Hirdetés
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gamepad
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- Objektívek topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én olyan gépet keresek amit nem kell annyira félteni a rázkódástól, cipeléstől. És régebbi (olcsó) darabot keresek ami nyilván sok elkattintott expot jelent, tehát duplán lényeges lenne.
Ebben a Nikon1 verhetetlen nincs ami tönkremenjen benne (van egy J1-em), csak sajnos üveg nincs rá és a szenzor is feleakkora. Bár azzal nem lenne bajom, az obikínálattal vagyok gondban vele. Ami van az meg alig olcsóbb az ittenieknél. Nincs értelme költeni rá, pedig egyébként szeretem azt a gépet, ha kicsi a szenzora ha nem. Nagyon hozzám nőtt. De szerintem jobban járnék, ha lecserélném (illetve második gép lenne).
És egyetlen épeszű alternatíva az a m4/3. Bár nagyon kacsintgatok régebbi APS-C felé is, de azok olcsón mind tükrösek, azt meg pont el akarom kerülni (méret/megbízhatóság). Úgyhogy maradna a m4/3.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Gamepad
- PlayStation 5
- Autós topik
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Eladó Apple iPhone 11 64GB fekete / 12 hó jótállás
- Sata 240GB SSD // 100/100% // számla // garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Adaptive Sync - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest