- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Melyik tápegységet vegyem?
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- E-book olvasók
- Billentyűzet gondom van
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
válasz
FEDman
üzenetére
azért azt meséld el lécci, hogy hány NEX üveget használtál, melyik az, amelyikről megalapozott, saját véleményed van. tökre nem vitás, hogy a m43 objektív kínálata >>> NEX rendszeré.sztem 2 dolog miatt van ez.
1. kézenfekvő, hogy nehezebb nagyobb érzékelőt lefedő minőségi üveget készíteni, elfogadható méretben és főleg elfogadható árban.
2. a Sony a vázakra gyúr elsősorban, a vásárlók nagy része úgysem vesz a kit obin felül mást, ez nem profi szint, az újabb vázakból lehet pénzt csinálni.illetve, +1, nem kizárt, hogy egyszerűen nem tudnak jobbat
. ami azért kicsit meglepő, nem mondom, hogy a Samu NX obik megváltották a világot, de ha lenne 30/2 NEX-re, már kétszer megvettem volna. talán nem véletlen, hogy nagyon barátkoznak az Oly-val.a FF NEX egyrészt biztos ütni fog, de én eléggé meglepődnék, ha a jó minőségű obikat elfogadható áron kínálnák. mert hogy lesz egy két Sony/Zeiss vagy tisztán Zeiss lencse, az ok, de ha ezek darabja 1-2k USD, akkor az egy szűk réteg játékszere marad. nem lesz olcsó 50/1.4, 85/1.8, ami a tükrös FF rendszerekhez létezik. arra is kíváncsi vagyok, milyen zoom kit objektívet hoznak ki, mert egy 24-70/3.5-5.6 nem lesz túl izgi... minden más meg böszmenagy lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Mesterséges intelligencia topik
- LEGO klub
- Apple MacBook
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. ami azért kicsit meglepő, nem mondom, hogy a Samu NX obik megváltották a világot, de ha lenne 30/2 NEX-re, már kétszer megvettem volna. talán nem véletlen, hogy nagyon barátkoznak az Oly-val.