- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
Már az elején azt mondtam, hogy nekem nagyon szimpatikus, de mielőtt ítéletet mondanék róla ki kéne próbálnom, mert van pár fenntartásom vele kapcsolatban.
Például ha már Steve Huff-ot említed, legutóbb azt írta a kis Fujiról, hogy az optikai keresője max tájképeknél használható, de amint kicsit közelebbi téma kerül a képbe el lehet felejteni, mert a keresőben jelzett fókuszpont nincs fedésben a valósággal. De persze ettől még sikeresen becsippan valahová máshová az AF, csak hát nem oda ahová szeretted volna. És mivel ez egy sima átnézeti kereső semmit nem fogsz abból látni hogy pontosan hova is ment.
Írja is Steve, hogy emiatt az esetek 90%-ban az EVF-et használja.
Ha meg EVF…Szóval remek kis gép az X100-as, az én szívemet is meglágyító köntösben remek képminőséggel, csak hát a semmilyen AF és a nagyon korlátozott körülmények között használható optikai keresője finoman szólva lerombolja bennem az összképet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motoros topic
- Foxpost
- Mini-ITX
- Kompakt vízhűtés
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest