Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Gondwana:

más: most lehet, hogy kapok a fejemre, de nálam tanyázott egy d7000 kitobival, egy hete egy 60d-vel kattogok (még nálam lesz egy hétig), így tudom igazságtalan, de akaratlanul is hasonlítgatom őket a kis e-p1-el

a saját véleményem: az ilyen "kis" optikai keresők tőlem annyira távol állnak, hogy egyszerűen nem használom őket...kitobi dettó
a d7000 baromi jól meg van építve, tetszenek a kezelőszervek, jó a fogása is (bár nekem pici a kezem és szoknom kell), de csak kitobi volt, nikon-manuál adapterem nincs így mindig otthon maradt a cucc...60d: túl nagy, túl nehéz, rettegsz, hogy elejted vagy valami és szétesik (biliműanyag), a kezelőszervek katasztrófálisak, hosszú bizonytalan úton járnak, rossz helyen vannak, nyúlósak, a menü sokszor érthetetlenül lassan reagál, a kettő együtt meg nagyon idegtépő
cserébe van ML soksok mf segéddel, amik mondjuk csak annyira könnyítik az életed, hogy a fókuszálás kevesebb koncentrációt igényel, több éles képed nem lesz, sőt
nikon-canon rawok-ban rengeteg a tartalék, rendesen alexpós képet felhúzhatok rendesen, nem lesz vészesen zajos, de a színek...whrr. rendes bőrszínt elérni kb. 2-3x annyi munka, mint olympus raw-ból 
szal a következtetés: nem lenne rossz az e-p1-be egy legalább 60d szintű szenzor, meg elviselnék egy jobb kijelzőt is, de ezeket leszámítva mindenben jobban tetszik az oly...én sem gondoltam volna...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- ASUS routerek
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen monitort vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modul Samsung
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest