- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dwelablack
tag
Köszönöm!
úgy látom az asus is ugyannazzal a technikával van megoldva:
Ck550: [link]The switches are mounted onto the plate directly, which makes for the “floating keycap” look that quite a few keyboard manufacturers have emulated.
Asus ROG: [link]
Each key switch is mounted directly on a top plate that ensures structural rigidity, topped with a translucent ABS laser-etched keycap to enable back-lighting.
Most is a CK550-en gépelek, nem a mechanikus hanggal van a baj, hanem ezzel - az általad is említett - a csörgés-zörgéssel.
Láttam, hogy sokan használják innen ezt a típust (Ck550 brown switch). Titeket nem zavar ez az érces hang?
Köszi!
nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.
-
Kasya
nagyúr
Én ezt a reviewt néztem. Lehet más szempontok alapján közelíti meg, de érdekes, hogy a Durock stabi nem igen megy bele a plate-be. Az ISO-t én is vártam. Szerintem is minden esélye megvan, hogy sikeres legyen.
-
zonusz
aktív tag
Köszönöm, talán ez lesz a megoldás. Azt látom, hogy UK-s kell, mert ott van bakancsos Enter és az Í is meg van. Azt nem tudom még, hogy nem elég csak a magyart megvenni, ha egy UK kiosztású billentyűzetet veszek? A világítást úgyis kikapcsolom, nem látszik, hogy az egyik világít, a másik nem.
Még egyszer köszönöm, igyekszem nem zavarogni. -
Tibro5
senior tag
Nem tudom az olaj milyen benne, de teflonos ami = PTFE.
Abból indultam ki, hogy kizárt hogy nincs itthon kapható olcsóbb alternatíva, és az a 20EUR inkább 30+ lesz hiszen kell zsír a stabilizátorhoz, kell olaj a kapcsolókhoz + szállítás ez már kb. 10e Ft... Teflonos spray meg van itthon -
nyunyu
félisten
Kicsi kompakt billzetet keresett, egér nélkül,
L kínálatában a K375S lenne ilyen, de az egyáltalán nem kompakt (Teljes méret mínusz PrtScr/ScrLck/Pause ), viszont 2 unifying+1 BT4, vagy 1 unifying+2 BT4-re idomítható. (1 unifying vevő jár hozzá gyárilag, másodikat, BT-t neked kell szerezni.)
Win7 alatt csak unifying vevővel működik.
(Laptopom integrált BT4-ével nem próbáltam párosítani. Asztali gépem vevőjével NEM megy!)Kicsi, kerek gombos K380-at meg nem tudom elképzelni, hogy kiknek szánták.
Ott csak BT-t emlegetnek, szóval vevőt nem fognak adni hozzá.
Viszont az a régi, nem energiatakarékos BT3 protokollt használja, így régebbi vevőkkel/oprendszerekkel is menni fog.K375S is elég kényelmetlen billentyűzet, még a K120/200/270-hez képest is, K380-on lévő kicsi kerek gombokról meg elképzelni sem merem, milyen lehet rajtuk gépelni.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
chester91
senior tag
Mindenképpen, majd képeket is csatolok. Mitra esetén is jeleztem, hátha segítség bárkinek, ha kell mecha 20 alatti egyszerű magyar ISO bill azóta is a brown switches red ledes Mitra bevált, nem csendes, de legalább nagyon jó a visszajelzés, alom nekem azon gépelni jó vásár volt, és ha lejár a gari, akkor kap majd egy foamot, és akkor ez a csengés is megszűnik valamennyire, vagy halkul.
„Az emberiség ostoba nézetei közül a legostobábbak azok, amelyekkel a jó körülmények között élők a szegények szokásait kritizálják” Herman Melville
-
chester91
senior tag
Redragon Karura esetleg szoba jöhet? Tetszik neki ez a gamer vonal, és kellően alacsony a gombok magassága. Mennyire megbízható ez a darab?
„Az emberiség ostoba nézetei közül a legostobábbak azok, amelyekkel a jó körülmények között élők a szegények szokásait kritizálják” Herman Melville
-
chester91
senior tag
A mostani helyett kellene valami másik, igazából ha nem tud világítani, akkor nincs értelme. Alternatív megoldásokat nem szeretne. Leginkább az elsődleges lenne, hogy olyan legyen, mint egy laptop billentyűzet - gondolom ollos az, ami olyan, és világítson.
-
-
-
nyunyu
félisten
Lehet, hogy azért nem megy nekem, mivel asszem csak az MX Master 2-nél vezették be a Flowt.
Eddig azt hittem az valami marketinges buzzword arra, hogyan húzzanak le ugyanarról az egérről egy újabb bőrt, és rádsózzanak egy faceliftelt terméket.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
Jééé, billzeten átváltva másik vevőre viszi magával az egeret is?
Hasonló rádiós megoldással+ugyanezzel a szoftverrel megvert K375S+MX Master kombóm nem tudja, ott Fn+F2-re csak a billzet váltott junifájingról kékfogra, egér maradt az asztali gépemen.
Ha meg az egér hasát simogatom, az meg nem foglalkozott a billzettel.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Semin
senior tag
-
Semin
senior tag
So ... Megjött a magyarként megvett HP Omen Spacer. de nem magyar
A magyar Disztribútor magyarként forgalmazza, mégis ISO lett. Dobozon ott virít ENG.Most a kisker egyeztet a magyar forgalmazóval ... remek
Minőségre oké a cucc, a brown switch kicsit fura a red után, de szokható. A csuklótámasz zseniális, a világítás minősége szintén frankó (mondjuk nekem a legalacsonyabb fokozat is világos, de szokható) A Cap-ek kidolgozottsága is oké.
Kíváncsi vagyok van -e magyar ...
[ Szerkesztve ]
-
-
-
nyunyu
félisten
egyébként ha ekkor az igény a keycap-ekre lehet inkább gyárat kellene építeni
~5 éve az volt a tervem, hogy kéne 30k alatt egy fasza magyar kupakszett.
'15-16 körül sok lehetőséget végigzongoráztam (Max, GMK, SP, BSP, Imsto, valami GHs broupbuy, '17-ben a nemszeretem brigád, csak hogy párat említsek), de sehogy sem érte meg belevágni, mert minimum 10 egyformát kellett volna rendelni, aztán fizetőképes kereslet híján évekig porosodtak volna a polcomon, és csak a pénzem állt volna bennük.
Így alábbhagyott a lelkesedésem a téma iránt, most már csak hobbista szinten követem a fejleményeket.
Ha valaki lát fantáziát benne, hajrá!
Most azért már mások a lehetőségek custom billzet alkatrészek terén, mint akkor, nagyon nagyot fejlődött a piac.Csak félek attól, hogy egy klasszikus billzet színű sakktábla dyesubra a millennial réteg már nem vevő, nekik RGB világítás kompatibilis kupak kell...
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
Igen, csak doubleshot esetében van öntőforma a feliratoknak, cserébe a gyártás és a QC drágább PBT dyesubnál. Szóval az előbbinél van egy magas belépési költség, ha nem létező feliratot szeretnél, az utóbbinál pedig egy konstans magasabb ár.
a Doppelkaiser meg szerintem iszonyat ronda lett
Igen, szerintem is eléggé megosztó volt a design, említettem is (bár nekem tetszett). Azonban világszinten a számai hozták egy átlagosnál kicsit jobb KAT GB számait, szóval mégsem ezen múlott.[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
nyunyu
félisten
Sok apró hozzászólásban kommentáltam anno a fejleményeket, meg az itteni keménymaggal privikben is ment a téma, aztán tavaly egyszer mintha össze is foglaltam volna egy 2-3 oldalas szösszenetben, csak meg kéne keresnem, melyik topikban volt.
De nem akarok rájuk több karaktert pazarolni.
-
dqdb
nagyúr
Egy 100%-os billentyűzetet lefedő SP kupakkészlet (legyen az SA vagy DSA) nem fog megállni 200 dolláros végfelhasználói ár alatt a 39 darab új öntőformával (nettó ár). Az árat a hasonlóak sok öntőformát igénylő SA Sail számai alapján írtam, minimális új öntőformával 150 dollár lenne (SA Godspeed számai alapján).
GMK-ból kihozható ezres darabszámban 130 eurós végfelhasználói árra (bruttó), amióta házon belül készítik az öntőformákat, azóta nem olyan drágán mérik az új formák árát, csak kevésbé drágán. Jelenleg 1 évnél hosszabb a queue és a GMK elhajt minden új vevőjelöltet, csak a mostani ügyfeleivel dolgozik, mert akkora a sor.
KAT-ból kihozható megfelelő kittel 110 eurós végfelhasználói árra egy magyar készlet (bruttó), aztán amikor futott GB magyar feliratos kupakkészlettel, akkor a kutyát sem érdekelte (itt a Doppelkaiser kit). A várakozási sor itt is 1 évnél hosszabb.
Varmilo, Infinikey, MT3, MDA még ennél is esélytelenebbek a nehézfejű gyártók miatt, a kisebb gyártóknál pedig a minőség lesz kérdéses. Talán még a Geekark jöhetne szóba, passz.
A KPrepublic kupakkészletét meg kell becsülni, nem tudom, hogy kinek sikerült elérnie, hogy legyen, de minden elismerésem az övé.
-
nyunyu
félisten
GMKnál valami 75$-t kérnek egy új felirat öntőformáért, így egy magyar GMK szett kapásból 3000$ befektetéssel indul.
100 tökegyforma színű magyar kupakszettnél sem nagyon jött volna ki 100$ alá az egységár.
Aztán számolj hozzá egy évet, mire sorrakerülsz, annyi kupak GB van náluk beütemezve...(Ezeket a köröket szerintem már végigrágtuk a topikban, kezdve azzal, hogy én akartam lenni a nemszeretem brigád magyar kupak dílere, de aztán nagyon mellément a történet.)
[ Szerkesztve ]
-
ypn
újonc
Kösz, így értem (a kapcsolóknak mélységében nem volt energiám utánanézni).
Halkítani (garivesztés nélkül) nagy macera? Esetleg switchet cserélni?
Még az is eszembe jutott, hogy gyártótól (Cooler Master vagy Ducky) rendelni magyar keycapeket, és olcsóbb, nemzetközi kiosztású billzeteikre rárakni - ilyesmi működhet?
Furcsa nekem, hogy ilyen nehéz az igényeimre billzetet találni normális áron. Azt gondoltam, ez egy elég gyakori igény, hogy ti. irodai munkához, gépeléshez keres valaki magyar billzetet, amit jó érzés használni, és lehetőleg nem nagyon hangos... De úgy tűnik, a magyar piacot nem veszik valami komolyan... 20-30e-s kategóriában ne is keressek ilyet?
Amúgy annak mi az oka, hogy az "irodai" használatra szánt billzetek jellemzően membránosak (még a drágábbak is), és a gamer típusoknál megy nagyon a mecha? Az ember azt hinné, hogy egész napos gépelésnél jobban számít, hogy mecha legyen, mint játéknál...
[ Szerkesztve ]
-
ypn
újonc
Köszi, ezzel nem is találkoztam eddig! Jónak tűnik, leszámítva az árát - adott esetben még bele is férne, de nem tudom, megér-e ennyit (irodai használatnál), hogy mechanikus, ill. hogy világít.
A Logitech G213 RGB szerintetek milyen lehet a céljaimra? Nagyon játékra írják, de elvileg csendes és kényelmes...
Membrános jobbakról mi a tapasztalatotok? (Pl. ez a Lenovo, vagy a már említett HP Business Slim.)
Keycap csere magyarra mennyire járható út? (Glorious-t találtam, de már sehol sem árulják, ahogy látom...) Ha egy sima 1000 ft-os billzetről leszedem a magyarokat és átrakom, az működik? Vagy rá se megy?
Gépeléshez nem jobbak (gyorsabbak) a "rövdutas" billentyűk? Lehet, csak én szoktam meg a laptopon, de elgondolkoztatott, hogy ne ilyesmit keressek-e inkább...
[ Szerkesztve ]
-
alef
csendes tag
Köszi a választ! Nem szedtem még le soha egyetlen billentyűt sem , és nem is vagyok hozzáértő a témához, csak a kattogásából gondoltam, hogy mechanikusnak kell lennie... De itt egy kép a Lenovo-ról, a Fujitsu is ilyen, szólj, ha ez nem mechanikus, mert akkor lehet, hogy rossz helyen kerestem eddig. Szóval ilyen jellegű kéne, csak világítson.
Amúgy az árukeresőt végignyálazva a "mechanikus" + "világító" paraméterektől a legolcsóbbtól kezdve nekem is a CK550, illetve még előtte párezer Ft-tal a CK350 tűnt olyannak, ami megfelelhet. Csak ezek annyi minden mást is tudnak (pláne a CK550), amire nekem nincs szükségem, hogy gondoltam, hátha elég az egyszerűbb is.
-
steewcv65
őstag
Így van a gyáriban nagyon is jó.Nem azért írtam ,mert nekem éppenséggel ez van.Azért mert megjártam már több mecha billel ezt az utat mire rátaláltam erre.Nagyon jó build-el rendelekezik és hozzá a silent switch ...A kettő együtt azt eredményezte,hogy halkabb ez a billem mint a membrános billentyűzetem(ollos-gumis megoldás).
Szóval ár/érték arányban jelenleg szerintem nincs jobb.37 000ft-ért vettem.Ebben az árban melyik márka ad full kiosztást,silent switch ,és csendes billt?Egyik se ,én valahogy nem találtam rá.Nagyon jó minőséget képvisel anyagok felhasználásban is!Duckyt láttam más és hallottam is red switch-es volt és ez szerintem jobb.Ha nem lett volna viszonyításom nem nyilatkozok, csak mert nekem ez van.De a kolléga biztos nem próbálta még ,sőt nem is látott ilyet az életben,mert akkor nem nyilatkozta volna azt amit.Biztos van jobb és drágább,de 30k környékén kerestek billt, arra próbáltam segíteni .#Gigabyte B650 Eagle# Amd Ryzen 9700x# Patriot Viper Venom 6000mhz cl28 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
cptskorzeny
csendes tag
Szépen végigzongoráztam mindegyiket, figyelembe véve az esetleges vámot/áfát/szállítást is, végül a Keychron K2 v2-nél maradtam. Happy end, mindenki boldog.
Viszont jött az ilyenkor megszokott szerencse: Out of stock
Úgy érzem erre várni fogok még egy kicsit.Btw, akit érdekelnek a Keychronok, lassan megérkeznek az első szállítmányok az új kábeles verziókból.
C1 TKL 45 dollárról indul.
C2 Teljes 49-ről.ui.: ha valakinek van 10%-os Keychron kuponja és szeretne 10% kedvezményt a következő vásárlásánál az ne tartsa magában
-
gaben88
őstag
Igen, magyar kiosztású Ducky Shinte 7, fekete, blackout edition lett a nyertes. A cél ugyebár egy halk, este is használható világítású, magyar kiosztású, minőségi billentyűzet volt teljes méretben. Elég leszűkűlt így a kör, de végül a drágábbik Ducky-val kezdtem és eddig nem bántam meg. Akinek belefér, annak ajánlom erre a felhasználásra. Mivel már voltak itthon átlátszó O gyűrűim, így tegnap meggyűrűztem a bill-t, de minimálisan változott csak a dolog, felesleges, sőt érzésre gyűrűk nélkül jobb volt, de most már egy darabig így marad, nem szedem le az összes kupakot megint. Asszony is azt mondta, hogy ez király, tényleg halk ha nem figyelünk rá oda, akkor sem zavaró, egy picit talán a rugók hangját lehet csak hallani. Ha este pedig egy picit az ember odafigyel, akkor meg kb hangtalan is tud lenni. Deskmat pedig még úton van... RGB-je király, szoftverjét fel se raktam, mindent be tudtam állítani bill kombókkal!
A bill takaró/védő pedig tök jó, így ha melóban vagyok, legalább nem porosodik!Köszönöm még 1x az ajánlást!
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2, Apple Watch S10 46mm
-
Barnahalo
tag
Nagyon jó lett az összkép. Bár én nemhiszem, hogy nekiállnék így szétszedni. Esetleg kapna egy réteg szivacsot, meg bekenném a stabokat... Ha nem jön majd be a Gateron red, akkor switch cserén is elgondolkoznék. De ez egyelőre csak jövő. Várom, hogy mikor lesz leárazva a a K8 vagy C1.
-
-
Domonkos
Ármester
Inkabb pont az ellenkezoje!
Amit egy vilagitas nelkuli billentyuzeten az ember meg csak-csak megtanul, hogy hogyan kell a butykok altal visszapozicionalni a kezet, vagy hogy hol van egy-egy ritkabban hasznalt karakter; ugy a vilagitos billentyuzeteknel ez a "kenyszer" feleannyira sincs meg. A billentyuzet tul jol lathato szinte minden korulmeny kozt, igy a hasznaloja tul konnyen sajatithatja el a rossz technikat.
Persze nem allitom, hogy akarki ugy szuletik, hogy egybol vakon tud majd gepelni; de a billentyuzet bamulasa egy rohadtnagy zsakutca.Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
b0bcat
addikt
Tudok vakon is gépelni, ha kell, de nem szeretek, és kifejezetten magyar nyelvű, 105 gombos, halk, világítós billentyűzetet keresek. Reméltem, hogy itt vannak olyan nálam tájékozottabb versenyzők, akik ismernek olyan modellt, ami megfelelne az igényeimnek, csak én nem találtam meg a neten.
Ránézésre ugyanaz az általad fentebb ajánlott billentyűzet, mint amit most is használok, csak az enyémen állítható a háttérszín: Kolink 3203C. Nem rossz ez sem amúgy, de reméltem, hogy létezik nála jobb is (főleg olyan, ami tud fehéren világítani).
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, már havi 417 Ft-tól! > https://tinyurl.com/3kjn749m
-
NyxNyxNyx
addikt
De ő is vámos, nem?
Kingston HyperX Alloy Origins -t találtam alternatívának, ha olcsóbban nem találok olyat ami tetszik akkor ez marad.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
chester91
senior tag
-
dqdb
nagyúr
-
chester91
senior tag
-
szolnoki
csendes tag
A custom build-ról mesélnél?
Mert az már nekem is megfordult a fejemben, hogy egy világítós vezetékest valahogy át kellene barkácsolni aksis, vezeték nélkülivé. Elektronikában elég komolyan otthon vagyok.
De megmondom őszintén az időm nem ér annyit, hogy hónapokig egy billenytűzettel pöcsöljek...
https://hackaday.com/2016/09/04/convert-any-usb-keyboard-to-bluetooth/
http://handheldsci.com/kb/
https://github.com/juancgarcia/HID-Relay[ Szerkesztve ]
-
gaben88
őstag
Egy 4-es vastagsagu nagy deskmatot rendelek holnap, az tuti! :-) Billen gondolkodom meg. A Shine 7 nagyobb, femes haza halkabb lenne, mint egy muanyag?
Varmilo hattervilagitasa nem olyan, hogy atvilagit a gombokon? Ha nem, akkor az kiesik... :-(iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2, Apple Watch S10 46mm
-
gaben88
őstag
Ezek közül melyik a legjobb tapasztalatotok alapján:
[Shine 7]
[One 2]
[Varmilo VA109M]
A teljes bill-hez ragaszkodnék, sokszor jól jön a numpad.Köszönöm!
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2, Apple Watch S10 46mm
-
gaben88
őstag
Köszönöm neked és chopin42-nek is a válaszokat, ebből megpróbálok akkor minél többet megnézni, kipróbálni, illetve, ha van konkrét tipp, jöhet nyugodtan! Építeni biztos nem fogok, de egy jobb silent red/black lehet, hogy előrelépés lenne, sőt, biztos...
A GWINGS-et is megnézem!
-
nyunyu
félisten
Ja, a Speed kapcsolókat kihagytam, mert azok számomra túl rövid úton kapcsolnak, túl könnyű őket véletlenül aktiválni, és a gépelés rajtuk nem optimális.
Mondjuk ott csak a MX Silver létezik a készen kapható billzetekben, és arra sem túl sok épül (Corsair Strafe/K70, Ducky, V?, Fnatic)
Kailh Speed kapcsolói csak a DIY fronton jöhetnek szóba.
-
Ganz-[HUN]
addikt
Megépítem a srácnak. Nincs ezzel baj.
Ja, és drótnélküli kizárva. így is nagyon sok a 2.4GHz-es interferencia náluk, és 2db bt eszköz kapásból egy gépen.
Esetleg vegyes drótos-drótnélküli. De az USB "protokol" kötelező.[ Szerkesztve ]
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
kotibor
tag
Akkor érdemes egy kategóriával feljebb menni?
Ti mit tudtok ajánlani akkor, ami
- mechanikus de csöndes
- magyar kiosztás
- világítós (nem RGB a lényeg, hanem hogy látható legyen a sötétben is)
- vezetékes
- multimédiás
- teljes kiosztású
KÖszönöm,2004-óta csere-berélek, az ezt megelőző értékelési rendszer alapján: kotibor felhasználónak 227 pozitív és 0 negatív értékelésem volt---> http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kotibor
-
törölt tag
Nagyon szépen köszönöm ezt a részletes választ.
Hogyha meg megengedsz nekem par kerdest:
1. A magassággal való problémát en is olvastam, de kérdezem az úgynevezett 'touch typinggal' is problémát okoz?
2. A keycapekkel kapcsolatban, redditen en rengeteg Keychron modot láttam, szebbnél szebbet, de több ora keresés utan se találtam értelmeset. Ti ezeket honnan szerzitek be? eBayen es társain, olyan gusztustalansagok vannak több tíz ezer forintért, de értelmes (nekem) nulla.
3. A BT-rol meg annyit, hogy a váltások ide-oda OS-ek között gyors, reszponziv? Az a legnagyobb bajom egymás mellett van egy Windows, egy Linux es végül egy macOS gép es váltogatni kell oda-vissza, a kábel ide oda dugdosasa szerintem megoritene.
4. Hotswap: YouTube-n lattem ezt a videót. Agyon modolt Anne Pro 2, ha valami ilyet ki tudnek hozni a Keychronebol nekem az alom lenne. Az en fulemnek rendkívül jól hangzik, bar nem tudom mennyi szerkesztés van mögötte. -
Sirandrish
legenda
Hát ha nem lesz más megnézem. Csak egy takarítást szeretnék eszközölni, ahhoz szerintem elég lenne a műanyag, de ha azt nem találok, akkor hajtgatok egy ilyet
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
dqdb
nagyúr
A neoprén is tud nyúlni, de egyáltalán nem nehéz vele dolgozni és szagtalan.
Felhasználó kérésére módosítva
[ Módosította: philoxenia ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hobby elektronika
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Spórolós topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest