Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sok gyártó szavaz a hagyományos tápcsatlakozóra a GeForce RTX 5060 sorozatnál
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
Erste --> IBIE TBSZ Transzfer tapasztalatok
Kispesti fiókban csináltam, szerintem azon a környéken senki sem tudja mi az hogy bróker vagy IB, így az ügyintézőmnek (ezentúl Mancika) is egészen új feladat volt.
Szerencsére nem esett pánikba, felhívott valakit másik fiókban vagy az Erste Investmentnél és elmondták neki mit kell csinálni.
Másik szerencse hogy felkészülten mentem, és tudtam Mancikát segíteni.A transzferes formanyomtatványt tollal töltötte ki, elég szívás volt abba a kis rublikába az 5 db U-s kezdetű IB számlaszám azonosítót és a hozzájuk tartozó éveket beírni.
Befizettem ott a bankfiókban készpénzben a szükséges pénzt a transzferhez. Kártyával nem lehetett, így a fiók ATM-jéből vettem fel a KP-t erre.
Utána kitöltöttük az Erste számla bezárást igénylő formanyomtatványt is. Hasznos infó: ha vannak maradvány forintok a TBSZ számlákon azokat fel lehet használni a transzfer díj fizetéséhez. Emiatt elég volt 62000-et befizetnem, TBSZ maradék 8300-al kijön a 70k-s díj.
Viszont maradna rajta 300 forint még kb 0.1 euró ezért kézzel papírra írtam egy nyilatkozatot hogy a számla lezárása érdekében lemondok arról.
A KP-s befizetés meg kézzel nyilatkozatírás elég komikussá tette, de ennek ellenére elégedett vagyok a folyamattal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung LCD és LED TV-k
- Új strapabíró Samsung tablet és telefon érkezett
- Futás, futópályák
- Ukrajnai háború
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Gamer laptopok rèszletre. RTX 4050 , RTX 4060 , RTX 4070 , RTX 4080 BANKMENTES , KAMATMENTES .
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest