Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
üzenetére
"Te technikai hibát keresel, de nevén nevezve a pénz kilopása az ok ami ide vezetett."
Ez egyébként igaz. Az MFT rendszer egy derék mérnöki teljesítmény, 12 évvel ezelőtt kiszámolták mekkora bajonett átmérő kell ahhoz, hogy a szenzorstabi rendesen tudjon mozogni. Hol voltak ekkor a többiek... Fujiék nyilatkoztak is, hogy ők nem is tervezik bevezetni, mert így meg úgy a képminőség, aztán az első igazán csúcs vázukba egyből bele is raktak egyet!
Ma pedig alig kapható fényképező IBIS nélkül...Nem ment jól az üzlet, de ennek számtalan oka volt, egyébként szerintem a marketing részlegük se volt erős, de hogy technikailag életképes lenne az MFT ez egész biztos. Nézzük csak meg a telefonokat, mennyit fejlődtek. Egy 6-8szor nagyobb szenzor ugyanúgy képes lehetne fejlődni, csak nem volt pénz berendelni őket. Szolgáltatások terén és építési minőségben egy E-M1 III simán csúcs gép, tehát ami a mérnökökön múlott, azt megtették.
Most körbe néztem ismét méretek terén és sajnos igen, azért nagyobb bármelyik APS-C rendszer ennél, így valószínűleg én nem fogok ezekbe beugrani, mert nem látom értelmét, hogy néha-néha itthon maradjanak a méreteik miatt. Szóval használom évekig amim van, aztán a telefonokra bízom a folytatást, mert a többiek túl nagyok.
UI.: bocsi, ez MrChris-nek ment, a másik szálat ezen a fórumon lezártnak tekintem részemről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Viccrovat
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 221 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050 (ELKELT)
- Új Asus 16 TUF WUXGA 144Hz G-Sync Ryzen AI 9 HX 370W 32GB 2TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ma pedig alig kapható fényképező IBIS nélkül...