetére
Sziasztok
3770k procira szeretnék venni hűtőt
ezt néztem ki rá( [ebbe a házba]
[CM]
vagy olcsobb vizesbe
[CM]
köszi elöre is a segítséget -
Speed®
titán
válasz
joefasalasso #88147 üzenetére
Enthoo Evolv..? Abban 200mm hely van a hűtőnek, nem feltétlenül kell topflow ráadásul a proci miatt, nem melegszik el a VRM vele. De ha mindenképp ilyet szeretnél, RT Pallas, ID IS-60 pl., vagy apróról XP-120, amire pl. AC P12 venti külön nem drága, de szépen átszellőzteti.
Mondjuk én előbb dobnám ezt rá..a borda alatt megy annyi ájer a VRMre is, amennyi kell és nem barmolja össze a házban a légáramlást mellé, ami nem hátrány. Egyedül az a kérdés, van-e a CPU socket közepétől 70+mm a VGA hátlapjáig, de képek alapján bőven. -
joefasalasso
aktív tag
válasz
joefasalasso #88147 üzenetére
i5 8400
-
joefasalasso
aktív tag
10 körül
Milyen házba kerül?
ITX Phanteks Ethno
Milyen alaplapra lesz?
ASRock H370M-ITX/ac
4.: Processzor típusa?
s1151
5.: Ramok típusa?
Kingston Hyperx 2db
6.: Egyéb igények? (fekete, passzív, stb.)
fektetett, ami fújja az alaplpot is.
Köszi -
fogtunder
nagyúr
válasz
DuncanGhola #88144 üzenetére
Volt, a GTX970 kb 10 perc után throttlingba futott. Én részemről leírtam, hogy mit ajánlok, ha olyan véleményt szeretnél, ami támogatja, amit szeretnél csinálni, akkor vár az ITX topik.
-
DuncanGhola
aktív tag
thermaltake core v1 mennyire jól szellőzik? valami olyan ház kéne ami könnyen hűthető és nem nagy, a raijintekbe nem fér be a sapphire5600XT, az ophion olyan mint egy kötözött sonka forrón, ahogy hallom a 210i meg szintén pocsék hűtés szempontjából
-
fogtunder
nagyúr
akkor Fractal Meshify C, bőven elfér benne minden, ami egy átlag gépben van, és jól szellőzik. nem annyira letisztult, mint a H510, de legalább tud bele levegő menni.
hűtő terén meg az van, hogy lehet lejjebb menni méretben, de akkor csendes nem lesz. csendet legkönnyebben a CPU-hoz képest valamivel túlméretezett bordával tudsz csinálni, mert ha nagy a hőleadó felület és sok a hőcső, ami csak ezekben van, akkor kevesebbet kell a ventinek pörögni. nálam így néz ki a Macho a házban:
az Alpenföhn BOE elvileg elég lesz, nem is extrém nagy, de azért terhelésen, pláne, ha kicsit megcibálod a 3600X-et, lesz hangja.
-
Kobe
veterán
-
fogtunder
nagyúr
165mm-be sok minden belefér, a Kraken meg teljesen indokolatlan egy 3600X-re, a pumpa miatt nem is kimondottan csendes. mondjuk a H510 szellőzése elég csapnivaló, én átgondolnék egy Phanteks P600S-t helyette, ha nem egy 1650-et akarsz belerakni.
ha lesz tuning is, akkor Alpenföhn Brocken 3, vagy Thermalright Macho Rev B mondjuk, de egy Alpenföhn Brocken Eco Advanced is elég lenne rá elvileg. viszont most látok aprón egy Brocken 2 PCGH-t AM4 kittel, az lenne a legjobb vétel.
RGB-t utólag venticserével bármikor megoldod, vagy raksz rá egy Phanteks Halost.
-
Kobe
veterán
MSI B450 Tomahawk Max
Ryzen 5 3600X
Kingston HyperX Fury RGB 2x8
NZXT H510 hazEhhez a felallashoz milyen emesztheto meretu normalis hutes johetne szoba? Mondjuk olyan 20K ig, RGB es nem RGB megoldas is erdekelne
NZXT kraken AIOval kacerkodtam sokaig csendesseg es hatekonysag miatt de ha arban lejjebb mennek akkor beferne egy jobb VGA ami nem utolso szempomt
-
korren
aktív tag
válasz
Speed® #88134 üzenetére
Nem mértem még le, de saccra ezek a 120 mm-es coolerek már jók lennének.
Amúgy volt sokáig egy GELiD Phantom egy delidelt 8700k-n, best deal a 120 mm-es kategóriában, csak zero RAM tolerancia, a Trident Z meg igen magas...
Este ha lesz kedvem lemérem pontosan.
Nem igazán tudom, hogy a szélességnél vagy a mélységnél megadott hosszúság-e a mérvadó...Neked is köszi Fogtündér <3
-
Paxker315
veterán
válasz
fogtunder #88133 üzenetére
Létezik, hogy nem jár hozzá AM4 kit?
Mugen MAX Oázis.
-
korren
aktív tag
Sziasztok!
Speed(R), ha a Scythe Mugen Rev. 5 B és a Noctua NH-U12A között vacilálok, a Noctua nagyon pénzégetés lenne?
Jelenleg egy Cryorig R1 Universal hűt, de le lett cserélve a VGA és a vertical standel- a cooler miatt nem fér el az új kártya....
A cél a lehető legkisebb méretben a legjobb hűtési teljesítmény.
(ennek meg ugye jelenlegi ismereteim szerint a Noctua NH-U12A felel meg leginkább...)
Scythe Mugen Rev. 5 B-m már volt, egy 1800X - en, szuper kis hűtő amúgy!Természetesen ha van vkinek személyes tapasztalata a Noctua - val, szívesen venném.
Köszi szépen!
-
Speed®
titán
válasz
D.Orion #88075 üzenetére
A problémát nem a venti, hanem a feltehetőleg eltört rögzítőkeret okozza. A kis ventit nyugodtan lehet egyébként kukázni róla, de ha a borda rögzítésére szolgáló keret eltört (szériahiba/anyaghasználat), tehetsz rá bármilyen ventit, nem fog segíteni.
Mindazonáltal, az i5-6600 65W TDPjét egy ID-Cooling SE-213v2 lazán megfogja halkan, picit drágábban Alpenföhn Ben Nevis (120) pl. azonos borda, jobb minőségű ventivel. Többet felesleges erre költened. -
Feriboy2
aktív tag
válasz
D.Orion #88128 üzenetére
a gyártói honlap szerint https://www.alpenfoehn.de/en/products/cpu-cooler/brocken-eco-advanced-en a brocken eco advanced 126 mm széles
-
hegegabi80
addikt
-
Joshi
titán
válasz
Speed® #88121 üzenetére
Ha megnézed a képeket akkor láthatod, hogy ebben az alaplapban az a 9700-as proci nem fogja magát kifutni, legyen azon akármilyen hűtő. Én azt mondom, hogy egy normális hőcsöves hűtővel már sokkal jobb lehet a végeredmény. Ha péntekig feladja az illető, akkor hétvégén átépítem és tesztelem. Vannak gyári hűtős eredményeim is.
-
Speed®
titán
válasz
pontyos #88120 üzenetére
Persze, hogy jobb..nagyobb borda/venti, a ~dupla tömegből is látszik, hogy a TX3i egy spórolós darab, x+1 rókabőr. Ha pl. varázslóéktól veszed a BNt, ~árában lesz sokkal jobb megoldásod. Az SE-213v2 egyébként csont ugyanez a borda, csak picit gagyibb ventivel, emiatt olcsóbb.
-
Speed®
titán
Én vagyok olyan, hogy 130mm helyre beraknám a Noctua C14emet szívó állású ventivel és az oldallapot felette rácsoznám
TRUE Black nekem is van az oldtimereimhez polcon..jó volt anno, de a világ összes statikus nyomása kevés hozzáA kis 90 Direct viszont átgondoltabb, inkább a HR-01 receptjét követték vele szerencsére.
-
Joshi
titán
válasz
Speed® #88115 üzenetére
Ezzel a vonalzóval mértem, még a 130mm is beleférne, de jobb a békesség. Amúgy volt nekem is True hűtőm még az őskorban. Én már nagyon régóta vizezek. Egy Thermalright Ultra-120 Extreme Black Edition volt nekem régen, vagyis két víz között ideiglenesen.
