Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dronte
aktív tag
Belefutott valaki olyan problémába, hogy nincs meg a bekerülési érték (egészen pontosan a bekerülés költsége) az Erste-nél? Már áttranszferáltam mindent, és a beker értékek még úgy ahogy megvannak, mert letöltöttem Erste-nél, de most látom, hogy az RC összeolvadás miatt a 2022. október előtti tranzakciók költség nélkül mutatkoznak a kimutatáson, és még csak nem is helyes dátummal... Üf-nek már írtam, van rá esélyem, hogy ezeket még valahogy visszaszerzem? Erste-nél sem volt benne a riportokban, elég sokat megnéztem.
Az RC-s doksikat kellett volna letöltenem anno, amit meg is tettem, de úgy néz ki elhagytam őket valahol útközben... mert nem találom, pedig minden egyéb strukturáltan le van mentve
amatőr hiba
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest