Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
PROHARDVER! témák
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- 3DMark 11 eredmények
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- NVIDIA® driverek topikja
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
MrChris
üzenetére
a mostani 25os se alternativaja a 20asnak latoszog szempontjabol.
(#37405) schawo: azokrol irtam, amik nekem voltak
bar azok voltak, amiket erdemesnek tartottam a birtoklasra. amikor csak ket fixet hasznaltam, a 17es optikalilag gyengebb, nagyobb, es dragabb, mint a 20as, kevesbe univerzalis latoszoggel. a fokusza jobb, de sose hasznaltam olyasmire a 20ast, ahol szamitott volna. az 25os melle erdekes lenne masodik obinak, de oda talan jobb is egy nagyobb lato, kevesebb az atfedes.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
bar azok voltak, amiket erdemesnek tartottam a birtoklasra. amikor csak ket fixet hasznaltam, a 17es optikalilag gyengebb, nagyobb, es dragabb, mint a 20as, kevesbe univerzalis latoszoggel. a fokusza jobb, de sose hasznaltam olyasmire a 20ast, ahol szamitott volna. az 25os melle erdekes lenne masodik obinak, de oda talan jobb is egy nagyobb lato, kevesebb az atfedes.