Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
az aksi szopás, tény, de igazából az mindegyiknél az. a d7000-nél nem (1000-1500 raw + jpg / töltés
). g1-et nem használtam, lehet, hogy picit jobb fogni az e-pl1-nél (nem sok jót sejtet a g3-ra nézve akkor viszont). de sztem mindegyik rosszabb az oly e-3 / nikon d300-hoz képest. az e-pl1 stabija amúgy a legrosszabb oly megoldás eddig, állítólag már az e-pl2-nél is javítottak rajta.ae lock nekem annyira nem fontos, ha van live hiszti és tárcsa, akkor betekerem és kész. a stabi hiánya miatt jobban parázom.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fülbemászó belépővel készül a ChatGPT a hardverpiacon
- Arc Raiders
- Autós topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). g1-et nem használtam, lehet, hogy picit jobb fogni az e-pl1-nél (nem sok jót sejtet a g3-ra nézve akkor viszont). de sztem mindegyik rosszabb az oly e-3 / nikon d300-hoz képest. az e-pl1 stabija amúgy a legrosszabb oly megoldás eddig, állítólag már az e-pl2-nél is javítottak rajta.