Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Joao

tag

Sziasztok!

Remélem elfér a videózással kapcsolatos kérdésem is itt, ha nem, csak szóljatok :)
    Úgy alakult, hogy heti rendszerességgel 2-3 órás előadásokat kellene youtube-on élőben streamelnem. Na most, mivel 10 éve az MFT rendszerben kezdtem, és ott is ragadtam (bár eléggé le is ragadtam EP5 után szinte nem követtem a trendeket), elsősorban ezen a vonalon gondolkodnék. De mivel csak az EP5-öm és hozzá néhány fix van, szeretnék tanácsot kérni.

A keret a célra nagyjából 300k, ha szükséges minimálisan túl is léphető. Amire tehát szükségem lenne: egy váz és hozzá egy objektív, amivel általában jól megvilágított teremben kb. 8-10 méterről (ez a későbbiekben változhat, de az majd megoldható gondolom plusz obival) 2-3 órán át tudok megbízhatóan streamelni. A hangot külön számítógépen keverjük, arra megvan a rendszer, így azt a hangot szeretném bemenetként adni a kamerának is.

Mivel nem ástam még bele magamat különösebben, ehhez szükségem lesz capture device-ra is külön? Illetve ezek a vázak tölthetőek már "menet közben"?

Köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák