Új hozzászólás Aktív témák

• gcsikos

tag

Üdv a topiknak. Véleményeteket várom egy olyan témában, ami nekem komoly hezitálásra ad okot.
    Az itthoni első NEX-5N -ek egyikét vettem meg, nagyon is beváltotta a várakozásaimat. Egy jó ideje csak a palacsintával használom, kereső hiányában "csípőből" fotózom, utcafotós vagyok, erre jó nagyon. Zsebben elfér, az érzékelője, képgyártó algoritmusa nagyon jó, ha kell, tudok kroppolni is.
    De nagyon kezd hiányozni a kereső, viszont NEX-ből nem tudok venni olyan változatot, 200 ezer felett vannak. Viszont úgy 160 körül el tudnám adni a kitobival palacsintával és a rárakható extra látószögű előtéttel (NEX-re tervezett Sony) a szettet és tudnék venni egy G3-as vagy G5-ös vázat. Kérdésem, hogy van-e elfogadható árú palacsinta hozzá? Lehet, hogy nem fér zsebbe, mint a Sony, de a kereső kárpótolna. Van két MD manuálfókuszos telém (Vivitar 3.5/200, Vivitar 4/70-150) adapterrel használva létezik-e a Panán olyan lehetőség, amivel fókuszáláskor bele tudok nagyítani a képbe a pontosabb élességállítás miatt?
    Köszönöm előre is a véleményeket, tanácsokat.

Új hozzászólás Aktív témák