Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
peppe79
üzenetére
" ha - megközelítőleg - ugyanazt az eredményt akarom előre látni a nyers képeknél is, mint a gépből kipottyant jpeg-nél."
Sok sok csúszka tologatása kell hozzá és soha sem fogod tudni elérni ugyanazt. Valami mindig különbözni fog, lehet létrehozni profilokat, ami már hasonlít, no de minden beállításhoz, élethelyzethez? Én ezért adtam el a Panát, mert az ezeréves E-P1-ból, azzal a rém gyenge szenzorral is (számomra) sokkal szebb képek pottyantak ki és egyszerűen napjaim mentek rá, hogy csak megközelítőt kaphassak. Úgy voltam vele, nekem erre nincs időm és vettem újra Olympust. Pedig annak idején az E-M5 II jóval drágább volt mint a Gx80, de nincs ingyen ebéd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Svájci jellegű bicska eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest