Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Dell Precision munkaállomások
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
Az adott rendszer letjogosultsagat (szamodra) szvsz egyszerubb tesztelni, ha letoltesz egy rakad rawot, ott hamar kiderul, hogy mit lehet kihozni belole. A felbontason tul ffnel nekem epp nem a kevesfenyes produkcioja tetszett, hanem hogy napfenynel mekkora dinamikatartalekkal rendelkezik. De ettol fuggetlenul annyira nem varazsolt el a nikon ff rendszer rawokon keresztul vizsgalva. Meg ugye ott vannak a meretbeli dolgok is, egy mft utan ijeszto a legkisebb ff vaz is egy pro zoommal.
A fujit mar regota nezegettem, de a donto lokest itt is a rawok adtak. A ff rendszernel sem ereztem azt a plasztikussagot, a szinek mar csak hab a tortan. Mindig eljatszok a deszaturalt kepekkel, a leica m szenzoranal lattam hasonlo vegeredmenyt. Igy gyors feldolgozasnal is szembetuno az elorelepes, az mftbol sose tudtam kihozni ennyit, de ez lehet a sajat benasagom is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs