- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
M_o_g_y_i
őstag
Egy ilyen HKC-tápot vennék valakitől, ha már leégett és nem ment tönkre a borítása. Mondjuk egy ezrest adnék érte.
Nekem (laikusként) nem sokat mond ez a kép, de tudom, hogy egy rakás f.s a HáKáCé...
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
MMIX
addikt
-
Potzee
addikt
-
ebegab92
senior tag
HKC V-Power tápokkal kinek mi a tapasztalata?Külsőre egész normális tápnak tűnik,kérdés hogy 2 év gariidőnél tovább is bírja e úgy,hogy közben nem nyír ki semmit
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
Potzee
addikt
válasz DoubleW #41788 üzenetére
Ha nincs baja a tápnak. én nem cserélném le. Kiforrott konstrukció, megbízható típus.
A jelenlegi konfigodat félgőzzel kiszolgálja.
Ha esetleg más platformra váltassz, pl. egy i7 3770K-t tuningolva fogsz használni 2 VGA-val SLI-ben, CrossFire-ben, akkor elgondolkodnék egy XFX 750W Pro-n...PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
DoubleW
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne hogy érdemes lenne e lecserélni a mostani chieftec tápomat egy újra?
A mostani tápom egy chieftec CTG-500-80P
Mit ajánlatok ez helyet? Ha lehet Chieftec legyen!Konfigurációm:
Intel 2 Quad Q8300 2.5GHz
Sapphire HD 7850
Gigabyte Ep43T
3x2GB DDR3 RAMSzépen lassan akarom lecserélni a dolgokat a gépben. Eddig a videó kártyát cseréltem csak!
Köszi a válaszokat előre is![ Szerkesztve ]
-
MMIX
addikt
Themaltake Berlin 630W-ból kettő van.
Sirtec/HighPower
HECA címkén a Model: különbözik.
[ Szerkesztve ]
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Ma érkezik hozzám egy Asus 7970 DC2 TOP videókártya, ami azt eredményezheti, hogy tápot kell cserélnem.. Most egy FSP Raider 550W-os van a gépemben. Szerintetek elbír ezzel a kártyával az adataimnál szereplő konfigban?
HA NEM, akkor mit ajánlanátok, aminek még az ára is viszonylag barátságos??
Köszönöm
-
maxim7
csendes tag
-
Potzee
addikt
válasz PeterV #41783 üzenetére
Valóban nem mai, de megbízható Delta belsővel szerelték...
Ha számít a modularitás, akkor Corsair CX430M ((15k), Sharkoon WPM 400 (14.3k) ill. OCZ PCP Silencer MK III 400W (17k) vagy 500W (23k) [link]
Ár/értékben a legjobb választás az XFX Pro 450W (14.5k) ill 550W, Chieftec CTG-400/450-80P 12k. Ha alsó tápos a házikó, akkor a hosszabb kábelek miatt CTG-500-80P (13k)PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
PeterV
csendes tag
Szervusztok,
ehez a konfigurációhoz milyen tápot ajánlotok?
A8-5600K
ASrock FM2A75m-DGS
2X Samsung 250GB + DVDRWezeket néztem:
SHARKOON WPM 400W
FSP Hexa 400W
CORSAIR VS Series VS350Most ez van,
http://www.hardwaresecrets.com/article/ASUS-Atlas-A-45GA-450-W-Power-Supply-Review/1035
nem mai darab.Segítségeteket előre is köszönöm.
Pet
-
törölt tag
válasz r3dsnake #41780 üzenetére
Egy darab csatlakoztatható moduláris kábelen [link] több hardver csatlakozót helyeznek el.
Ugyanúgy, ahogy a nem moduláris tápból kilógnak a kanócok, azokon is 2-3 molex / sata csatlakozó mindig van...A corsair oldalán (Tech Specs opció alatt) ellenőrizheted, miből mennyi van rajta.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz #25712384 #41755 üzenetére
Köszi szépen a választ, akkor valószínűleg a modulárisat választom inkább. Viszont képről nemigazán tudom kinézni, ahol a csatlakoztatható kábelek vannak, hogy mégis hogyan működik ez a modularitás. Sokkal több kábel van, mint amennyi csatlakoztatható lenne a táphoz. Akkor lehet, hogy pár eszköz után kevés is lesz a kábelezés? Bocs, ha valami nagyon alapvető dolgot kérdeztem, de nem láttam még moduláris tápot élőben, képről meg nem egyértelmű.
Köszi!
-
Potzee
addikt
válasz haxxika #41776 üzenetére
CORSAIR CX 430M
SHARKOON WPM 400W vagy +3k az 500W
OCZ Silencer Mk III 400W
(Seasonic elektronika, csak ez fehér színű...)Be Quiet! Straight Power 480W BQT E9-CM vagy egy Seasonic M12II-520 már 25-28k körül mozog...
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
törölt tag
válasz maxim7 #41772 üzenetére
Azért javasoltam a CTG 500-at, mert teljesítményben bőven elég, viszont ez a legkisebb a sorozatból, amin 2 PCI-e csatlakozó van.
Nem mellesleg, ha HD 7970 vételt tervezel, akkor szerintem túl léphetnél a CTG sorozaton. XFX Pro, FSP Raider, Aurum, Seasonic S12 II tápot nem sajnálnék bele. -
haxxika
senior tag
Sziasztok!
Normálisabb tápot keresek egy régebbi konfighoz. Ami lényeg lenne számomra, a táp lehetőleg fekete legyen, és moduláris a kábelrendezés miatt. Konfig:
Asus P5K Pro
Intel Q8300
Sapphire 5850 new edition
2*2gb ram
2 hdd(wd green)
1 soundblaster + breakout boxKöszönöm szépen a segítséget!
OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
Potzee
addikt
válasz maxim7 #41769 üzenetére
Elég lenne 400/450W is. pl. egy XFX Pro 450W.
A Chieftec SMART szériája manapság már csak CWT elektronikára épül (átlagos, közepes minőség...Delta már nincs). Az A80 (CTG) sorozathoz egy megbízhatóbb OEM gyártó, a Sirtec adja az elektronikát. A 400/450-es tápok kábelei rövidek (40cm) csak felső tápos házba kényelmes...alsó táposba mindenképp a hosszabb kábelezésű 500 vagy 550-es a javasolt.ja...már letárgyaltátok... lassú voltam...
[ Szerkesztve ]
-
maxim7
csendes tag
válasz Graphics #41773 üzenetére
Szia,
Aham, köszönöm még egyszer a segítségedet, illetve a Többiekét is!
Akkor összegezve, inkább vegyem meg ezt a jó kis CTG-550-80P-s tápot, ezzel két legyet ütve egy csapásra:
-megmarad a másik, zsír új kb. két hetes táp a régi géphez (ahhoz elég is)
-illetve legalább nem kell variálnom később a kevés SATA meg PCIe csatival.Köszi szépen Srácok még egyszer! :-)
Legyen szép napotok!
-
maxim7
csendes tag
válasz #25712384 #41770 üzenetére
Szia,
Köszi a választ.
Anmúgy miért a CTG-500-80P-t javaslod? Mi a baj a CTG-550-80P-vel?
Találtam egy jó kis összesítőt, ezekről a Chieftec tápokról:
http://www.realhardtechx.com/index_archivos/Page873.htm
Köszi előre is az indoklást!
Amúgy igen, 500 Watt, bőven elég lenne, de mégis ha egyszer sikerülne vennem egy HD 7970-est, mondjuk úgy 5 év múlva, akkor elvileg annak kellene az 550 Watt?
-
maxim7
csendes tag
Sziasztok,
A segítségetek szeretném kérni! volna ez a konfig:
-i5 3470 + H77-D3H
-8 Gb 1600 MHz RAM
-Gigabyte HD 7870 OC 2Gb videókártya
-120 Gb OCZ SSD
-1 Tb Hitachi HDDEhhez később:
+1 ODD
+1 Tb HDDEhhez a konfighoz kevés ez a táp?
Chieftec Smart Series 500W (GPS-500A8)
Ha kevés, akkor ezt érdemes lenne megvenni hozzá?
CTG-550-80P
Válaszokat előre is köszönöm szépen!
-
G@ß!
őstag
Már értem...be lehet a 4 pineset is dugni...csak azt olvastam, hogy nagyon melegszik.
A 4pin to 8 pin átalakító is hasonlóképp az előzőhöz.
A molex to 8 pin átalakító okés lehet, de nem tudom, hogy a tápom 12V-os "ereje" nem biztos hogy elég lenne...[ Szerkesztve ]
-
G@ß!
őstag
Srácok,
Egy FSP ZEN 400w táp kompatibilis a Gigabyte-f2a85x-d3h alaplappal?
Főleg a 8pines csatira gondolok...[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
A kérdésem egyszerű: Hexa, vagy APN? 10k-ig bezárólag kell megbízható táp, jöhet esetleg más ötlet is.
-
Dreamie
őstag
válasz L1ZRRR #41742 üzenetére
Szia!
Köszönöm , én is ezt nézegettem, ez most talán a legjobb árban. Bequiet 1000 w dark power pro-t néztem de az egy 20k val drágább... valószínű ez lesz.
Üdv.: Dreamie
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
batyesz
tag
válasz Potzee #41745 üzenetére
#zsole84: Köszönöm a jó tippeket,utánuk nézek!
#Potzee: Azért írtam így mert szégyellem/nem vagyok biztos benne de, a vidikarim(gondolom)
meg van őrülve,laza netezgetés közben elsötétedik és jön a „A képernyőillesztő nem válaszolt, és utána helyreállt” hibaüzenet. A játékokról ne is beszéljünk!!! Akkor belevetem magam a böngészésbe! Persze csak ha min. 20-szor eljátsza!Köszönöm szépen!
Minden lehetetlen, de semmi sem az.
-
Potzee
addikt
válasz batyesz #41743 üzenetére
A HKC nem megbízható táp! Az 550W felírat rajta pedig csak marketing...Javaslom, hogy cseréld ki mielőtt tönkretesz valamit!
Egy jó minőségű 400/450W-os táp vígan elvisz egy GTX 560-at egy bármilyen CPU-val + a szokásos HDD,ODD körettel. pl. Chieftec CTG-400/450-80P (csak felső tápos házba!), XFX Pro 450, Corsair CX430, FSP-400-60APN...stbPICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
batyesz
tag
Egy GTX 560 Ti-t elbírna egy HKC 550w-os táp? 12V-os ágon 24A, 228W.
Előre is köszönöm!
Minden lehetetlen, de semmi sem az.
-
Dreamie
őstag
Sziasztok!
A következő konfighoz keresek tápot. Most egy 750 w-os chieftec van, nem tudom elég lesz-e.
i7-3930 k proci + 2x gtx 680 +1 2terás winyó és 1 ssd+ 5 ventilátor, és későbbiekben szeretnék vizet is rá. Természetesen szeretném tuningolni, szóval, ha chieftec tápom elég is lehet a határt súrolja majd, de ebben vannak itt pengébb emberek is azért vagyok itt.
1000 Watt körüliben gondolkodom, és hosszabb távra venném.
Üdv.: Dreamie
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Kirir
tag
válasz Chaser #41732 üzenetére
Mi a különbség a Corsair különböző változatai között: AX, HX, TX, CX, GS, VS?
A HX széria egyik jellemzője, hogy 20% alatti tápegység terhelés alatt a ventilátor kikapcsol?
Ezen ipon-os linkről ([link]) a gyártó weboldalára átjutva Gold minősítés van feltüntetve: [link].
Úgy gondolom, hogy jó lesz ez a tápegység. Ráadásul a fórum elején olvasható halksági listán is nagyon jó helyen szerepel.
Esetleg van valakinek valami észrevétele?[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz CoolBoy323 #41738 üzenetére
Minél magasabb a hatásfok, annál modernebb elektronika is kerül egy tápba, ami a jobb gyártóknál a minőségen is észrevehető, vagy csak egész egyszerűen minden lényeges dologra képes, amire csak lehet. (Ezek a lényeges dolgok az emberek nagy részének abszolút elhanyagolhatónak számít, köztük nekem is, viszont az elektronika felépítését, minőségét díjazom.)
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
CoolBoy323
nagyúr
én valahol azt olvastam még régebben, h ez a 80-as minősítés nem egy nagy szám, mert pl van olyan gyártó, aki nem fizet azért, h minősítsék a ketyeréjét...
másik oldal, h biztos megéri fizetni a vizsgáztatást, hisz jó marketing duma, meg "paraszt-vakítás"én speciel nem látom a lényegét, h valami 80 vagy 85% hatásfokkal dolgozik... 500W-nál pl mi az az 5%?? lófing
ez az én amatőr véleményem!!
ebben a listában nincs benne az XFX 550 és az FSP Raider 550-et sem látom, ami Bronz, és néhol Silver
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
-
cil101
tag
http://www.plugloadsolutions.com/80PlusPowerSupplies.aspx
itt fent vannak a tápok, hogy milyen a besorolásuk
bocs, hogy nem linkeltem csak telefonról írok -
-
-
Kirir
tag
válasz L1ZRRR #41720 üzenetére
Amiket eddig ajánlottatok és én néztem abból ezt a konklúziót vontam le, a lista:
OCZ Silencer Mk II 750W tápegység ([link], [link])
OCZ Silencer Mk II 650W tápegység ([link])
Corsair HX650 ([link])
XFX Pro 650W ([link])
Be Quiet! STRAIGHT POWER CM BQT E9-CM-580W ([[link], L:http://www.computermode.hu/shop/500w-700w-k%C3%B6z%C3%B6tt/be-quiet-straight-power-580w-bqt-e9-cm-t%C3%A1pegys%C3%A9g/173-1874][link])
Remélem nem hagytam ki semmit, fáradtnak érzem magam.
Melyikkel járnék a legjobban?[ Szerkesztve ]
-
Potzee
addikt
válasz Chaser #41721 üzenetére
Corsair HX 650 (1x 12V-54A, max.648W)
ennek az elődje valóban Bronze minősítésű (volt) és egy picit gyengébb.(1x 12V-52A, max.624W) ha jól tudom, hamarosan ez a modell is kifut...A Corsair nem gyárt tápot csak matricáz. Elektronikát korábban a SS-tól vásárolt, de manapság a CWT a fő partnere, SS elektronika már csak elvétve van...HX650, AX760 és AX860-ban. Ipon-nál nem jól tudják...a HX650 (450/520/620) mindig SS beles volt, a HX750/850/1050 már CWT
Az OCZ PCP-ben valóban Sirtec elektronika van, mint a jófajta Chieftec tápokban.
[ Szerkesztve ]
-
cil101
tag
jó sok a válasz erre a kérdésre
-
-
musicproo
tag
Sziasztok.
A követlező konfigurációnak elég lenne a benne lévő táp, ha a vga-t hd4850re cserélném?alaplap:gigabyte 770T-D3L
proci: amd phenom 2 x4 955 black box
hűtőooler Master Hyper TX3 RR-910-HTX3-GP
memoria: CORSAIR 4GB 1600MHZ DDR3 XMS3 CL9
memoria ingston DDR3 2GB 1333MHz
hdd: samsung hd502hj 500gb-os
hdd: Hitachi Travelstar HTS721060G9AT00 60GB-os 7200 RPM
vga: ATi Radeon X1650 512mb
táp: FSP Blue Storm II 400WTermészetesen minden alap órajelen üzemelne.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Potzee #41718 üzenetére
Én SS belsőt tudtam neki, de amit te linkeltél az meg sirtec, emlékeim szerint nem jobb mint a CWT. Persze mindkettőben vannak azért jó megoldások. Rábízni meg simán rá lehet, bántani nem fog semmit. 5 év garancia meg ott van. Az említett HX650-re is ipon fórumon azt írják CWT - ph-n hogy SeS - , de sztem kurta mind1 ha tényleg gold és arra meg 7 év a gari, az úgy már korrekt. Bár a corsair oldalán azt írják bronz
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
L1ZRRR
senior tag
Szia,
Hát ha 30 k fölé mész akkor CORSAIR HX 650 Gold minősítésű táp, nagyon jó, megbízható minőségi cucc.
[ Szerkesztve ]
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
Potzee
addikt
válasz Chaser #41717 üzenetére
Ezért írtam először kvázi IDLE adatokat...
CPU: max.77W - tuninggal kb.100-110W
VGA: 90W - terhelés alatt vagy különböző tesztekkel meg lehet vele etetni 200-230W-otA Corsair TX650 típust régebben Seasonic belsővel gyártották. Erre én is nyugodt szívvel rábíznám a tuningolt konfigot, de ez már nem elérhető - kifutott modell.
A jelenleg kapható TX650-ben CWT elektronika van, ami nem rossz, de ezzel nem űzném a konfigot...
Ha, már Corsair és 650W, akkor a HX 650
Ez még Seasonic belsővel van, egybe hagyott 12V-os ág, és 80Plus Bronze helyett Gold minősítés. Bár, drágább is, mint a TX 650...Jó választás lehet egy XFX Pro 650W [link] 25-27k
hardware secrets , jonnyguru...de akkor már elgondolkodunk a korábban linkelt OCZ PCP&C Silencer Mk II 750W-n a nagy 135 mm-es ventijével...
-
Chaser
legenda
válasz Potzee #41716 üzenetére
7950 azért nem 90W-ot fog enni game közben, tuninggal meg pláne nem. cpu-t is meg lehet küldeni fesz emeléssel rendsen. Egy ilyen cucc be tud szippantani 3-400 közt. Legalább 650-es tápot azért mondtam, mert a tápok hatásfoka középterhelésen a legjobb. Alatta/fölötte rosszabb. Esetünkben nyilván az nem számít, hogy emiatt idle sokkal rosszabb lesz a hatásfok mint pl egy 500-as táppal ami végül is elég lehetne. Minél rosszabb a hatásfok, annál több hő keletkezik, ami gyorsabb venti működést hoz, ami pedig hangot. Mivel a halkság volt a fő szempont tartom is magam egy 650 körüli táphoz, hogy a 650TX megfelel a célra nem tudom, de valószínűleg igen.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Potzee
addikt
A konfigodhoz - és általában az egy VGA-s konfigokhoz - elég egy minőségi 500/550W-os táp, még akkor is, ha tuning lesz!
A CPU max.77W-ot fogyaszt, tuninggal szerintem legfeljebb100-110W-ot. A VGA 90W környékén, terhelés alatt vagy különböző tesztekkel meg lehet vele etetni 200-230W-ot [link] a ramok, SSD,ODD,HDD kb. 30W. Szóval egy minőségi 500/550-es táp a tuningolt konfigodnak is elég! A 750-es OCZ-vel túllőttem a célon...PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
Kirir
tag
válasz Potzee #41705 üzenetére
Amire én szeretném használni, ahhoz szükséges 750W névleges teljesítmény vagy egyáltalán 650W? Nincs az túlméretezve? 500W vagy 520W nem elég neki?
Időközben visszajeleztek a boltból, hogy megjött eme tápegység: Be Quiet! STRAIGHT POWER CM BQT E9-CM-580W
De a bátyám gépébe is kell új tápegység, ezt oda is be tudom rakni. Ergo Jó lesz ez arra amit én szeretnék, tartsam meg vagy van ennél jobb választás is?[ Szerkesztve ]
-
didros
senior tag
24 pines táp csatlakozó rádugható egy olyan alaplapra, amelyiknek 20 pines csatlakozója van? Úgy hogy 2x2 pin "lelóg"...
[ Szerkesztve ]
-
MMIX
addikt
válasz Graphics #41709 üzenetére
Én nem tudok ebben segíteni, próbálj egy jó nevű Tápokról alaposan - mélyvíz topikosból választ kiszedni.
Szerintem mindenképp sződd bele a kérdésbe, hogy nem sima venticsere miatt kérsz segítséget, hogy hajtsanak el.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Igen, ilyen kéne, de az Enermax kínálatában sincs, szívesen tettem volna bele Twisted Bearing-est, vagy valami okosságot.
Hiába tesztgyőztes halkságban, a venti felépítése miatt még is van egy nagyon érdekes hangja, ami a teljes csendben engem zavar, mivel nem játszok, így a hangtalanság felé mennék vele, ha már beruháztam.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Tovább tart a szopószéria, az Enermax Pro82+ tápba kéne ventit találnom, csak is gyári lenne jó...
Nincs vele gond, de a Liberty-be is szeretnék új cuccot látni, de nem találok sehol :/Sima venti nem jó... a spéci csatlakozás miatt
[ Szerkesztve ]
-
cil101
tag
Nem tudja véletlen valaki mivel terhelik le a gépet a táptesztekben?
-
Potzee
addikt
OCZ PCP&C Silencer Mk II 750W - 31k
Sirtec elektronika, 1x 12V-os ág, 62A, max.749W teljesítmény, 135mm-es venti, 80Plus Silver, 7 év gari (3+4év)
[link]
hardwaresecrets teszt[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Rábízom olyanokra a választ akik ekkora kapacitású tápok terén jobban képben vannak.
TX650-et árul egy tag, nála érdeklődhetsz gyakorlati tapasztalatokról. Az biztos, hogy 30% terhelés alatt a ventije nem kapcsol be, az utána levő venti szabályzás is egész korrektnek tűnik grafikonon, gyakorlati tapasztalatom viszont nincs vele. Nagy hatásfokú, de minél nagyobb terhelést kap annál több hőveszteség keletkezik, azt valahogy likvidálni kell a tápból. Ezért mondtam ilyen kategóriánál terhelve már minden tápnak lesz hangja._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
-
Kirir
tag
Már kértem tanácsot eme fórumban, akkor a következő termék lett kiválasztva: Be Quiet! STRAIGHT POWER CM BQT E9-CM-580W
Sajnos több hét után sem tudom beszerezni, mert nincs a magyarországi beszállítónál. Milyen más lehetőséget tudtok ajánlani:
Asrock Z77 Extreme 4 alaplap
i5 3570K processzor
Thermalright HR-02 Macho CPU hűtő
ASUS ATi Radeon HD7950 3Gb (DC2T/3GD5-V2) VGA kártya
1 db SSD, 1 db merevlemez, 1 db DVD író
PATRIOT Viper 3 Series 2 x 4 GB DDR3-2133 PV38G213C1K memória
A lehető legnagyobb tuningot szeretném a processzoron, VGA-n és a memórián elérni.
Ez mellett szeretném, hogy minél halkabb legyen a tápegység, a fogyasztás is számít, de másodlagos, minél halkabb legyen.
Bruttó 30000 forintot szánnék rá, de ha van olcsóbban is az még jobb lenne, viszont igyekszek rugalmas lenni, tehát ha van valami jó márka, típus, akkor ha néhány ezer forinttal többe kerül az nem probléma.
Én több mint 500Watt névleges teljesítmény feletti tápegységben gondolkodok. A gép alkatrészeinek egy részét már átvehetem (Budapesten), tehát már igencsak meg szeretném vásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Cooler Master V1100 SFX 1100W Platinum SFX / ITX Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- ASUS ROG STRIX 850W Gold White Edition Moduláris Tápegység Fehér
- SilverStone 850W Gold Moduláris Tápegység
- Be Quiet SFX-L Power 600W Gold Moduláris SFX / ITX Tápegység
- AKCIÓ! 1000W Corsair HX1000 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest