Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
peppe79
üzenetére
" ha - megközelítőleg - ugyanazt az eredményt akarom előre látni a nyers képeknél is, mint a gépből kipottyant jpeg-nél."
Sok sok csúszka tologatása kell hozzá és soha sem fogod tudni elérni ugyanazt. Valami mindig különbözni fog, lehet létrehozni profilokat, ami már hasonlít, no de minden beállításhoz, élethelyzethez? Én ezért adtam el a Panát, mert az ezeréves E-P1-ból, azzal a rém gyenge szenzorral is (számomra) sokkal szebb képek pottyantak ki és egyszerűen napjaim mentek rá, hogy csak megközelítőt kaphassak. Úgy voltam vele, nekem erre nincs időm és vettem újra Olympust. Pedig annak idején az E-M5 II jóval drágább volt mint a Gx80, de nincs ingyen ebéd.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Synology NAS
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- Sigma 150-600mm Sports + 1.4x Telekonverter - Újszerű -
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív álcázóval
- Canon Extender EF 1.4x III és Canon Extender 2x III telekonverter - Újszerű -
- Eladó Nikon D500, 17-55 mm 2.8, 18-140 mm 3.5-5.6, markolat, tartozékok egyben vagy külön
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest