Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szulita28
senior tag
Köszi
Eddig maximálisan elégedett vagyok vele (a WB kicsit zavar, de azt könnyű akár 1 klikkel is orvosolni). Pont abban jobb a PL2, ami nekem nagyon fontos: a stabi (és ehhez kapcsolódóan az 1/30-os mizéria; mozgatnom sem kell a sajtot a reszelőn, csak odatartani, annyira remeg a kezem
), az Oly-jpg, a középmagas ISO-n mutatott nagyon szép teljesítmény (800-1600 körül), a wireless. Szerettem én a GF1-et is, főleg az 520 után, de az én igényeimnek a PEN egy újabb minőségi ugrás.
Egy darabig megmarad, az biztos (bár ezt nálam nagy merészség kijelenteni
)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- Canon EF 50mm f/1.8 II objektív eladó
- Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- WACOM INTUOS Pen & Touch S - Digitalizáló rajztábla (makulátlan állapot!)
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), az Oly-jpg, a középmagas ISO-n mutatott nagyon szép teljesítmény (800-1600 körül), a wireless. Szerettem én a GF1-et is, főleg az 520 után, de az én igényeimnek a PEN egy újabb minőségi ugrás.
)