Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csimpekve

    tag

    válasz .mf #44577 üzenetére

    Amikor még próbáltam fotózni, mindent próbálgattam a makrótól (házilag eszkábált makro előtét a Canon PS A40- hez :-) a természetfotókig, de leginkább a portré jött be. De most úgy erre nem nagyon tudnék választ adni, hogy merre indulok meg. Talán ezért is szerencsésebb választás a cserélhető obis gép a kompakt helyett. Egy biztos, a jó minőségű képeket többre értékelem, mint az elkapott pillanatot. Arra ott van a telefon, de az sem baj, ha lemaradok valamiről. De a makró is fontos lehet, ugyanis méhészkedek és a méhek élete egy csomó jó témát ad. Eddig ez kimaradt, mert fotóztam ugyan méheket, de megfelelő felszerelés híján igazán közeli képeket nem tudtam készíteni.
    Tehát ami kellene az egy utazó zoom (mert azért vinném is magammal, persze lehet nem gyalog vagy kerékpártúrákra, de autós utazáshoz vagy vonatos túrákhoz mindenképp), egy portré és egy makró obi. Nyilván nem egyszerre, mert most arra nincs elég, tudom.
    A videó csak családi események megörökítéséhez kellene, semmi extrára nem gondoltam, csak a minősége legyen jó. Úgy értem elég fényerős legyen, zaj és akadásmentes. De most ugrik be a makro videó lehetősége is. Szóval lehet bármi is belőle :-)

    www.csiro.hu

Új hozzászólás Aktív témák