Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
acqua8
csendes újonc
Sziasztok!
2023.12.27-én nyitottam számlát és TBSZ2023 alszámlát az IBIE-nél. A főszámlára 12.29-én érkezett meg a beutalt összeg, a TBSZ-re történő átvezetést azonban 12.30-án (szombat) kezdeményeztem. Az átvezetett összeget január 2.-a (kedd) óta látom a TBSZ számlán. Az ügyfélszolgálat kérésemre arról tájékoztatott, hogy "Rendszerünk alapján az átvezetés 12.30-án jóváhagyásra került." Az Activity Statement lekérdezésénél azonban csak január 2.-át tudok megadni kezdő dátumnak. Az "évkezdettől" szűrés alkalmazásával készített dokumentumon van egy deposit rész ahol szintén január 2. szerepel (Internal Transfer In From Account). Az "egyéni intervallum" szűrés alapján azonban január elsején már szerepel a befizetett összeg. Én úgy gondolom, hogy 2024-ben már nem tudtam volna befizetni a TBSZ2023 számlára, tehát valid lehet a 12.30.-i befizetés, ugyanakkor vannak bennem kételyek. A NAV részére nem igazán merem így csatolni az Activity Statementet.Ma egyébként érkezett egy üzenet, amelyben a sikeres TBSZ számlára történő befizetésről tájékoztattak. Mit gondoltok szerintetek "érvényes" lehet a TBSZ számlám? Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- WOT - Roham
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Hardcore café
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest