-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Hölgyek /urak!
Ha veszek valami ilyesmit be lehet állítani hogy egyféle színben világítson?
[link]
Szemezek valami mechanikus billentyűzettel, de az rgb effektektől falra mászok. -
dqdb
nagyúr
ISO + 65% + low profile
A háromból legfeljebb kettőt választhatsz, a low profile a legpusztítóbb szűrő, és bár akad némi választék, az ISO + 65% is inkább már a DIY területe.
Steve1207: szemet nem cseszteti
De, a legtöbb igen, mert alacsony frekvenciás PWM-mel szabályozzák a fényerőt. -
Steve1207
veterán
válasz
spileraaa #60845 üzenetére
Szerintem az összefoglalós táblázatban ilyenek vannak bőven, pl a Lenovo Preferred emlékeim szerint kiváló, igaz az baromi drága. Én egy olcsó KB216-ot használok melóra, tökéletes számomra. Tuti vannak a listában olcsók is.
Amúgy a világítás nem rossz dolog, én imádom laptopnál is, szemet nem cseszteti, pedig az enyém érzékeny minden nyavajára és szemcsis is vagyok, annyi előnye van, hogy kényelmes, ha épp ránézel és keresel valami extra karaktert, hogy hol van. Nyilván ezt egy sima, fehér háttérvilágításra értem, nem a csillámpónira.
-
Crabface
senior tag
Nagy retro szakik segítségére lenne szükségem. Lenne egy RAFI teleprompter billentyűzetem, sima ps2. Ezerféle plusz gombbal a sztenderd iso melett. Ez érhet valamit? Lineáris, mechanikus kapcsoló van benne, de semmivel nem kompatibilis.
-
Dapro
senior tag
hi, iso layout-os 65% lowprofile tactile switches (pl gateron brown v black silent) kb tudtok ajánlani?
keychron k3 most jött ki de az ansi. ha nincs más akkor marad az. -
spileraaa
senior tag
tudtok ajánlani valami jó billentyűzetet?
nem játékra kell
ne világítson mert úgy olvastam basza a szemet
a lényeg minél csendesebb és olyan kiosztású mint ami most elromlott de lehet vezetek nélküli is
https://www.arukereso.hu/billentyuzet-c3111/genius/kb-110x-usb-313007111-p123917135/ -
M.Adam1995
újonc
Sziasztok,
1.Mekkora összeget szánsz rá?
20-25k
2.Használt szóba jöhet?
igen
3.Milyen billentyűzetet használsz most? / Miért cseréled le?
Redragon Kumara RGB (K552RGB) https://www.arukereso.hu/billentyuzet-c3111/redragon/kumara-rgb-k552rgb-p325128521/
Nekem nagyon magas a billentyűzet, így egyáltalán nem komfortos
4.Mire használnád a billentyűzetet?
Főleg játek(fps)
5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus stb.)
nem fontos, a lényeg, hogy halk legyen (ha mechanikus a kék szóba se jöhet)
6.Van konkrét modell ami tetszik?
nincs,
7.Milyen kiosztást szeretnél?
Magyar vagy német. Lényeg a nagy enter és hogy legyen hosszú I
8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? (kell-e numpad, fn-sor, kurzorblokk, stb)
szeretem a kis méretű billentyűzeteket, de az sem gond ha van rajta numpad.
9.Extra igények
Nagyon jó lenne ha low profile lenne mint pl a logitech g815
hangerőszabályzó jó lenne ha lenne, de szerintem ebbe az árkategóriába nem fér bele -
jerro77
csendes tag
válasz
Dr. Akula #60820 üzenetére
Sziasztok,
Abban tudnátok nekem segíteni...mert ahogy olvasom a preferenciáim szinte teljesen azonosak...viszont csakis egyszínű háttér-világítással vagy legalább szoftveresen egy színre állítható háttér-világítással. Ott is azt preferálnám leginkább, ha maga a "felirat/sapka teteje" lenne megvilágítva
Fellelhető egyáltalán ilyen ebben a 15-20e maximum 25e FTos árszegmensben?
Köszi a visszajelzést előre is! -
gyuromoj
veterán
Hali!
Jelenleg egy Logitech MK320-as vezeték nélküli billentyűzetet használok, magyar kiosztással, nagy enterrel.
Szeretném lecserélni, de nem tudom mire lenne érdemes. De a magyar kiosztás és nagy enter szeretném ha megmaradna.
Főleg játékra van használva.
Nem tudom hogy kell-e nekem mechanikus, igaz sose volt hozzá szerencsém.
Ami még fontos lenne, hogy a billentyűkön lévő karakterek világítsanak, ne az alja/hátulja.
Árban 10-15k lenne a max, szóval akár használt is szóba jöhet.
Eddig ezt a kettőt néztem ki:
Spirit of Gamer ELITE -K10 (8,8k edigitalon)
Redradon Kumara RGB mechanikus red switch (13k aprón garival)Szerintetek jó lehet valamelyik vagy van jobb választás?
Üdv Gyuri
-
7
addikt
válasz
szolnoki #60813 üzenetére
3rd party gyártók. Candykeysnél pl. időnként van magyar feliratos Varmilo; most out of stock, de rájuk írhatsz, hogy mi a helyzet. [link]
Személyes véleményem egyébként, hogy ha nem is hiszed el magadról, valószínűleg már zsigerből tudod, hogy hol vannak az ékezetes billentyűid, és csak reflexből nézel rá a billentyűzetre -- úgyhogy a magyar feliratozás nem is biztos, hogy szükséges neked, mert csak beszűkíti a lehetőségeidet.
-
-
DewiL
senior tag
válasz
NyxNyxNyx #60832 üzenetére
Tapasztalatom szerinte nem
a gyártó oldaláról rendelve kb 1 hét alatt ért ide még október végén/november elején, vámeljárás nem volt, ha jól emlékszem DPD hozta
VAT or import tax included?
Due to the customs policy of different countries, we CANNOT guarantee if there is a tax for you. Our product price does not include VAT or import tax of your country. But we’ll try our best to declare a comparatively reasonable value for the product.
From our previous experience, the following countries/regions haven’t been charged for import tax including the U.S, Singapore, South Korea and other EU countries (except remote area) such as Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Luxembourg, the Netherlands, Poland, Portugal, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, United Kingdom -
Steve1207
veterán
válasz
Archttila #60831 üzenetére
Nálam nem jellemző, talán alulról a negyedénél van egy pont, amit erősebb nyomáskor kattan egyet a műanyag, de ilyen erővel sose szoktam nyomkodni. Mondjuk úgy inkább, hogy nyekereg a műanyag.
Más: pont ezt a K400 Plus-t szeretném lecserélni, de lehet csak háttérbe szorítani, mert alternatívának teljesen jó kis bill.
1.Mekkora összeget szánsz rá? - 15e max
2.Használt szóba jöhet? - nem
3.Milyen billentyűzetet használsz most? / Miért cseréled le? - K400 Plus, KB216
4.Mire használnád a billentyűzetet? - Office, szerkesztés
5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? - Kipróbálnám a mechanikus billenytűzeteket
6.Van konkrét modell ami tetszik? - BlitzWolf BW-KB1
7.Milyen kiosztást szeretnél? - lényegtelen, megszokom
8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? - kompakt, kurzor gombok legyenek normálisak, home del pup pdw-t szeretném teljesbe, de az említett BW-nél megszokható lenne, hogy ki van emelve a normál J K L sorokra, így ez jobbnak tűnik, mint a jelenlegi
9.Extra igények - vezeték nélküli, világítás jöhet
Szóval lehet tennék egy próbát ezekkel a mechanikus cuccokkal. A jelenlegi K400 se halk, a KB216-ot viszont szeretem munkára, egyik legjobb évek óta.Amitől tartok: szeretem a lapos billentyűzeteket, de kompakt, wireless, világító laposat nem találtam. BW-KB1-nél talán minimálisnak is tekinthető a bill sorok emelkedése, talán belefér.
Ami kérdés, mindig is ilyen halkság fanatikus voltam, de ahogy nézem a mostaninak is van bőven hangja gépeléskor. A Brown és Red swicheket halknak mondják, viszont a Red-et nem kell kattanásig lenyomni, hogy érzékeljen, így talán sokkal halkabb gépelés kihozható belőle, igaz ez? Melyik lehet jobb számomra?
Elnézve vezeték nélküli hasonló alternatíva nem sok lehet a piacon. Érdemes lehet ezzel a BlitzWolf billel tenni egy próbát?
-
freeknight
őstag
Sziasztok
Cougar Vantarom felett eljárt az idő, a D betű már elég "érzéketlenül" kapcsol, meg is koptak már a gombok, kéne valami új helyette.
Az az igazság, hogy én ezt a billentyűt imádom, elég tartós is volt, szívesen vennék megint, csak már nem lehet kapni. Valami hasonló ollós, ghostingra nem hajlamos billentyű van most a piacon? Mechákat kerülném, tudom, hogy szuper jó használni őket, de az én felhasználásomra drágák, és nem szeretem a hangjukat. Gumidómosokat szintén, azokon borzasztó gépelni. -
NyxNyxNyx
addikt
De ő is vámos, nem?
Kingston HyperX Alloy Origins -t találtam alternatívának, ha olcsóbban nem találok olyat ami tetszik akkor ez marad.
-
Logitech K400 Plus tulajokhoz lenne egy gyors kérdésem. A billentyűzet jobb oldalán (a touchpad jobb szélétől egészen fel a Logitech feliratig) mennyire normális a műanyag illesztésének a klattyogása? (tudjátok olyasmi, mint amikor a széleken egymásnak koccan a két műanyag illesztés)
LG smart TV-hez vettük ma az MM-ben, de ha másnál nem jellemző akkor visszavinném még a hétvégén.Előre is köszönöm!
-
DewiL
senior tag
válasz
NyxNyxNyx #60817 üzenetére
nézd meg ezt is Keychron K8 (jelenleg csak red switch-el kapható)
-
dqdb
nagyúr
A Keyreative komolyan gondolja a dolgokat (persze a végtelen hosszúságú csúszások és a folyamatosan orvosolt QC problémák után), a gyártókapacitás növelése mellett a reverse dyesub után be merték vállalni azt, amit a többi gyártó* nem: PBT doubleshot [link] [link]
* a világítós kupakok vékonyabbak és az áttetsző rész nem PBT, hanem PC
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
mave13 #60818 üzenetére
Köszi a választ!
Sajnos nem találtam külföldről sem normál áron, UK-ból jan 1-től vám van. Valószínűleg el kell kezdenem más switcheset, vagy US kiosztásút nézni. Red switch-eset még nem próbáltam, elképzelhető hogy jó lenne. Blue volt, de azt egyből eladtam, Brown-ról meg tudom, hogy jó mert lakótársamét próbáltam.
-
profchaos
tag
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni! Vegyes használatra szeretnék venni vezeték nélküli billentyűzetet (gépelés / játékok...)
1. 50k-ig
2. Inkább újonnan, de nem állok el a használttól sem
3. Nagyon régi sima alap logitech
4. Mechanikus
5. Nincs
6. Igazából sok tetszik
7. ISO, nem kell hogy magyar legyen de a hosszú í-t ne billkombóval kelljen bevinni
8. Numpad nem kell, F sor kellene
9. Mindenképp vezeték nélkülit szeretnék, világítás jó lenne, csuklótámasz nem muszájKöszönöm szépen előre is!
-
nyunyu
félisten
válasz
b0bcat #60823 üzenetére
Ja, hogy a legtöbb képen ANSISO kiosztású Karura van?
Tehát ISO Enter hasánál az Ű, viszont ANSI módra hosszú a bal Shift, és nincs Í?
Ilyenkor max megtanulod az AltGr-I/J párost az Í/í-hez, meg az AltGr-M/pont-ot a kacsacsőrökhöz.
Már csak 2-3 Kana layer váltó gomb kellene a szóköz végeinek helyére, plusz osztott jobb Shift, és készen is lenne a JIS kiosztás
-
b0bcat
addikt
válasz
Mr.Csizmás #60822 üzenetére
Nekem nem gond, ha flat gombok vannak egy billentyűzeten. Most is ilyen jellegű billentyűzetet használok az irodai gépemen. Ez a konrét típus kifejezetten tetszik is, de elbizonytalanított a sok negatív kritika (panaszkodtak kopásra, gombok beragadására, a felület anyagára), és hogy elvileg csak 104 gombos.
-
b0bcat
addikt
Sziasztok!
Napok óta nézegetem a kínálatot, de összezavar a sok egymásnak ellentmondó infó és vélemény a különböző oldalakon a nekem tetsző modellek kapcsán...
Max. 10 ezer forintot.2.Használt szóba jöhet?
Nem.3.Milyen billentyűzetet használsz most? / Miért cseréled le?
Új géphez kell.4.Mire használnád a billentyűzetet?
Játékra elsősorban.5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus stb.)
Nem mechanikusat.6.Van konkrét modell ami tetszik?
Spirit of Gamer Elite K10 CLA-EK10 és Redragon Karura K502 RGB7.Milyen kiosztást szeretnél? ISO (magyar, német, angol stb.), ANSI (amerikai), JIS (japán, koreai stb.)
Magyart, méghozzá nagy Enterrel, külön "ű" és "í" gombbal. Tehát 105 gombos kiosztást.8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? (kell-e numpad, fn-sor, kurzorblokk, stb)
Teljes méretűt. Rendes méretű (nem vékonyított) gombokkal.9.Extra igények (világítás, csuklótámasz, vezetéknélküliség, ergonomitás, programozhatóság, stb.)
Homogén háttérvilágítás mindenképpen kell (nem baj, ha tud RGB-t is, csak legyen állítható), és az ergonómia sem utolsó szempont. Nem tudom, extra igénynek számít-e, de olyan kellene, aminek a gombjairól nem kopik le a festék.
Köszönöm a segítséget! -
Worthag
csendes tag
Sziasztok! Első mechanikus billentyűzetem lenne. Sajnos a kapcsolók pontos tulajdonságával nem vagyok tisztában. Remélem megfelelő a leírás
30k alatt főleg 20 30 közt de ha van olcsóbban az sem gond.
2.Használt szóba jöhet?
Nem
Spirit Of Gamer K5. A kialakítása miatt a szélei vágnak és kényelmetlen használni számomra.
50-50% Játék és Call Center feladatokra.
5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus stb.)
Mechanikus. Itt is olyat keresek ami lehetőleg relatíve halk az az a kék kapcsolós kattogást nem igazán
szeretném úgy olvastam hogy a piros barna és fekete ami halkabb de hogy ebe 3 felsorolt közt melyik lenne az
ideális nem tudom sajnos nem találtam magyar nyelvű forrás ezek megkülönböztetésére.
Red Dragon és Cooler Master Illetve 1-2 Spirit Of Gamer ami megtetszett de nem izgat a márka.
7.Milyen kiosztást szeretnél? ISO (magyar, német, angol stb.), ANSI (amerikai), JIS (japán, koreai stb.)
Kizárólag Magyar
8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? (kell-e numpad, fn-sor, kurzorblokk, stb)
Teljes méretűt numpad kell.
9.Extra igények (világítás, csuklótámasz, vezetéknélküliség, ergonomitás, programozhatóság, stb.)
Letisztult kialakítás,Háttér világítás,Strapabíró (mert nagyon püfölöm néha) Csuklótámasz nem kötelező de jó opció. Macro gombok sem kellenek feltétlenül.
Köszi az ajánlásokat. -
válasz
NyxNyxNyx #60817 üzenetére
Szia!
Nekem a CK550 bejött, jó szívvel tudom ajánlani. A Gateron brown kellemes kapcsoló, jó rajta gépelni, nem játszok, így arról nem tudok nyilatkozni.
A magyar kiosztás ha jól tudom egy az egyben UK ISO, csak a gombok feliratozása ami magyar. Vagy az is számít, hogy UK feliratos legyen? Akkor már tényleg nehezebb a történet.
Külföldről rendelni lehetne talán legegyszerűbben, Amazon, vagy eBay. Bár, most, hogy nem uniós ország lett, nem tudom hogy mennek a rendelések.CK-550-GKGM1-UK ez az angol Gateron brown kódja. Létezik belőle CK550 v2, az már más kapcsolókkal van szerelve, és a szakik szerint gyengébba minősége.
-
NyxNyxNyx
addikt
Sziasztok! Segítségeteket kérném, nem igazán találtam az igényeimnek megfelelő billentyűzetet, főleg az UK kiosztás miatt vannak problémáim, nem igazán nagy a kínálat itthon belőlük, mindenhol US-t látok.
- 30k fölé nem szeretnék menni, csak ha muszáj. 40k max.
2.Használt szóba jöhet?
- Igen, de első sorban újat keresek.
- Laptopokat használtam eddig, az ollós billentyűzet nagyon bejött, de asztalira váltottam a nem munkára szánt gépemet.
- Nagy részt fps játékra
5.Milyen típusú billentyűzetet keresel?
- Barna kapcsolós Mechanikus-t találtam célszerűnek. Próbáltam ollósból egy Logitech K780-at és kvázi tökéletes volt a gépelési élmény, de feltételezem, hogy fps játékra nem ajánlottak.
- CK 550 például
7.Milyen kiosztást szeretnél?
- Csak és kizárólag ISO UK jöhet szóba munkám miatt.
8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél?
- Legalább 80%, a numpad előny, de nem követelmény.
9.Extra igények
- Letisztultabb nem túl gamer(pl piros) kinézet. Világítás fehér, vagy kék nagy plusz, de talán megvagyok nélküle. -
nyunyu
félisten
válasz
sagesz93 #60814 üzenetére
CMnek volt valami tenkey billzete 2-3 generációval ezelőtt, de már nem emlékszem, hogy hívták a MasterKeys előtti szériájukat.
Ja, hogy még mindig kint van a weblapjukon a QuickFire TK, pedig már vagy 4-5 éve nem kapni.
Esetleg ott van alternatívának az 1800, de abból sosem volt világítós, meg erősen 2KROsága miatt amúgy sem alkalmas játékra.
-
-
szolnoki
csendes tag
Most nézem... de a keycapet külön, az oldalukon nem igen találom. Csak set-et. Magyart meg főleg nem... Vagy 3rd party gyártó van esetleg? Talán még a numerikusról le is mondanék...
De hogy sosincs amibe minden benne vanBesz...rok. Mondjuk a K8-at magyarítom... erre nincs rajta numpad...
-
szolnoki
csendes tag
válasz
Domonkos #60807 üzenetére
Majd kiderül...
Én azt gondolom 100-150mA körül lesz 5V-on... Lehet 2 db 6Ah-s LiPo akksi belefér. Ekkor nagyjából úgy saccolom 60 órát menni fog bekapcsolt világítással. De töltés brutál hosszú lesz, mert a töltő csak 1A-lesz... De mindegy fél nap (este+pár óra) belefér.
De ha meglesznek az "alapanyagok", összedobom csak az asztalon, és lemérem először. Addig nem barkácsolok amíg jó nem lesz...