Ez a konfig meg csak jött, de annál a gyári aluhűtőnél szinte minden jobb.
-
Speed®
titán
válasz
pontyos #88113 üzenetére
Aerocool V2..X? V2re nem dob semmit a gugli..utóbbira (V2X) viszont 150mm helyet, így a TX3i (merthogy TX31 sincs..) indokolatlan gagyiság lenne pl. egy Brocken Eco Advancedhez képest, ami megcsíphető a célösszeg körül is sokszor (apró / B grade), csak mostanában szaladt el az ára picit kiváló királyi valutánknak hála.
Ha más nem, ID-Cooling SE-213v2 v. Alpenföhn Ben Nevis, bármelyik jobb a TX3inél. -
pontyos
senior tag
1.: Mennyit szánsz a hűtőre? Max 10ezer
2.: Milyen házba kerül? Aerocool V2
3.: Milyen alaplapra lesz? MSI Z390 Pro
4.: Processzor típusa? I5 9600K
5.: Ramok típusa? 2 x 8 Kingston Hyper
Szóval egy egy átlagos pc házban elég egy Coolermaster TX31 ? Vagy van ötlet jobb, de nem sokkal drágábbhoz?
100 % játék gépben lesz, no tuning, köszönöm szépen! -
pontyos
senior tag
Srácok, I5 9600K hozz egy átlagos pc házban elég egy Coolermaster TX31 ? Vagy van ötlet jobb, de nem sokkal drágábbhoz?
100 % játék gépben lesz, köszönöm szépen! -
Speed®
titán
válasz
Nokedli92 #88108 üzenetére
Mivel a B2 eltolt felépítésű, de még nem annyira, mint a B3, valóban előfordulhat, hogy az A1el interferál, lapja válogatja. A Brocken 3 viszont ilyen téren pacek, de mindkettő kiesik nagy eséllyel a PCIe miatt, riser téren én előbb megvárnám, minden oké-e vele, mielőtt túltolom a hűtő témát
-
fogtunder
nagyúr
válasz
DuncanGhola #88105 üzenetére
ez továbbra is a léghűtés topik, van külön az AIO-knak, téma tudnivalók között ott a link.
-
DuncanGhola
aktív tag
Milyen AIO hűták léteznek amik értékelhető árban vannak és halkabban az AMD gyári RGB ventinél?
-
Nokedli92
aktív tag
Sziasztok!
Tervezem a mostani processzor hűtőm leváltását, és szeretnék segítséget kérni ezzel kapcsolatban.
1. Mennyit szánsz a hűtőre? Ár-érték számomra ami fontos, minden ajánlatot meghallgatok.
2. Milyen házba kerül? Fractal Define R6
3. Milyen alaplapra lesz? MSI B360M Bazooka
4. Processzor típusa? I5 9400F később szeretném leváltani I7 9700k-ra amit szeretnék egy kis tuningal megtámogatni.
5. Ramok típusa? Geil Evo-X 2400Mhz 32gb DDR4
6. Egyéb igények? (fekete, passzív, stb.) Nagyon fontos számomra hogy halk legyen, és férjen el mellette 4 modul memória. Nem kell, sőt előny számomra ha nem RGB-s.Jelenleg egy Be quiet Dark Rock 3-as hűtő gondoskodik a CPU hűtéséről, de sajnos az A2-es slotban levő memória eléggé ferdén áll, illetve a magasságából adódóan takar a ventilátor részből. Sajnos annyira nem adja át az alábbi kép, de azt jól látni hogy a memóriák közötti slotba már nem fér be semmi.
Jelenleg ami nagyon tetszik, de itthon nem találtam egy boltban sem, az a Be quiet Shadow Rock 3, de nézegetem most a Scythe Fuma 2 hűtőt is.
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Speed®
titán
Olyan nincs, hogy 120-125..pontos méret kell, az az alattiak beférnek, a felette lévők meg nem
Jó a TRUE (Pure Rock szint..), a rögzítőszettje átgondolt, backplate/keret rögzítés után maga a borda 2 csavarral fixálható/bontható bármikor.
Amennyiért hirdeti a tag, ajándék.. -
Joshi
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest