Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Milyen monitort vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
goranje
tag
Hát igen, egy uz. az kellene mert repülőnapokra járok mikor csak lehet, ott meg általában azért nagyok a távolságok.
Egyébként meg amolyan általános fotótémáim szoktak lenni, (természet, táj, napi történések, vagy amit épp meglátok).
Az Oly 14-150-en azért agyalok mert a Németeknél úgy 140.000 ft hogy az innenső végére rászereltek egy EPL-1 est. Tudom hogy hülyeségnek tünik még egy gépet venni, de a kinti sima obi meg 125.000 pénz 15-ért meg a Panába még aksit sem kapok.
De végigolvastam itt is és az Indexes fórumaitokat és amit leszűrtem az az hogy az Oly-nál lassabb az AF, és ebben a felállásban nincs stabi.A miklosrabi egyszer azt írta nekem hogy a Pana 14-140 gyatra lett, neki nem tetszik, ezért gondoltam a 14-150-re hogy milyen lenne ebben a felállásra.
Jó lenne egy olyan megoldás ami lefedné a lukat a két obi közt, meg ha lehet akkor legyen egy olyan amit nem kell sokat cserélgetni, mert egyes szitukban nem mindig van idő.A másik amit Messer is ajánlott a 20/1,7 kint 94.000 ft. Helyette esteleg van az Olynak egy 17/2,8-a 58.000-ért. Erről a részről mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Renault, Dacia topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Yettel topik
- Milyen autót vegyek?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 12. nap: Viewfinder
- Androidos tablet topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest