- Gépösszerakó topik kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmmz
aktív tag
válasz
qdtkhq169t #125117 üzenetére
Nézd meg a videot amit nemrég linkeltem.
A fire-t lényegében az elméd határozza meg, a tested meg követi. mint oly sokmindent az életben.
Mondok egy példát: Arra ébredsz éjszaka hogy nagyon szomjas vagy
kimész egy pohár hidegvizért aztán visszafexel, milyen könnyünek is hangzik, félálomban is megoldod... simán..
Pedig gyerekként éveket gyakoroltál, tapasztaltál hogy megvalósitsd. Kell pohár amit megvettél elötte... pénzből amit munkával kerestél.. kell tiszta viz... otthon, nem kiabálsz anyunak érte,(már csak a kiabáláshoz is pár év gyakorlás kell) és kellenek izmok, lábak (jé tudok járni), kezek, gyakorlás, kell az elméd utasítása, meg akarat is.
Meg még 50 másik dolog is kell hozzá.Na a fire ugyanilyen, csak még hosszabban és nagyobb léptékben.
Gondold végig mi mindent kell azért megtenned hogy innen oda eljuss! Örökölsz? bankot rabolsz? külföldi fizu? megcélzod a fönököd fönökének állását több pénzért, mint a kiszámolós csávó? Vagy máshogy? Hogy tudom ezt elérni? Kemény lesz? sokáig tart? képes vagy rá? tényleg akarod ezen az áron?
Good luck
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged