Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubulhun
tag
válasz
lugosi
üzenetére
& (#95071) Tin_Shield
Köszi!
A 12-32 a mondjuk a kézi fókuszgyűrű hiánya illetve minimális átfogás miatt kevésbé szimpatikus, pedig tudom, hogy azon az áron nagyon jó kitobi.(#95072) Lassú Víz
Köszi!
A 12-50-ről még régebben olvastam, az szimpatikus volt mindig, és tényleg nem kerül sokba!
AF Pana vázon vajon milyen lehet? Esetleg van erről valakinek tapasztalata? Jó, tudom, eleve a GX80 CDAF-je nem a legjobb videóra, de szerintem nekem megteszi.Egyébként tegnap a tanévzárón használt Sony Handycam is meglepett néha, milyen iszonyatosan lassú volt az AF. És akármilyen lassan is próbáltam zoomolni, akkor is előfordult néha. Illetve tulajdonképpen botrányosan sűrűn.Udvaron volt az esemény, derült idő, tehát fény volt bőven. Nem is értettem, bevallom. A másik, amin meglepődtem, hogy azt hittem, a videókameráknál nincs limitálva a felvétel hossza, de ez mégis ca. 27 perces szakaszokra bontva vette fel az eseményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Autós kamerák
- Highguard
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Natural Titanium használt, karcmentes 6 hónap garancia
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest