Hirdetés
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- 3D nyomtatás
- AMD FX
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
válasz
Szulita28
üzenetére
Jók ezek a szubjektív összehasonlítások, ne hagyd abba!

Ami a kijelzőt illeti, az E-P1 még fele felbontású LCD-t lapott mint ami a Panákon van, mégis mikor a G1-emet MLaca E-P1-e mellé tettem akkor életben mégis az Olyét éreztem kicsit szebbnek.
Ezért mondom mindig, hogy önmagában az még édes kevés ha egy gép papíron jónak tűnik..Kicsit olyan ez mint DSLR-eknél az hogy papíron hány keresztszálas AF ponttal büszkélkedik egy váz az még önmagában édeskeveset mond el arról valójában gyakorlatban mennyire jó is az az AF rendszer.

Amúgy mindenütt azt írják a Pana is fejlődött e téren. Még mindig ugyanazt az LCD-t használják, de a második széria már komolyabb tükrözésgátló bevonatot kapott. Még a termékfotókon is látszik, hogy az újabb kékesen csillog.
Hogy ez mennyit dob rajta nem tudom, sajnos még egy 2-re végződő Panához se volt szerencsém.
A tapasztalataid alapján egyenlőre én még mindig Pana párti vagyok, de szemem az Oly-n tartom és majd az első beépített EVF-es cuccuk láttán fogok komolyabban elgondolkozni egy esetleges vázcserén.

Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash CF8 Pro
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Apple Watch Series 8 41mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest