Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
istvan170
üzenetére
sztem e-m5 a tuti
zajban picit roszabb, mint a nikonod, viszont van benne brutális vázstabi, ami minden obival műkszik, szal ritkábban kell emeld az érzékenységet + az mft fixek nyitott rekesszel is bőven használhatóak. szal a szenzor ha gyengébb is egy picit a nikonénál, a stabi, a szuper obik ezt bőven kompenzálják. szerintem ha nincs semmi olyan elvárásod amit spec csak a nex-6 tud, mft-vel jobban jársz minden szempontból, kiforrottabb rendszer, és mai napig gyorsabban fejlődik...én pl csak manuálozni, játszani vennék nex-et a f*sza focus peaking miatt 
figyelmedbe ajánlnám az oly 45/1.8-at is, ha a pana 20 bokeh-je nem elég, a leica 25-öt meg túl drágának tartod...igaz inkább a nikon 50mm-hez áll közelebb gyútávban, de mossa a hátteret rendesen, nagyon éles, és árban a pana 20-hoz áll közel
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Makró objektív - Újszerű -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- GARANCIÁS Nikon Z6 II + MB-N11 gyári portré markolat
- Olympus OM-D E-M1 Mark III váz + 12-100mm f/4 PRO objektív
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
zajban picit roszabb, mint a nikonod, viszont van benne brutális vázstabi, ami minden obival műkszik, szal ritkábban kell emeld az érzékenységet + az mft fixek nyitott rekesszel is bőven használhatóak. szal a szenzor ha gyengébb is egy picit a nikonénál, a stabi, a szuper obik ezt bőven kompenzálják. szerintem ha nincs semmi olyan elvárásod amit spec csak a nex-6 tud, mft-vel jobban jársz minden szempontból, kiforrottabb rendszer, és mai napig gyorsabban fejlődik...én pl csak manuálozni, játszani vennék nex-et a f*sza focus peaking miatt