Hirdetés
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Elengedte az AI gyorsítóinak kínai eladásait az NVIDIA
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hangtechnika (pa, stúdió, analóg, digitális, pc)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RCTiv
tag
Sziasztok!
Nagy dilemmában vagyok, régóta kattogok egy oly epl-2-n de péntektől 79990-ért akciós lesz az egyik boltban az epl-1. Segítsetek nekem, érdemes kb 110-ért (külföldi beszerzés lenne, ami kicsit parás, szállítás, ilyenek) a 2-est megvenni, vagy nincs akkora különbség a két gép között, hogy megérje a plusz 30-at? ami a 2-es mellett szól az a kijelző és az elvileg gyorsabb AF a II-es obival, ami az 1-es mellett az meg az,hogy olcsó és itthon boltból lehetne megvenni.
Én a kompaktok világából jövök, és teljesen (nem fotós célú) átlagos felhasználásra szeretném, valószínűleg kitobival és slussz passz
azért tévedtem ide, mert eredetileg a csúcskompaktok között nézelődtem, de lassan ugyanolyan árban azért sokkal nagyobb érzékelőt kapnék az 1/1.6 körüli csúcskompaktoknál......
A kérdésem igazából az, hogy szobában felkapcsolt lámpánál még megbízhatóan használható-e egy ilyen epl1-es mert ugye a családi programok zöme ilyen környezetben zajlik.
Ja és bejött még a képbe a samsung nx11 is, ezer tesztet olvastam már, de nem annyira tudok dönteni, a samunál ugye az apsc érzékelőt lehúzza a gyengébb minőségű kitobi, de akkor is komolyabb gépnek tűnik, mint az epl1.
videó nem annyira fontos, a 720p nekem elég, és a méret sem lényeges, mert ezeket úgysem lehet zsebrevágni, akkor meg tökmindegy pár mili ide vagy oda, és nagyméretű fotókat sem tervezek nyomtatni.....ja és mégvalami, jpegben fotóznék, nem akarok utómunkázni, ezért is gondolkodtam olyban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wuthering Waves
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magyarországon és Szlovákiában is debütált a Honor 600 Lite
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
azért tévedtem ide, mert eredetileg a csúcskompaktok között nézelődtem, de lassan ugyanolyan árban azért sokkal nagyobb érzékelőt kapnék az 1/1.6 körüli csúcskompaktoknál......