Amúgy még arra is gondoltam, hogy egy indukciós töltőt beépítek a kihúzható billenytűzet fiókba... És a billenytűzetbe meg a "vevőt". Visszatéve a "helyére", még a töltéshez sem kell drót...
Sőt, indukciós töltésnél, sokkal gyakrabban (akár naponta) lesz töltve... akkor meg nagy akksi kb felesleges is...
Jaja... megveszem a indukciós kitet is hozzá
Amúgy akit érdekel, ezekből tervezem összerakni:
https://www.bestmarkt.hu/speedlink-lucidis-comfort-illuminated-usb-vezetekes-billentyuzet-hu-fekete-p454663HID->BT illesztő (kidobozolva, csatiktól megszabadítva):
https://www.ebay.com/itm/124390476378LI-Po töltő:
https://www.ebay.com/itm/23239684312012Ah akksi (ha belefér):
https://www.ebay.com/itm/112173803690Töltöttség jelző:
https://www.ebay.com/itm/193584750511Indukciós táp a töltőhöz (opció):
https://www.ebay.com/itm/264752057235
Vagy:
https://www.ebay.com/itm/174290777560 -
sanya53
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki mondani egy boltot hazánkban ahol lehet kapni Romer G mechanikus billentyűzet kapcsolók? Sajnos tönkte ment az egyik a Logitech g910 orion spectrum billentyűzetemen. -
szolnoki
csendes tag
válasz
szolnoki #60776 üzenetére
Hát mégis megadtam magam... saját magamnak....
Mégis csak megépítem a magyar, világítós és vezetéknélküli billenytűzetem...
A Proof-of-Concept megvan, meg is rendeltem a cuccokat hozzá... nem is kell sokat barkácsolni hozzá. Nem kell mikrokontrolerrekel hadakozni, és asszem új NYÁK-ot sem tervezni... csak drótozni, forrasztagtni, és nem kevés mechanikai munka a házon/házban...Ki tud ajánlani olyan billentyűzetet, ami vezetékes, világítós, magyar és teljes méretű? Ja tök általános szövegszerkesztés/programozás/munka...
Amelyik lehetőleg NEM SLIM, és ráérzésere van benne hely bőven. Mert egy kicsi, és egy pici, valamint majd egy Li-Ion akksinak el kellene férni benne.
Pl valami ilesmire gondoltam, mert elég "vaskos" és a csuklótámasz rész szerintem kong az ürességtől
:
https://youtu.be/yDkt61SPEEo?t=95 -
JohnD
tag
Helló! A kb. 4000 Ft (+ szállítási költség) árkategóriában melyik háttérvilágítású billentyűzetet ajánlanátok? Programozáshoz, internetezéshez kell.
Vezetékes, lehetőleg magyar kiosztású legyen.
Szivárvány háttérvilágítás fölösleges, egy szín is megfelel.Köszi!
-
nyunyu
félisten
válasz
Mr.Csizmás #60801 üzenetére
Nem tudom hányszor fakadtam itt ki 6-8 éve, mert nem tudtam mire cserélni anyám bézs L Valueját, egyszerűen nem lehetett kapni egyetlen nemfekete billzetet sem.
Aztán a szereposztó díványomon nagyon elvérzett a Jujitsu KB-521, aztán a Lenovo Preferred Pro Pearl White meg anyámnak nem tetszett, Cherry Stream 3.0 meg túl későn érkezett...
-
nyunyu
félisten
válasz
chosa91 #60797 üzenetére
Nem rémlik, hogy lehetne kapni nem mechanikus TKLt, hacsak nincs valamelyik "gamer" brandnek valami RGB miatt akciósan 3x áron megveheted modellje.
Ami kicsi és gumidóm, az a Genius LuxeMate 100, de az 75% elrendezésű, TKLhez képest a kurzorok+ins/del hatos tömörítve van.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! PC Specialist Recoil VIII 17 notebook - i9 14900HX 16GB RAM 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest