Hirdetés
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- OLED TV topic
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Throme
üzenetére
Nekem is volt majdnem egy évig Lumix 12-60, de a 12-35 II és a 14-140 III mellett nem akartam megtartani. 60-70-ért teljesen jó vétel.
Kicsi, könnyű, időjárásálló, gyors és pontos az AF, stabi is van benne, elég éles is, a vignettálás kicsit erős a sarkokban, de a közelpontja például extrán jó.Mondjuk én a helyedben inkább 14-140-et vennék mindenes kirándulósnak. Sokkal többet ér az a plusz 80 (160) mm a tele végén, mint az a mínusz 2 (4) mm a nagylátó felén. Méretre, tömegre majdnem ugyanakkora, mint a 12-60. A képminőségével sincs különösebb baj, és a közelpontja ennek is jó, szépen lehet vele mosodázni is a tele vége felé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Kicsi, könnyű, időjárásálló, gyors és pontos az AF, stabi is van benne, elég éles is, a vignettálás kicsit erős a sarkokban, de a közelpontja például extrán jó.