Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen videókártyát?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jaanoo89
üzenetére
Nikon Z5 érdekes darab. Belépő FF gép agresszív árazással piacszerzési céllal, így tudja felülről közelíteni az Oly középkategóriás gépének teljes árát. Nekem amúgy nem lefutott meccs a kettő. Sőt, pont arra példa, amiről nemrég írtam. Jól hangzó paraméterekkel kijött egy általános gép beetetési céllal. Ergya sorozatlövő képességgel, valóságban jóval gyengébb IBIS-szel, egyelőre nagyon szegényes natív obiválasztékkal és a jó öreg adapterezhetőséggel, ami szvsz csak a Nikon DSLR tulajoknak előny. Bizonyos célokra sokkal jobb lehet, már csak a szenzor miatt. De azért nem fenékig tejfel az a cucc.
Én ahhoz a táborhoz tartozom, aki nem szeretne két rendszert fenntartani. Biztos jó móka kimazsolázgatni a két rendszer előnyeit, de erősebbnek érzem a hátrányokat. Belátható időn belül nem lesz a Nikon Z nekem megfelelő rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen videókártyát?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Yettel topik
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest