- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Computex 2025: felnőtt az AI?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
Erste --> IBIE TBSZ Transzfer tapasztalatok
Kispesti fiókban csináltam, szerintem azon a környéken senki sem tudja mi az hogy bróker vagy IB, így az ügyintézőmnek (ezentúl Mancika) is egészen új feladat volt.
Szerencsére nem esett pánikba, felhívott valakit másik fiókban vagy az Erste Investmentnél és elmondták neki mit kell csinálni.
Másik szerencse hogy felkészülten mentem, és tudtam Mancikát segíteni.A transzferes formanyomtatványt tollal töltötte ki, elég szívás volt abba a kis rublikába az 5 db U-s kezdetű IB számlaszám azonosítót és a hozzájuk tartozó éveket beírni.
Befizettem ott a bankfiókban készpénzben a szükséges pénzt a transzferhez. Kártyával nem lehetett, így a fiók ATM-jéből vettem fel a KP-t erre.
Utána kitöltöttük az Erste számla bezárást igénylő formanyomtatványt is. Hasznos infó: ha vannak maradvány forintok a TBSZ számlákon azokat fel lehet használni a transzfer díj fizetéséhez. Emiatt elég volt 62000-et befizetnem, TBSZ maradék 8300-al kijön a 70k-s díj.
Viszont maradna rajta 300 forint még kb 0.1 euró ezért kézzel papírra írtam egy nyilatkozatot hogy a számla lezárása érdekében lemondok arról.
A KP-s befizetés meg kézzel nyilatkozatírás elég komikussá tette, de ennek ellenére elégedett vagyok a folyamattal.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nők, nőügyek (18+)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest