Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Throme

veterán

válasz lugosi #101582 üzenetére

Pont hogy a hozzáértők tudnak olyan képet lőni, amivel a saját igazukat tudják bizonygatni.
    Ha az a cél, hogy fasza egy váz, akkor tudnak vele lőni jó képet, még ha az nehéz is, de ott a mestertől a tesztkép, hogy fasza.
    Ha meg le akar húzni egy vázat, akkor tud rajta olyan beállítást eszközölni, ami az igazát bizonyítja.....

Nemrég linkeltem egy videót oly 300mm lencse vs FF megoldások. Ott is gyanús volt a tesztképek egymás mellé állítása.
    Ki kellet mutatni, hogy az oly 300mm nem is olyan jó, hát zoomoljunk kicsit jobban bele és máris homályosabb a FF képnél....

Vagy egy másik példa a múltból. A nikon belépő dslr-eket rendre elkaszálták összehasonlítva a canon és pentax vázakkal, mondván milyen lágy a jpg kép.
    Jah a nikon alapból 3-asra állította gyárilag az élességet egy 0-9 skálán. Ha nem nyúlsz hozzá, akkor lágy a többiekhez képest, jah... aki ezt nem tudja az bőszen bólogat a tesztelőnek, hogy hű b+ tényleg szar ez a váz...

De ott vannak a statisztikák.
    Hogy is szól a mondás? Annak a statisztikának hiszek, amit én hamisítottam!
    ;)

#101580Econ
    Hiába ekézed a rendszert, azt itt lévőknek megvan az okuk rá, hogy miért ezt használják, újak meg nem igazán vannak, köszönhetően a gyártónak ( oly/om system vegyesen )

Új hozzászólás Aktív témák