Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Androidos tablet topic
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egér probléma
- Milyen TV-t vegyek?
- Raspberry Pi
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
k1csi
senior tag
Bár még alapos tesztek nincsennek, viszont ha valamit nem baltázott el nagyon a Canon megvan a következő gépem. Persze ez nem azt jelenti, hogy kukázom az mFT rendszert (hiszen mégiscsak több lehetőség van benne), viszont speciális esetektől eltekintve azért ez a cucc nekem sokmindenre elég lesz.
Viszont amíg az mFT váz árak nem normalizálódnak totál érdeklődésemet vesztettem ez irányban.
Pedig mennyit emlegettem, hogy de jó lenne egy 12-60 2.8-4 obi az mFT rendszerbe. Na amit nem hittem volna, hogy pont a Canon fog kijönni egy ilyen speckós obival és még rá is dob egy lapáttal...
Az mFT-nek volt néhány jó éve (jó kis piaci rést találtak) ami úgy tűnik múlóban van. És gondolom rövidesen mindenki ráll erre az irányra (tipikus japán hozzáálás mint pl. a dönthető kijelző).
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest