Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
kovaax #125646 üzenetére
Igen, figyelni kell rá.
Nekem ez nem számít kockázatnak, mert napi szinten rögzítem az árfolyamokat, hamar feltűnik, ha elkezdene negatívba menni.
#125627 A_Papa
Kockázatvállalástól függ, de ha nem is szeretnél 15m alatt részvényt venni, én a helyedben akkor sem csak forintos állampapírt vennék, sőt, legfeljebb 1/3-át hagynám forintban (vagy akár még annyit sem, pár havi vésztartalék, azon felül ha forintban kapod a fizetésed, abból meg lehet oldani az életet). Én kb 3.5 éve nyergeltem át majdnem teljesen euróra, nagyon örülök, hogy megtettem. Sohasem késő, hosszú távon valószínűleg mindig meg fogja érni, ugyanúgy, mint ahogy ATH-n részvényeket venni is.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Yettel topik
- Háztartási gépek
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest