Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
Hi!King
üzenetére
"Te viszont 60%-al nagyobb fizikai rekesszel szeretnél kisebb méretet." - mivan?!
Mintha azt írtam volna, hogy legyen kisebb a 10-25-nél, de azt nem mondtam, hogy legyen akkora, mint a 12-40. Nyilván az nonszensz lenne, ahogy a 10-25 mérete is az egyébként."csak neked más lenne az ideális tartomány, illetve drágállod" - nézd, ezek videocentrikus objektívek, olyan követelményekkel, paraméterekkel, amik vélhetően korlátozzák a méretet és árat. Ha ezen változtatnunk, akkor már eleve lehet, hogy kisebb lenne a késztermék is (no meg persze olcsóbb is a kevésbé komplex/precíz optikai képlet miatt).
Továbbra is tartom, hogy m43 jó munkarendszernek is, de nem FF áron, a kisebb méter sokaknak ennyit nem biztos, hogy megér, persze lehet ezzel a gondolattal egyedül vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mintha azt írtam volna, hogy legyen kisebb a 10-25-nél, de azt nem mondtam, hogy legyen akkora, mint a 12-40. Nyilván az nonszensz lenne, ahogy a 10-25 mérete is az egyébként.